Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 06.09.2024

Καρκίνε, έχεις μια πολύ όμορφη διάθεση από το πρωί ακόμα και μπορείς να χαλαρώσεις αρκετά από την πίεση των προηγούμενων ημερών

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Παρασκευής 06.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Οι τόνοι πέφτουν από το πρωί, Κριέ μου, και εσύ κάπως ηρεμείς, ενώ φαίνεσαι πιο πρόθυμος να ακούσεις τη γνώμη των άλλων, χωρίς να αλλάζει κάτι στον τρόπο τους. Σίγουρα σου άφησαν το χρόνο να ηρεμήσεις και σήμερα είσαι πιο δεκτικός. Έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις κάπως περισσότερο συνεργασίες με άτομα που έχεις παρόμοιο όραμα. Από το απόγευμα και μετά σου είναι πιο εύκολο να μοιραστείς ιδέες και πλάνα που έχεις για το πώς θέλεις να εξελιχθούν τα επαγγελματικά σου, ενώ κάπως θέλεις να διορθώσεις και εκείνο το φλερτ που έβγαλες από το πλάνο σου τις προηγούμενες μέρες. Το σημαντικό είναι πως αντιλαμβάνεσαι μια διαφορετική δυναμική και σήμερα κινείσαι πιο ψύχραιμα.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα όλα φαίνεται να ρέουν τόσο ομαλά που προβληματίζεσαι και δε θα έπρεπε. Από το πρωί υπάρχει ένα vibe αρκετά θετικό και αισιόδοξο που αν το αποδεχτείς ως έχει, θα δεις πως το πρόγραμμά σου θα κυλήσει ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα και σοβαρά θέματα. Από το απόγευμα και μετά κάποιες συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις καλύτερα το τοπίο και να χαλαρώσεις, καθώς θα μπορέσεις να λύσεις παρεξηγήσεις ή να εξηγήσεις τους λόγους για την έντονη στάση σου τις προηγούμενες μέρες. Το καλό είναι πως πιθανότατα εσύ θα κάνεις την αρχή, θέλοντας να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους και να διαλύσεις αυτό το περίεργο κλίμα που αντιλαμβάνεσαι στην ατμόσφαιρα.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για να προωθήσεις πραγματικά και απρόσκοπτα τα πλάνα σου. Η δημιουργικότητά σου βγαίνει πιο εύκολα στην επιφάνεια και μπορείς να νιώσεις ανάλαφρα, χωρίς να σκέφτεσαι το τι θα πουν οι άλλοι. σίγουρα θα ακούσεις κριτικές και σχόλια, κι επειδή κάπου θα ασχοληθείς, απόλαυσε τη μέρα σου θα σου πω εγώ. Από το απόγευμα θα υπάρξουν όμορφες επικοινωνίες και γνωριμίες που μπορεί να ευνοήσουν επαγγελματικά. Άλλωστε το οικονομικό μπαίνει σε πιο κεντρικό κομμάτι και θα το κυνηγήσεις το επόμενο διάστημα περισσότερο. Επίσης, υπάρχει ένα φλερτ στην ατμόσφαιρα που το απολαμβάνεις, και το σπρώχνεις από την πλευρά σου για να συνεχίσει και να εξελιχθεί.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, έχεις μια πολύ όμορφη διάθεση από το πρωί ακόμα και μπορείς να χαλαρώσεις αρκετά από την πίεση των προηγούμενων ημερών. Τίποτα δε φαίνεται να χαλάσει τη μέρα σου σήμερα και αυτό είναι το σημαντικό. Δώσε λίγο βάση στον τρόπο που αντιδράς στο τι σου λένε οι άλλοι μόνο. Από το απόγευμα και μετά θα δεις πως υπάρξουν κάποιες συζητήσεις-ευκαιρίες για να ενισχύσεις το οικονομικό σου ή για να προωθήσεις ένα δικό σου επαγγελματικό πλάνο που θέλεις εδώ και καιρό. Άλλωστε, αντιλαμβάνεσαι πως η δυναμική έχει αλλάξει και η ενέργειά σου έχει ανέβει σημαντικά. Επομένως, σήμερα θα έχεις αρκετά κίνητρα για να προχωρήσεις μπροστά.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σου κομμάτι και αρχίζεις να ξεδιπλώνεις αρκετά πιο εύκολα τον εαυτό σου. χαλαρώνεις αρκετά και μπορείς να δεις κάπως καλύτερα τη μεγαλύτερη εικόνα στα πλάνα σου και στα επόμενά σου επαγγελματικά εγχειρήματα, τα οποία και επεξεργάζεσαι σήμερα. Από το απόγευμα και μετά, γνωριμίες που κάνεις θα είναι αρκετά ευνοϊκές για εσένα, όμως και οι συζητήσεις που θα συμμετάσχεις θα σου δώσουν την ευκαιρία να διορθώσεις σημαντικά την εικόνα σου, καθώς ήσουν λίγο απότομος τις προηγούμενες μέρες. Κάποιες παρασκηνιακές σου δράσεις προχωρούν σήμερα. Κράτα όμως τα χαρτιά σου ακόμα κλειστά μέχρι να δρομολογηθούν εντελώς.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, είναι μια μέρα αρκετά διαφορετική, κι εσύ έχεις την αίσθηση πως μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα πιο εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να προσέξεις ιδιαιτέρως. Από το πρωί υπάρχει μια θετική διάθεση και μια αρκετά αισιόδοξη εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, κάτι που θα είναι πολύ βοηθητικό για εσένα. Από το απόγευμα και μετά, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες συζητήσεις και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και πράγματα που έχουν φτάσει στα αυτιά σου αυτές τις μέρες, για να λύσεις παρεξηγήσεις και να μπορέσεις να χαλαρώσεις και από αυτό το κομμάτι. Επίσης, οι φίλοι θα μπορέσουν να σου δείξουν και πιο εύκολους τρόπους να φτάσεις εκεί που θέλεις, χωρίς ιδιαίτερο ζόρι σήμερα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα η μέρα είναι αρκετά ευχάριστη. Από το πρωί έχεις μια όμορφη αισιοδοξία και αυτό φαίνεται στους γύρω σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να λύσεις διάφορα θέματα των προηγούμενων ημερών αρκετά πιο εύκολα. Το καλύτερο κομμάτι της μέρας θα ξεκινήσει από το απόγευμα και μετά, όπου μέσα από συζητήσεις και επαφές με φίλους και συνεργάτες θα μπορέσεις να βρεις τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις τα πλάνα σου, αλλά και να δείξεις το πόσο πρόθυμος είσαι να υποστηρίξεις όσους ήταν στο πλάι σου αυτές τις μέρες. Και κάπως έτσι θα μπορέσεις να εδραιώσεις και κάπως καλύτερα σήμερα τη θέση σου μέσα στη δουλειά. Είναι μια πολύ καλή μέρα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, από το πρωί έχεις μια όμορφη διάθεση και την ευκαιρία να ασχοληθείς πραγματικά με πράγματα που σε γεμίζουν. Είναι μια καλή ευκαιρία να ψάξεις και να δεις τι είναι αυτό που θα σε κάνει να βρεις ένα νόημα και παράλληλα μια χαλαρή ενασχόληση, καθώς η πίεση μειώνεται και μπορείς πιο εύκολα να ακούσεις τις σκέψεις σου με περισσότερη ηρεμία, αλλά και ψυχραιμία. Από το απόγευμα, κάποιες συζητήσεις σε παρασκηνιακό επίπεδο θα σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που θέλεις ή να καταλάβεις καλύτερα κάποια πράγματα για σένα. Επίσης, κάποια κομμάτια της φιλοσοφίας που ακολουθείς έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και μπορείς πιο εύκολα να τα εφαρμόσεις, στην προσπάθειά σου να βελτιώσεις τον εαυτό σου.

Τοξότης
Τοξότη, σήμερα έχεις μια αρκετά όμορφη διάθεση και οι συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων με τους απέναντι σε κάνουν να χαλαρώσεις αρκετά, αλλά και να βρεις κάποια νέα ενδιαφέροντα για να ασχοληθείς. Η μέρα σου είναι αρκετά χαλαρή και οτιδήποτε προκύψει το αντιμετωπίζεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Από το απόγευμα και μετά συμμετέχεις σε συζητήσεις, προσπαθώντας να πάρεις έμμεσα απαντήσεις σε κάποια ερωτηματικά που ίσως έχεις, ενώ παράλληλα θέλεις να ξεκαθαρίσεις και κάποιες παρεξηγήσεις που πλανώνται στην ατμόσφαιρα. Πάντως φαίνεται πως σήμερα λειτουργείς αρκετά οργανωμένα και δεν έχεις διάθεση να σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε γκρίνιες και ανούσια καβγαδάκια.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, είναι μια μέρα που έχεις τη διάθεση να δείξεις την αξία σου σε οτιδήποτε κάνεις και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν – χωρίς ανταγωνιστική διάθεση – πως η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση σε στόχους μπορεί να δώσει θετικά αποτελέσματα. Κινείσαι με μεγάλη άνεση στη δουλειά και δεν ασχολείσαι με αρνητικά ζητήματα ή κουτσομπολιά, ενώ από το απόγευμα και μετά κάποιες συζητήσεις που κάνεις θα σου δώσουν την ευκαιρία να ισοφαρίσεις και κάποια οικονομικά θέματα που έχουν μείνει λίγο πίσω. Μπορεί να υπάρξουν και συζητήσεις για ανοίγματα ή επεκτάσεις, μιας και οι συνεργασίες σου γίνονται πιο δυναμικές και η επιθυμία σου για να εξελίξεις αυτό το κομμάτι αυξάνεται.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα θα δεις πως αυτή η θετικότητα που αντιλαμβάνεσαι μέσα σου συμβαδίζει αρκετά και με το κλίμα που επικρατεί γύρω σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις με μεγαλύτερη ευκολία, χωρίς να χρειάζεται να επιμείνεις στις θέσεις σου. Αντιθέτως, βλέπεις πως γίνεσαι κατανοητός και αυτό σου είναι αρκετό για σήμερα. Από το απόγευμα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα με συνεργάτες σου, χωρίς παρεξηγήσεις και εντάσεις. Φαίνεται πως θέλεις να διορθώσεις κάπως το κλίμα, και σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα αυτή. Άλλωστε, αντιλαμβάνεσαι και κάποια πράγματα πιο εύκολα σήμερα, χωρίς πείσμα και παρωπίδες.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είσαι πιο ήρεμος και έχεις μια διάθεση να δεις τα πράγματα θετικά, ψάχνοντας παράλληλα και το ουσιαστικό μέσα σε αυτά. Δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με το οτιδήποτε θα σε βάλει σε στεγανά και που θα σε περιορίσει από το να γεμίσεις με κάποιο τρόπο τις μπαταρίες σου. Θα υπάρξουν επαφές με άτομα που θα σου δείξουν πως μπορείς να τα εμπιστευτείς και πως μαζί τους μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου πρακτικά και εύκολα. Σίγουρα θα ακούσεις κάποιες γκρίνιες, αλλά δε θα δώσεις τόση βάση. Άλλωστε, αυτό που θέλεις είναι να χαλαρώσεις και να συγκεντρωθείς σε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις, αλλά και να ξεκαθαρίσεις την εικόνα για κάποιες καταστάσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ