Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26.09.2024

Λέοντα, κρατάς μια απόσταση από τις καταστάσεις και παίρνεις χρόνο για τον εαυτό σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα προσπαθείς να διατηρήσεις λίγο ακόμα την ψυχραιμία σου και να μπορέσεις να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά, για να μπορέσεις κι εσύ να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ήρεμα. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις το ποιον έχεις απέναντί σου στη δουλειά και να καταλάβεις πως η όποια επίδειξη δύναμης σήμερα δεν θα σε ωφελήσει. Απλά θα δημιουργήσει ένα κλίμα φόβου και απόστασης προς το πρόσωπό σου. Έχεις τη δυνατότητα και τη διάθεση να βρεις τρόπους για να εκφραστείς πιο δημιουργικά και με ήπιο τόνο, αρκεί να μην πατήσουν οι άλλοι τους κουμπάκια σου. Τέλος, φαίνεται πως θα έχεις κάποια ευκαιρία σήμερα να «σπρώξεις» ένα ακίνητο που θέλεις να πουλήσεις ή να βρεις μια λύση για να φύγει από πάνω σου και να μην έχεις τρεχάματα με οικονομικά που το αφορούν.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, το μυαλό σου μπορεί να είναι σε μια σειρά, ο τρόπος που εκφράζεις τις απόψεις σου και που προσπαθείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις που αντιλαμβάνεσαι γύρω σου είναι αρκετά έντονος και άνετα προσπαθείς μέσα στη μέρα να επιβάλεις τις απόψεις σου στους άλλους. Ο τρόπος σου γίνεται απότομος και δε φαίνεται να το καταλαβαίνεις. Τώρα, υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές σήμερα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο που φαίνεται να δημιουργεί αρκετές προοπτικές για να επεκτείνεις τη δουλειά σου και τον κοινωνικό σου κύκλο. Αυτό που θέλω να προσέξεις από το απόγευμα και μετά είναι το ότι περιμένεις συγκεκριμένα πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα και μπορεί να κρίνεις πολύ αυστηρά τις κινήσεις που έχεις κάνει μέχρι στιγμής.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα εστιάζεις στο πώς θα κάνεις πιο σταθερά τα σημεία γύρω σου που σου προσφέρουν μια ασφάλεια και μια δυνατότητα να εκφράζεσαι με μεγαλύτερη άνεση για τα σημαντικά σου ζητήματα. Παραμένεις οργανωμένος στη δουλειά σου και δεν αφήνεις τίποτα να περάσει έτσι. Αυτό όμως μπορεί να γίνει πιθανότατα για να επιβεβαιώσεις πως δε θα συμβούν πράγματα που σε αγχώνουν. Θέλεις να έχεις τον πλήρη έλεγχο και αυτό μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια περίεργες συμπεριφορές. Από την άλλη, και στα οικονομικά χρειάζεται να είσαι προσεκτικός και να μην προσπαθείς να δεις άμεσο κέρδος. Έχεις τον τρόπο να διαχειριστείς κάπως πιο αποτελεσματικά τις καταστάσεις, αρκεί να παραμείνεις ψύχραιμος και να αντιληφθείς την ψυχολογική σου κατάσταση τη στιγμή εκείνη.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, από το πρωί έχεις μια αρκετά καλή διάθεση, αν και με κάτι τρώγεσαι και οι σχέσεις σου με τους απέναντι φαίνεται πως είναι κάπως περίεργες. Παραμένεις οργανωμένος και δεν αφήνεις πολλά να περάσουν από τα χέρια σου χωρίς να τα επεξεργαστείς. Παράλληλα, έχεις μια αρκετά δυνατή έμπνευση και μια τάση να εμβαθύνεις σε κάποιες φιλοσοφικές προσεγγίσεις, για να μπορέσεις να διαχειριστείς την ένταση που υπάρχει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις σήμερα. Σταδιακά μέσα στη μέρα βρίσκεις ευκαιρίες να λειτουργήσεις παραγωγικά αλλά και με νέους τρόπους στο επαγγελματικό σου, ενώ ξαφνικές επαφές με φίλους θα αλλάξουν τη διάθεσή σου. Αυτό που θέλω να προσέξεις από το απόγευμα και μετά είναι το πόσο αυστηρά αντιμετωπίζεις κάποιες σημαντικές για εσένα καταστάσεις.

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, κρατάς μια απόσταση από τις καταστάσεις και παίρνεις χρόνο για τον εαυτό σου. έτσι, έχεις την ευκαιρία σήμερα να οργανώσεις το πρόγραμμά σου καλύτερα και να εστιάσεις σε θέματα που παρατηρείς πως σε ενοχλούν, σε αγχώνουν ή σε γεμίζουν με συναισθήματα που δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς και σταδιακά να τα βγάλεις από αυτό. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα σε πιάσει μια φρίκη με την υγεία σου, οπότε καλό είναι να το δεις λογικά πριν ξεκινήσεις τα συμπεράσματα και το google search. Από την άλλη, έχεις διάθεση να δεις το ερωτικό σου κομμάτι από ένα πιο ρομαντικό πρίσμα. Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που είναι μεν στα σκαριά, αλλά φαίνεται να πέφτει μια πρώτη συζήτηση. Από το απόγευμα και μετά, ασχολείσαι περισσότερο με το θέμα «άγχος» και γίνεσαι πιο αυστηρός με οτιδήποτε νιώθεις να το πυροδοτεί.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, είναι εύκολο να δεις πιο ξεκάθαρα και πάλι κάποιες καταστάσεις και να μπορέσεις να διακρίνεις με μεγαλύτερη άνεση ποιοι είναι στο πλάι σου και ποιους χρειάζεται να προσέξεις. Από το πρωί υπάρχουν διάφορες ιδέες που πέφτουν στο τραπέζι για θέματα δουλειάς, ενώ και στο προσωπικό σου κομμάτι ίσως δεχτείς μια ρομαντική συμπεριφορά από το αμόρε. Το θέμα είναι πως υπάρχουν νέα δεδομένα στην ατμόσφαιρα που θα επηρεάσουν θετικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, αν και μια παράνοια με το να έχεις τον τελευταίο λόγο στη δουλειά θα παίξει αρκετά σήμερα. Από το απόγευμα και μετά θα υπάρξει μια αντιπαράθεση με συναδέλφους που μπορεί να είσαι ήδη σε κόντρα και θα χρειαστεί να βάλεις όρια με έναν όχι και τόσο ήρεμο τρόπο.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα προσπαθείς να δείξεις την καλή σου εικόνα προς τα έξω και για αυτό οι κινήσεις σου παραμένουν μετρημένες σε κάποια πράγματα, παρά την ψυχολογική ένταση που έχεις, αλλά και αυτή την τάση του να διατηρήσεις τον έλεγχο σε κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου. γιατί από εκεί σήμερα μπορεί να ξεκινήσει κάτι που να σε αποπροσανατολίσει και να σου δημιουργήσει ζητήματα. Απλά το κάνεις με μια δόση υπερβολής. Σε άλλα νέα, σήμερα στη δουλειά μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις που θέλεις, καθώς γίνεσαι δημιουργικός και λειτουργείς με έναν ανάλαφρο τρόπο σε ό,τι έχεις να κάνεις. Από την άλλη, έχεις την ευκαιρία μέσα στη μέρα να κάνεις και πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποια προσωπικά σου όρια και να δεις τις καταστάσεις από μια διαφορετική θέση. Από το απόγευμα και μετά, καλό είναι να τσεκάρεις καλύτερα τις απαιτήσεις σου στη δουλειά.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, εστιάζεις σε μια πιο φιλοσοφική προσέγγιση των καταστάσεων, προσπαθώντας να κάνεις και έναν διαχωρισμό παράλληλα σε «σημαντικά», «λιγότερο σημαντικά» κ.ο.κ. Παράλληλα, θέλεις να παραμείνεις προσηλωμένος στα επαγγελματικά σου και να αποδώσεις όσο καλύτερα μπορείς, μιας και σήμερα έχεις μια ιδιαίτερη έμπνευση μια τάση να δώσεις το προσωπικό σου στοιχείο κάπως πιο έντονα. Παράλληλα, η προθυμία των συναδέλφων θα σε ξαφνιάσει και ίσως δεις με άλλο μάτι μερικούς από αυτούς που δεν τους πας μία μέχρι σήμερα. Όχι ότι θα αλλάξεις γνώμη. Αλλά θα σκεφτείς «ρε λες;». Κι επειδή θα υπάρξουν υποσχέσεις, εσύ εκεί θα υποψιαστείς και θα κρατήσεις την κλασσική πισινή σου. Τώρα, από το απόγευμα και μετά, ίσως χρειαστεί να ανταποκριθείς σε πιο απαιτητικές καταστάσεις που θα φέρουν μια κάποια πίεση παραπάνω.

Τοξότης
Τοξότη μου, από το πρωί συνεχίζεις να βρίσκεις τα πατήματά σου σε συνέχεια της χτεσινής σου προσπάθειας και έχεις την επιθυμία να διατηρήσεις την ψυχολογία σου υπό έλεγχο. Υπάρχουν διάφορα μέσα στη μέρα που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση ή να ξυπνήσουν κάποιες ανασφάλειες που έχεις, με αποτέλεσμα να μην αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω ή να το περνάς από κόσκινο στο κεφάλι σου, για να καταλάβεις τι παίζει από πίσω. Παρόλα αυτά, έχεις τη διάθεση να βρεις ευκαιρίες μέσα στη μέρα και να λειτουργήσεις πιο ανάλαφρα ή να συζητήσεις σε ήπιους τόνους με την οικογένειά σου, προκειμένου να βοηθήσεις σε θέματα που αντιμετωπίζουν τα υπόλοιπα μέρη και να φανείς υποστηρικτικός, ενώ στη δουλειά υπάρχουν κάποια νέα πράγματα που θα σου δώσουν την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος. Μπορεί να υπάρχει ένα ωραίο κλίμα με τους συνεργάτες σου σήμερα, όμως κάτι σε τρώει και γίνεσαι κάπως καχύποπτος. Παρατηρείς κινήσεις και αντιδράσεις που δε σου αρέσουν και αυτό σε κάνει κάπως πιο διστακτικό σε κάποιες αποφάσεις που θέλεις να πάρεις, ιδίως στο να ανοιχτείς σε μια νέα συνεργασία. Από την άλλη, οι επαφές που κάνεις είναι αρκετά βοηθητικές, καθώς σου δίνουν μια ανανέωση και μια πιο δημιουργική δυναμική. Κάτι που μπουστάρεται ακόμα περισσότερο από ιδέες που έχεις μέσα στη μέρα. Κάποιες ξαφνικές προτάσεις στη δουλειά θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Ίσως να αποδειχθούν όμως πιο απαιτητικές από ό,τι περίμενες, και αυτό θα σε βάλει σε δεύτερες σκέψεις και θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς πριν πεις το τελικό «ναι».

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, η οργάνωσή σου παραμένει και σήμερα και προσπαθείς να ολοκληρώσεις όσες δουλειές έχουν μείνει μισές από χτες. Στη δουλειά επικρατεί ένα παρασκήνιο που σε προβληματίζει και σε βάζει σε μια διαδικασία να προετοιμάζεσαι για διάφορα, προκειμένου να μην βρεθείς προ απροόπτου. Απλά προσπάθησε να μην το παρακάνεις με τον τρόπο που προσπαθείς να μάθεις πληροφορίες. Κάποιες οικονομικές κινήσεις μπορεί να φανούν αρκετά κερδοφόρες σήμερα, αρκεί να γίνεις δημιουργικός. Παράλληλα, μέσα στη μέρα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους και για κάποια σοβαρά θέματα, προκειμένου να αποσυμπιεστείς από το άγχος. Από το απόγευμα αυτό που θέλω να προσέξεις είναι λίγο περισσότερο τα έξοδα. Σκέψου και περιορίσου στα απαραίτητα σήμερα. Επίσης, κάποια πρόταση που μπορεί να σου γίνει θα σε προβληματίσει.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, η διάθεσή σου φαίνεται να είναι καλή από το πρωί, καθώς έχεις αρκετά πράγματα προγραμματισμένα και το μόνο σου άγχος είναι αν θα ολοκληρωθούν μέσα στη μέρα. Υπάρχει μια τάση να κάνεις επαφές και συναντήσεις μέσα στη μέρα για να έχεις εξελίξεις σε κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα, ενώ και στα προσωπικά σου σου καρφώνονται ιδέες στο μυαλό που σε κάνουν καχύποπτο αλλά και έντονο στη συμπεριφορά σου. Αργότερα μέσα στη μέρα έχεις μια ιδιαίτερη έμπνευση και γίνεσαι δημιουργικός, ενώ η διαίσθησή σου χτυπάει κόκκινο (με την καλή έννοια). Θα υπάρξουν αρκετές ιδέες που θα σου έρθουν από το πουθενά και θα μπορέσεις να ξελασπώσεις από σημαντικά θέματα που σε απασχολούν. Αρκεί να μην το παρακάνεις. Τώρα, από το απόγευμα και μετά καλό είναι να παρατηρείς περισσότερο τα πράγματα, γιατί υπάρχει μια ένταση.   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ