Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 04.09.2024

Ζυγέ, η επιθυμία σου να βρεις ηρεμία είναι μια προτεραιότητα και μια εσωτερική ανάγκη

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 04.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, από το πρωί βλέπεις πως τα πράγματα εξακολουθούν να κυλάνε σύμφωνα με το πώς τα έχεις στο μυαλό σου και αυτό σε ανεβάζει σημαντικά. Οι συνεργασίες σου είναι σε καλή κατάσταση και η διάθεσή σου να ανοίξεις κάπως τα χαρτιά σου, σε συνδυασμό με μια πιο διπλωματική στάση, φαίνεται να σου ανοίγει δρόμους ευκολότερα. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι ο τρόπος που κινείσαι σε συζητήσεις και τα συμπεράσματα που βγάζεις κάπως βιαστικά σήμερα. Κατά τα άλλα, κάποια ξαφνικά νέα στο οικονομικό φαίνεται να δίνουν μια ανάσα, ενώ κάτι θετικό παίζει στο επαγγελματικό σου. Φαίνεσαι πιο συγκεντρωμένος και αποφασισμένος.

Ταύρος
Ταύρε μου, μια μέρα με μια πιο ανάλαφρη διάθεση και μια τάση να βλέπεις τη θετική πλευρά των πληροφοριών που έρχονται στα αυτιά σου είναι η σημερινή. Έχεις την τάση να βάζεις την προσωπική σου πινελιά σε πολλά που κάνεις. τα πλάνα που έχεις φαίνεται να είναι πολύ συγκεκριμένα και εσύ δείχνεις να ξέρεις προς τα πού θέλεις να κατευθυνθείς σήμερα, κάποια οικονομικά ζητήματα όμως θα σε απασχολήσουν και θα πρέπει να τα λάβεις υπόψη σου. Αν περιμένεις χρήματα που σου χρωστάνε, καλό είναι να το πας με το μαλακό και να μην πιέσεις την κατάσταση με φωνές και καβγάδες. Άσχετα αν σε εκνευρίσουν οι δικαιολογίες που μπορεί να ακούσεις.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα έχεις μια αρκετά θετική διάθεση και μια επιθυμία να κάνεις πράγματα που θα σε εκφράσουν και θα αναδείξουν τα ταλέντα σου και τα δυνατά σημεία του χαρακτήρα σου. Επίσης, ένα δυνατό κομμάτι σήμερα είναι και το φλερτ. Είσαι σε πολύ καλό μουντ, αρκεί τα πράγματα να εξελιχθούν όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Πράγμα δύσκολο, καθώς κινείσαι βιαστικά και δεν λαμβάνεις υπόψη σου παραμέτρους που μπορεί να δημιουργήσουν επιπλοκές. Μπορεί να έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θέλεις να εξελιχθούν τα γεγονότα σήμερα και να νιώθεις οργανωμένος, όμως θα υπάρξουν πράγματα μέσα στη μέρα που θα σε ζορίσουν και θα σε εκνευρίσουν αν δεν κινηθείς ευέλικτα.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα η μέρα έχει από τη μία ένα όμορφο συναίσθημα από το πρωί ακόμα και μια αρκετά καλή ψυχολογική κατάσταση, που σου δίνει την αίσθηση πως όλα θα κυλήσουν ομαλά, και από την άλλη μια εσωτερική ένταση και έναν εκνευρισμό που μπορεί να πυροδοτηθεί αρκετά εύκολα. Κουράστηκες με το να κάνεις υπομονή είναι η αλήθεια και το καταλαβαίνω, και κάπως έτσι σήμερα είσαι πιο κοντά στο να κάνεις όλα αυτά που θέλεις μαζεμένα και βιαστικά. Εκεί θέλει προσοχή. Οι φίλοι είναι εκεί για να σε ακούσουν, να καταλάβουν και να σου δώσουν σήμερα συμβουλές που θα σε βοηθήσουν. Αυτά τα άτομα που εμπιστεύεσαι, σήμερα θα σε στηρίξουν αρκετά.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, η μέρα σου έχει λίγο από όλα. Από τη μία φαίνεται να υπάρχουν θετικές συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σου, αλλά και τα συναισθηματικά σου, πράγμα που από το πρωί ακόμα σου ανεβάζει την ψυχολογία. Στο πρακτικό κομμάτι, υπάρχουν εμπόδια όμως που φαίνεται να σε πεισμώνουν και επιμένεις στο να τα καταφέρεις, απλά και μόνο επειδή πεισμώνεις. Προσοχή σε εντάσεις με τον περίγυρο. Εσύ μπορεί να είσαι ξεκάθαρος μέσα σου με το τι θέλεις να γίνεις και να προσπαθείς να το επικοινωνήσεις και να έχεις ένα πλάνο να το περάσεις σε εφαρμογή, κάποιοι όμως μπορεί να διαφωνούν και απλά να αρνείσαι να τους ακούσεις.

Παρθένος
Παρθένε μου, ξεκινάς τη μέρα σου με μια περίεργη δυναμική. Από το πρωί ακόμα έχεις στο μυαλό σου να κάνεις πράγματα που θα σε ικανοποιήσουν και θα σε βοηθήσουν να εκφραστείς καλύτερα, προσπαθώντας να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου, ενώ από την άλλη αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν κολλήματα που σε κρατάνε πίσω. Η τάση σου όμως να επιμείνεις για να γίνει το δικό σου είναι κάτι που θα φέρει ίσως έντονους διαπληκτισμούς στο χώρο της δουλειάς σου. Για σένα όμως, το σημαντικό είναι πως ξέρεις πολύ καλά πώς θέλεις να γίνουν τα πράγματα που σε αφορούν σήμερα και έχεις μια υπομονή για να τα βάλεις σε μια σειρά, χωρίς να ασχολείσαι με οτιδήποτε θεωρείς ανούσιο μέσα στη μέρα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, η επιθυμία σου να βρεις ηρεμία είναι μια προτεραιότητα και μια εσωτερική ανάγκη. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς, καθώς και να περιποιηθείς την εμφάνισή σου και την ψυχολογία σου. Από το πρωί έχεις μια διάθεση να οργανώσεις καλύτερα τα πράγματα μέσα στο κεφάλι σου από τη μία και να κατανοήσεις το πόσο πολύ μπορεί να σε επηρεάζουν κάποια περιστατικά αυτές τις μέρες, κάτι που θα σε βοηθήσει να τα διαχωρίσεις μέσα σου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι συζητήσεις και τα συμπεράσματα που βγάζεις. Κινείσαι βιαστικά σε αυτό το κομμάτι και παραμερίζεις λεπτομέρειες που είναι πολύ βασικές. Πρόσεξέ το αυτό.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σου που χρειάζεται να κλείσεις. Η διάθεση είναι αρκετά καλή και η ψυχολογία σου σε βοηθά αρκετά στο να το κάνεις με άνεση μέχρι ένα βαθμό. Οι διευκολύνσεις που θα έχεις από συνεργάτες σου και το ότι μπορείς εύκολα μέσα από συζητήσεις να εστιάσεις σε ουσιαστικά σημεία και να εξασφαλίσεις το συμφέρον σου θα είναι κάποια από τα δυνατά σου χαρτιά. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι αφενός το ότι κάποια πράγματα σου παρουσιάζονται υπερβολικά ευνοϊκά από τους άλλους – κάτι που από μόνο του πρέπει να σε υποψιάσει – και αφετέρου τις υπόγειες κινήσεις, στις οποίες και επιμένεις, παρά τα εμπόδια που θα δεις μέσα στη μέρα. 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, υπάρχουν κάποιες εξελίξεις στη δουλειά σου. Από το πρωί περιεργάζεσαι κάποια θέματα και στόχους που θέλεις να δουλέψεις και σε συνδυασμό με προοπτικές που δημιουργούνται σήμερα στη δουλειά σου γίνεται αρκετά πιο εύκολο. Από την άλλη, κάποιες γνωριμίες σήμερα θα φανούν υποστηρικτικές παρακάτω. Το καλό είναι πως ο λόγος σου έχει βαρύτητα στη δουλειά σου και μπορείς να βοηθήσεις, αρκεί να μην περάσεις τα όρια. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι τον τρόπο που απαντάς σε κριτικές ή σχόλια συνεργατών σου. Ενοχλείσαι, το καταλαβαίνω, αλλά η ειρωνεία και ο αιχμηρός λόγος θα ταράξει το κλίμα και μπορεί να δημιουργήσει θέμα με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα κάποιες συζητήσεις είναι αρκετά διαφωτιστικές και σε βοηθούν να κατανοήσεις το τι γίνεται στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Η διάθεση σου για τα επαγγελματικά σου τεκταινόμενα είναι αρκετά θετική και βλέπεις κάποιες συνεργασίες σου να προχωρούν σήμερα μέσα από διπλωματικές συζητήσεις. Κάποιες εναλλακτικές σου σκέψεις δίνουν μια νέα μορφή σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις και σήμερα είναι εύκολο να κάνεις πιο συγκεκριμένο το στόχο σου. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι να μην παραφορτώσεις το πρόγραμμά σου. Καλά, θα το κάνεις κάπως ασυναίσθητα, αλλά όλα αυτά που θα έχεις να κάνεις μέσα στη μέρα θα φέρουν εκνευρισμό. Έχε λίγο το νου σου.

Υδροχόος
Αυτό το περίεργο μουντ που έχεις σήμερα, Υδροχόε, και θέλεις να σκάψεις και να μάθεις πράγματα για πολλά θέματα κάπως γεμίζει τη μέρα σου. Προσπαθείς μέσα από συζητήσεις να εκμαιεύσεις πληροφορίες για ζητήματα που σε καίνε με όσο πιο ήπιο και ευγενικό τρόπο μπορείς. Το συναισθηματικό σου υπόβαθρο σήμερα σε βοηθά αρκετά σε αυτό, αφού κινείσαι στοχευμένα και χωρίς να επηρεάζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες σε αυτό το κομμάτι. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι τα ανοίγματα που κάνεις στη δουλειά, αλλά και στα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Μπορεί να πιέζεσαι χρονικά για πράγματα που θέλεις να κάνεις, αλλά η βιασύνη και η ένταση δε θα σε φέρουν εκεί που θέλεις. Τουλάχιστον, όχι σήμερα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είναι εύκολο να κατανοήσεις τη διάθεση των απέναντι. κάποιοι από τους συνεργάτες σου κινούνται με πιο θετικό μουντ και αυτό εσένα σου επιτρέπει να κινηθείς με κάποια μεγαλύτερη ελευθερία. Από την άλλη, μπορεί να συναφθούν συνεργασίες με άτομα που σου δημιουργούν μια ηρεμία ή ξέρεις πως δε θα υπάρξει πρόβλημα στο μεταξύ σας. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε οδηγήσει σε βιαστικά συμπεράσματα ή να κάνεις ξεσπάσματα για θέματα που σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα. Μπορείς εύκολα να διαχειριστείς το οτιδήποτε μέσα από συζητήσεις σήμερα, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μη λάβεις υπόψη σου το τι λένε οι πολλοί γύρω σου.