Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 10.09.2024

Ζυγέ, άλλα λες, άλλα εννοείς και πιθανότατα άλλα να καταλαβαίνεις από αυτά που σου λένε οι άλλοι

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 10.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα θέλω να προσέξεις πολύ το τι ακούς, το τι υιοθετείς και το πόσο έντονα αλλά και παθιασμένα είσαι πρόθυμος να το υπερασπιστείς. Υπάρχει μια θολούρα στην ατμόσφαιρα και αυτά που σου λένε μπορεί να είναι μισόλογα ή παραποιημένα, για να κερδίσουν την εύνοιά σου και να σε έχουν σύμμαχο. Ένα αυτό. Από το μεσημεράκι και μετά, αντιλαμβάνεσαι πως κάτι μέσα σου σε κάνει να θέλεις να δεις τα πράγματα ως έχουν και μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί μια εσωτερική σύγκρουση και μια ένταση ανάμεσα στο «πρέπει» και τα πιστεύω σου. Από την άλλη, σήμερα υπάρχουν κάποιες θετικές εξελίξεις στις συνεργασίες σου, καθώς έρχεσαι πιο κοντά με άτομα που έχεις παρόμοιες απόψεις.

Ταύρος
Αρκετά περίεργη από ψυχολογικής πλευράς η μέρα σου, Ταύρε. Από το πρωί υπάρχουν πράγματα και ζητήματα που τα σκέφτεσαι και σου δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα, ενώ παράλληλα προσπαθείς να διασφαλίσεις μια ηρεμία και να βρεις ένα σταθερό σημείο αναφοράς για να μπορέσεις ίσως να το πιάσεις από την αρχή. Από το μεσημέρι και μετά σε πιάνει μια πίεση στο να εξελίξεις τους στόχους σου και να δεις πώς μπορείς να τους βελτιώσεις για να βάλεις καλύτερες βάσεις. Επίσης, δε θα διστάσεις να αντιμετωπίσεις και φίλους που τους πιάνεις να σου λένε ψέματα. Στη δουλειά θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις τις ικανότητές σου, αλλά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις κάπως πιο εύκολα σήμερα. Προσοχή σε υπερβολικές αντιδράσεις μόνο.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα κάποιες συζητήσεις με συνεργάτες και συναδέλφους ίσως ανεβάσουν τους τόνους ή μπορεί να σε κάνουν να πεις πράγματα χωρίς να τα πολυσκεφτείς. Υπάρχει μια ένταση και ένας εκνευρισμός, καθώς εύκολα μπορεί να πειραχτούν παλιές «πληγές» και να αντιδράσεις, κάτι που ίσως σου περάσει από το μυαλό πως γίνεται επίτηδες από τους άλλους. Από το μεσημεράκι γίνεσαι πιο σκληρός και κινείσαι αποφασιστικά και αρκετά πιο στοχευμένα, ενώ βρίσκεσαι σε μια αμυντική στάση για να αποφύγεις να πληγωθείς περισσότερο. Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν ευκαιρίες σήμερα που θα σε ευνοήσουν αρκετά οικονομικά, και είναι καλό να ξεσπάσεις εκεί την έντασή σου.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, κάποια πράγματα που ακούς στη δουλειά μπορεί να σε προβληματίσουν κάπως περισσότερο και να σε κάνουν να βλέπεις με αμφιβολίες και μια ανασφάλεια τις καταστάσεις στη δουλειά. Υπάρχει ένα άγχος και μια υπερανάλυση που δε σε αφήνει εύκολα να ησυχάσεις. Από το μεσημεράκι και μετά, κάποιες συζητήσεις σε αναγκάζουν με κάποιο τρόπο να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους από πλευράς σου και να τα πεις έξω από τα δόντια. Χρειάζεται να δεις τα πράγματα από απόσταση και προσπάθησε να μη φανατίζεσαι. Δεν υπάρχει λόγος για βαρύγδουπες δηλώσεις. Κάποια θέματα στο σπίτι τακτοποιούνται πιο εύκολα και εξοικονομείς χρόνο έτσι.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα η μέρα θέλει προσοχή. Ο τρόπος που επικοινωνείς και προσπαθείς να ξεδιπλώσεις το κοινωνικό σου κομμάτι μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί από τους άλλους, καθώς η υπερβολή κυριαρχεί σήμερα σε αυτό το κομμάτι. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από συζητήσεις που αφορούν παρελθοντικά θέματα, καθώς επίσης δώσε βάση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με συμφωνίες στα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σήμερα είναι αρκετά σφιχτά και χρειάζεται να αξιολογήσεις εκ νέου κάποιες καταστάσεις, αλλά και να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις και επαφές φαίνεται να ανοίγουν κάποια νέα κεφάλαια σήμερα.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα κάποια πράγματα που μαθαίνεις φαίνεται να σε επηρεάζουν αρκετά και να σε κάνουν να σκέφτεσαι πως το παρασκήνιο είναι πολύ πιο βαθύ από ό,τι υπολόγιζες. Η συναισθηματική ένταση είναι αρκετή και προς το μεσημεράκι κάποιες συζητήσεις με συνεργάτες πολύ εύκολα θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσεις με δικαιοσύνη και ίση απόσταση. Είναι σκληρό και έντονο και ίσως σου δείξει και το ποιόν κάποιων από τους απέναντι. Καλό είναι να διαχειριστείς με ψυχραιμία κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου και να μην πάρεις απόλυτες αποφάσεις. Κάποια καλά νέα στα οικονομικά σου θα υπάρξουν ή θα δεις να σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για να τα διορθώσεις.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, από το πρωί και μέχρι το μεσημέρι άλλα λες, άλλα εννοείς και πιθανότατα άλλα να καταλαβαίνεις από αυτά που σου λένε οι άλλοι. μπορεί να έχεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα που θέλεις να κάνεις στο μυαλό σου, ο τρόπος που τα μοιράζεσαι όμως δεν βοηθά τους άλλους να καταλάβουν, ούτε και να σε υποστηρίξουν καταλλήλως. Από το μεσημεράκι και μετά το πρόγραμμα βαραίνει πολύ και οι ευθύνες είναι αρκετές, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να περιορίσεις κάπως τις συζητήσεις αλλά και το κουτσομπολιό και να στρωθείς στη δουλειά. έχεις όλη την καλή διάθεση να το κάνεις, αλλά και τις ευκαιρίες σου να αποδείξεις την προθυμία σου. αυτό που θέλω να προσέξεις είναι να μην σου ξεφύγει κάτι από τα μυστικά που σου εκμυστηρεύονται.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, χρειάζεται να το πάρεις ψύχραιμα από το πρωί σήμερα και να εστιάσεις σε λεπτομέρειες που αφορούν τα οικονομικά σου. Πολλές πληροφορίες και τα ψιλά γράμματα μπορεί να κρύβουν παγιδούλες που δεν μπορείς να εντοπίσεις εύκολα. Από το μεσημέρι και μετά υπάρχει μια απότομη πτώση σε ζητήματα δουλειάς, που μπορεί να αποδειχτούν περισσότερο απαιτητικά από ό,τι περίμενες και εκεί θα νιώσεις μια πίεση κι ένα βάρος. Μπορεί οι προθέσεις σου να είναι οι καλύτερες και να υπάρξουν κάποιες παρασκηνιακές ευκαιρίες για να φτιάξει το κέφι σου, όμως χρειάζεται να παραμείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και να μην τους παρατήσεις στη μέση από πείσμα και μόνο.

Τοξότης
Κάπως μπερδεμένα ξεκινά η Τρίτη σου, Τοξότη μου, καθώς δύσκολα μπορείς να συγκεντρωθείς και να εστιάσεις σε αυτά που πρέπει να ολοκληρώσεις μέσα στη μέρα. Σταδιακά αυτό χάνεται και από το από το μεσημεράκι και μετά προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα και θα έρθεις περισσότερο αντιμέτωπος με ευθύνες και πρέπει που σου ανατίθενται. Η ψυχολογία σου είναι κάπως βεβαρημένη και γίνεσαι αρκετά αυστηρός ή και απόλυτος με άτομα που αντιλαμβάνεσαι πως προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάποια αδύναμα σημεία σου. Στα επαγγελματικά υπάρχουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, αλλά για να αποδώσουν θα χρειαστεί να πάρεις στα σοβαρά τα πράγματα και να ακολουθήσεις κάποιους κανόνες σήμερα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα χρειάζεται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, καθώς υπάρχουν πολλά που θα μάθεις και δε θα σε αφήσουν σε ηρεμία. Υπάρχει μια ένταση κι ένα βαρύ παρασκήνιο που έχει αρκετά σημαντικές πληροφορίες, που ίσως όμως μαθευτούν με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Είναι πολύ εύκολο να κατονομάσεις πράγματα που σου δημιουργούν ένταση, και από το μεσημέρι και μετά σε αρκετά ευθύ τρόπο. Κυριαρχούν οι σπόντες, καθώς θέλεις να δείξεις στους άλλους ότι ξέρεις τι παίζεται. Δείξε ψυχραιμία και μην φανατίζεσαι με όσα πιστεύεις. Καλύτερα μην πεις κάτι, παρά να κάνεις χαμό – που το θες. Ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου θα σου φτιάξουν στο κέφι και θα σου δώσουν κάποιους νέους στόχους.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, εστιάζεις στο πώς μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα που έχεις κατά νου. Οι συνεννοήσεις που γίνονται με τους άλλους δε σε αφήνουν να παραμείνεις συγκεντρωμένος και ασχολείσαι με παρελθοντικές διαφορές ή με σκηνικά που ανεβάζουν σημαντικά τους τόνους. Από το μεσημεράκι και μετά παίρνεις μια πιο αυστηρή στάση, προκειμένου να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους, ενώ και τα οικονομικά ζορίζονται από ανοίγματα που κάνεις. Είναι σημαντικό να αποδείξεις την αξιοπιστία σου, καθώς από εκεί μπορεί να κριθούν πολλά μέσα στη μέρα. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν, θα σου δώσουν την ευκαιρία που χρειάζεσαι για να βρεις σημαντικές λύσεις, αλλά και να δεις άλλες οπτικές.

Ιχθύες
Ιχθύ, σήμερα ίσως χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις. Για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από όλα αυτά που ακούς, καθώς οι αντιδράσεις σου εύκολα θα επηρεάσουν την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Ξέρω, δεν είναι εύκολο, όμως χρειάζεται να το προσπαθήσεις. Στη δουλειά ακούς διάφορα που μπορεί να σε μπερδέψουν ή να σε κάνουν να βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Από το μεσημέρι και μετά έχεις μια επιθυμία να δεις τα πράγματα κατάματα και να δεις ποιους έχεις απέναντι, προσπαθώντας να καταλάβεις ίσως πού βρίσκεται και η δική σου θέση. Κάποια οικονομικά θέματα ίσως διαλευκανθούν πιο εύκολα σήμερα και θα μπορέσεις να δεις τι μπορείς να κάνεις για να τα βελτιώσεις σημαντικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ