Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 05.09.2024

Τοξότη, νιώθεις πως έχεις μια πιο διαυγή ματιά και μπορείς να δεις τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 05.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, παρά την καλή διάθεση για να δεις τις συνεργασίες σου με ένα πιο ήρεμο και αισιόδοξο μάτι, διαφωνίες και αντίθετες απόψεις με τους άλλους επάνω στο πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα φαίνεται να ανεβάζουν τους τόνους σημαντικά από την πλευρά σου και να προσπαθείς να επιβληθείς πάση θυσία. Είναι σημαντικό να καταλάβεις πως πρέπει να ακούσεις και τις απόψεις των άλλων πριν προχωρήσεις στην πράξη. Από το μεσημέρι και μετά δε, θέλεις να αποσπαστείς από οποιαδήποτε ομαδική δουλειά και να κάνεις το κομμάτι σου αυτόνομα, αφού νιώθεις πως οι άλλοι δε μπορούν να δουν την μεγαλύτερη εικόνα. Κάπως παρατραβηγμένο, αλλά θα ηρεμήσεις και θα το καταλάβεις κι εσύ.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, αυτό που θέλεις είναι απλά να κάνεις τη δουλειά σου, να ολοκληρώσεις τα του προγράμματός σου και μετά να επιστρέψεις στο σπίτι και να χαλαρώσεις. Το θέμα είναι όμως πως υπάρχουν συζητήσεις και θέματα με την οικογένεια που εύκολα νιώθεις πως προσπαθούν να επέμβουν σε πράγματα που δεν ξέρουν και αυτό ανεβάζει κάπως τους τόνους από την πλευρά σου. κριτική για παλιότερες επιλογές σου και σύγκριση με τωρινά περιστατικά δε είναι το αποκορύφωμα. Από το μεσημέρι και μετά λοιπόν, παίρνεις τις αποστάσεις σου και κόβεις απότομα την όποια κουβέντα, καθώς δυσκολεύεσαι να το διαχειριστείς συναισθηματικά.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα έχεις τη διάθεση να κάνεις πολλά που θα σε εκφράσουν και που σχετίζονται με κάτι δημιουργικό και πιο καλλιτεχνικό. Η επιθυμία σου να εξωτερικεύσεις έτσι κάποια συναισθήματά σου θα σε βοηθήσει αρκετά. Οι επαφές που θα έχεις με άτομα που πιστεύεις πως η μεταξύ σας επικοινωνία έχει βελτιωθεί ωστόσο, θα σε αναγκάσει να κινηθείς κάπως πιο απόλυτα και να πάρεις καταστάσεις στα χέρια σου, θεωρώντας πως έτσι θα γλιτώσεις τα χειρότερα. Από το μεσημέρι δε και μετά, η ένταση είναι κάπως περισσότερη και δεν ξέρεις αν πρέπει να μιλήσεις και να πεις πράγματα ή αν είναι καλύτερα να τα κρατήσεις μέσα σου. Πάντως ήρεμος δεν είσαι.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, έχεις μια αρκετά καλή ψυχολογία και μια αισιοδοξία πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα σου χαλάσει τίποτα αυτό το μουντ. Κάποια οικονομικά θέματα πιθανότατα από το παρελθόν ή κάποιες πιο πρόσφατες συνεννοήσεις που δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρες θα έρθουν όμως να ταράξουν το σκηνικό και να σε αναγκάσουν να προσγειωθείς κάπως απότομα. Προς το μεσημεράκι, θα χρειαστεί να δεις τις καταστάσεις απογυμνωμένες από το όποιο συναίσθημα και να συνειδητοποιήσεις ξεκάθαρα πως πρέπει να αλλάξεις κάποιες από τις τακτικές σου, προκειμένου να μην μείνεις κολλημένος σε καταστάσεις που δε θέλεις πλέον. Όποιες κι αν είναι αυτές.

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, ενώ ξεκινάς τη μέρα σου με όμορφες συζητήσεις που φαίνεται να ανοίγουν το δρόμο για αρκετά πράγματα, κάτι σε πιάνει και το γεγονός ότι προωθείς πολύ το προσωπικό σου κομμάτι στις δουλειές σου φαίνεται κάπως περίεργο στους άλλους. Περιαυτολογείς για παλιά σου κατορθώματα, προσπαθώντας να πείσεις όσους σε ακούν. Προς το μεσημεράκι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου ανεβάζουν τους τόνους και βιαστικές κινήσεις, πιστεύοντας πως θα σωθεί άμεσα η κατάσταση, κάπως φέρνουν ταραχές και αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Καλό είναι να χαμηλώσεις λίγο το τουπέ σήμερα και να δεις κάπως πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Πονάει, αλλά πρέπει.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα κάποια οικονομικά ζητήματα φαίνεται να σε απασχολούν. Μπορεί να έχεις την πεποίθηση πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και πως θα βγάλεις άκρη, το μπέρδεμα που προκύπτει όμως και οι λάθος πληροφορίες που μπορεί να σου δώσουν κάποιοι σε κάνει κάπως έξαλλο. Από την άλλη, κάποιες αποκαλύψεις σήμερα για παρελθοντικά γεγονότα έρχονται να κάνουν το κλίμα ακόμα καλύτερο, καθώς κάποιες συζητήσεις θα σου δώσουν την εντύπωση πως δοκιμάζουν τις αντοχές σου με κάθε τρόπο. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περιορίσεις την ειρωνεία και τα σχόλια, γιατί όλο αυτό δε θα πάει και τόσο καλά.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα ξεκινάς τη μέρα σου με μια όμορφη διάθεση για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και θα σε ξεκουνήσουν λίγο από την αδράνεια των προηγούμενων ημερών. Από νωρίς ακόμα μέσα στη μέρα θα παρατηρήσεις πως υπάρχει μια δυσκολία ωστόσο να παραμείνεις ψύχραιμος, καθώς ο τρόπος που μιλάς και απαντάς στους άλλους είναι κάπως απότομος, ενώ δυσκολεύεσαι να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις μέσα στη μέρα. Εκεί προς το μεσημέρι, εστιάζεις περισσότερο στα πράγματα που σου ξυπνάνε ανασφάλειες και φοβίες και γίνεσαι απότομος και νευρικός. Παλεύεις όμως να μην το δείξεις, προσπαθώντας να διατηρήσεις κάποιες ισορροπίες.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα έχεις μια ήρεμη ψυχολογία και μια διάθεση να μαζευτείς και να ασχοληθείς με πράγματα που θα σε χαλαρώσουν. Το κλίμα στα επαγγελματικά σου όμως είναι αρκετά περίεργο και υπάρχουν διάφορα που ακούγονται παρασκηνιακά και σου βάζουν φιτιλιές. Είναι πολύ σημαντικό να επιβεβαιώσεις τα όσα ακούσεις, πριν μπεις στη διαδικασία να οργανωθείς για να απαντήσεις καταλλήλως. Προς το μεσημεράκι θα εντοπίσεις πως κάποια από αυτά έρχονται από συνεργάτες σου και ή που θα πάρεις αποστάσεις ή που θα ανοίξεις το στόμα σου και θα κάνεις χαμό. Καλύτερο είναι το πρώτο θα σου πω εγώ, καθώς έτσι θα επιβεβαιωθείς για το τι άτομα έχεις απέναντί σου.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, νιώθεις πως έχεις μια πιο διαυγή ματιά και μπορείς να δεις τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Ακούς όμως και κάποια περίεργα πράγματα που σου φαίνονται περίεργα και σε βάζουν σε μια φάση να θέλεις να υπερασπιστείς τις απόψεις σου και τις θέσεις σου. Απλά το κάνεις με πολύ έντονο τρόπο και όπως ανεβάζεις τους τόνους μπορεί εύκολα οι άλλοι να σχηματίσουν μια αρκετά διαφορετική εικόνα για σένα. Επίσης, από το μεσημέρι και μετά υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στη δουλειά και ένας εκνευρισμός που δε σε αφήνει να ηρεμήσεις. Αντιθέτως, σε κάνει να ρίχνεις λάδι στη φωτιά, καθώς πιστεύεις πως είσαι πολύ κοντά στο να μάθεις κάποιες αλήθειες.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα είναι σημαντικό να διατηρήσεις μια θετική εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Έχεις κερδίσει πόντους και πρέπει να τους διατηρήσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις και πως ερμηνεύεις τα όσα ακούς. Δημιουργούνται κάποιες εντυπώσεις που σε βάζουν σε δεύτερες σκέψεις σήμερα και μπορεί να τις συνδέσεις – με επιτυχία ή και όχι – με κάποια παρελθοντικά γεγονότα, ψάχνοντας να βρεις άκρη. Το σημαντικό είναι πως το μεσημέρι θέλεις να προωθήσεις τα πλάνα σου και να μην ασχοληθείς με κανέναν και τίποτα. Αντιθέτως, σε νοιάζει να γίνει η δουλειά σου. απλά πρόσεξε πώς θα απαντήσεις σε όλα όσα θα ακούσεις.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, φαίνεται πως προσπαθείς να κάνεις κάποιες ωραίες συζητήσεις και να επιβεβαιώσεις κάποια συμπεράσματα που έχεις βγάλει. Ωστόσο, κάποιες αντιπαραθέσεις με συνεργάτες σήμερα φαίνεται να σε βγάζουν κάπως εκτός ορίων, καθώς σου χτυπάνε κάποια παρελθοντικά σκηνικά. Εκεί θα φας το σκάλωμα εσύ και θα θελήσεις να αποδείξεις πως έχεις δίκιο, κάτι που θα σε κάνει να χάσεις χρόνο. Όλο αυτό είναι πολύ έντονο και από το μεσημεράκι και μετά θέλεις να πάρεις τις αποστάσεις σου και να μην ασχοληθείς με τίποτα. Καλό είναι να μην εμπλακείς σε καταστάσεις που θα σου ανεβάσουν το αίμα στο κεφάλι και να μην απαντήσεις σε όλα.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, θέλεις να εστιάσεις σε ουσιαστικά πράγματα που θα φέρουν ισορροπίες και θα σε κρατήσουν σε απόσταση από εντάσεις, καβγάδες και αντιπαραθέσεις που θα ταράξουν τη μενταλιτέ σου. αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει στη δουλειά, καθώς υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ολοκληρωθούν. Πράγματα που πιθανότατα έχεις αναβάλει τις προηγούμενες μέρες και κάπου έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Έτσι, σε υποδείξεις που θα σου γίνουν προς το μεσημέρι και μετά, εσύ αντιδράς έντονα και με έναν τρόπο απότομο και νευρικό. Καλό είναι να μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί μετά δε θα μαζευτεί το πράγμα. Αντιθέτως, οργάνωσε τη μέρα σου σωστά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ