Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Σεπτέμβριος 2024

Οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη σε βρίσκουν πολύ ανανεωμένο και με πολύ θετική ενέργεια Παρθενάκι μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 20 - 27 Μαρτίου 2023

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Σεπτεμβρίου 2024

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ, καλό μήνα! Ο Σεπτέμβριος είναι γενικότερα ένας μήνας που δεν θα έλεγα πως θα είναι και ο πιο σούπερ σταρ του χρόνου. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα τον έλεγα αδιάφορο. Στις αρχές θα έρθεις αντιμέτωπος με μια αλλαγή, όμως μια κι εσύ είσαι Κριός, δεν σε πολυνοιάζουν αυτά... ψιλοχέστηκες κιόλας. Η αλλαγή θα έχει να κάνει είτε με επαγγελματικό είτε με θέμα ρουτίνας. Στη δεύτερη περίπτωση ακόμα καλύτερα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού σου τονίζει τη σημαντικότητα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και γιατί όχι και μιας πιο σταθερή σχέσης; Εσύ που είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα και τρυφερά συναισθήματα. Με παρόρμηση, λοιπόν, πες ναι σε αυτόν τον έρωτα. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, παίρνεις αρκετά σοβαρά τον θεσμό της σχέσης και καταστρώνεις καινούργια σχέδια αναθέρμανσής της, όπως ας πούμε κάποιο μασάζ, κάποια θεραπεία ομορφιάς (ξέρεις couple goals κι έτσι). Τώρα, όσο για τα επαγγελματικά, τα κλασικά εικονογραφημένα, καβγάδες- παρεξηγήσεις ή κάποιες υποψίες για διαρροές εσωτερικών πληροφοριών σου φέρνει η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων. Overall όμως, good. 

Ταύρος
Καλό μήνα, Ταυράκι μου! Ο Σεπτέμβρης γενικά θα είναι ένας πάρα πολύ κατασταλτικός μήνας για τη ζωή σου, καθώς αφήνεις πίσω καταστάσεις που φαινομενικά έμοιαζε δύσκολο να το πετύχεις. Αλλά τελικά καταλαβαίνεις πως δεν ήταν τίποτα και πας παρακάτω. Η κατάσταση αυτή θα μπορούσε να αφορά ένα πρώην άτομο, μια παρεξήγηση που έχει μείνει στον αέρα και γενικά πράγματα πολύ αχρείαστα. Η Αφροδίτη στον Ζυγό, όντας συνάδελφός σου, μια και συγκυβερνήτης, σε κάνει πάρα πολύ φιλικό και διαλλακτικό σε θέματα που αφορούν οικονομικά, αλλά και ερωτικά. Καλά μην πάρουν και τα μυαλά σου αέρα. Σιγά, δηλαδή. Τι να σου κάνει και η Αφροδίτη, όταν έχεις ανάδρομο Ουρανό! Δεν πιστεύω να το πήρες για κακό, γιατί ο ανάδρομος Ουρανός είναι το μόνο ανάδρομο που δέχομαι. Μεγάλη άνοδο στο networth σου σε θέματα κοινωνικά και γκομενικά. Οι ελεύθεροι, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, αλλά ντααααξει, δεν πεθαίνω κιόλας. Εσύ που είσαι ήδη με κάποιον, θα σου πρότεινα να αρχίσεις να ασχολείσαι και με τον εαυτό σου λίγο – μην εστιάζεις τόσο πολύ στη σχέση σου και μην ξεχνάς την πάρτη σου. Αυτή ήταν η σοφία μου, πάρ’ την και κάν’ την ό,τι θες!

Δίδυμοι
Καλό μήνα, φίλε Δίδυμε! Τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη θα έρθεις πιο κοντά σε ένα καινούργιο επαγγελματικό εγχείρημα, το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο σου φαίνεται cool, αλλά έχει πολλές προοπτικές για σένα. Κι όπως κάθε αρχή και δύσκολη, έτσι και τώρα, θέλω να δώσεις λίγο χρόνο στην κατάσταση για να στρώσει. Γενικώς κάποιες παρορμητικές αποφάσεις που έχεις αποφασίσει να παίρνεις, because you had enough, είναι ίσως πιο επιπόλαιες απ’ ό,τι παρορμητικές. Better late, than sorry! Θέλησε σε παρακαλώ να ακούς περισσότερο απ’ ότι μιλάς. Πράγμα που μια που το έγραψα, μια που το μετάνιωσα... Never happened. Σε μερικά πράγματα βλέπεις πως η ιστορία επαναλαμβάνεται, όμως εσύ επηρεάζεσαι από αυτό; Φυσικά και επηρεάζεσαι, Δίδυμος είσαι. Ο ανάδρομος Ουρανός σού φέρνει έντονες αλλαγές στη διάθεσή σου, προς τα καλύτερο θα πω εγώ, για να σε παρηγορήσουμε κιόλας. Προς το τέλος του μήνα θέλω να προσέχεις πολύ θέματα υγείας είτε δικά σου είτε πολύ κοντινών σου ατόμων, γιατί κάποιες μικροαναποδιές ή ιατρικά λάθη ενδέχεται να συμβούν. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ίσως σε γοητεύσει κάποια γνωριμία, όμως δεν είσαι στο mood που ψάχνεις γι’ αυτό το «ένα» άτομο. Οπότε πάρε αυτήν την πληροφορία και κάν’ την ό,τι θες. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις τρόπο να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να νιώσεις περισσότερη θαλπωρή και άνεση. 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, καλό μήνα! Θεωρώ πως ξεκινάει ένας πάρα πολύ αδιάφορος μήνας για εσένα, καθώς η ψυχολογία σου δεν είναι στα καλύτερά της, διότι νιώθεις μια ηλίθια απόρριψη είτε στο επαγγελματικό κομμάτι είτε στο ερωτικό. Παρ’ όλα αυτά η Αφροδίτη στον σταυρό σου μπορεί να σου δώσει μια κάποια αυτοπεποίθηση, όμως εσύ αγχώνεσαι για θέματα επαγγελματικά ή κοινωνικής φύσεως (όπως φιλίες ή τη δημοτικότητά σου). Δεν πιστεύω, ωστόσο, πως είναι ένας μήνας που δεν θα προκύψουν θετικές όψεις και ευκαιρίες. Για να τις αξιοποιήσεις, όμως, δεν πρέπει να μείνεις κολλημένος. Και μια που μιλήσαμε για πλάνες, σου εφιστώ την προσοχή, προς το τέλος του μήνα, με τη σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων, μπαίνεις σε ένα πάρα πολύ επιθετικό mode το οποίο δεν βοηθάει καθόλου να πετύχεις αυτά που θέλεις. Θολώνει το τοπίο, αλλά μέσα από τις μεγαλύτερες θολούρες, ίσως κι εσύ ο ίδιος μπεις στη διαδικασία να το ξεθολώσεις μόνος σου και καταλάβεις ποιοι άνθρωποι είναι όντως δίπλα σου και ποιοι σε κοροϊδεύουν. Στους δεσμευμένους θα πρότεινα ψυχραιμία όσων αφορά αποκαλύψεις και εξέταση πηγών. Οι αδέσμευτοι, επενδύστε λίγο στο glow up σας γιατί νιώθω πως έχετε παρατήσει λίγο τον εαυτό σας. 

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, καλό μήνα! Ίσως ο Αύγουστος πέρασε λίγο δύσκολα για σένα λόγω ανάδρομου Ερμή, γνώμη μου… λίγο υπερβολή. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε ωθεί να βάλεις σε τάξη θέματα καθημερινότητας και δεν θα λείψουν οι έξτρα επαγγελματικές προτάσεις που θα ενισχύσουν το ήδη υπάρχον σου εισόδημα. Τη στιγμή που θα νιώσεις μια κάποια μοναξιά και μια ματαιοδοξία, θέλω να ξέρεις πως το σύμπαν σου έχει νέα. Είσαι απλώς αχάριστος γιατί ο Σεπτέμβρης θα φέρει πάρα πολλές συγκινήσεις και όμορφες στιγμές. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού είναι φίλη σου, καθώς σου ενισχύει το εισόδημα, αλλά φροντίζει και για το ερωτικό σου, if you know what I mean. Βέβαια, η πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία τυγχάνει και έκλειψη, φέρνει κάποιες ανατροπές στα σχέδιά σου ή σε αυτά που ονειροπολείς και σε προσγειώνει λίγο απότομα, αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια βρε... Εσύ που είσαι δεσμευμένος, με τον ανάδρομο Ουρανό δεν θα έλεγα πως σου παραμένουν αδιάφορες κάποιες δυσκολίες ή συμπεριφορές που μέχρι πρότινος τις άφηνες να περνάνε στο ντούκου. Ανεβάζεις τον πήχη και γενικώς ξεκαθαρίζεις πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα περάσει το δικό σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, κλείνεις υποθέσεις από το παρελθόν οι οποίες ψιλοκούρασαν. Θα μπορούσε όμως να γίνει και μια ωραία ξεκαθαρισματική στην οποία θα θέσεις τα όριά σου και θα επικοινωνηθούν τα «θέλω» και τα «πρέπει» σου, εστιάζοντας φυσικά στα «θέλω». 

Παρθένος
Παρθενάκι μου, καλό μήνα εύχομαι! Οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη σε βρίσκουν πολύ ανανεωμένο και με πολύ θετική ενέργεια κι αυτό οφείλεται στη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Δεν αποκλείεται βέβαια να λήξεις μια ήδη υπάρχουσα σχέση, η οποία σε φθείρει. Γενικώς προσπάθησε να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές για νέα εγχειρήματα στον έρωτα, αλλά και στα επαγγελματικά σου. Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε έκανε λίγο πιο σπάταλο απ’ ότι έπρεπε και ίσως να χρειαστεί να κάνεις λίγο reconsider τα οικονομικά σου πλάνα. Εσύ που είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση ίσως πάρεις την απόφαση να κάνεις το μεγάλο βήμα και να δώσεις μια παραπάνω ευκαιρία στον έρωτα, αλλά και στη δέσμευση. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σου φυλάει μια γνωριμία άκρως ενδιαφέρουσα με πάρα πολύ πάθος. Αν έχεις να πάρεις μια κρίσιμη απόφαση προσπάθησε να την αποφύγεις στα τέλη του μήνα, γιατί η πανσέληνος στους Ιχθείς εκείνο το διάστημα σου προκαλεί πολύ άγχος και σύγχυση, και όλοι ξέρουμε πόσο κακοί σύμβουλοι είναι για να πάρεις αποφάσεις. Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μια σύγχυση λόγω επαναπροσαρμογής, κάτι που σου τη δίνει στα νεύρα, καθώς ενώ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, ούτε το κάνεις και άρα ούτε γίνεται.  

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, καλό μήνα! Παντελώς αδιάφορη η έκβαση αυτού του μήνα με μόνα σημαντικά γεγονότα την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η οποία και σε ομορφαίνει και σου δίνει αυτοπεποίθηση και σε κάνει να ακτινοβολείς όπου πηγαίνεις. Κατά τ’ άλλα ψιλοκλάιν, γιατί δεν θα υπάρξουν τρομερές αλλαγές στη ζωή σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στην καλύτερη να σου αποκαλύψει έναν τρόπο να ανεβαίνει η διάθεσή σου πιο εύκολα... Η πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων προς τα τέλη του μήνα ναι μεν σου προκαλεί μια κάποια σύγχυση και περιττά νευράκια, αλλά δεν είναι και στον σταυρό σου. Παρ’ όλα αυτά, όπως και σε κάθε έκλειψη, οφείλουμε να προσέχουμε. Εσύ που είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην πιέζεις τον σύντροφό σου να κάνει τα πράγματα που θες εσύ, γιατί κάποιες φορές το να επιβάλεις τα «πρέπει» σου προκαλεί εντάσεις και δογματικές συμπεριφορές. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου τη φήμη σου, την ομορφιά σου, τη λάμψη και τη ζωντάνια σου για να ανακτήσεις τη χαμένη αυτοπεποίθησή σου και γενικώς μπορεί να προκύψει και κανένα γκομενικό πιο σοβαρό. Στα επαγγελματικά σου, κινήσου με σύνεση και συνέπεια. Μην υπονοείς πράγματα, αλλά ούτε να αφήνεις και τους άλλους να υπαινίσσονται πράγματα. 

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, καλό μήνα! Ξεκινάς τον μήνα σου με όρεξη και πολύ καλή διάθεση, πράγμα πολύ περίεργο που ίσως να μην το αντιλαμβάνεσαι. Η τύχη σου αλλάζει προς το καλύτερο. Παρ’ όλα αυτά ο ανάδρομος Ουρανός σε θέλει προσηλωμένο στο κλείσιμο υποθέσεων και παρελθοντικών γεγονότων. Κάποιες σχέσεις που σε βαραίνουν τώρα ή σε έχουν βαρύνει στο παρελθόν, ξεδιαλύνονται και αποφασίζεις να μην ασχοληθείς ξανά με φορτικές καταστάσεις και να είσαι ευτυχισμένος με πιο υγιή πράγματα. Επικοινωνείς τα πιο βαθιά συναισθήματά σου, αυτό έχει να κάνει με οποιασδήποτε μορφής σχέσης σου, είτε φιλική είτε γκομενική. Εσύ που είσαι ελεύθερος, παίρνεις κάποιες αποφάσεις για τα standards σου και ίσως να αναθεωρήσεις λίγο και τα γούστα σου. Εσύ που είσαι σε κάποια σχέση, καταφέρνεις να βάλεις τα όριά σου και να είσαι λίγο πιο θετικά διακείμενος στις επικείμενες αλλαγές. Στον χώρο εργασίας σου, μπορείς να αναδείξεις τις δεξιότητές σου με αφορμή ίσως μια καινούργια επαγγελματική πρόταση. Όμως σκέψου καλά πριν κάνεις οποιαδήποτε ριζική αλλαγή, γιατί ίσως στο τέλος του μήνα να προκύψουν κάποιες ασύμφορες προτάσεις, οι οποίες φαινομενικά μπορεί να μοιάζουν καλές. 

Τοξότης
Τοξότη μου, καλό μήνα σού εύχομαι! Κοίταξε να δεις, είναι γνωστό ότι τα έχεις κάνει ψιλοχάλια στα επαγγελματικά σου ή σε θέματα που αφορούν το σπίτι. Βέβαια αναγνωρίζουμε όλοι την υπομονή που έχεις καταβάλει αυτό το διάστημα, ώστε να μην εκτελέσεις κάποιον φόνο. Οπότε ένα μπράβο μόνο γι' αυτό. Έχεις ακούσει την ατάκα: «στο τέλος έρχεται ο λογαριασμός»; Τώρα που με τις βλακείες που έκανες όλο το καλοκαίρι έχεις μείνει άφραγκος, ποια είναι η άποψή σου; Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στέκεσαι για ακόμα μια φορά τυχερός και προκύπτουν κάποια εξτραδάκια τα οποία δεν περίμενες. Εκμεταλλεύσου τις προτάσεις που θα σου γίνουν στις αρχές του μήνα, γιατί προς το τέλος ενδέχεται να υπάρξουν απότομες αλλαγές, σύγχυση και θολούρα – γενικώς άλλη όρεξη δεν είχαμε... Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού δεν παίρνει και πολύ στα σοβαρά την ανάγκη σου για αποταμίευση, οπότε προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από ηλίθιες αγορές και δήθεν προσφορές. Εσύ που είσαι ελεύθερος, δεν νομίζω πως το κέντρο βάρους αυτήν την περίοδο χρειάζεται να είναι το γκομενικά σου, καθώς έχεις αφήσει πίσω σου πολλές εκκρεμότητες, αλλά εντάξει, θα τα έχεις τα τυχερά σου! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, παρ’ ότι δεν είναι η ώρα για τέτοια ανοίγματα, σχεδιάζεις την επόμενή σου εξόρμηση σε κάποιο ειδυλλιακό μέρος με το ταίρι σου. 

Αιγόκερως
Καλό μήνα, αγαπημένε μου Αιγόκερε! Όλα δείχνουν πως θα πάνε πολύ καλά τα πράγματα για εσένα αν προσπαθήσεις να εντάξεις στη ζωή σου τη θετική σκέψη και κάνεις μια αλλαγή στη ρουτίνα σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου χρειάζεται εκτόνωση, οπότε προσπάθησε να την εκτονώσεις σε κάποια καινούργια δραστηριότητα, κάποια ξένη γλώσσα ή κάποιο ταξίδι. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, αλλά και ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα, φωτίζουν τον δρόμο των επαγγελματικών, αλλά και της δημιουργικότητας. Με τον ανάδρομο Πλούτωνα στο ζώδιό σου δεν θα μου μείνεις παραπονεμένος στο ερωτικό κομμάτι. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να φέρεσαι με λογική. Εσύ που είσαι σε σχέση, προσπάθησε να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να μην είσαι υπερβολικός και εγωπαθής. Εσύ που είσαι ελεύθερος, νομίζω πως χορταίνεις με τα ορεκτικά… δεν είσαι για κάτι σοβαρό αυτό το διάστημα. Στα επαγγελματικά, αγάπη, σκίζεις (καθόλου μεροληπτική η πρόβλεψη στο πρόσωπο των Αιγόκερων, έτσι; Αλλά όντως δεν είναι). Θα τα πας τέλεια, αλλά επειδή πάντα υπάρχει ένα αλλά, σε θέλω άκρως προσεκτικό στις επικοινωνίες και τις συναναστροφές σου προς τα τέλη του μήνα. Επίσης φρόντισε να μη λες ό,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι. 

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, καλό μήνα! Σίγουρα ξεμπλοκάρονται κάποια συναισθηματικά κολλήματα που μπορεί να είχες στο παρελθόν γιατί σε βοηθάει η Αφροδίτη στον Ζυγό. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να αναθερμάνεις τις φιλικές σου σχέσεις, με τις οποίες έχετε παρεξηγηθεί το τελευταίο διάστημα και έχετε πάρει κάποια άτυπη απόσταση. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε προετοιμάζει για μεγάλα πράγματα, όμως μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, γιατί είναι πράγματα που θα φανούν στο πιο μακρινό μέλλον. Έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη πρόθεση να ασχοληθείς πιο σοβαρά με τη ζωή σου, όπως επίσης εκκρεμεί και μια απόφαση που πρέπει να πάρεις για την πορεία της ζωής σου. Ο ανάδρομος Ουρανός θα σου δείξει τον δρόμο. Επίσης, σου αναθεωρεί κάποια πλάνα και σκέψεις για την επαγγελματική σου πορεία ή για κάποιο άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον που έχει ψιλοκουράσει. Δεν ευνοούνται οι νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, παρ’ όλα αυτά μπορεί να υπάρχουν κάποιες, για σένα που είσαι ελεύθερος, αλλά όχι κάτι σημαντικό που θα σου αλλάξει τη ζωή. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, δεν ξέρω κατά πόσο είσαι σε φάση να δώσεις σημασία στη σχέση σου, όμως καλό θα ήταν να μην είμαστε μου@@πανα. Στα επαγγελματικά σου, είσαι σε φάση που θες να κάνεις αλλαγές, αλλά δεν ξέρεις τι και άρα παραμένεις λίγο στάσιμος. Ωστόσο, προσοχή στις οικονομικές απάτες στα τέλη του μήνα. 

Ιχθύες
Καλό μήνα, αγαπητό μου Ψαράκι! Ο μήνας σου θα είναι πάρα πολύ καλός. Καταρχάς έχουμε μια Νέα Σελήνη απέναντί σου που σου καταδεικνύει τα νέα ξεκινήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις aka γκομενικά, στις συνεργασίες aka επαγγελματικά και στις νέες φιλίες aka φίδια. Ο ανάδρομος Κρόνος συνεχίζει να σου δείχνει πως το κάρμα είναι εδώ και τιμωρεί όποιον σε αδίκησε μέσα από τη γενική εσάνς τάξης και ασφάλειας που προκαλεί η Παρθένος ώστε να βάλεις τα όριά σου και να θέσεις καινούργιους όρους στο παιχνίδι αυτό που λέγεται έρωτας. Τραβάς, λοιπόν, μια κόκκινη γραμμή και προσπαθείς να συγκρατήσεις στα τέλη του μήνα τον εαυτό σου, ώστε να μην τα κάνεις κι εσύ όλα που@@να – όπως λέει και η Μαρία Σολωμού. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να σου φέρνει μια πολύ ωραία ερωτική έκπληξη. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, είσαι σε ένα mood που έχεις το ταίρι σου μια με το μαστίγιο και μια με το καρότο. Θέματα που αφορούν τη δουλειά δεν σε πολυαφορούν, καθώς δεν έχεις καμία απολύτως όρεξη και πρόθεση να ασχοληθείς τώρα με τα εργασιακά σου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ