Κριός
Κριέ, σήμερα και πάλι παραμένεις σε ήπια δράση, και αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να δεις πώς κινούνται οι άλλοι και τι χρειάζεται να προσέξεις. Μπορεί να βλέπεις με πιο αυστηρό βλέμμα κάποια πράγματα ή να φιλτράρεις πιο έντονα αυτά που ακούς γύρω σου, προσπαθώντας να αποκτήσεις την ουσία και χρήσιμες πληροφορίες. Ψυχολογικά είσαι αρκετά πιεσμένος, γιατί δεν αφήνεσαι και δε μπορείς να χαλαρώσεις με τα πολλά που προσπαθείς να αναλύσεις ταυτόχρονα. Στη δουλειά είναι επίσης πολλές οι πληροφορίες και ο τρόπος που ακολουθείς το πρόγραμμα σα να μη σου φαίνεται και τόσο παραγωγικός σήμερα. Ωστόσο, κάτι μέσα σου από το απόγευμα σου λέει πως ίσως πρέπει να στρέψεις αλλού την προσοχή σου…

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, είναι μια μέρα που χρειάζεται να γίνεις συγκεκριμένος με το τι θέλεις να πετύχεις. Μπορεί να νιώθεις πως τα περιθώρια στενεύουν – και ίσως έτσι να είναι – όμως αυτό που πρέπει να δεις σοβαρά σήμερα είναι το τι στόχους θέλεις να ξεκινήσεις να επεξεργάζεσαι ουσιαστικά. Η μέρα είναι κάπως απαιτητική στο επαγγελματικό σου κομμάτι και η οργάνωσή σου πρέπει να είναι όσο πιο δομημένη γίνεται. Υπάρχουν πολλές ιδέες που θα σε γεμίζουν με πληροφορίες και ενδεχόμενα εξέλιξης, όμως είναι σημαντικό να τις ξεχωρίσεις και να μην αναλωθείς με οτιδήποτε δεν είναι χρήσιμο σήμερα. Από το απόγευμα προσπάθησε να ακούσεις περισσότερο ένστικτο, γιατί αυτό ίσως ξεκαθαρίσει το τοπίο. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτε στην τύχη του, ούτε να δώσεις περιθώρια στους γύρω σου να σε θεωρήσουν αδύναμο ή ανίκανο να βγάλεις δύσκολη δουλειά. από το πρωί υπάρχει μια αίσθηση ότι πρέπει να φανείς δυνατός και ικανός, θέλοντας να βουλώσεις κάποια στόματα. Το σημαντικό είναι πως μπορεί να σε πιάνει ένας μικρός πανικός ή ένα άγχος για πώς θα καταφέρεις να παραμείνεις στιβαρός σε αυτά που λες, χωρίς να επηρεάζεσαι από ψιθύρους γύρω σου. καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που απαντάς, καθώς γίνεσαι πολύ συναισθηματικός και μπορεί να πεις περισσότερα από όσα πρέπει. Τώρα, από το απόγευμα κάποιες καταστάσεις τις αντιλαμβάνεσαι σε μεγαλύτερο βάθος, ενώ το ένστικτο μπορεί να σε οδηγήσει σε πιο σωστές αποφάσεις. Αρκεί να μην το παρακάνεις με τη σκέψη. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα οι πληροφορίες που παίρνεις ταξινομούνται κάπως αυτόματα μέσα στο κεφάλι σου και δεν αφήνεις περιθώρια για αχρείαστα πράγματα να σε απασχολούν και να σε αποσπούν από τη δουλειά σου. Σε νοιάζει να τακτοποιήσεις τις καταστάσεις γύρω σου και να βρεις κάποιες άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, προκειμένου να βοηθηθείς εσύ ο ίδιος αλλά και οι γύρω σου από αυτές. Συζητήσεις που γίνονται μπορεί να ανεβάσουν τους τόνους, καθώς δεν θέλεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε δε σε αφορά ή νιώθεις πως προσπαθούν οι άλλοι να παρεισφρήσουν σε προσωπικά σου ζητήματα. Από το απόγευμα υπάρχει μια πιο έντονη διαίσθηση που σε βοηθά να γίνει πιο εύκολα αυτός ο διαχωρισμός στο μυαλό σου. 

Λέων
Λέοντα, σήμερα χρειάζεσαι αποδείξεις πως όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει, προκειμένου να ηρεμήσεις και να συνεχίσεις τη δουλειά σου. Προσπαθείς αρκετά να μην ξεφύγει το πράγμα από τον έλεγχο σου και μπορεί να φανείς αρκετά πιεστικός στη δουλειά και τους συνεργάτες σου, ενώ δίνεις μεγάλη έμφαση σε λεπτομέρειες. Κάποιες οικονομικές συζητήσεις που κάνεις περνάνε από κόσκινο για να μην την πατήσεις. Από το απόγευμα και μετά, αν κάτι σου πει το ένστικτό σου μην το αγνοήσεις. Σου γεννιέται η ιδέα για μια επένδυση που σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να ενισχύσει το οικονομικό σου. Το θέμα είναι να μη φύγεις μακριά από το ρεαλιστικό κομμάτι και θέλει αρκετή προσοχή, γιατί θαμπώνεσαι κάπως από την ιδέα αυτή.    

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, χρειάζεται να δώσεις έμφαση και να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου, προκειμένου να βάλεις τα όρια που χρειάζεσαι για να αποδώσεις κι εσύ στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Από το πρωί μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις προσπαθώντας να βρεις το δίκιο σου. Ο τρόπος που θα το κάνεις όμως μπορεί να μην είναι και τόσο βοηθητικός για αυτό. Προσπάθησε επίσης να μην είσαι απόλυτος στον τρόπο που εκφράζεις τις ιδέες σου ως τις μόνες σωστές. Από το απόγευμα και μετά μπορείς να καταλάβεις καλύτερα το τι συμβαίνει γύρω σου, καθώς η διαίσθησή σου είναι πιο έντονη και θα αντιληφθείς κάποιες προθέσεις των απέναντι, χωρίς να σου τις φανερώσουν.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα ασχολείσαι με το πρόγραμμα και με όλα αυτά που έχεις να κάνεις, χωρίς να αφήνεις το χρόνο να χαθεί σε ανούσια πράγματα. Αυτό βέβαια σε ενοχλεί σα διαδικασία, γιατί κι εσύ ο ίδιος καταπιέζεσαι να κρατηθείς, ενώ προσπαθείς παράλληλα να αποδώσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά και να βοηθήσεις και τους άλλους. κάποιες συζητήσεις που γίνονται μπροστά σου μπορεί να είναι και αποκαλύψεις-επιβεβαιώσεις σε πολλά από αυτά που σκέφτεσαι, και όσο να ‘ναι δε θα κρατήσεις εκεί την ψυχραιμία σου και τόσο. Τώρα, από το απόγευμα βρίσκεις τρόπους να κάνεις πιο διασκεδαστικά τη δουλειά σου, ενώ παράλληλα η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί κάπως περισσότερο. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα χρειάζεται να γίνεις πολύ συγκεκριμένος στο τι θέλεις να ολοκληρωθεί μέσα στη μέρα σου στο επαγγελματικό. Γίνεσαι πολύ τυπικός και προσπαθείς να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει όσο πιο πιστά μπορείς. Από την άλλη, είσαι σε φάση που θέλεις να ξεκαθαρίσεις και κάποια αισθηματικά σου, γιατί νιώθεις την ανάγκη να ξέρεις πού βαδίζεις. Δε μιλάμε ότι θα χαθεί η μαγεία έτσι, γιατί σήμερα δε το βλέπεις και πολύ. Αντιθέτως, θέλεις να ξέρεις πού βρίσκεσαι και αν όλα είναι όπως ήταν. Τώρα, κάποιες ιδέες που θα έχεις από το απόγευμα μπορεί να δώσουν μια διαφορετική νότα στο αποτέλεσμα της δουλειάς σου, αρκεί να μην το περιορίσεις και το βάλεις σε κουτάκια που θα το μειώσουν. 

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα η ψυχολογία σου είναι κάπως πιεσμένη και δε σε αφήνει να δεις τα θετικά κομμάτια σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Η πεποίθηση ότι πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει σε κάνει πολύ τυπικό και αυστηρό με το πού και πώς θα διαθέσεις το χρόνο σου, ενώ δεν φοβάσαι να απαντήσεις σε οποιοδήποτε προσπαθήσει να μειώσει την προσπάθειά σου. Κάποια έξοδα στο σπίτι θα σε αγχώσουν και μπορεί να ταράξουν κάπως τη συμπεριφορά σου, χωρίς να το παρατηρήσεις ιδιαίτερα. Από το απόγευμα, αν χαλαρώσεις κάπως θα καταλάβεις πως μπορείς να διακρίνεις περισσότερα σχετικά με το πώς νιώθεις, ενώ και το προαίσθημά σου θα είναι πιο δυνατό.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, υπάρχουν πολλά στο κεφάλι σου, όμως έχεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο πρόγραμμα για να δουλέψεις. Αυτή η διάσπαση που σε πιάνει και το ότι θέλεις να τα τακτοποιήσεις όλα μαζί πρέπει να σταματήσει και να ακολουθήσεις τις προτεραιότητες που έχεις θέσει. Σε συζητήσεις που συμμετέχεις μπορεί να ακουστούν ανακρίβειες που γίνονται το κόκκινο πανί για σένα και θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, αλλά και να δείξεις πως ό,τι και να γίνει διατηρείς τον έλεγχο. Το απόγευμα έχεις μια αυξημένη διαίσθηση και μπορείς να καταλάβεις πότε ο απέναντι εννοεί αυτά που λέει ή απλά θέλει να σε τουμπάρει. Επίσης, μην αγνοείς τις ιδέες που σου κατεβαίνουν. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα χρειάζεται να βασιστείς σε αυτά που βλέπεις και να μην αφήσεις τον εαυτό σου να πλατειάσει με τις σκέψεις που κάνεις, αν θέλεις να διατηρήσεις αυτό το ασφαλές κλίμα που υπάρχει γύρω σου. υπάρχουν πολλά παρασκηνιακά που έρχονται στην επιφάνεια και νιώθεις πως διαταράσσουν τις ισορροπίες που έχεις, κάτι που σε κάνει να θέλεις να ανακτήσεις τον έλεγχο, αλλά και να προφυλαχθείς κρατώντας τα χαρτιά σου κλειστά. Κινείσαι πολύ καχύποπτα στο οτιδήποτε ακούς και δεν μπορείς να ησυχάσεις αν δεν δεις κάποιες αποδείξεις. Καλό είναι να προσέξεις τις οικονομικές σου κινήσεις σήμερα, επίσης. Το απόγευμα προσπάθησε να ακούσεις περισσότερο το ένστικτό σου. 

Ιχθύες
Μια μέρα αρκετά απαιτητική η σημερινή, Ιχθύ μου, και η στάση σου είναι πολύ συγκεκριμένη απέναντι στους άλλους ή πρέπει να γίνει πολύ συγκεκριμένη. Έχοντας κι εσύ από την πλευρά σου συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό σου που θέλεις να κάνεις, προσπαθείς να δομήσεις μια οργανωμένη δράση – ναι, το προσπαθείς – προκειμένου να δεις κάποια πρώτα αποτελέσματα. Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν ο τρόπος που προσπαθείς να παζαρέψεις κάποια πράγματα είναι κάπως έντονος και όχι και τόσο διπλωματικός. Νιώθεις πως πρέπει να δείξεις ότι έχεις το πάνω χέρι, για αυτό και σε αρκετές στιγμές μπορεί να φανείς ανυποχώρητος. Από το μεσημέρι η διαίσθησή σου σε προειδοποιεί για πολλά, αλλά καλό είναι να προσέξεις κάπως και τον τρόπο σου σήμερα.