Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 09.09.2024

Τοξότη, με μια περίεργη ψυχολογία ξεκινά η μέρα σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 09.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, είναι κάπως πιο εύκολο να πάρεις τα πράγματα που ακούς πιο προσωπικά. Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα και δεν μπορείς να το διαχειριστείς με ηρεμία όλο αυτό. Πολλές οι πληροφορίες και οι συζητήσεις μέσα στη μέρα και κάπου χάνεις και τη ροή, αλλά και την ψυχραιμία σου. Δώσε βάση στο τι συνεννοήσεις κάνεις σε επαγγελματικά θέματα, ιδίως αν συζητήσεις και οικονομικά. Κάποιες αντιδράσεις που βλέπεις από τους απέναντι σε ρίχνουν ψυχολογικά, όμως προσπαθείς να το δεις διαφορετικά και να φέρεις τα πράγματα πιο κοντά σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Το πείσμα και η επιμονή σήμερα θα σου δώσουν ευκαιρίες να κάνεις αυτά που θέλεις όσο καλύτερα μπορείς.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα η συνεννόηση με τους απέναντι θέλει κάπως περισσότερη προσπάθεια. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ακούσεις ή να συνειδητοποιήσεις πράγματα για κάποιους από τους συνεργάτες σου που εύκολα μπορεί να σε απογοητεύσουν ή να σε φτάσουν στο σημείο να λογομαχήσεις. Θέλει λίγη προσοχή και μια ψυχραιμία παραπάνω, καθώς ίσως σου επιβεβαιωθούν και παρελθοντικά σκηνικά που είχες παρατηρήσει. Πρόσεχε μην παραμελήσεις υποθέσεις που χρειάζεται να κλείσεις. Από την άλλη, οι απόψεις που ακούς από τους γύρω σου σε βοηθούν να κατανοήσεις καλύτερα την κατάσταση, και αν το εκμεταλλευτείς σωστά, δε θα βγεις χαμένος, ούτε και ο κακός στα μάτια των άλλων.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα το πρόγραμμα είναι κάπως περίεργο. Ενώ έχεις κάνει τις συνεννοήσεις σου και νιώθεις πως η μέρα θα ξεκινήσει όπως περίμενες, ίσως κάποιες ξαφνικές αλλαγές ή απρόοπτα σκηνικά θα σου δείξουν ότι θα ήταν καλύτερα να διπλοτσεκάρεις τα ραντεβού σου. Από την άλλη, σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις διαφωνίες και συζητήσεις για θέματα που έχεις αναλύσει ξανά στο παρελθόν και είδες πως δεν οδηγούν πουθενά. Τώρα, αν ακούσεις παράπονα από τη σχέση σου, καλό είναι να δώσεις βάση εκεί. Κάποια παρασκηνιακά ζητήματα στη δουλειά σου ανεβάζουν κάπως την πίεση, όμως μπορείς να τα διαχειριστείς ψύχραιμα και να τα φέρεις βόλτα, χωρίς να δείξεις κάτι στους άλλους μέσα στη μέρα.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα θέλει λίγη παραπάνω προσοχή, τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στα συναισθηματικά σου. από το πρωί είναι εύκολο να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις ή να ανέβουν πιο εύκολα οι τόνοι, αφού εσύ θέλεις να μιλήσεις για το πώς νιώθεις και για όλα αυτά που σου ξυπνάνε τις ανασφάλειές σου, ενώ στους άλλους φαίνεται σα γκρίνια. Σίγουρα έχεις κάποια παραπονάκια που θέλεις να μοιραστείς. Αυτό που ίσως έρχεται να κάνει πιο έντονη τη μέρα σου είναι το ότι θέλεις να δείξεις στους άλλους το πόσο αυτόνομος είσαι, για αυτό και παίρνεις κάποιες αποστάσεις. Από μόνος σου! Ωστόσο, ξέρεις πως υπάρχουν άτομα που σε καταλαβαίνουν και θα σε στηρίξουν, αν το χρειαστείς.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, έχεις μια περίεργη διάθεση. Ψυχολογικά νιώθεις πως υπάρχει μια πίεση και θέλεις να μιλήσεις για αυτό. Το γεγονός όμως πως αρχίζεις ασυναίσθητα έναν υπερβολικό τρόπο έκφρασης δεν αφήνει τους άλλους να πλησιάσουν με άνεση. Από την άλλη, κάποια παράπονα που κάνεις δημιουργούν ένα αίσθημα απογοήτευσης στον τρόπο που απευθύνεσαι στους άλλους, αλλά και στο πώς βλέπεις τις καταστάσεις. Ενώ αντιλαμβάνεσαι το πώς έχει το πράγμα και διατηρείς την ψυχραιμία σου σε επαγγελματικά θέματα, εκνευρίζεσαι με τις εξελίξεις που παρατηρείς, κι εκεί τσιτώνεις κάπως περισσότερο. Ίσως είναι καλύτερα να πάρεις αποστάσεις σήμερα και να πας με τη ροή.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στην ατμόσφαιρα. Ενώ προσπαθείς να αξιολογήσεις κάπως καλύτερα όλα αυτά που έχεις μάθει τις τελευταίες μέρες, αντιλαμβάνεσαι από τα λεγόμενα των γύρω σου πως κάτι δεν κολλάει. Κι εσύ όμως, στον τρόπο που σκέφτεσαι δείχνεις να είσαι κάπως μπερδεμένος και αποπροσανατολισμένος. Οι συζητήσεις που γίνονται σου δημιουργούν μια ένταση και μια επιθυμία να υπερασπιστείς τις απόψεις σου πάση θυσία, ενώ δεν θα αργήσεις να βγάλεις φάουλ τους άλλους – άσχετα αν είναι ή όχι. Παρόλα αυτά, έχεις την ψυχραιμία να εξετάσεις ευκαιρίες για τα επαγγελματικά σου, αλλά και να φέρεις κάποιους συνεργάτες περισσότερο με τα νερά σου.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, θέλω να είσαι αρκετά προσεκτικός σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Κάποια πλάνα που έχεις προγραμματισμένα για σήμερα εξελίσσονται κάπως περίεργα, επομένως πριν οριστικοποιήσεις κάποιες καταστάσεις, βεβαιώσου πως έχεις ξεκαθαρίσει τα ψιλά γράμματα και πως δεν υπάρχουν παρασκηνιακά ζητήματα που δεν ξέρεις. Από την άλλη, ίσως κάποιες συμφωνίες αλλάξουν την τελευταία στιγμή, κάτι που θα σε βρει απροετοίμαστο και θα σε αναστατώσει σημαντικά. Δε θα το δείξεις, και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις καλύτερα και τις εναλλακτικές που θα σου παρουσιαστούν μέσα στη μέρα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα η μέρα φαίνεται να είναι αρκετά πιεστική σε πολλούς τομείς. Από το πρωί υπάρχει δυσκολία στο να συνεννοηθείς με τους άλλους και να κάνεις ξεκάθαρο το πώς θέλεις να εξελιχθούν τα πράγματα, ενώ και ο τρόπος σου φαίνεται να είναι αρκετά νευρικός και απότομος απέναντι στους άλλους. Έχεις ένα πολύ συγκεκριμένο όραμα που ξέρεις πως μπορείς να το κατακτήσεις, ο τρόπος σου όμως δε σε αφήνει. Προς το απογευματάκι σε παίρνει λίγο από κάτω, όμως διατηρείς αρκετά την ψυχραιμία σου και θα αρπάξεις ευκαιρίες για συζητήσεις, προκειμένου να ξεκαθαρίσεις κάπως καλύτερα τη θέση σου. Το σημαντικό είναι να μην αφήσεις την ψυχολογία σου να πάρει τον έλεγχο σήμερα.

Τοξότης
Τοξότη μου, με μια περίεργη ψυχολογία ξεκινά η μέρα σου σήμερα, Τοξότη. Από το πρωί έχεις να διαχειριστείς πολλά πράγματα που ακούς γύρω σου, ενώ τα συμπεράσματα που καταλήγεις κι εσύ ο ίδιος δεν είναι και τα καλύτερα. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις το οτιδήποτε σε προβληματίζει σήμερα και να μην μένεις σε όσα πιστεύεις ή καταλήγεις, γιατί αυτό θα δημιουργήσει θέμα. Κάποιες εντάσεις στη δουλειά σε επηρεάζουν ψυχολογικά και θέλεις λίγο χρόνο να συνέλθεις. Εστιάζεις στο να βρεις όλα αυτά που θα σου δημιουργήσουν ένα κλίμα ασφαλείας για να επανέλθεις, ενώ η συναισθηματική σου έκφραση μέσα από κάτι πιο καλλιτεχνικό θα σε βοηθήσει αρκετά μέσα στη μέρα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα θα δεις πως είναι κάπως δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε όλα όσα έχεις να τακτοποιήσεις μέσα στη μέρα. Μπορεί το πρόγραμμα να είναι γεμάτο ή να έχεις πολλά να τακτοποιήσεις μέσα στο κεφάλι σου, όμως οι συζητήσεις που θα γίνουν φαίνεται πως θα έχουν βάθος και θα αγγίξουν κάποιες παλιές σου «πληγές». Ναι, δε θα το πάρεις καλά και θα νιώσεις πως «τραυματίζεται» η εικόνα σου, μπορεί όμως να έρθουν και λύσεις εκεί που δεν το περιμένεις. Προσπάθησε να πάρεις το χρόνο σου σήμερα και να οργανωθείς καλύτερα, ενώ είναι σημαντικό να είσαι αρκετά επεξηγηματικός σε όσα λες στους άλλους, για να αποφύγεις τις κακοτοπιές και τις εντάσεις.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, ο τρόπος που θα διαχειριστείς τις καταστάσεις γύρω σου θα επηρεάσει σημαντικά την εικόνα που παρουσιάζεις προς τα έξω, και αυτό κράτα το σήμερα. Καταρχάς, κάποιες συζητήσεις με συναδέλφους μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια προηγούμενα σκηνικά να δημιουργηθεί μια ένταση. Αν το πάρεις ψύχραιμα, θα μπορέσεις να το λύσεις και να μην πάρει έκταση. Από την άλλη, οι απόψεις που θα ακούσεις θα σε απογοητεύσουν σε ένα βαθμό και θα ίσως καταλάβεις ποιους έχεις απέναντί σου. Παρά την ένταση όμως, προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις πώς μπορείς να προσαρμοστείς σε κάποια νέα δεδομένα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα σα να μη μπορείς να βγάλεις άκρη με τις συζητήσεις που εκτυλίσσονται γύρω σου. Υπάρχει μια ασυνεννοησία και αυτό το εστιάζεις περισσότερο στο κομμάτι της δουλειάς, αφού ο καθένας θα σου πει την άποψή του για το πώς θα έπρεπε να γίνουν τα πράγματα και θα σου ανάψουν τα λαμπάκια. Ναι, δε σκοπεύεις να μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά θα πεις όλα αυτά που θέλεις αφιλτράριστα και κατάμουτρα, θέλοντας να κρατήσεις τους άλλους σε απόσταση. Βέβαια, μέσα σου σε τρώει. Το καλό είναι πως έτσι θα μπορέσεις να κάνεις τα πράγματα όπως θέλεις εσύ και θα έχεις την ευκαιρία να δεις καλύτερα ποιοι σε υποστηρίζουν πραγματικά στα πλάνα σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ