Κριός
Σήμερα, Κριέ, έχεις μια περίεργη διάθεση που από τη μία θέλεις να ηρεμήσεις και να δεις κάπως καλύτερα τα πράγματα, ενώ από την άλλη σε πιάνει μια ανησυχία και θέλεις να έχεις κάποια εφεδρικά πλάνα έτοιμα, σε περίπτωση που προκύψει το οτιδήποτε. Υπάρχουν κάποια οικονομικά ζητήματα που έρχονται σήμερα στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να τα καλύψεις κάπως άμεσα, πράγμα που θα σε ταράξει. Έχεις όμως την υποστήριξη της οικογένειας και θα βγάλεις άκρη σχετικά εύκολα και γρήγορα. Τώρα, από το απόγευμα και μετά κάποιες συζητήσεις σχετικά με τη δουλειά θα σε βάλουν σε σκέψεις και μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν, αλλά παράλληλα θα επιβεβαιώσουν κάποιες υποψίες σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα και θέλεις να βελτιώσεις με κάποιο τρόπο το επαγγελματικό σου. ίσως να υπάρχουν κάποιοι νέοι στόχοι που σου καρφώνονται στο μυαλό σου και προσπαθείς να δεις τις προοπτικές που ανοίγονται από αυτούς. Το θέμα είναι πως μπορεί να υπάρξει μια διάσπαση από όλο αυτό και ένας εκνευρισμός που μπορεί να σε κουράσει γρήγορα. Μια συζήτηση θα σου δώσει άμεσα λύσεις και απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτηματικά σου, ενώ η άμεση δράση θα ξεμπλοκάρει το μυαλό σου. Το σημαντικό είναι να είσαι αποφασισμένος για αυτά που θέλεις να κάνεις. Το απόγευμα θέλει λίγο προσοχή στο φλερτ, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, παρατηρείς κάποιες αλλαγές στο επαγγελματικό σκηνικό που δε σου αρέσουν και τόσο. Παρά τη θετική διάθεση που ξεκινάς τη μέρα σου, αντιλαμβάνεσαι πως κάποιες εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα και το παρασκήνιο είναι πιο μεγάλο από ό,τι περίμενες. Υπάρχει μια ταραχή που θα χρειαστεί να διαχειριστείς κάπως άμεσα για να βγάλεις τη μέρα. Όμως θα έχεις και κάποια θετικά νέα στα οικονομικά σου – ίσως κάποια βελτίωση στη δουλειά ή μια προαγωγή που περίμενες – και από εκεί ισοσταθμίζεται το πράγμα. Αυτό που σίγουρα θα χρειαστεί σήμερα είναι να δείξεις σοβαρότητα και να βάλεις μπροστά το ότι μπορείς να τα βγάλεις πέρα στα δύσκολα. Από το απόγευμα προσοχή σε συζητήσεις, γιατί μιλάς κάπως παραπάνω από όσο πρέπει και μπορεί να εκτεθείς. Ειδικά αν εμπλακείς σε συζητήσεις για άτομα που σε έχουν προβληματίσει-στενοχωρήσει.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα είναι μια μέρα που ακούς πολλά, λες κι εσύ τα δικά σου και σα να μη βγαίνει μια ξεκάθαρη άκρη. Από το πρωί υπάρχει μια έντονη κριτική θα έλεγα για πολλά από αυτά που έχεις δηλώσει πως θέλεις να κάνεις και αυτό σε εκνευρίζει, καθώς νιώθεις πως προσπαθούν έτσι να σου κόψουν τη φόρα. Κάτι που δημιουργεί έναν εκνευρισμό μεν, σου δίνει όμως και την ώθηση να δουλέψεις πιο δυναμικά και να τους αποδείξεις πως κάνουν λάθος. Το θέμα είναι να είσαι όντως αποφασισμένος και να μην το πας πεισματικά, γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ παρακάτω. Από το απόγευμα θέλεις να κάνεις συζητήσεις γιατί βλέπεις πολλά που σε ενοχλούν και θα βρεις την ευκαιρία να αναφερθείς και σε παρελθοντικά ζητήματα. 

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα έχεις μια ένταση από το πρωί και φαίνεται να τρώγεσαι με αρκετά θέματα. Υπάρχουν κάποιες εξελίξεις που τσιγκλάνε τις ανασφάλειές σου και προσπαθείς να τα κατανοήσεις και να τα θέσεις υπό έλεγχο. Κάποια ξαφνικά στη δουλειά σου – πιθανότατα έξοδα ή οικονομικά ζητήματα γενικά – θα σε αναγκάσουν να προσαρμοστείς σε καταστάσεις για να το φέρεις κάπως στα ίσια του. Το καλό είναι πως υπάρχει μια παρασκηνιακή βοήθεια – την οποία και θα ζητήσεις – η οποία θα φανεί χρήσιμη και αποτελεσματική. Το θέμα είναι να κινηθείς με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, ενώ από το απόγευμα κάποιες νέες οικονομικές συζητήσεις θα σε βάλουν σε σκέψεις και ίσως αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις τις τελευταίας στιγμής. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, υπάρχει ένα κλίμα κάπως μπερδεμένο με τους συναδέλφους σου. Από το πρωί το μόνο που θέλεις είναι να κυλήσει η μέρα σου χωρίς εντάσεις και να βοηθήσεις και να συνεργαστείς με τους άλλους, όμως ακούς πολλά που δε σου αρέσουν και που σε κάνουν να θέλεις να πάρεις τις αποστάσεις σου τελικά. Δεν είναι δύσκολο να πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια – για άλλη μια φορά – και να βάλεις τον καθένα στη θέση του. Το καλό είναι πως από όλο αυτό θα ξεχωρίσουν αυτοί που πραγματικά είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να κάνεις τη δουλειά σου. Το απόγευμα σκέφτεσαι καλύτερα τις καταστάσεις και συνειδητοποιείς πως ίσως αυτό το ξεκαθάρισμα έπρεπε να γίνει καιρό τώρα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές στο πρόγραμμά σου από το πρωί. Το καλό είναι πως βρίσκεις ευκαιρίες έτσι για να δουλέψεις σε πράγματα και πρότζεκτ που είχες αφήσει στη μέση την προηγούμενη περίοδο και θα μπορέσεις να τα κλείσεις. Από την άλλη, παρατηρείς πως ο ανταγωνισμός σήμερα μειώνεται, καθώς έρχονται αρκετοί να ζητήσουν τη βοήθειά σου. Ένα σημαντικό που πρέπει να κρατήσεις σήμερα είναι πως πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος και εστιασμένος, για να κλείσεις αυτές σου τις υποθέσεις. Από το απόγευμα να περιμένεις αποκαλύψεις στη δουλειά που σε αφορούν. 

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα υπάρχει μια διάθεση να θέλεις να εκφράσεις μέσα από το έργο σου το συναισθηματικό σου κομμάτι, εκτονώνοντας έτσι την ένταση που έχεις από το πρωί. Οι συζητήσεις και οι επαφές με ορισμένους συνεργάτες δεν είναι και οι καλύτερες και οι τόνοι μπορεί να ανέβουν ή να προκύψουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής που θα σε βρουν απροετοίμαστό. Αν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε αυτό το κομμάτι, μέσα από συζητήσεις και άμεσες εξηγήσεις – χωρίς νεύρα πάντα! – θα μπορέσει να βρεθεί λύση και να συνεχίσεις το έργο σου. Από το απόγευμα σε πιάνει μια τάση να επεξεργαστείς περισσότερο κάποια κομμάτια στις ιδέες που έχεις, προσπαθώντας να τις κάνεις καλύτερες. 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, από το πρωί υπάρχει ένα περίεργο κλίμα που ξεκινά από συζητήσεις και αντιλαμβάνεσαι σταδιακά πόσο πολύ επηρεάζεσαι συναισθηματικά από αυτές. Κάποια σταθερά σημεία που είχες φαίνεται να τραντάζονται κάπως σήμερα και αυτό δημιουργεί μια ανάγκη να επιβεβαιώσεις κάποια πράγματα μέσα στη μέρα. Στη δουλειά υπάρχουν αλλαγές που μαθαίνεις ίσως τελευταία στιγμή και ο εκνευρισμός είναι κάπως αναπόφευκτος. Το σημαντικό όμως είναι πως δεν μένεις ακίνητος μπροστά σε όλο αυτό, αλλά αναλαμβάνεις δράση για να προλάβεις και να σώσεις την κατάσταση. Το απόγευμα θα έχεις κάποιες συζητήσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου και θα μπορέσεις να μοιραστείς πιο εύκολα οτιδήποτε σε απασχολεί κα σε προβληματίζει. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, μια ανατροφοδότηση που παίρνεις στο επαγγελματικό σου κομμάτι έρχεται να σου ταράξει τη διάθεση και να σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς πως πρέπει να το πάρεις όλο από την αρχή και να το ελέγξεις πιο προσεκτικά. Η αλήθεια είναι πως νιώθεις να συμβαίνει αυτό τελευταία στιγμή, όμως έχεις στη διάθεση σου ένα χρονικό περιθώριο – ή θα σου δοθεί αν το ζητήσεις – προκειμένου να βγάλεις άκρη. Οι συνεργάτες σου είναι αυτοί που θα σε στηρίξουν ένθερμα σήμερα, αρκεί να μιλήσεις και να ζητήσεις τη βοήθειά τους. Από το απόγευμα και μετά υπάρχουν συζητήσεις που μπορεί να φέρουν αποκαλύψεις και να δεις ποια είναι τα πραγματικά χρώματα κάποιων από τον κύκλο σου. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα υπάρχουν ξαφνικά έξοδα που έχουν αν κάνουν με το σπίτι και αυτό κάπως σε αγχώνει σημαντικά από το πρωί. Χρειάζεται να το δεις κάπως ψύχραιμα και να μην το αφήσεις να σε καταβάλει. Το καλό είναι πως κάποιο εξτραδάκι φαίνεται να προκύπτει μέσα στη μέρα και με σωστή οργάνωση του χρόνου σου θα μπορέσεις να το αρπάξεις και να καλύψεις με κάποιο τρόπο αυτή τη «ζημιά». Τώρα, το απογευματάκι κάποιες συζητήσεις για οικονομικά θέματα μπορεί αν σε φέρουν πάλι στο να κάνεις έναν προγραμματισμό. Όμως θα περάσουν από το μυαλό σου και πράγματα που σχετίζονται με οτιδήποτε σου ξυπνά ανασφάλειες. Δεν υπάρχει λόγος για υπερανάλυση, αλλά για πρακτικό προγραμματισμό. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα η μέρα είναι κάπως πιο δραστήρια. Από το πρωί υπάρχουν κάποιες επικοινωνίες που θα σε ξαφνιάσουν ή που θα σου ξεφουρνίσουν οι άλλοι σκηνικά και γεγονότα που θα σε ταράξουν σημαντικά. Καλό είναι να μην απαντήσεις άμεσα, καθώς από το μεσημεράκι και μετά θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να δείξεις την αντίδρασή σου μέσα από εύστοχες κινήσεις και να κλείσεις κάποια στόματα με αυτόν τον τρόπο. Από το απόγευμα θέλεις να πεις πολλά στους απέναντι και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. καλό όμως είναι να σκεφτείς αρκετά και τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν, καθώς επίσης και να προετοιμαστείς καταλλήλως και για το τι μπορεί να ακούσεις.