Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 14.09.2024

Αιγόκερέ μου, σήμερα χρειάζεται να δεις τα οικονομικά σου ζητήματα με περισσότερη σοβαρότητα

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 14.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. στην προσπάθειά σου να βρεις τι ισχύει και τι όχι, υπάρχουν πολλά που εύκολα μπορεί να σε μπερδέψουν μέσα στη μέρα. Παράλληλα, επιμένεις να επεξεργάζεσαι κάποιους στόχους σου για να δεις κατά πόσο μπορούν να προχωρήσουν, ενώ θέλεις να το φέρεις πιο κοντά στα μέτρα σου, χωρίς όμως να γίνει εμπόδιο για τους άλλους. Έχεις την επιθυμία να βοηθήσεις, αλλά σα να μη σε αφήνουν τα γεγονότα. Από το απόγευμα και μετά στη δουλειά επικρατεί ένα μικρό χάος και θα θελήσεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Βέβαια η ένταση και τα νεύρα σου δε θα σε αφήσουν να δεις καθαρά κάποια πράγματα, οπότε ξανασκέψου το.

Ταύρος
Σήμερα γίνεσαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις, Ταύρε, και το ενδιαφέρον σου στρέφεται ξεκάθαρα στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Από το πρωί, ψάχνεις να βρεις τρόπους για να εφαρμόσεις κάποιες από τις ιδέες που έχεις. Το σημαντικό είναι πως προσπαθείς να διατηρήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων και ή που δε θα πεις κουβέντα σε κανέναν ή που απλά θα παρακολουθείς από απόσταση τα πράγματα για να έχεις καλύτερη εικόνα. Από το απόγευμα και μετά γίνεσαι πιο έντονος, θεωρώντας πως οι ιδέες σου είναι καλύτερες και πιο εύκολα εφαρμόσιμες, ενώ ο τρόπος που προσπαθείς να το δώσεις στους άλλους να καταλάβουν είναι έντονος και νευρικός. 

Δίδυμοι
Πολλές συζητήσεις σήμερα, Δίδυμε, με αρκετά άτομα και τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξεις αλλά και οι αποφάσεις που θα πάρεις μπορεί να μπερδέψουν περισσότερο το σκηνικό γύρω σου. Ενώ προσπαθείς να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο μοτίβο, η έμπνευση που σε πιάνει στη δουλειά και η τάση να ξέρεις τι γίνεται τόσο παρασκηνιακά όσο και στο προσκήνιο σε κάνει κάπως έντονο σήμερα. Σα να μην ξέρεις πώς να το διαχειριστείς όλο αυτό. Ίσως είναι από την ανάγκη σου να νιώσεις ασφάλεια ή να προετοιμαστείς για τυχόν απρόοπτα που δεν είχες υπολογίσει. Από το απόγευμα και μετά λίγο περισσότερη προσοχή με τα οικονομικά σου. Σπατάλες μπορεί να σε βγάλουν πολύ εύκολα εκτός 
budget.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα νιώθεις πως φτάνεις στα όρια σου και πολύ εύκολα θα τα ξεπεράσεις. Υπάρχει μια ένταση αυτό το διάστημα που δε σε αφήνει να ηρεμήσεις και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που θεωρούσες που έχεις υπό έλεγχο. Από το πρωί προσπαθείς να επικοινωνήσεις την ανάγκη σου για κατανόηση, ενώ παράλληλα προσπαθείς να ψαρέψεις τους άλλους για το τι εικόνα έχουν για σένα. Μπερδεμένο αρκετά. Από το απόγευμα και μετά οι συζητήσεις γίνονται έντονες και καλό είναι να αποφύγεις να περάσεις το πώς νιώθεις σαν ένα δεδομένο στους άλλους που πρέπει να το αποδεχτούν. Ο τρόπος σου είναι κάπως ευθύς και πιο επιθετικός, κάτι που δε θα σε βοηθήσει να ακουστείς όπως θέλεις. 

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα θέλεις να δεις πού πηγαίνει το πράγμα με κάποιους από τους συνεργάτες σου. Το πράγμα είναι κάπως μπερδεμένο, γιατί σήμερα σε πιάνει η τάση να θέλεις να κλείσεις υποθέσεις και πλάνα για να περάσεις στην πρακτική τους εφαρμογή, ενώ παράλληλα θέλεις να δεις τις ιδέες σου να υλοποιούνται με έναν αρκετά θεατρικό τρόπο που θα κάνει σαφές πως φέρουν την υπογραφή σου. Θέλεις να δεις το όραμά σου πάση θυσία. Καταλαβαίνεις πως αυτό δε σε κάνει καλό συνομιλητή σήμερα, ενώ τα νεύρα σου είναι κάπως τεντωμένα και από την κούραση που έχεις αυτό το διάστημα. Από το απόγευμα και μετά καλό είναι να έχεις στο νου σου και τα οικονομικά σου. Όχι άσκοπα έξοδα.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, υπάρχει μια περίεργη ροή σε όσα έχεις να κάνεις και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς καλύτερα. Από τη μία νιώθεις πως μπορείς να εμπιστευτείς τους συνεργάτες σου και να κάνετε πολλά και ωραία πράγματα μαζί, από την άλλη όμως έχεις την τάση να διατηρείς τον έλεγχο στην εξέλιξη των γεγονότων. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως αυτό δεν πρόκειται να φέρει κάποια ισορροπία σε αυτό που θέλεις να καταφέρεις. Τώρα, καλό είναι να επιβεβαιώσεις κάποιες από τις πληροφορίες που έχεις πριν περάσεις στην ενεργό δράση. Από το απογευματάκι και μετά οι τόνοι φαίνεται να ανεβαίνουν στη δουλειά, καθώς σου γίνονται υποδείξεις σε πράγματα που ξέρεις και αυτό δε σου αρέσει και τόσο. 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, φαίνεται να υπάρχει μια σύγχυση σχετικά κάποια από τα πλάνα σου. Ο τρόπος που προσπαθείς να βγάλεις προς τα έξω και να προωθήσεις κάποιες από τις ιδέες σου είναι αρκετά έντονος και θα δώσει ένα μπερδεμένο μήνυμα. Έχεις μια διάθεση να κάνεις ευφάνταστα τη δουλειά σου από τη μία, χωρίς όμως να θέλεις να αποκαλύψεις κάτι από τα πλάνα σου και τους σκοπούς σου. Όχι για να κάνεις έκπληξη, αλλά για να μη χάσεις κατά κάποιο τρόπο τον έλεγχο. Είσαι αρκετά καχύποπτος σε αυτό το κομμάτι. Από το απογευματάκι και μετά υπάρχει μια περίεργη διάθεση κι ένας εκνευρισμός καθώς παρακολουθείς τις εξελίξεις από απόσταση, ενώ οι παρεμβάσεις που κάνεις δημιουργούν περισσότερη ένταση.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, ένταση πολλή σήμερα φαίνεται να έχει η μέρα σου. Από το πρωί προσπαθείς να διατηρήσεις ισορροπίες με τους απέναντι – και σε κάποιο βαθμό τα καταφέρνεις. Είσαι πολύ συγκεκριμένος και «κοφτός» σε αυτά που λες, θέλοντας να δείξεις πως έχεις μια επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω σου, καθώς και ότι ο έλεγχος των καταστάσεων είναι στα χέρια σου. Από το απογευματάκι και μετά οι συζητήσεις που γίνονται ανεβάζουν τους τόνους και εσύ προσπαθείς να δεις πώς είναι καλύτερο να χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Η απαίτηση για οργάνωση είναι σημαντική, όμως θα δεις πως οι ιδέες που έχεις αλλά και ο τρόπος που εκφράζεσαι εν τέλει δεν είναι αυτός που είχες εξαρχής κατά νου. 

Τοξότης
Τοξότη, η σημερινή μέρα φέρνει συζητήσεις και επαφές που σε φέρνουν μπροστά σε κάποια ίσως ζόρικα διλήμματα. Από τη μία υπάρχει μια διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που σε επηρεάζουν συναισθηματικά και να τα δουλέψεις για να τα εκφράσεις με ήπιο τρόπο, από την άλλη όμως η ανασφάλεια σε κάνει κάπως έντονο και μπορεί εύκολα να αλλάξεις διάθεση πολλές φορές μέσα σε μια κουβέντα που θα κάνεις. Από το απόγευμα και μετά θα υπάρξουν σκηνικά που θα δοκιμάσουν το πόσο εύκολα μπορείς να βρεις λύσεις σε σημαντικά θέματα που θα προκύψουν. Η ψυχραιμία δεν φαίνεται να είναι δυνατός σου σύμμαχος σήμερα, μιας και θέλεις να τα τελειώσεις όλα γρήγορα για να ηρεμήσεις. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα χρειάζεται να δεις τα οικονομικά σου ζητήματα με περισσότερη σοβαρότητα. Υπάρχουν διάφορα που έρχονται στην επιφάνεια από το πρωί και θα χρειαστεί να εφαρμόσεις αυτή την ευρηματικότητα που έχεις από χτες για να βρεις άμεσα λύσεις, με όσο γίνεται μικρότερο κόστος. Μπορεί τα πλάνα σου και οι ιδέες σου να οδηγούν αλλού, όμως σημασία έχει να επενδύσεις σε ένα πιο ασφαλές πλαίσιο σήμερα. Ναι, καλό είναι να έχεις τον έλεγχο, αλλά να ξέρεις πού πρέπει να σταματήσεις και να μην το παρακάνεις. Από το απογευματάκι και μετά, συγκρούσεις και αψιμαχίες με συνεργάτες θα ανεβάσουν τους τόνους, ενώ κάποιες διαφορετικές απόψεις θα σου ακουστούν περισσότερο με κριτική.

Υδροχόος
Έντονη μέρα η σημερινή, Υδροχόε. Προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και σήμερα και να συνεχίσεις σε ένα μοτίβο παρόμοιο με το χτεσινό, όμως δύσκολα θα το καταφέρεις. Υπάρχει μια έντονη πίεση και μια διάθεση ότι πρέπει να φυλάς τα νώτα σου, κάτι που σε κάνει αρκετά επιφυλακτικό σήμερα. Μπορεί να έχεις έμπνευση και να σου έρχονται ιδέες από το πουθενά, χρειάζεται όμως να παραμείνεις συγκροτημένος και να διατηρήσεις σε φυσιολογικά πλαίσιο τον έλεγχο κάποιων καταστάσεων. Όχι υπερβολές στον τρόπο σου. Από το απογευματάκι και μετά υπάρχει ένταση στη δουλειά, ενώ και κάποια πιο προσωπικά σου σε κάνουν να φτάσεις πιο εύκολα στα όριά σου. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα επιζητάς έντονα την ησυχία σου και αυτό που θέλεις να κάνεις είναι χαθείς κάπως περισσότερο στον κόσμο σου για να γεμίσουν οι μπαταρίες σου. Από το πρωί προσπαθείς να ρυθμίσεις όσο καλύτερα μπορείς τα πράγματα για να ξεμπερδέψεις, ενώ παράλληλα παίρνεις αποστάσεις από πολλούς. Κάποιες εντάσεις με συνεργάτες θα σου πάρουν περισσότερο να τις τακτοποιήσεις, μιας και αυτά που μαθαίνεις θέλουν περισσότερη σκέψη και ανάλυση. Από το απογευματάκι και μετά, ξεκαθαρίζεις σε πολλούς πως δε μπορείς να ασχοληθείς με τα ζητήματά τους και χρειάζεσαι χρόνο για να δεις κάποια δικά σου ζητήματα. Απλά ο τρόπος που το κάνεις δεν είναι και ο καλύτερος.