Κριός
Κριέ μου, σήμερα η ενέργειά σου είναι στα πατώματα. Η κούραση είναι αρκετή και η ψυχολογία σου δεν είναι και η καλύτερη. Από το πρωί υπάρχει μια διάθεση σα να είσαι χαμένος μέσα σε σκέψεις που ξυπνάνε συναισθήματα και καταστάσεις που προκαλούν ένα κάποιο άγχος με τη δουλειά σου κυρίως. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να εξασφαλίσεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου, κρατώντας το μυαλό σου καθαρό και τα νεύρα σου σε μια ήπια κατάσταση. Το συνηθισμένο ρίσκο που τόσο αγαπάς, καλό είναι να το αφήσεις στην άκρη και να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα από απόσταση. Αποκαλύψεις και εκφράσεις συναισθημάτων που θα σε εκπλήξουν. 

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα θα παρατηρήσεις πως υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στην παρέα αλλά και στις ομάδες στις οποίες έχεις μια πιο ενεργή συμμετοχή. Αυτό το θολό τοπίο που έχεις παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα είναι πολύ πιθανό να ξεδιαλύνει πολύ εύκολα σήμερα, καθώς παρατηρείς μοτίβα συμπεριφορών που δεν είχες δει προηγουμένως ή που αγνοούσες, επειδή πίστευες πως κάποια στιγμή θα βελτιωθεί η κατάσταση. Η δημοτικότητά σου ανεβαίνει σημαντικά, όμως θα χρειαστεί να προσέξεις κι εσύ τη στάση που θα κρατήσεις απέναντι στα πράγματα. Από την άλλη, καλό είναι να κάνει ξεκάθαρα τα όριά σου και να μην αφήσεις τους άλλους να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την δοτικότητά σου. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα προσπάθησε να κρατήσεις όσο μπορείς την ψυχραιμία σου, γιατί η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω είναι εύκολο να στιγματιστεί από συμπεριφορές και εκρήξεις που μπορεί να έχεις. Από το πρωί υπάρχει μια θολούρα και δεν μπορείς να κατανοήσεις το πόσο εύκολα μπορεί να επηρεαστεί αυτή σου η εικόνα. Αυτό που δε θέλεις με τίποτα να γίνει είναι να υπάρξει κάποιο σχόλιο ή κουτσομπολιό πίσω από την πλάτη σου, για αυτό και είσαι κάπως στην τσίτα σήμερα. Μεγάλη προσοχή σε αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Αν μπορείς να τις τρενάρεις, καλώς. Και αυτό γιατί μπορεί να εξαπατηθείς ή να μην έχεις το αποτέλεσμα που περίμενες και να απογοητευτείς στη δουλειά σου. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα θα δεις κάποιες σημαντικές υποθέσεις να κλείνουν εύκολα και με θετικό πρόσημο. Αυτό φυσικά είναι κάτι που θα σε ανακουφίσει και θα σου δώσει την επιβεβαίωση πως έκανες τις σωστές επιλογές σε κάποια ζητήματα. τώρα, ένα σημαντικό σήμερα είναι αυτή η θολούρα που έχεις στο αν κινείσαι σωστά και αν το μονοπάτι που ακολουθείς είναι το καλύτερο για σένα. Η ηθική – βασικό σου κομμάτι – μπορεί εύκολα να τεθεί υπό αμφισβήτηση σήμερα και να σε πιάσουν διάφορες ανασφάλειες και ερωτήσεις τύπου «τι θα γινόταν αν έκανα μια διαφορετική επιλογή;». Όπως καταλαβαίνεις όλο αυτό μπορεί να σε μπερδέψει αρκετά σήμερα, οπότε καλό είναι να γράψεις τις σκέψεις σου σε ένα χαρτί, για να ξεκαθαρίσει κάπως όλο αυτό μέσα στο κεφάλι σου. 

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, θέλω να είσαι πολύ προσεκτικός με τα οικονομικά σου. διάφορα πακετάκια που περιμένεις να εισπράξεις, αλλά και αυτά που σκέφτεσαι να επενδύσεις χρειάζονται αρκετή σκέψη, καθώς κινείσαι απερίσκεπτα και αιθεροβατείς, πιστεύοντας πως όλα θα πάνε καλά, όποια κι αν είναι τα σημάδια που βλέπεις γύρω σου. Από την άλλη, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποιοι ασυνείδητοι φόβοι που θα σε βάλουν σε περίεργες σκέψεις και μπορεί να σε οδηγήσουν σε συμπεράσματα που είναι κάπως… παρατραβηγμένα. Στα καλά νέα της ημέρας, η λίμπιντο και η φαντασία ανεβαίνει σημαντικά, οπότε εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται σε αυτό το κομμάτι.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, εστιάζεις πολύ στη στάση και τις συμπεριφορές που έχουν οι άλλοι απέναντί σου. Συνεργάτες, αλλά και το αμόρε σου, μπαίνουν στο μικροσκόπιο και βλέπεις την επιρροή που έχουν επάνω σου μέσα από τον τρόπο που κινούνται. Μπορεί σήμερα να βγουν παράπονα στην επιφάνεια και αν πεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι και σε προβληματίζουν καιρό τώρα, ενώ δεν είναι σίγουρο πως θέλεις να κρατήσεις όλα αυτά τα άτομα κι άλλο στη ζωή σου. Μπορεί να θέλεις μέσα στη μέρα να πάρεις αποστάσεις, ενώ σκέφτεσαι πολύ σοβαρά να οριοθετήσεις το χώρο σου σε σχέση με τους απέναντι, προκειμένου να μειώσεις την πιθανότητα να συμβεί κάποια «παραβίαση» τους στο μέλλον. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα θα καταλάβεις πως πρέπει να βάλεις ένα μέτρο σε κάποια πράγματα που κάνεις από συνήθεια και έχεις πια σα ρουτίνα και θα χρειαστεί να βάλεις κάποιες πιο υγιεινές συνήθειες στο πρόγραμμά σου. Είναι πολύ σημαντικό να αποδεχτείς ότι χρειάζεται να προσέξεις τον εαυτό σου κάπως καλύτερα. Γιατί σήμερα θα συνδέσεις μέσα στο κεφάλι σου πως η κούραση και η συνεχόμενη κίνησή σου μπορεί να οφείλονται για πολλά από αυτά που σε ταλαιπωρούν. Από την άλλη, είναι μια καλή ευκαιρία η αλλαγή της ρουτίνας σου να παίξει σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία σου, καθώς δεν έχεις ηρεμήσει λεπτό και προσπαθείς να προλάβεις τα γεγονότα πριν αυτά εκδηλωθούν. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα σε πιάνει μια τάση να αναπολείς πράγματα που ίσως έχεις αφήσει στην τύχη τους και αυτά με τη σειρά τους έχουν απομακρυνθεί από εσένα. Υπάρχει ένα έντονο συναισθηματικό υπόβαθρο σήμερα και μια ανάγκη να εκφραστείς με κάθε τρόπο, προκειμένου να βγει αυτό το πιεστικό συναίσθημα που έχεις προς τα έξω και να πάρεις μια ανάσα, για να μπορέσεις παρακάτω να αναδιοργανωθείς. Μπορεί όλο αυτό να σε πιέζει μόνο που το διαβάζεις, όμως θα χρειαστεί να παραδεχτείς πράγματα στον εαυτό σου – και το κυριότερο τα λάθη που έχεις κάνει εσύ ο ίδιος – ούτως ώστε να δεις ποια σημεία χρειάζεται να βελτιώσεις. Δεν πειράζει αν κάτι έφυγε. Πονάς, όμως μπορείς να το αλλάξεις για το παρακάτω. 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, κάποια οικογενειακά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και είναι πολύ πιθανό να μάθεις πράγματα που ούτε εσύ ήξερες πως συμβαίνουν ή πως έχουν συμβεί στο παρελθόν. Υπάρχει μια αναμπουμπούλα με την οικογένεια και μια θολούρα, ειδικά αν πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το τι θα γίνει με κάποια κληρονομικά ζητήματα. από την άλλη, η ψυχολογία σου σήμερα είναι κάπως μπερδεμένη και αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να φύγεις για να μπορέσεις να βρεις την ηρεμία σου. Κάποια ευκαιρία για δουλειά μπορεί να σου βάλει στο μυαλό τη σκέψη της μετακόμισης. Προσοχή σε έξοδα που θα κάνεις για το σπίτι. Μπορεί να σου ζητήσουν παραπάνω από όσα πρέπει για να γίνει η δουλειά. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα σκέφτεσαι πως είναι καλύτερα να αλλάξεις κάτι στην επικοινωνία σου. από το πρωί είσαι αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά και έχεις την ανάγκη να μοιραστείς κάποια πιο προσωπικά σου θέματα με άτομα που εμπιστεύεσαι ακραία. Από την άλλη, μέσα από συζητήσεις που κάνεις θα συνειδητοποιήσεις πως πολλά από αυτά που περνούσαν από το μυαλό σου σαν υπόνοιες είχαν μια βάση και θα αποδειχθούν ως αληθή. Το σημαντικό είναι πως χρειάζεται να καταλάβεις ότι πρέπει να ανοιχτείς επικοινωνιακά. Ναι, είσαι ικανός και δυνατός, πολλά από αυτά που σε απασχολούν όμως μπορείς να τα λύσεις με τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων. 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, το οικονομικό μπαίνει στο επίκεντρο και το εξετάζεις με μεγαλύτερη προσοχή από τις προηγούμενες φορές. Και πολύ καλά κάνεις, καθώς σήμερα από τη μία έχεις τη διάθεση να βγεις και να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις, από την άλλη όμως αντιλαμβάνεσαι πως τα έξοδα είναι αρκετά και δεν έχεις αυτή την ελευθερία κινήσεων που θέλεις για να το κάνεις. Κάποιες ανασφάλειες ξυπνούν, όμως η διάθεση για να βάλεις το πρόγραμμα που θέλεις δεν υπάρχει και προτιμάς απλά να βγεις, να πιείς και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου. Προσοχή σήμερα με το ποτό μόνο, γιατί αν το παρακάνεις, μπορεί να υπερβείς όρια και να πεις πράγματα που μετά δε θα μαζεύονται. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είσαι πολύ κοντά στο να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις την εμφάνισή σου, και κατ’ επέκταση την ψυχολογία σου. Είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις αλλαγές που σκέφτεσαι καιρό τώρα. Από το πρωί έχεις μια μαγνητική ενέργεια και σίγουρα δεν περνάς απαρατήρητος. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι να μην απογοητευτείς αν δεν ανταποκρίνονται κάποια σκηνικά στις προσδοκίες που έχεις αυτό το διάστημα. Ναι, θέλεις να νιώσεις τον έρωτα και να βρεις ταίρι. Αν δεν έχει συμβεί, μη σε παίρνει από κάτω. Απλά δούλεψέ το. Τώρα, κάποια ξεκαθαρίσματα με συνεργάτες ίσως ανεβάσουν τους τόνους, αλλά φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που θέλεις από τους απέναντι.