Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 03.09.2024

Νέο φεγγάρι, Κριέ, και νέα πράγματα μπαίνουν στο πρόγραμμα σήμερα.

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 03.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός

Νέο φεγγάρι σήμερα, Κριέ μου, και νέα πράγματα μπαίνουν στο πρόγραμμα σήμερα. Οι συνθήκες στη δουλειά αλλάζουν και εσύ βάζεις νέους στόχους που θέλεις να κατακτήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα. Πολύ σημαντικό φαίνεται να είναι και το γεγονός πως ο τρόπος που αναλύεις τις πληροφορίες από τον περίγυρό σου μπαίνει και αυτός στο επίκεντρο και γίνεται αρκετά σχολαστικός και αυστηρός, σα να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα για να μπουστάρεις ακόμα καλύτερο το νέο σου αυτό ξεκίνημα σήμερα. Σίγουρα έχεις κάποιες αμφιβολίες για το αν κάνεις το σωστό, όμως εύκολα θα το δεις σαν ένα κίνητρο ακόμα για να το εξερευνήσεις όλο αυτό. Το σημαντικό είναι να είσαι αντικειμενικός. 

Ταύρος

Τα επαγγελματικά ανοίγματα που θέλεις να κάνεις καιρό τώρα, Ταύρε, έρχονται πιο κοντά σήμερα, καθώς νιώθεις αρκετά έτοιμος με αυτό το νέο φεγγάρι. Είναι πολύ σημαντικό να λάβεις υπόψη σου πως πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους αυτούς και να κατανοήσεις πως η δουλειά που πρέπει να γίνει είναι απαιτητική σε πολλά κομμάτια. Επίσης, έχεις την αίσθηση πως χρειάζεται να στηριχτείς και πάλι στα πόδια σου και να δοκιμάσεις εκ νέου τις δυνάμεις σου, κάτι που σε συνδυασμό με την συγκέντρωση που σου είπα θα σε ανταμείψει. Αρκεί να μην τα παρατήσεις με το άγχος πως κάτι θα πάει στραβά την τελευταία στιγμή. Γιατί αυτός ο φόβος θα σε πιάσει μέσα στη μέρα, για λίγο.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η νέα Σελήνη σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον στο πώς αντιλαμβάνεσαι κάποιες καταστάσεις σε πιο προσωπικά σου ζητήματα και στο πώς χρειάζεται να αναπτύξεις κάποια πιο προσωπικά σου χαρακτηριστικά. Ίσως να είσαι σε μια φάση που θέλεις να αλλάξεις το χώρο σου ή ακόμα και να μετακομίσεις, ενώ μπαίνει στο παιχνίδι και το γεγονός ότι θέλεις να επενδύσεις με περισσότερη σοβαρότητα και στα επαγγελματικά σου. ίσως η ισορροπία στα επαγγελματικά σου και στο να βρεις χρόνο για να κάνεις κάποια πράγματα με τον εαυτό σου είναι το πιο απαιτητικό κομμάτι αυτού του φεγγαριού. Στα υπόλοιπα, κάποιες απόψεις που ακούς σε βάζουν σε δεύτερες σκέψεις και μαζεύεις τα χαρτιά σου για παν ενδεχόμενο.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, σήμερα είναι μια μέρα που κάτι αλλάζει. Ένα καινούργιο κεφάλαιο που θέλεις να ανοίξεις σχετίζεται με τον τρόπο που σκέφτεσαι και επικοινωνείς με τους άλλους. είσαι σε μια φάση που έχεις κουραστεί πιθανότατα με τα εφήμερα πράγματα και με τις ανούσιες επαφές και η φιλοσοφία που θέλεις να αντιμετωπίζεις τα πράγματα το επόμενο διάστημα αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα και βάζεις κάποια πιο αυστηρά κριτήρια. Σε ενδιαφέρει να έχεις ουσιαστικές επικοινωνίες και ίσως απομακρυνθείς από καταστάσεις που θεωρείς ανούσιες ή που σε πληγώνουν και δεν σε αφήνουν να αναπτυχθείς. Σε γενικές γραμμές, μέσα στη μέρα νιώθεις αρκετά σίγουρος για το τι θέλεις από τους απέναντι και το διεκδικείς κάπως πεισματικά.

Λέων

Σήμερα, Λιοντάρι μου, έχεις την επιθυμία να αρχίσεις να επενδύεις περισσότερο στο κομμάτι που έχει να κάνει με τις ασφάλειές σου. Η νέα Σελήνη σήμερα σηματοδοτεί την αρχή κάποιων κινήσεών σου που θα ενισχύσει σημαντικά αυτό το κομμάτι, με αρκετά αυστηρούς όρους και κριτήρια που εσύ θα θέσεις. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να ενισχύσεις αυτόν τον τομέα, για να κάνεις τα ανοίγματα που θέλεις στο οικονομικό με μεγαλύτερη ασφάλεια. Στη διάρκεια της ημέρας υπάρχει ένα αίσθημα καχυποψίας και μια τάση να εμπιστεύεσαι κάπως πιο δύσκολα κάποιους από τους συνεργάτες σου, ενώ και στη σχέση σου κινείσαι κάπως πιο έντονα και με περισσότερο πείσμα. 

Παρθένος

Παρθένε μου, σήμερα φαίνεται να ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο και με το νέο φεγγάρι φαίνεσαι έτοιμος να πάρεις αποφάσεις και να ξεκινήσεις κάποια νέα πλάνα. Ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι αρκετά δομημένος και με λίγο άγχος αντιλαμβάνεσαι το πόσο σημαντικοί θα είναι αυτοί για το παρακάτω. Το κομμάτι των συνεργασιών σου και τον ευρύτερων σχέσεων και συνεργασιών σου είναι αυτές που θα συμπεριληφθούν και το κομμάτι στο οποίο επικεντρώνεσαι. Εκεί στοχεύεις στο να υπάρξει μια πιο σοβαρή κατάσταση. Κατά τα άλλα, η μέρα έχει μια πίεση και ένα περίεργο κλίμα στη δουλειά, που χρειάζεται να το λάβεις υπόψη σου και να παίρνεις τα πράγματα αψήφιστα. 

Ζυγός

Ζυγέ μου, είσαι σε μια φάση σήμερα που το μόνο που θέλεις είναι να βάλεις κάποια πράγματα σε μια σειρά και να εξασφαλίσεις περισσότερη ηρεμία, αλλά και χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτό το νέο φεγγάρι σήμερα βάζει κάποιες καταστάσεις στη θέση τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και εσύ οφείλεις από την πλευρά σου να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα φέρουν ισορροπία αλλά και μια ηρεμία μέσα σου, που την αποζητάς καιρό τώρα. Ίσως αυτό σε αναγκάσει να δομήσεις καλύτερα και πιο οργανωμένα το πρόγραμμά σου, για να βρεις σταδιακά τα πατήματά σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να μην αφήσεις κάποιες καταστάσεις να σε κάνουν να δεις αυτές τις αλλαγές με φόβο, γιατί έτσι μπορεί να κάνεις πίσω και να το χάσεις. 

Σκορπιός

Σκορπιέ, κάποιοι στόχοι αλλάζουν σήμερα και το νέο ξεκίνημα που θέλεις να κάνεις στρέφεται προς διαφορετική κατεύθυνση. Έχεις την ανάγκη να πάρεις λίγο χρόνο ακόμα και επεξεργαστείς τα δεδομένα που έχεις συγκεντρώσει, για να κάνεις όσο πιο δυναμικό ξεκίνημα γίνεται. Οι εξελίξεις όμως τρέχουν με τη νέα Σελήνη να σε κάνει να εστιάζεις σε επαγγελματικές κινήσεις και επαφές που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τόσο τον κύκλο σου όσο και τις επαγγελματικές σου ασχολίες. Δεν είναι κάτι εύκολο για σένα, γιατί νιώθεις πως πρέπει να βάλεις όρια και να μαζέψεις κάπως την έκφρασή σου, προκειμένου να δείξεις μια σοβαρή στάση. Όμως και το ότι δε θέλεις να φανείς αδύναμος το ενισχύει όλο αυτό σήμερα.

Τοξότης

Σήμερα, Τοξότη μου, το κομμάτι της κοινωνικής σου εικόνας μπαίνει στο επίκεντρο και γίνεται η βάση πάνω στην οποία θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Η νέα Σελήνη έρχεται να στρέψει το ενδιαφέρον σου εκεί και οι στόχοι που θέτεις για το επόμενο διάστημα θα σε βάλουν σε μια διαδικασία να πάρεις σοβαρά το τι πρέπει να κάνεις. Οι αποστάσεις που χρειάζεται να πάρεις από καταστάσεις που σε πληγώνουν ή νιώθεις να παραβιάζουν σημαντικά τα όριά σου είναι μονόδρομος και η απαίτηση που έχεις να τηρήσεις αυτή σου τη στάση είναι το πιο ζόρικο. Σίγουρα μέσα στη μέρα θα σε πιάσουν οι αμφιβολίες για το αν παίρνεις τις σωστές αποφάσεις, αλλά δε θα κρατήσει πολύ. 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, η νέα Σελήνη σήμερα φέρνει αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις, αλλά και στον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι το τι συμβαίνει γύρω σου. Υπάρχει ένα αρκετά αυστηρό κριτήριο και μια εγκράτεια για να μην επενδύσεις περισσότερο σε πράγματα που δεν θα σε εκθέσουν, ενώ και το επικοινωνιακό σου κομμάτι βασίζεται σε κάτι πιο σταθερό. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις πως οι πληροφορίες εφεξής αναλύονται διαφορετικά και καλό είναι να μην ασκείς έντονη κριτική σε οτιδήποτε δε σου κολλάει ή έρχεται κόντρα με αυτά που θέλεις. Κάποια οικονομικά θέματα, σε άλλα νέα, σε βάζουν σε καχυποψία και θέλεις να τα δεις καλύτερα μέσα στη μέρα, πριν προχωρήσεις.

Υδροχόος

Η μέρα σου, Υδροχόε μου, έχει σήμερα έναν γρήγορο απολογισμό για να επιβεβαιώσεις κάποια πράγματα και να δεις πώς θα διαμορφώσεις τα νέα πράγματα που θέλεις να βάλεις μπρος με τη νέα Σελήνη. Η βαρύτητα που δίνεις στην ασφάλεια που θέλεις να παίρνεις από τα πράγματα γίνεται το βασικό σου κριτήριο και είναι πολύ πιθανό να θέλεις να το δεις αυτό και στο οικονομικό σου κομμάτι. Είναι πολύ σημαντικό να επενδύσεις σε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και που θα τονίσουν την αυτοεκτίμησή σου, καθώς είσαι λίγο πεσμένος τον τελευταίο καιρό. Πέρα από αυτό, μέσα στη μέρα νιώθεις μια πίεση από το πρωί και κινείσαι πολύ επιφυλακτικά σε ό,τι κάνεις. 

Ιχθύες

Ιχθύ μου, σήμερα η μέρα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Κάτι καινούργιο ξεκινά με το σημερινό φεγγάρι και εστιάζεις στο κομμάτι των συνεργασιών σου και των επαφών σου γενικότερα με τους απέναντι. το μόνο που πρέπει να λάβεις υπόψη σου σοβαρά και να κατανοήσεις είναι πως οι απαιτήσεις είναι αρκετές και αυτή τη φορά οφείλεις να τηρήσεις το λόγο σου, αν θέλεις να ευοδώσουν όλα αυτά που έχεις στα πλάνα σου. Η ανάγκη για στιβαρότητα και για μια σοβαρή παρουσία είναι από τη μία αυτά που σε πιέζουν και σε αγχώνουν σήμερα, από την άλλη όμως είναι αυτά που θα φέρουν το μακροχρόνιο. Κατά τα άλλα, από το πρωί είναι καλό να κινείσαι προσεκτικά, χωρίς να υποπτεύεσαι τους πάντες και τα πάντα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ