Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 16 - 22 Σεπτεμβρίου 2024

Σας έχει πάει ναυάγιο με ωροσκόπο Τιτανικό αυτό το διάστημα Τοξότη μου

Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 16 - 22 Σεπτεμβρίου 2024

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ, καλή εβδομάδα! Αυτές οι μέρες της έκλειψης θα είναι γεμάτες αποκαλύψεις, καθώς θα πέσουν οι μάσκες και θα διαπιστώσεις πως άτομα που έχεις στον κύκλο σου δεν σε καλύπτουν πια στη ζωή σου. Συναισθηματικά, θα σε διακατέχει μια αναστάτωση για πράγματα που είναι μακριά από σένα και σε φοβίζουν. Στα μισά της εβδομάδας, ειδικά την Τρίτη, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και να μη δεις άνθρωπο. Είναι λίγο βαριά η καθημερινότητα, αλλά φοβούνται, ωρέ, τα παλικάρια; Θα υπάρξει ψυχολογική ανάκαμψη προς το τέλος πια της εβδομάδας. Οι δεσμευμένοι ίσως διαπιστώσετε, ή και να μάθετε ενδεχομένως, κάποια πράγματα για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δεν νομίζω πως διανύετε ερωτική εβδομάδα, καθώς εστιάζετε στα δικά σας θέματα.  

Ταύρος
Αγαπημένε Ταύρε, καλή εβδομάδα! Η έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων θα κάνει αυτή την εβδομάδα να μοιάζει με καρδιογράφημα, πηγαίνοντας μια πάνω μια κάτω. Κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια και ίσως παραμελείς αυτά που τρέχουν τώρα. Προς το τέλος της εβδομάδας υπερισχύει μια αστρολογική όψη που θολώνει το τοπίο και ίσως έρθεις αντιμέτωπος με ιντερνετικές απάτες ή ακόμα με ψέματα και φουσκωμένα λόγια. Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα θα δεις κάποια εξέλιξη με το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά γενικά κράτα μικρό καλάθι. Ειδικά εσύ που ακούς τη φωνή του ενστίκτου σου. Αν είσαι σε σχέση, μέτρα τα λόγια σου, γιατί μπορεί να παρασυρθείς και να βάλεις σάλτσες και μετά να τα χρεωθείς ως ψέματα. 

Δίδυμοι
Διδυμάκι μου, καλή εβδομάδα! Αρκετά εύφλεκτη η εβδομάδα σου, καθώς η έκλειψη γίνεται στο ζώδιο των Ιχθύων, που ανήκει στον σταυρό σου. Αρκετές οι προκλήσεις σε όλους τους τομείς... γκομενικά, επαγγελματικά, θέματα σπιτιού, φιλίες, επικοινωνία, όλα.... Αν έχεις καμιά άκρη για κανένα κουτί ηρεμιστικά, χρησιμοποίησέ τη. Γενικά, θέλω να μου προσέχεις ιδιαιτέρως για ψέματα και να αποφύγεις τις πολύ σημαντικές συζητήσεις, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακούσεις παραμύθια, γαλιφιές και φούμαρα. Αν είσαι σε σχέση, σε θέλω άκρως προσεκτικό και φειδωλό στα λόγια και προετοιμασμένο να ακούσεις τα πάντα. Αν δεν είσαι σε σχέση, ίσως κάποια αποκάλυψη για ένα άτομο για το οποίο ενδιαφέρεσαι σου χαλάσει τη ζαχαρένια. Αλλά, όπως λέει και ο αείμνηστος Καζαντζάκης, ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά. 

Καρκίνος
Καλή εβδομάδα, Καρκινάκι μου! Αν είσαι απ’ αυτούς τους Καρκίνους που τσακώνονται με όλο τον κόσμο και έχεις νομικές υποθέσεις σε εκκρεμότητα ή έχεις πλακωθεί με όλο το συγγενολόι, ή αν πάλι είσαι απ’ αυτούς που θέλουν επιτέλους να φύγουν από τη ζώνη ασφαλείας τους και σκέφτεσαι να κάνεις ένα ταξίδι, να ξέρεις πως τα άστρα έχουν άλλη άποψη, καθώς οι ανατροπές στους παραπάνω τομείς είναι αναπόφευκτες. Ίσως συμβούν κάποιες αλλαγές και στον τομέα της εκπαίδευσης – αλλιώς τα περιμένεις, αλλιώς να γίνουν. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα ψέματα και οι ανακατωσούρες είναι αρκετά σίγουρα. Πρόσεξε τι λες και σε ποιον, αυτό αφορά και τα ερωτικά, καθώς οι παρεξηγήσεις και το κλίμα αβεβαιότητας είναι το μόνο… βέβαιο. Είτε δεσμευμένος είσαι είτε αδέσμευτος, η ένταση και η επιπολαιότητα θα σε χαρακτηρίσουν ακραία.  

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Ο εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες συνεχίζεται ακάθεκτος και αυτή την εβδομάδα, καθώς καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Η έκλειψη φέρνει στο προσκήνιο θέματα νομικά που εκκρεμούν. Είτε χρωστάς είτε σου χρωστάνε, αυτό είναι κάτι που θα σε απασχολήσει. Η ασφάλειά σου κλονίζεται και, σαν σταθερό ζώδιο που είσαι, δεν έχεις χειρότερο. Θέλω να μου προσέχεις επίσης τις διατροφικές σου συνήθειες, γιατί, με την επιρροή του Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται να σου προκύψει κάποια δηλητηρίαση ή στομαχική διαταραχή. Στις 21 του μήνα θέλω να προσέχεις αδιανόητα πολύ τι λες και πώς το λες. Αν είσαι ελεύθερος, θα πάρεις αποφάσεις οι οποίες ίσως να μην αρέσουν στους άλλους. Είναι η ώρα να πάψεις να σκοτίζεσαι για την κάθε ηλίθια απόφαση του καθενός και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις πως όλα πάνω στον σύντροφό σου είναι λάθος και φτιαγμένα για να σου σπάνε τα νεύρα. 

Παρθένος
Αγαπημένε Παρθένε, καλή εβδομάδα! Από τα πιο SOS ζώδια αυτής της εβδομάδας, καθώς η έκλειψη της Τετάρτης σού υπογραμμίζει πως αυτή η φάση που διανύεις τώρα είναι από τις σημαντικότερες όλης σου της ζωής. Σε σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να κάνεις λάθος, μπορεί και όχι, ποιος ξέρει, η νεκροψία θα δείξει. Κάνεις το κλείσιμο των κύκλων σου για να ανοίξεις άλλους – πάμε γι’ άλλα, που λένε (Όρσε!). Θα ήταν αρκετά βοηθητικό για τη ζωή σου αν μπορούσες να είσαι ευθύς και να μην το πηγαίνεις μέσω Τρικάλων για να πεις κάτι. Η ειλικρίνειά σου θα εκτιμηθεί, οπότε απόφυγε τις παπάτζες και τις σάλτσες. Αν είσαι σε μόνιμη σχέση, θα καταλάβεις πως δεν μπορεί συνεχώς να περνάει το δικό σου. Θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις προθέσεις σου, γιατί έχεις αρχίσει να κάνεις κακή εντύπωση. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα έλεγα πως διανύεις περίοδο που σε απασχολούν αυτά, το αντίθετο μάλλον.

Ζυγός
Καλή εβδομάδα, αγαπητό Ζυγάκι! Θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, όπως π.χ. γείτονες, κατοικίδια, εργασιακό περιβάλλον, θα σε απασχολήσουν αρκετά. Ωστόσο δεν θέλω να μου παραμελήσεις την υγεία σου, καθώς το στρες δεν κάνει ποτέ καλό. Ευτυχώς, η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σου, δίνοντας απρόσμενες λύσεις στα ερωτικά αλλά και στα οικονομικά σου. Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης προσπαθεί να ημερεύσει την κατάσταση, ωστόσο δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος για περιττές διενέξεις. Ειδικά αν έχεις ταίρι, ίσως μέσα από έναν καβγά προκύψει μια απρόσμενη λύση σε κάποιο θέμα που σας απασχολούσε. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αν γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο προς το τέλος της εβδομάδας, κράτα πολύ μικρό καλάθι. 

Σκορπιός
Καλή εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ! Εβδομάδα αλλαγών και, ενώ σε όλους τους άλλους τα έχω πει στραβά, μ’ εσένα θα είμαι πιο επιεικής, καθώς η έκλειψη σε βοηθάει να εξωτερικεύσεις τα καταπιεσμένα σου συναισθήματα και τους πιο μύχιους φόβους σου. Ένα έντονο πάθος με πολύ συναίσθημα εκδηλώνεται και δεν διστάζεις να το ερευνήσεις. Το μόνο που θα σου έλεγα να προσέξεις είναι η αλαζονική σου στάση. Οκέι, μετράς σαν γκομενάκι, αλλά δεν είσαι ποτέ η μόνη επιλογή (Αγγελική Μανουσάκη, 2024). Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας στα delulu σκηνικά, κοινώς στις απάτες και στις αυταπάτες. Αν είσαι χωρίς ταίρι, ένας έρωτας από μακριά σού παίρνει τα μυαλά. Αν είσαι σε σχέση, του δίνεις και καταλαβαίνει, if you know what I mean.  

Τοξότης
Καλή εβδομάδα, Τοξότη μου! Σας έχει πάει ναυάγιο με ωροσκόπο Τιτανικό αυτό το διάστημα. Ωστόσο η έκλειψη είναι το κερασάκι στην τούρτα και όχι η τούρτα ολόκληρη. Προφύλαξε τις ιδιωτικές σου στιγμές, καθώς οι πιθανότητες έκθεσης, ιδίως για σένα που έχεις μυστικά, είναι πιθανές. Η καριέρα, από την άλλη, βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο στη ζωή σου, πράγμα που κρυφοαπολαμβάνεις, καθώς Τοξότης είσαι, σου αρέσουν οι αλλαγές. Οτιδήποτε κάτω από τον μανδύα του παρασκηνιακού ή του κρυφού είναι τώρα εύκολα προσβάσιμο, καθώς η έκλειψη ρίχνει φως σε τέτοια θέματα. Ο χρόνος κυλάει και η ανάγκη σου για εξέλιξη γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Οι δεσμευμένοι μήπως είναι καιρός να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο, συγκατοίκηση ίσως, επισημοποίηση ή παιδί; Κάτι πρέπει να κάνετε. Για εσάς τους ελεύθερους υποβόσκει μια αναστάτωση και μια ανάγκη να βρείτε ταίρι, η οποία εκδηλώνεται με πολλαπλές και ταυτόχρονες επιλογές. 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Θέματα που αφορούν έγγραφα, συμβόλαια, οφειλές οι οποίες ψιλοεκκρεμούσαν ή ήταν ψιλοαόριστες –«θα σε πάρω», «ε… θα σου πω» κ.λπ.– φαίνεται πως, παρά την έκλειψη, έχεις τη διάθεση να τα λύσεις, και μάλιστα με μια ύποπτη ψυχραιμία. Και λέω ύποπτη, γιατί εσύ ποτέ δεν είσαι ψύχραιμος. Στο τέλος της εβδομάδας, θα σε παρακαλούσα να μην καταφύγεις σε ψεύδη, κοινώς, μην πεις μα@@, γιατί κανείς δεν θα σε πιστέψει και θα τα κάνεις σκ@@. Αν είσαι ελεύθερος, θα σου πω ότι η υπομονή είναι αρετή. Αν είσαι σε σχέση, δε θα εκπλαγείς ιδιαιτέρως μ’ αυτά που θ’ ακούσεις, καθώς το είχες προβλέψει δυο μήνες νωρίτερα σε μια κρίση overthinking. Αν έχεις να κάνεις κάποια μετακίνηση ή οδηγείς λίγο περίεργα, θέλω να έχεις πολύ παραπάνω τον νου σου. Γενικά καλά τα έχεις πάει, αλλά κράτα ψυχραιμία στα πάντα. 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Η έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων αφορά τον δεύτερο οίκο, τον οίκο τον οικονομικών και γενικά των κεκτημένων σου. Σε γελάσανε ότι θα πάρεις αύξηση, σε γελάσανε ότι θα πάρεις πίσω τα δανεικά. Αλλά ακόμα και να μη σε γελάσανε, σίγουρα θα υπάρξει σημαντική καθυστέρηση, οπότε θα σου προκύψει μια σχετική ανασφάλεια. Οι ηθικές σου αξίες κονταροχτυπιούνται με τα νεύρα σου, και δεν ξέρω ποιος θα βγει νικητής στο τέλος της εβδομάδας. Ταυτόχρονα, η προκλητική σου συμπεριφορά, που ομολογουμένως είναι δικαιολογημένη, διεκδικεί την πρώτη θέση αντιδραστικότητας απέναντι στους συναδέλφους σου. Θα σου πρότεινα μια εναλλακτική διαχείριση, καθώς τα διπλωματικά σου ταλέντα φεύγοντας τα ξέχασες στο σπίτι. Στις 21 του μήνα μην παρασυρθείς από τα ψεύδη των άλλων. Η μέρα θα έχει έντονη πληροφορία, ειδικά αν είσαι αδέσμευτος και γλυκοκοιτάς ένα μη διαθέσιμο άτομο. Εσύ που είσαι σε σχέση, δεν σου φταίνε οι άλλοι για τα νεύρα σου. 

Ιχθύες
Αγαπημένο Ψαράκι, καλή εβδομάδα! Σίγουρα, αν υπάρχει κάτι που δεν θα ήθελα να είμαι αυτή την εβδομάδα, αυτό είναι Ιχθύς. Η έκλειψη πάνω σου αποκαλύπτει μυστικά και λάθη του παρελθόντος και δεν θα λείψει η πίεση των αλλαγών που έρχονται. Παρ’ όλα αυτά είναι στη φύση σου να πηγαίνεις όπου πάει το ρεύμα, καθώς η αλλαγή είναι κομμάτι της ψυχής σου. Μέσα απ’ αυτή την αντίξοη εβδομάδα (δεν θέλω να τρομάζεις, καθώς μπορεί να μη συμβεί απαραίτητα κάτι, αλλά θα έχεις πολύ έντονα αυτή την αίσθηση ανησυχίας) θα έρθουν ευκαιρίες, συνειδητοποιήσεις και αλλαγή σκεπτικού. Αυτά είναι και τα εργαλεία που θα χρειαστείς για την αυτοβελτίωσή σου. Αν είσαι σε σχέση, θα συνειδητοποιήσεις ότι και η παπάτζα έχει τα όριά της και πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να αυτοτιμωρείσαι για λάθη των άλλων. Αν είσαι single, θα διαπιστώσεις πως το πρόσωπο που σε ελκύει δεν είναι άτομο που μπορεί να συντηρήσει μια μακροχρόνια σχέση.