Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 07.09.2024

Δίδυμε, παρά το αισιόδοξο μουντ, αντιλαμβάνεσαι πως το πρόγραμμα είναι αρκετά γεμάτο και πιεστικό

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 07.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, χρειάζεται να δεις την ουσία των πραγμάτων. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να εστιάσεις, για να μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα και να μην αφήσεις τίποτα να σε αποπροσανατολίσει και κυρίως να μην αφήσεις την πίεση που υπάρχει σήμερα να σε κάνει να αλλάξεις πορεία ή στόχους. Οι συνεργάτες είναι εκεί για να σε βοηθήσουν και να μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν σήμερα, καθώς αυτή η εσωτερική απαίτηση από τον εαυτό σου να ακολουθήσεις τους τύπους δε σου πάει και σε κάνει πιο νευρικό. Από την άλλη, η τάση σου να προσπαθείς να κατακτήσεις το ακατόρθωτο σε κάνει πεισματάρη και δε φαίνεται να βλέπεις και πολύ καθαρά το ζόρι που θα τραβήξεις μετά.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου είναι μια μέρα που θέλεις να δεις πού πηγαίνει το πράγμα με κάποιους συνεργάτες σου. Από το πρωί έχεις μεν μια θετική διάθεση, όμως κάτι μέσα σου σε τρώει και δε σε αφήνει να χαλαρώσεις. Υποψίες και πράγματα που φτάνουν στα αυτιά σου είναι σα να σε βάζουν στη διαδικασία να δοκιμάσεις καταστάσεις και να δεις τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Από την άλλη, ο τρόπος που αντιμετωπίζεις κάποιους στόχους σου είναι αρκετά αυστηρός σήμερα, αλλά και αυτά που περιμένεις από εσένα τον ίδιο είναι σημαντικά. Καλό είναι να μην ενδώσεις στο να κάνεις το παραπάνω από αυτό που σου ζητείται, αλλά και να υπερασπιστείς τη θέση με ήπιους τόνους.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα, παρά το αισιόδοξο μουντ που παραμένει για λίγο και σήμερα, αντιλαμβάνεσαι πως το πρόγραμμα είναι αρκετά γεμάτο και πιεστικό. Τόσο από την πλευρά των απαιτήσεων όσο και από τον τρόπο που εσύ κινείσαι μέσα στη μέρα. Χρειάζεται να δώσεις περισσότερη βάση στον αντίκτυπο που έχουν στην εικόνα σου όσα κάνεις και να φροντίσεις να διατηρήσεις μια στιβαρή στάση, ειδικά απέναντι σε καταστάσεις που είναι απαιτητικές. Υπάρχει μια τάση να παρερμηνεύεις κάπως τα πράγματα σήμερα, ίσως επειδή είσαι κάπως φορτισμένος συναισθηματικά από την όλη πίεση. Καλό είναι επίσης να μην ασχοληθείς με πράγματα για τα οποία δεν είσαι σίγουρος ότι θα σου κάνουν καλό.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, έχεις μια διάθεση να κάνεις το κομμάτι σου και να δουλέψεις περισσότερο πάνω στα πλάνα σου. χρειάζεται να οργανωθείς καλύτερα και να προχωρήσεις με περισσότερη προσοχή, καθώς οι απαιτήσεις είναι αρκετές και το κλίμα στις συνεργασίες σου γίνεται κάπως έντονο και πιεστικό σήμερα. Θέλει προσοχή. Όλο αυτό δημιουργεί ένα άγχος και μια τάση να κρατάς τους τύπους με αυστηρότητα, φοβούμενος πως εύκολα μπορεί να παραβιαστούν κάποια όρια ή να υπάρξουν παρεμβάσεις σε αυτό που κάνεις. Ίσως είσαι λίγο υπερβολικός με κάποια πράγματα, φαίνεται όμως πως φοβάσαι κατά κάποιο τρόπο μην παρεξηγηθούν οι κινήσεις σου και τα λεγόμενά σου.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα θα χρειαστεί να δεις πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις και να μη βιαστείς να κρίνεις. Από το πρωί ακόμα εξακολουθείς να νιώθεις μέχρι ένα σημείο όπως χτες, αντιλαμβάνεσαι όμως πως το κλίμα έχει αλλάξει γύρω σου και πως θα χρειαστεί να μαζέψεις κάπως το μυαλό σου. αυτή η αλλαγή μπορεί να σου δημιουργήσει ένα αίσθημα πίεσης ή να προκύψουν ευθύνες από εκεί που δεν το περίμενες και θα πιεστείς αρκετά. Επίσης, το ότι επιμένεις να λύσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου πιο πολύ πονοκέφαλο θα σου φέρει παρά λύσεις. Αξιοποίησε τις συμβουλές που ακούς – αλλά και αυτές που δίνεις σαν τρίτος – και οργάνωσε τις κινήσεις σου καλύτερα.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα είναι σημαντικό να δώσεις βάση σε αυτά που ακούς και να μιλήσεις με περισσότερη σύνεση και προσοχή. Μπορεί από το πρωί να έχεις παρόμοια διάθεση με χτες, σήμερα όμως οι καταστάσεις φαίνεται να είναι κάπως πιο πιεστικές και αυτό που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι να είσαι ευέλικτος και καθόλου απόλυτος. Ειδικά σε θέματα που αφορούν την παρουσία σου και τη δράση σου μέσα στη δουλειά. Καθώς σήμερα θα χρειαστεί να αποδείξεις το τι μπορείς να κάνεις. Από την άλλη, ο τρόπος που σκέφτεσαι έχει κι ένα δεύτερο επίπεδο. Ποτέ δεν υπήρξες εύπιστος, και σήμερα αυτό γίνεται ακόμα πιο δυνατό, καθώς κινείσαι με καχυποψία, αλλά και με τη σιγουριά πως κάτι σου κρύβουν.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να ασχοληθείς σοβαρά με τα οικονομικά σου. Ναι, έχεις ακόμα ένα κομμάτι από τη χτεσινή θετική σου διάθεση, σήμερα όμως το κλίμα σφίγγει αρκετά και παρά την ελευθερία κινήσεων που νιώθεις και τη δύναμη πως έχεις κατορθώσει κάποια σημαντικά θέματα, υπάρχει ένα περίεργο συναίσθημα που σε ταρακουνάει και ξυπνάει κάπως πιο εύκολα τις ανασφάλειές σου. Οι απαιτήσεις στη δουλειά; Το ότι πρέπει να οργανωθείς καλύτερα χρονικά; Ό,τι και να είναι αυτό, προσπάθησε να αποφύγεις τις πεισματικές αντιδράσεις και πάρε απόσταση από οτιδήποτε δεν προχωράει σήμερα. Ίσως δεν είναι ακόμα η ώρα να γίνει.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, η μέρα σήμερα είναι πιο απαιτητική. Καθώς γίνεσαι κι εσύ πιο ενεργητικός και ξεφεύγεις από την παρασκηνιακή δράση, μέσα στη μέρα θα χρειαστεί να είσαι πιο οργανωμένος και συγκεντρωμένος, προκειμένου να ολοκληρώσεις τις δουλειές που θα ξεκινήσεις από το πρωί. Υπάρχει μια πίεση και μια τάση να είσαι κάπως πιο υπεραναλυτικός. Εσύ λες πως θέλεις να μάθεις την αλήθεια για κάποια θέματα, αλλά είναι πιθανό να σε πουν υπερβολικό οι άλλοι. Κάτι σε ανησυχεί και σου δημιουργεί μια αμφιβολία για το πώς έχουν τα πράγματα, και από αυτό εσύ πεισμώνεις προσπαθείς σήμερα να φτάσεις στη ρίζα των πραγμάτων πάση θυσία.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι πληροφοριών που χρειάζεται να επεξεργαστείς και θέλεις να το κάνεις μόνος σου. Για να μην έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου; Για να μην υπάρχει κριτική για τον τρόπο σου; Εσύ ξέρεις μόνο. Το θέμα είναι πως φαίνεται να αποκόβεσαι από πολλούς και προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα μέσα στο κεφάλι σου, καθώς συναισθηματικά είσαι πολύ πιεσμένος και αυτό βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα. Επίσης, ξυπνάνε ανασφάλειες και πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά, πιθανότατα για να ξεχαστείς από όλα αυτά που σε απασχολούν. Το θέμα είναι πως μπορείς να το οργανώσεις σωστά. Ψύχραιμος να το κάνεις δεν είσαι.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, νιώθεις πως πρέπει να ανακατασκευάσεις κάπως τους στόχους σου και να δεις αν ο δρόμος που ακολουθείς σε οδηγεί όντως στο αποτέλεσμα που θέλεις. Μπορεί να βασίζεσαι στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και να μην αφήνεις να φανεί κάτι τέτοιο στους άλλους, μέσα σου όμως τρώγεσαι και σε πιάνει μια μανία να θέλεις να αποδείξεις στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις, παρά τις πιέσεις. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς πως με τον τρόπο σου φαίνεσαι αδιάλλακτος προς τους άλλους σήμερα, ενώ εσύ δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις. Να πεις την αλήθεια και να πληγώσεις τους άλλους ή να καταφύγεις σε παρηγοριές – ναι, ούτε καν, ξέρω – και να δεις τους άλλους να βολεύονται;

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα θέλω να εστιάσεις στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, καθώς έτσι ίσως σωθεί η κατάσταση σήμερα. από το πρωί διατηρείς αυτό το θετικό μουντ από χτες μέχρι ένα βαθμό και ναι αυτό σε βοηθά να κάνεις το πρόγραμμά σου καλύτερα, όμως υπάρχουν και πράγματα μέσα στη μέρα που θα δοκιμάσουν την υπομονή σου αλλά και το πόσο ασφαλής νιώθεις μέσα σε όλο αυτό που έχεις δομήσει. Κάποιες σκέψεις που ξεπηδάνε από το πουθενά φαίνεται να δημιουργούν ένα άγχος και μια επιμονή στο να κάνεις εφεδρικά σχέδια. Αυτό που θέλω να προσέξεις αρκετά είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις για οικονομικά ζητήματα. Κάποιες καταστάσεις ίσως σου παρουσιαστούν ωραιοποιημένες, προκειμένου να πειστείς.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, κάποιες απόψεις που ακούς στις συζητήσεις που συμμετέχεις φαίνεται να σε διχάζουν σήμερα: από τη μία νιώθεις πως υπάρχει μια ταύτιση – τουλάχιστον μέχρι κάποιο βαθμό – και από την άλλη μπορεί να σε ενοχλήσουν τόσο που να πάρεις αποστάσεις ή να θυμώσεις με τους άλλους, χωρίς να εξηγήσεις πώς και γιατί. Ίσως αυτό να είναι και μια δικαιολογία για να μη χρειαστεί να υπεισέλθεις σε συζητήσεις που θεωρείς πως δε θα βγάλουν πουθενά. Κινείσαι με αυστηρά κριτήρια σήμερα και δεν έχεις σκοπό να χαρίσεις κάστανα σε κανέναν, ιδίως σε αυτούς που σε έχουν πληγώσει. Στην ουσία δεν ξέρεις τι ισχύει και τι όχι, και ο φόβος μην πληγωθείς ή απογοητευτείς σε κάνει αμυντικό.