Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 11.09.2024

Ζυγέ, πολλά ακούς, λίγα κρατάς και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις από όλα αυτά

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 11.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα υπάρχει μια τάση να εμμένεις σε απόψεις και θέσεις που πιστεύεις. Δύσκολα ακούς τις απόψεις των άλλων, ιδίως όταν αυτές έρχονται σε αντίθεση με τις δικές σου, ενώ δεν έχεις το κόλλημα να δείξεις τη δύναμή σου και να υπερασπιστείς τα πιστεύω σου. Νιώθεις πως χρειάζεται να το κάνεις όλο αυτό για να ενισχύσεις τον εαυτό σου ψυχολογικά. Στη δουλειά υπάρχουν πολλές απαιτήσεις και ίσως νιώσεις μια κούραση από τη συνεχή εγρήγορση που είσαι αυτές τις μέρες. Καλό είναι να ελέγξεις και πάλι τις κινήσεις που έχεις οργανώσει πριν προχωρήσεις στη δράση. Από το μεσημέρι και μετά κάποιες πληροφορίες σε μπερδεύουν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, είναι αρκετά έντονο ψυχολογικά το κλίμα. Από το πρωί υπάρχει μια τάση να θέλεις να τελειοποιήσεις κάποιους από τους στόχους και προσπαθείς να προνοήσεις για όλα τα ενδεχόμενα. Κάτι που δε μπορεί να γίνει εύκολα. Τώρα, αυτό που θα σε δυσκολέψει είναι ότι από τη μία έχεις αρκετές ιδέες και θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα, οι προοπτικές που σου δίνονται όμως είναι κάπως περιορισμένες και αυτό δημιουργεί μια απογοήτευση σήμερα. Από το μεσημέρι και μετά υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στην παρέα και μπορεί εύκολα να ακούσεις ψέματα για να σε πείσουν. Αντιλαμβάνεσαι πως κάτι περίεργο πλανάται στην ατμόσφαιρα, απλά δε μπορείς να εστιάσεις τα άτομα από τα οποία προέρχεται.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα είναι λίγο πιεστικά τα πράγματα με τους απέναντι, είτε αυτοί είναι συνεργάτες και συνάδελφοι είτε το αμόρε σου. από το πρωί υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα, καθώς το συναισθηματικό σου κομμάτι δεν γίνεται αντιληπτό από τους άλλους ή έχεις την απαίτηση να το καταλάβουν, χωρίς να πεις εσύ πολλά. Τώρα, καλό είναι να προσπαθήσεις να διαχωρίσεις τη θέση σου σε αρκετά ζητήματα. Κάποια επαγγελματικά σου βήματα θα φανούν πιο απαιτητικά και αυτό θα σε ζορίσει και θα σε αγχώσει κάπως περισσότερο. Από το μεσημέρι και μετά ίσως σε προσεγγίσουν άτομα που θα σου ζητήσουν βοήθεια. Αν κάτι δε σου κολλάει, μην προχωρήσεις στο να τα βοηθήσεις.

Καρκίνος
Καρκίνε, σήμερα θα χρειαστεί να ασχοληθείς σοβαρά και όσο πιο συγκεντρωμένα γίνεται με ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά σου. Η μέρα είναι αρκετά απαιτητική και θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεις, αλλά και διεκδικείς αυτό που θέλεις. μπορεί εύκολα να γίνεις απότομος και απόλυτος, ενώ εσύ να έχεις την εντύπωση πως απλά είσαι επικοινωνιακός και ανοιχτός σε συζητήσεις. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο και πολύ πιθανό να φορτωθεί με επιπλέον δουλειές, για αυτό οργάνωσε το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς. Από το μεσημέρι και μετά, καλύτερα να μείνεις αμέτοχος σε συζητήσεις. Επίσης είναι πολύ εύκολο να επιμείνεις σε απόψεις που δεν οδηγούν κάπου, αλλά υποστηρίζουν κάτι το ιδεατό, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι τι σου λένε οι άλλοι.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, είναι μια μέρα αρκετά περιοριστική ως προς το πώς μπορείς να εκφραστείς αλλά και να προωθήσεις τα πλάνα σου. Από το πρωί, τα επαγγελματικά σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο και προσπαθείς να δεις πώς και μέχρι ποιο βαθμό σου επιτρέπουν τα οικονομικά σου να επεκταθείς και να προχωρήσεις. Κάποια χρήματα που περιμένεις ίσως καθυστερήσουν και σήμερα, ενώ θα χρειαστεί να τηρήσεις το πρόγραμμα που έχεις, είτε σου αρέσει είτε όχι. Από το μεσημεράκι και μετά υπάρχει μια τάση να θέλεις να εκφράσεις το συναισθηματικό σου κομμάτι μέσα από κάτι καλλιτεχνικό-δημιουργικό, όμως είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις και να αρχίσεις τις υπερβολές. Προσοχή σε καταχρήσεις σήμερα, ε.

Παρθένος
Παρθένε, σήμερα υπάρχει ένα πιεστικό κλίμα γύρω σου που σε βάζει σε σκέψεις. Από το πρωί υπάρχουν συμπεριφορές από συνεργάτες που είναι αρκετά περίεργες και μαζεμένες, ενώ θα χρειαστεί να πάρεις και κάποιες αποφάσεις ανάμεσα στο τι είναι σωστό και δίκαιο και στο τι σε κάνει να νιώθεις καλά και ασφαλής. Κάποια οικογενειακά φαίνεται σε πιέζουν περισσότερο, ενώ και δουλειές που πρέπει να γίνουν σε αγχώνουν σημαντικά για το πώς θα τις οργανώσεις. Γενικά αυτές τις μέρες καλό είναι να ακούς και λίγο περισσότερο τα θέλω σου. Τώρα από το μεσημέρι και μετά υπάρχει μια τάση να παραπλανήσεις αλλά και να παραπλανηθείς από τους απέναντι. Ναι, να βοηθήσεις, αλλά μέχρι εκεί που μπορείς.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα πολλά ακούς, λίγα κρατάς και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις από όλα αυτά. Από το πρωί υπάρχει μια δυσκολία να αφεθείς στις καταστάσεις και σε συζητήσεις που μπορεί και να σε ενδιαφέρουν. Είσαι αρκετά σκεπτικός και ενώ θέλεις να προσέξεις τι θα πεις και πώς θα απαντήσεις, φαίνεται να σε απασχολούν άσχετα ζητήματα που σε αγχώνουν ή σε πιέζουν ψυχολογικά. Στη δουλειά χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτικός για να αποφύγεις χοντρά λάθη και κατά συνέπεια επιπλήξεις από ανωτέρους. Από το μεσημέρι και μετά, καλό είναι να αποφύγεις «εξυπηρετήσεις» σε συναδέλφους, γιατί θα βρεθείς να κάνεις τη δουλειά τους χωρίς να το καταλάβεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα το τραβάς από εδώ, το τραβάς από εκεί, όμως τα οικονομικά σου δε βγαίνουν όπως τα υπολόγιζες και σα να ζώνουν κάπως τα φίδια. Υπάρχει μια πίεση για να ξεκινήσεις αυτό που θέλεις και το άγχος είναι αρκετό μέσα στη μέρα, καθώς υπάρχουν και deadlinesπου θα πρέπει να τηρήσεις. Κυρίως στα επαγγελματικά σου θέλω να προσέξεις το πόσο περιοριστικός γίνεσαι, προκειμένου να αποφύγεις λάθος και καθυστερήσεις. Από το μεσημέρι και μετά, σε πιάνει μια τάση να θέλεις να φύγεις και να πάρεις λίγο το χρόνο σου, προκειμένου να αποσυμπιεστείς. Προσοχή στο ποιους εμπιστεύεσαι και πόσο τους αφήνεις να δουν τις αδυναμίες σου, καθώς σήμερα έχεις μια πιο θολή κρίση.

Τοξότης
Αυτό που θέλεις να κάνεις πράγματα και νιώθεις πως οι συνθήκες δε σου το επιτρέπουν, είναι το κυρίαρχο συναίσθημα για σήμερα, Τοξότη. Από το πρωί υπάρχει μια περίεργη διάθεση στη δουλειά κι ενώ έχεις συγκεκριμένα πράγματα που θέλεις να κάνεις, δε βρίσκεις τη διάθεση. Υπάρχει μια πίεση από ανωτέρους για να τηρήσεις χρονικά περιθώρια, αλλά και γενικότερα οι υποχρεώσεις φαίνεται να δημιουργούν μια δυσφορία σήμερα. Από το μεσημεράκι σε πιάνει ένα παράπονο και θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να εξαφανιστείς, για να ηρεμήσει το κεφάλι σου. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι το πόσο δεκτικός γίνεσαι στα συναισθήματα των άλλων, αλλά και το πόσο εύκολα μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή σου τη διάθεση.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, κάποια παρασκηνιακά σκηνικά που πέφτουν στην αντίληψή σου σε φέρνουν σε μια περίεργη θέση για το αν πρέπει να μιλήσεις ή όχι. Υπάρχει μια πίεση, αλλά και μια έντονη επιθυμία να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσεις πως δεν μπορεί κανείς να παίξει παιχνιδάκια στην πλάτη σου. Κάποιες συζητήσεις μέσα στη μέρα θα σε φέρουν σε μια δύσκολη θέση και ίσως χρειαστεί να παραδεχτείς – έστω και στον εαυτό σου – τα λάθη σου και να πάρεις μια διαφορετική στάση στα πράγματα. Από το μεσημεράκι και μετά θα ακούσεις πολλά και δελεαστικά. Θέλω να προσέξεις και να μην πέσεις σε παγιδούλες που θα στηθούν μέσα στη μέρα.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, κάποια ζητήματα με τους φίλους σε απασχολούν αρκετά σήμερα και προσπαθείς να βρεις λύσεις για θέματα τους. Από το πρωί είναι σημαντικό για σένα αυτό. Κάποια από τα επαγγελματικά σου πλάνα μπορεί να φανούν περισσότερο σπάταλα από ό,τι περίμενες και το budget σου είναι κάπως περιορισμένο και σε πρόγραμμα που πρέπει να τηρήσεις οπωσδήποτε. Αυτό που θέλει επίσης προσοχή είναι κάποιες βασικές λεπτομέρειες στις κινήσεις σου. Από το μεσημέρι και μετά, προσοχή στο πόσο επιμένεις στο να κλείσεις συμφωνίες. Το οικονομικό κομμάτι είναι αρκετά θολό και από τη βιασύνη σου μπορεί να την πατήσεις στα ψιλά γράμματα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα κάποιες κινήσεις που θα κάνεις μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου, χωρίς να το καταλάβεις ιδιαίτερα. Από το πρωί υπάρχει ένα περίεργο κλίμα και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάπως άμεσα και όσο πιο αποτελεσματικά μπορείς κάποια γεγονότα στη δουλειά σου. Με τους συνεργάτες σου υπάρχει ένα περίεργο μουντ και ίσως παρατηρήσεις κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές, καθώς κι εσύ μπορεί να δεις ανταγωνιστικά κάποιες καταστάσεις. Θέλει λίγη προσοχή. Από το μεσημέρι και μετά χάνεσαι λίγο στον κόσμο σου και μπορεί να αφήσεις ανοιχτές εκκρεμότητες και να εκτεθείς χωρίς να το καταλάβεις. Δώσε βάση σε σημαντικά πράγματα και μην αναβάλεις ό,τι μπορείς να κάνεις σήμερα.