Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 9 - 15 Σεπτεμβρίου 2024

Ναι μεν θα υπάρξει ένταση στην ατμόσφαιρα αυτές τις μέρες, αλλά κι εσύ θα βρεις σωστούς τρόπους να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου Σκορπιέ μου

Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 9 - 15 Σεπτεμβρίου 2024

Κριός
Καλή εβδομάδα, Κριέ μου! Άγχος, άγχος και πάλι άγχος πρόκειται να στολίσει την εβδομάδα σου! Ταυτόχρονα όλοι θα έχουν απαιτήσεις, κάτι θα ζητάνε από εσένα. Τα απρόοπτα που θα σε βάλουν στην πρίζα, πού τα πας; Αν κινηθείς έξυπνα, μεθοδικά και πάνω απ’ όλα με σωστή συμπεριφορά (το τονίζω αυτό!) θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο πνεύμα των ημερών. Στα ερωτικά σου πάντως υπάρχει ένα θετικό vibe. Αν είσαι ελεύθερος, πρόκειται να γνωρίσεις κάποιο άτομο εντελώς έξω από τα νερά σου – κάτι που θα σου εξάψει όχι μόνο το ενδιαφέρον, αλλά και τη φαντασία. Αν δεν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να προσεγγίσεις όποια κατάσταση σας απασχολεί τον σύντροφο με περισσότερη κατανόηση (!) και διπλωματία. Επαγγελματικά, γίνεσαι extra αποφασιστικός και οργανωτικός, κάτι που σε ευνοεί στο να κάνεις σωστές κινήσεις, όπως π.χ. να κλείσεις συμφέρουσες συνεργασίες.  

Ταύρος
Καλή εβδομάδα, Ταύρε μου! Ο Άρης από τον Καρκίνο σε κάνει να θες να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, κοινώς να πάρεις πολλές αποφάσεις. Καλό θα ήταν να μην εναντιώνεσαι στο κάθε τι, αντιθέτως go with the flow που λέμε. Αν κάποιος είναι πρόθυμος να μοιραστεί πληροφορίες μαζί σου, κοίτα να είσαι όλος αυτιά. Στα αισθηματικά, επειδή επικρατεί ένα κλίμα αυτοπεποίθησης για σένα, αν είσαι ελεύθερος, μαγνητίζεις τους άλλους, προσελκύοντας άφθονα γκομενάκια. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να εκφραστείς πολύ πιο ξεκάθαρα στον σύντροφό σου, κάτι που επηρεάζει το μεταξύ σας πολύ ευχάριστα, κοινώς ανάβουν τα αίματα. Επαγγελματικά, όχι μόνο βελτιώνονται κάποια κακώς κείμενα, αλλά βλέπεις και το πορτοφόλι σου να φουσκώνει και έρχεσαι και πιο κοντά με τους συναδέλφους/συνεργάτες σου – εύγε, Ταύρε μου!

Δίδυμοι
Καλή εβδομάδα, Διδυμάκι! Ο περίγυρος και η δουλειά σου, τι ζόρι τραβάνε; Δεν θέλουν να σε αφήσουν σε ησυχία, καθώς όλο και κάτι στραβώνει σε αυτούς τους τομείς. Στα καλά νέα να σου πω πως ό,τι σε ζορίζει επαγγελματικά είναι προσωρινό και έρχονται καλύτερες μέρες. Γενικά μην αφήνεις κάτι που μπορείς να κάνεις εσύ, να το κάνει κάποιος άλλος, καθώς θα βγεις ζημιωμένος. Στα γκομενικά, υπάρχει μια κάποια εύνοια, έτσι; Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιο άτομο εντελώς εκτός των συνηθισμένων σου standards, κι ενώ στην αρχή μπορεί να μαγκώσεις, αν δώσεις την ευκαιρία μετά ίσως δεις πως κάτι λέει τελικά. Αν είσαι σε σχέση, κράτα πως η επικοινωνία είναι το παν κι όλα θα πάνε τέλεια. Επαγγελματικά, έχεις έμπνευση και καταφέρνεις όχι μόνο να επιλύσεις προβλήματα, αλλά και να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου ή/και ανωτέρους σου.

Καρκίνος
Καλή εβδομάδα, Καρκινάκι! Γενικώς αυτές τις μέρες θα υπάρξουν είτε κάποια απρόοπτα, είτε πολύ αυξημένες απαιτήσεις από παντού που θα σε απορρυθμίσουν πλήρως. Θα σου πρότεινα να μην ακούς τι λέει ο καθένας, αντιθέτως άκου το ένστικτό σου, για να μην μπερδεύεσαι και χάνεις χρόνο άσκοπα. Στα ερωτικά σου, θέλεις οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις άμεσα απαντήσεις σε αυτά που σε απασχολούν, αλλά έτσι όπως το πας μάλλον θα χάσεις (την υπομονή σου, το ταίρι σου;). Αν είσαι ελεύθερος, ψάχνεσαι… δεν μπορώ να πω – μην παρεξηγείσαι μετά που σε λένε Ματίνα Μανταρινάκη. Επαγγελματικά, κάνεις σωστά βήματα και παίρνεις σωστές αποφάσεις, κάτι που ευνοεί πολύ τις φιλοδοξίες, αλλά και την τσέπη σου.  

Λέων
Καλή εβδομάδα, Λιονταράκι μου! Πώς να στο πω ήρεμα αυτό τώρα; Ο Άρης στον Καρκίνο σού φέρνει μπελάδες, κυρίως σχετικούς με το φιλικό σου περιβάλλον. Δεν θα σου λείψουν οι καβγάδες. Στα καλά νέα όμως, θα σταθείς τυχερός και θα μπορέσεις να βάλεις μπροστά σχέδια ή να κλείσεις συμφωνίες και συμφέροντα deals στο επαγγελματικό κομμάτι. Στα γκομενικά σου τώρα, υπάρχει ένα πολύ όμορφο κλίμα, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι. Μπορείς τώρα να αφεθείς και να ευχαριστηθείς όμορφες και ρομαντικές στιγμές, καθώς η Αφροδίτη σού δίνει μια extra γοητεία. Επαγγελματικά, προετοιμάζεσαι για νέα και μεγάλα πράγματα. Κάνεις συμφέρουσες συζητήσεις, κλείνεις ωφέλιμα deals ή προωθείς με σωστό τρόπο τις ιδέες σου, γενικά το μόνο σίγουρο είναι πως το πας καλά! 

Παρθένος
Καλή εβδομάδα, Παρθένε μου! Ετοιμάσου για κάποια mood swings (το καλύτερό σου), καθώς θα μάθεις πράγματα σχετικά με κάποια προσωπικά σου ζητήματα. Τώρα κάποιος απλώς θα κουτσομπολεύει; Ίσως κάποιος να ξέρει κάτι που εσύ αγνοείς; Το μόνο σίγουρο είναι πως εσύ πρέπει να μείνεις ψύχραιμος και να μη γίνεις καθόλου επικριτικός. Στα αισθηματικά, υπάρχει κάποια τύχη μπορώ να πω. Αν ανήκεις στους ελεύθερους, δεν είναι κακό να κάνεις την πρώτη κίνηση για να προσεγγίσεις το γκομενάκι που σε ενδιαφέρει, το ξέρεις έτσι; Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, δεν είναι κακό να οργανώσεις και καμία ρομαντική έκπληξη στο ταίρι σου. Επαγγελματικά τώρα, δεν αποκλείεται να σου γίνει κάποια νέα πρόταση με καλύτερα χρήματα (π.χ. προαγωγή, νέα δουλειά κ.λπ.). Αυτό, λοιπόν, σε φέρνει όλο και πιο κοντά στους στόχους σου.  

Ζυγός
Καλή εβδομάδα, Ζυγέ μου! Πολλή σύγχυση θα υπάρξει και το θέμα είναι πως πηγάζει από εσένα. Από τη μια, η Αφροδίτη βάζει σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις σου, είτε φιλικές, είτε ερωτικές. Από την άλλη, ο Άρης επηρεάζει το σπίτι ή την οικογένεια. Κοινώς, τρέχα γύρευε η φασούλα. Σαν συμβουλή θα σου πω να μην πας να ξεδώσεις, λόγω αυτής της έντασης, κάνοντας περιττά έξοδα! Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, έχεις τα φόντα να προσελκύσεις όποιον θες, καθώς η γοητεία σου δεν κρύβεται. Αν δεν είσαι ελεύθερος, ο Δίας σε οπλίζει με αυτοπεποίθηση και εκφράζεσαι στον σύντροφό σου με τον καλύτερο τρόπο, κάτι που –εννοείται– σας φέρνει πολύ κοντά. Επαγγελματικά, εντυπωσιάζεις με τις ικανότητες και τις ιδέες σου, κάτι που δημιουργεί ευκαιρίες για άνοδο στον συγκεκριμένο τομέα. 

Σκορπιός
Καλή εβδομάδα, Σκορπιέ μου! Ναι μεν θα υπάρξει ένταση στην ατμόσφαιρα αυτές τις μέρες, αλλά κι εσύ θα βρεις σωστούς τρόπους να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και άρα αυτή την ένταση να την περάσεις κάτω από το χαλάκι που λέμε. Ο Άρης από τον Καρκίνο σού λέει να οπλιστείς με δύναμη, να βγεις από το καβούκι σου και να ξεπεράσεις οτιδήποτε σε φόβιζε ή σε ψιλομάγκωνε. Επειδή κάτι στράβωσε στο παρελθόν, δεν σημαίνει πως θα παραμείνει και στραβό. Στα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερος, υποκύπτεις σε κρυφά πάθη. Αν δεν είσαι ελεύθερος και υπήρχε μια τεταμένη ατμόσφαιρα το προηγούμενο διάστημα, θα νιώσεις πως ήρθε η ώρα για ανανέωση και θα σηκώσεις το σημαιάκι της ανακωχής.  Επαγγελματικά, έρχονται νέες ευκαιρίες. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα βρεις τρόπους να βελτιώσεις και το εισόδημά σου. 

Τοξότης 
Καλή εβδομάδα, Τοξοτάκι! Η δεύτερη εβδομάδα του μήνα σού δείχνει λίγο πώς θα κινηθεί γενικότερα ο Σεπτέμβρης. Από τη μια, θα υπάρχουν τα άτομα και οι καταστάσεις που θα σε πιέζουν κι από την άλλη, θα υπάρχει και μια σχετική εύνοια προς το πρόσωπό σου. Να έχεις στον νου σου πως ό,τι και να πάει ανορθόδοξα, έχεις τα μέσα να το φέρεις στα μέτρα σου. Στα γκομενικά, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί μέσα από τυχαίες συναντήσεις ή απρόοπτα σκηνικά να κάνεις κάποιες όμορφες γνωριμίες. Τα νέα άτομα που θα γνωρίσεις πρόκειται να παίξουν αρκετά σημαντικό ρόλο στο επόμενο διάστημα. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα. Επαγγελματικά, πρόκειται να δικαιωθείς για κάποιες αποφάσεις που πήρες το προηγούμενο διάστημα, καθώς θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθούν οι κόποι σου.  

Αιγόκερως
Καλή εβδομάδα, Αιγοκεράκι μου! Τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου αποτελούν κόκκινο πανί για σένα, καθώς έχουν την τάση να μεταβάλλονται και αναγκαστικά κι εσύ πρέπει διαρκώς να αναπροσαρμόζεσαι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς θα δεις πως ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες μπορείς να φανείς ικανός, αποτελεσματικός και συνεπής σε ό,τι σου ζητηθεί. Στα ερωτικά, αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να ρίξεις κάποιο γκομενάκι που θα σε τονώσει στο τέρμα και θα έχει προοπτικές εξέλιξης. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα δεις πως το ταίρι σου καταβάλλει προσπάθειες βελτίωσης του μεταξύ σας, κάτι που θα ανανεώσει πολύ τη σχέση σας. Επαγγελματικά τώρα, καταφέρνεις να υλοποιήσεις αρκετούς από τους στόχους σου και να αναδειχθείς. Όλη αυτή η άνοδος θα τονώσει πολύ και το εισόδημά σου.    

Υδροχόος
Καλή εβδομάδα, φίλε Υδροχόε! Οι τομείς: οικογένεια, οικονομικά και ερωτικά πρόκειται να σε απασχολήσουν πάρα πολύ αυτήν την εβδομάδα. Θα ήθελα να το δεις σαν δώρο που στόχο έχει να σου δείξει πόσο ικανός είσαι να ανταπεξέλθεις, ακόμη κι αν όλα είναι στραβά. Αν βρεθεί κάποιος από το περιβάλλον σου που ψιλοτραβάει το σκοινί, εσύ δείξε υπομονή και μην τα κάνεις όλα π@@να. Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, πρόκειται να ζήσεις κάποιες εμπειρίες που θα σε γεμίσουν, αλλά θα σου δείξουν και το πώς πρέπει να προχωρήσεις με το άτομο που θα συναναστραφείς. Αν δεν είσαι ελεύθερος, ξαναβάζεις την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό στη σχέση σου μέσω κοινών δραστηριοτήτων ή δοκιμάζοντας νέα πράγματα, κάτι που σε φέρνει πιο κοντά σρτον σύντροφό σου. Επαγγελματικά, είναι κάπως απαιτητικό το mood, αλλά εσύ θα μπορέσεις να αναδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου.   

Ιχθύες
Καλή εβδομάδα, Ψαράκι! Καταλαβαίνω πως έχεις κουραστεί με το να είσαι πάντα στην τσίτα και έτοιμος να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε χρειαστεί. Πρέπει, όμως, να καταλάβεις πως η εξέλιξη των γεγονότων θα κριθεί από τον τρόπο που ανταποκρίνεσαι εσύ και μόνο. Οπότε προσπάθησε να είσαι υπομονετικός και μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα ή να αλλάξεις πράγματα που μπορεί να μη χρειάζεται να αλλάξουν καν στην τελική. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις ικανοποιημένος από τα τόσα γκομενάκια που γνωρίζεις, και καλά κάνεις. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις την υποστήριξη του συντρόφου σου κι αυτό θα σε ανακουφίσει αρκετά. Επαγγελματικά τώρα, παίρνεις πρωτοβουλίες κι αυτό λειτουργεί πολύ ευεργετικά στον χώρο εργασίας σου και στο πορτοφόλι σου.