Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 15.09.2024

Υδροχόε μου, σήμερα η μέρα φαίνεται να έχει μια αρκετά διαφορετική και πιο θετική ενέργεια από τη χτεσινή

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 15.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα έχεις επαφές και συναντήσεις με φίλους που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Έχεις τη διάθεση να κάνεις συζητήσεις με κάποιους από τους συνεργάτες σου και να συζητήσεις ιδέες που έχεις για να επεκτείνεις τη δουλειά σου. Οικονομικά υπάρχει μια θετική κινητικότητα και οι συζητήσεις που κάνεις φαίνεται να δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για εξελίξεις και επεκτάσεις. Αυτό που θέλει προσοχή είναι αφενός το πόσο εσύ πιστεύεις σε αυτές τις εξελίξεις, γιατί από εκεί θα κριθεί και η δυναμική που θα βάλεις και αφετέρου το πόσο ψύχραιμα θα πάρεις κάποιες καταστάσεις στην οικογένεια που θα προκύψουν ξαφνικά το απογευματάκι.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα υπάρχουν θετικές εξελίξεις στο επαγγελματικό σου και κάποια από τα πλάνα σου φαίνεται να δρομολογούνται αρκετά πιο εύκολα. Η διάθεση και το κλίμα στη δουλειά φαίνεται να είναι αρκετά καλό και αυτό σου λύνει τα χέρια στο να εστιάσεις στο πώς θα το βελτιώσεις ακόμα περισσότερο. Οικονομικά υπάρχουν εξελίξεις που σε ευνοούν και σου ανεβάζουν τη διάθεση. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μην εστιάσεις σε πράγματα που μπορεί να μοιάζουν ωραία και ιδεαλιστικά χωρίς να είναι, γιατί θα αποπροσανατολιστείς. Επίσης, κάποιες συμπεριφορές που παρατηρείς στην παρέα σε προβληματίζουν. Αν κάνεις κάποια συζήτηση, ειδικά το απόγευμα, προσπάθησε να μείνεις ήρεμος.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, έχεις έναν πολύ θετικό τρόπο σκέψης και σε ενδιαφέρει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να διατηρήσεις αυτό το μουντ, αλλά και να δρομολογήσεις την επίλυση κάποιων σημαντικών ζητημάτων με ήπιο τρόπο. Ίσως βρεις έναν διαφορετικό τρόπο για να προσεγγίσεις καταστάσεις, ενώ θα υπάρξουν και κάποια θετικά οικονομικά νέα που θα σε ευνοήσουν στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το παρασκήνιο στη δουλειά, καθώς κάποιοι που μπορεί να έχουν μια ανταγωνιστική διάθεση απέναντί σου μπορεί να λένε πολλά πίσω από την πλάτη σου. Από το απόγευμα και μετά σε πιάνουν κάτι ανασφάλειες και κινείσαι νευρικά και απότομα. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα έχεις μια καλύτερη διάθεση και ασχολείσαι με το να εστιάσεις σε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Κάποια θετικά νέα στα οικονομικά σου, ειδικά αν πρόκειται για κληρονομικά ή μια αγοραπωλησία ενός ακινήτου, σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να προχωρήσει πιο εύκολα. Επίσης, μπορείς να βελτιώσεις και το κλίμα με κάποια μέλη της οικογένειας που είπατε κάπως πολλά ο ένας στον άλλο. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πόσο εύκολα μπορεί να υιοθετήσεις κάποιες απόψεις. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από αυτά που ακούγονται λογικά, χωρίς να είναι. Από το απόγευμα και μετά θέλει λίγο προσοχή ο τρόπος που κινείσαι και το ότι μπορεί να θέλεις να κάνεις αχρείαστα έξοδα για να ξεσπάσεις. 

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, υπάρχει ένα όμορφο κλίμα με τους συνεργάτες σου και μπορεί να υπάρξει πρόσφορο έδαφος και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν άνετα σε καλές συνεργασίες. Άλλωστε είσαι σε φάση που κινείσαι με άνεση στο να εξελίξεις και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου κομμάτια. Δεν θέλεις να αναλωθείς σε συζητήσεις που θα σου χαλάσουν το 
vibe, ενώ το οικονομικό είναι ένα κομμάτι στις συζητήσεις που μένεις αρκετά. Αυτό που θέλει προσοχή είναι σε χρήματα που σου ζητάνε οι άλλοι για να κάνουν κάποιες εργασίες. Ίσως το ποσό να είναι αρκετά μεγαλύτερο. Προσοχή στην εκμετάλλευση που θα προσπαθήσει να γίνει. Τώρα, από το απόγευμα υπάρχει μια ένταση εσωτερικά που σε βγάζει λίγο από το πρόγραμμα. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, παραμένεις σε χαμηλούς τόνους και διαχειρίζεσαι τις πληροφορίες που λαμβάνεις με ηρεμία και χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές. Στη δουλειά υπάρχει ένα όμορφο κλίμα, ενώ σήμερα μπορεί να βρεις την ευκαιρία που θέλεις για να κάνεις μια συζήτηση για κάποια αύξηση ίσως ή για κάποια προαγωγή. Το θέμα είναι πως νιώθεις ασφαλής και μπορείς να κινηθείς έτσι με μεγαλύτερη άνεση. Αυτό που θέλω να προσέξεις πολύ είναι η στάση κάποιων συνεργατών σου που φαίνεται να λειτουργούν πολύ πίσω από την πλάτη σου ή προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την καλή σου διάθεση. Από το απόγευμα και μετά κινείσαι κάπως πιο νευρικά σε επαγγελματικά σου θέματα. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα είναι μια ωραία ευκαιρία να κάνεις τη δουλειά σου να εκφραστείς με τον τρόπο που θέλεις. Η διάθεσή σου είναι αρκετά καλή από το πρωί και μπορείς να αφήσεις το στίγμα σου αρκετά εύκολα. Επαγγελματικά σου θέματα προχωρούν με μεγαλύτερη άνεση και μπορείς να διαχειριστείς και να λύσεις δυσκολίες με ηρεμία. Οι επαφές που θα κάνεις σήμερα θα σου δείξουν έναν διαφορετικό τρόπο για να διαχειρίζεσαι καταστάσεις, χωρίς να αναγκάζεσαι να υποχωρείς μονίμως. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το σκηνικό στη δουλειά σου, καθώς υπάρχει παρασκήνιο και πλανώνται διάφορα στην ατμόσφαιρα. Από το απόγευμα και μετά η ένταση κάπως ανεβαίνει κι εκεί θα ζοριστείς.  

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, έχεις μια αρκετά καλή διάθεση και αυτό που θέλεις είναι να τη διατηρήσεις όσο περισσότερο μπορείς. Υπάρχουν νέα που μαθαίνεις από το παρασκήνιο και σου φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ οι εξελίξεις και σε θέματα του σπιτιού είναι αρκετά θετικές. Το κλίμα με την οικογένεια φαίνεται να είναι αρκετά θετικό και μπορείς εύκολα να λύσεις διαφορές ή να τα βρεις με όσους έχεις ψιλοαρπαχτεί. Κάποια θετικά νέα στα οικονομικά σου θα σε ανακουφίσουν κάπως σήμερα. αυτό που θέλω να προσέξεις είναι το πόσο ιδεαλιστικά προσεγγίζεις κάποια πράγματα που θέλεις να κάνεις, ενώ από το απόγευμα και μετά προσοχή στο πώς απαντάς σε συζητήσεις που ακουμπάνε ευαίσθητα σημεία σου.

Τοξότης
Τοξότη, όμορφες συζητήσεις και επαφές με άτομα γύρω σου έρχονται να ενισχύσουν τη θετική ψυχολογία που έχεις από το πρωί ακόμα. Το κοινωνικό σου κομμάτι ανοίγει αρκετά σήμερα και οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, ενώ συμφωνίες που περίμενες καιρό να κλείσεις, τις βλέπεις σήμερα να έρχονται πιο κοντά ή ακόμα και να ολοκληρώνονται. Νιώθεις κάπως τυχερός καθώς συνειδητοποιείς πόσο σημαντικοί και υποστηρικτικοί θα φανούν οι συνεργάτες σου σήμερα. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι σε ποια άτομα επιλέγεις να ανοιχτείς. Ίσως εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες που θα μοιραστείς και αυτό καλό είναι να μην γίνει. Πρόσεξέ το. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα είναι μια τελείως διαφορετική μέρα σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό σου. Από το πρωί υπάρχει μια όμορφη ροή και η διάθεσή σου είναι το κλειδί για να λύσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει αυτές τις μέρες. Κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου φαίνεται να ενισχύουν σημαντικά το οικονομικό σου, κάτι που σε παρακινεί να συνεχίσεις τη δουλειά σου με αμείωτο ρυθμό. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πόσο σοβαρά παίρνεις αυτά που ακούς, καθώς τα ψεματάκια δίνουν και παίρνουν. Καλό είναι να αποφύγεις αθέμιτα μέσα κι εσύ από την πλευρά σου. Το απόγευμα οι τόνοι ανεβαίνουν με συνεργάτες και καλό είναι να συζητήσεις πριν κόψεις την όποια επαφή. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα η μέρα φαίνεται να έχει μια αρκετά διαφορετική και πιο θετική ενέργεια από τη χτεσινή. Επαφές και συζητήσεις που θα κάνεις θα σου φανερώσουν λύσεις για να διαχειριστείς θέματα που σε απασχολούν αρκετά, χωρίς να υπάρξουν εντάσεις και ανεβασμένοι τόνοι. Από την άλλη, υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θέματα και αυτό σου δίνει ένα μπουστάρισμα παραπάνω. Λίγο προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά, καθώς εκεί κινείσαι σε θολά νερά και μπορεί να εξαπατηθείς. Αργά το απογευματάκι, αν δεις πως κάπου κολλάει το πράγμα και σε πιάσει εκνευρισμός στη δουλειά, καλό είναι να κάνεις ένα διάλειμμα ή να σταματήσεις, πριν βαρέσεις κόκκινο και χάσεις την ψυχραιμία σου.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, έχεις τη διάθεση να πάρεις το χρόνο σου, να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Είναι μια ωραία μέρα για να σε περιποιηθείς και να ηρεμήσεις από τις εντάσεις των τελευταίων ημερών. Κάποια θετικά οικονομικά νέα θα έρθουν να σου δώσουν μια ανάσα, ενώ κάποιες παρασκηνιακές σου δουλειές φαίνεται να προχωρούν με άνεση. Προσπάθησε να αποφύγεις κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις που θα έχεις βλέποντας τις εξελίξεις αυτές. Υπάρχει μια τάση να γίνεσαι υπερβολικός με κάποια πράγματα και εθελοτυφλείς σε σημεία που πρέπει να είσαι προσεκτικός. Το απόγευμα γίνεσαι κάπως πιο έντονος και προσπαθείς να διεκδικήσεις πιο άμεσα κάποια από τα θέλω σου.