Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 23 - 29 Σεπτεμβρίου 2024

Παρθένε, από τις αρχές κιόλας της εβδομάδας καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται περισσότερη επικοινωνία και διπλωματία το πράγμα...

Αγγελική Μανουσάκη
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 23 - 29 Σεπτεμβρίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, καλή εβδομάδα! Εβδομάδα έντονων εξελίξεων κατά την μανουσακίστικη άποψη... Θετικών εξελίξεων, βέβαια. Στις 24 του μήνα βρίσκεις τρόπους να διαφύγεις τον οικονομικό κίνδυνο με μια λύση που σκάει από το πουθενά. Η διαίσθησή σου θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα, καθώς αντλείς κατανόηση από μια αστρολογική όψη που και να στην εξηγήσω δεν θα την καταλάβεις. Η λίμπιντο στα κόκκινα, καθώς η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού προσδίδοντας τη σεξουαλικότητα που αρμόζει στην ατμόσφαιρα. Όμως θέλω να προσέχεις τις συναλλαγές σου. Παρ’ όλα αυτά δεν μένουν παραπονεμένες οι επικοινωνίες σου, καθώς ο Ερμής μετακινείται απέναντί σου, στο ζώδιο του Ζυγού, κάνοντας πιο σταράτα τα λόγια μεταξύ σχέσεων και συνεργασιών. Εσύ που είσαι ελεύθερος, κινείσαι πιο παρατηρητικά και πιο διαισθητικά και μπορεί να προκύψει κανένα night on fire. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις λύση σε μια μόνιμη διαφωνία με το ταίρι σου και αυτό σε καθησυχάζει – η χαρά σου βέβαια δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού στις 2 Οκτώβρη έχουμε έκλειψη απέναντί σου.

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, καλή εβδομάδα! Το προηγούμενο διάστημα ήταν λίγο αμφιλεγόμενο για το αν πέρναγες πολύ καλά ή πολύ κακά. Πάντως η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού σε φέρνει αντιμέτωπο με θέματα που αφορούν τις σχέσεις δίνοντάς σου ευκαιρίες να διευθετηθούν σε ερωτικό και επαγγελματικό κομμάτι. Δεν αποκλείω νέες σχέσεις ή συνεργασίες. Στις 26 με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, βρίσκεις λύσεις σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και λύνεις θέματα χωρίς να πρήζεις τους γύρω. Γενικώς θα έλεγα πως υπάρχει ένα καλύτερο επικοινωνιακό κλίμα, κάτι που χρειαζόσουν άμεσα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, με την Αφροδίτη απέναντί σου να φωτίζει τον οίκο των σχέσεων, μπορείς να περιμένεις μια καινούργια γνωριμία που ίσως σε συνεπάρει. Εσύ πάλι που είσαι σε σχέση, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να συζητήσεις με το ταίρι καλλιεργώντας σταθερότητας μεταξύ σας.

Δίδυμοι
Αγαπημένε Δίδυμε, καλή εβδομάδα! Τα απόνερα της έκλειψης δεν θα λείψουν, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα προσπαθούσες να κρύψεις κάτω από το χαλάκι ζητήματα και δεν μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού σου δείχνει ότι κάποια ζητήματα μπορούν να λυθούν πολύ πιο εύκολα με τον διάλογο, αλλά και γενικότερα ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου η διασκέδαση. Στα γκομενικά τώρα, είσαι πιο συναισθηματικός από ποτέ, πράγμα καλό και κακό. Καλό γιατί γενικότερα είσαι λίγο αποστασιοποιημένος συναισθηματικά, κακό γιατί υπερβάλλεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο από τον επαγγελματικό σου κύκλο. Αν βρίσκεσαι σε σχέση προσπάθησε να κάνεις λίγο πιο καλό το κλίμα μεταξύ σας, αν μπορείς. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αυξημένες και χρειάζεται πλήρης οργάνωση για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Καρκίνος
Καλή εβδομάδα, Καρκινάκι μου! Υπάρχει μια δημιουργική τάση ή διάθεση για την οποία ευθύνεται η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού. Η προσωπική σου ζωή παίρνει άλλη κατεύθυνση καθώς μπορεί να σε συνεπάρει ένας νέος έρωτας. Ωστόσο, ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού στη μέση της εβδομάδας, σε φέρνει στο σημείο αντιμετώπισης θεμάτων που αφορούν δουλειά και σπίτι. Αν είσαι από αυτούς που σε αφορούν πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, θεωρώ πως θα βγάλεις άκρη πολύ πιο σύντομα απ' ότι πιστεύεις. Η προσωπική σου ζωή είναι στο κόκκινο. Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, ανανεώνεις τη σεξουαλική σου ζωή και αυτό σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αξίζει να ειπωθεί πως για σένα που είσαι μπακουρομπάκουρο, η θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό σε κάνει να λάμπεις και φέρνει στα πόδια σου γκομενέτα. 

Λέων
Καλή εβδομάδα, Λιονταράκι μου! Η εβδομάδα αυτή σε κάνει λίγο πιο εσωστρεφή απ' ότι συνήθως, σαν να θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου στο σπίτι, λίγο να αράξεις σαν  να λέμε. Θέματα που θα αρχίσουν να σε απασχολούν είναι πράγματα σπιτιού και διακόσμησης, αλλά και θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος σχετικά με συγγενή. Γενικώς θέλεις να πάρεις μια απόσταση από το κομμάτι των επαγγελματικών, καθώς σε έχει κουράσει η ρουτίνα και ίσως αναζητήσεις να ασχοληθείς με πιο απλά ζητήματα. Έχεις ένα ύφος «Ι΄ve had enough and you did». Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού και σε βάζει στη διαδικασία να βγεις από το καβούκι σου προς το τέλος της εβδομάδας. Κοινώς γίνεσαι πιο party animal, αλλά και επικοινωνείς με πιο ισορροπημένο και υγιή τρόπο. Για σένα που είσαι ελεύθερος ξεκινάει η περίοδος της συναισθηματικής εσωστρέφειας, καθώς έχουν καθυστερήσει οι εξελίξεις των πραγμάτων ή της ιδανικής γνωριμίας που θα ήθελες να γίνει. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, δώσε προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το σπίτι γιατί αυτά θα παίξουν σημαντικό ρόλο τώρα.

Παρθένος
Καλή εβδομάδα, Παρθενάκι μου! Από τις αρχές κιόλας της εβδομάδας καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται περισσότερη επικοινωνία και διπλωματία το πράγμα... Αποφασίζεις να αφιερώσεις χρόνο σε φίλους με σκοπό την εκμαίευση πληροφοριών ή μελλοντικών συνεργασιών. Λίγες μέρες μετά θα αποχωρήσει και ο Ερμής από το ζώδιό σου, κάτι που θα δώσει έμφαση σε οικονομικές συνεννοήσεις. Δεν αποκλείεται καθόλου να υπάρξουν ευκαιρίες αύξησης εισοδήματος, αλλά μην ξεχνάς ότι κάτι τέτοιο φέρνει και υποχρεώσεις. Στα αισθηματικά σου τώρα, είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία από τον φιλικό/ κοινωνικό σου κύκλο, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού έχει θετικές βλέψεις για σένα για το επόμενο διάστημα. Αν είσαι σε σχέση η εξωστρέφειά σου ίσως δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, οι οποίες είναι αχρείαστες στο τέλος της ημέρας. Ε άμα κι εσύ δεν υπολογίζεις τον σύντροφό σου… θα στην πει, τι θα κάνει;

Ζυγός
Αγαπητό μου Ζυγάκι, καλή εβδομάδα! Αυτήν την εβδομάδα αποχωρεί από πάνω σου η Αφροδίτη και προχωράει στον Σκορπιό, τονίζοντάς σου την έντονη ανάγκη για ασφάλεια πιο πρακτική, αλλά και συναισθηματική. Ίσως είσαι σε διαδικασία διεκπεραίωσης αυτού του στόχου και ήδη αναζητάς ασφάλεια. Αυτό σε κάνει πιο αυστηρό με τα standards σου και μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις ή στο να αδικήσεις κάποια άτομα από τον κύκλο σου. Με τον Ερμή να περνά στο ζώδιό σου, σε κάθε περίπτωση οι επικοινωνίες γίνονται πιο ανάλαφρες και ουσιαστικές. Βέβαια η παρορμητικότητά σου είναι εδώ, όπως και ένα κάπως βιαστικό placement. Προσπάθησε, λοιπόν, να μη δίνεις υποσχέσεις τις οποίες και δεν μπορείς και δεν θέλεις να τηρήσεις. Στον ερωτικό τομέα, τα συναισθήματά σου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά θέλω να δείξεις προσοχή ώστε να μη γίνεσαι υποχείριό τους. Αν είσαι ελεύθερος μπορείς να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, ενώ αν είσαι σε σχέση ίσως υπάρξουν εντάσεις.

Σκορπιός
Πολύ ευχάριστα τα αστρολογικά δρώμενα, φίλε Σκορπιέ. Ήρθε η πιο σεξουαλική και ερωτική περίοδος of all the time, για σένα. Έχεις Αφροδίτη πάνω σου και σε κάνει να λάμπεις. Στο τέλος της εβδομάδας περνά και ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού, έτσι η όποια πληροφορία φτάνει στ’ αυτιά σου θα χρειαστεί περισσότερο φιλτράρισμα – ειδικά στα επαγγελματικά, γιατί ο προσέχων έχων. Στα ερωτικά σου τώρα, αν είσαι ελεύθερος σου δίνονται ευκαιρίες να προσεγγίσεις αυτό το άτομο που σε ενδιαφέρει – κι αυτό ίσως οδηγήσει σε σχέση. Αν είσαι ήδη με κάποιον/κάποια θα έρθετε πιο κοντά, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, if you know what I mean. Είναι καιρός να αφήσεις στο παρελθόν μια σχέση ή συνεργασία που βρίσκεται για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα στο κομμάτι του επιλόγου.

Τοξότης
Καλή εβδομάδα, Τοξότη μου! Είναι περίοδος αρκετά επεκτατική για εσένα σε θέματα σχετικά με καριέρα, αλλά και συναισθηματικά. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί ένα κλίμα διευθέτησης εκκρεμοτήτων και αναγκών, γιατί μεταξύ μας κιόλας το έχεις λούσει αρκετά σχετικά με τα παραπάνω. Λίγες μέρες μετά, περνάει και ο Ερμής σε έναν πιο παιχνιδιάρικο οίκο σου και σε ένα ζώδιο με το οποίο μπορείς να βγάλεις άκρη, τον Ζυγό. Μπορεί να καταπιαστείς με καινούργιες ή παλιές δραστηριότητες, οι οποίες σε γεμίζουν. Εσύ που είσαι ελεύθερος, κι αφού δεν σε έχει συνεπάρει κάτι αυτό το διάστημα, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε κάποια αρχαία κατάσταση, οπότε ό,τι θυμόμαστε χαιρόμαστε. Εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους, ανανεώνεις τη σχέση σου με την πραγματοποίηση κάποιου ταξιδιού ή το πλανάρισμα αυτού. Προσπάθησε να παραμείνεις συνεπής, καθώς είναι λογικό να έχεις κουραστεί από τα ασταθή άστρα, αλλά το σύμπαν σε προορίζει για κάτι μεγαλύτερο.

Αιγόκερως
Καλή εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε! Η εβδομάδα φαίνεται από την αρχή ότι κρύβει καλές εναλλαγές συνθηκών, καθώς η Αφροδίτη από τον Σκορπιό είναι πολύ καλή σου φίλη και φαίνεται πως τα λέτε καλά. Αρκετά ερωτική η περίοδος, με πολύ έντονο πάθος και σεξουαλικότητα. Από την άλλη, ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού κάνει πιο ανάλαφρες τις επικοινωνίες σου προς το τέλος της εβδομάδας. Δεν θέλω να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, αλλά βλέπω επαγγελματική ευημερία – και ως Αιγόκερως ξέρω πως το διάβασες και χαμογέλασες! Ξαφνικές ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε θέματα που αφορούν συγγενικά πρόσωπα και σπίτι. Εσύ που είσαι ελεύθερος, μπορεί να σου προκύψει ένας έρωτας από το επαγγελματικό περιβάλλον ή με κάποιον που έχετε κάποια κοινή δραστηριότητα. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, θα βρεις έναν τρόπο να αναθερμάνεις τη σχέση σου, αλλά αν θες την άποψή μου, παίζει λίγο το ματάκι σου, οπότε για πρόσεχε.

Υδροχόος
Αγαπημένε Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Φαίνεται ότι αυτό το διάστημα αντιμετωπίζεις δυσκολία στην αντίληψη των συνθηκών και σε βρίσκω λίγο παράτολμο στις αποφάσεις σου. Στην αρχή της εβδομάδας θα σε απασχολήσουν θέματα που αφορούν το σπίτι, κυρίως με πιο οικονομικό πρόσημο, δηλαδή τι μπαίνει τι βγαίνει, τι δίνεις τι παίρνεις. Παρ’ όλα αυτά στο τέλος της εβδομάδας ξεδιαλύνεται λίγο το εγκεφαλικό τοπίο, καθώς καταφέρνεις να βγάλεις άκρη με οικονομικά ζητήματα που στο παρελθόν σε έχουν ταράξει πολύ. Ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού βοηθάει το κομμάτι των γνώσεων ή των πιστοποιήσεων – αν δηλαδή περιμένεις κάποιο χαρτί ίσως έρθει προς το τέλος της εβδομάδας. Στα ερωτικά σου, επειδή πρωτεύοντα ρόλο παίζουν τα επαγγελματικά, οι συνθήκες δεν σε αφήνουν να τα εξισορροπήσεις αυτά τα δύο. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξουν κάποιες στιγμές ερωτικές, αλλά ο χρόνος νιώθεις πως σε πιέζει. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε κοινά ενδιαφέροντα και κάνετε ωραίες συζητήσεις γύρω από αυτά. Επαγγελματικά μπορεί να υπάρξει μια νέα συμφωνία.

Ιχθύες
Αγαπητό μου Ψαράκι, καλή εβδομάδα! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού βελτιώνει το κλίμα συνεργασιών, αλλά και της φιλίας. Ίσως έρθεις σε επαφή με άτομα που το προηγούμενο διάστημα είχατε πάρει κάποια απόσταση. Προσπαθείς να μοιραστείς τις ιδέες και τις σκέψεις σου με σκοπό να τις υλοποιήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού χαρίζοντάς σου αρκετές ευκαιρίες ενίσχυσης εισοδήματος. Εσύ που είσαι σε κάποια σχέση, αντλείς ενέργεια ώστε να κάνετε πράγματα μαζί, είτε αυτό αφορά την επικοινωνία, εξόδους, δραστηριότητες. Θυμήσου τους κοινούς στόχους που έχετε. Εσύ που είσαι ελεύθερο πουλί, είναι πιο πιθανό αυτήν την περίοδο να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Ωστόσο αν είσαι σε μια φάση που θα ταξιδέψεις, κράτα τον ερωτικό ενθουσιασμό σου για εκεί, ξέρω εγώ τι σου λέω!