Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 2 Αυγούστου - 8 Σεπτεμβρίου 2024

Αγαπητέ μου Ζυγέ, θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και με την εμφάνισή σου θα σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 2 - 8 Σεπτεμβρίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να βάλεις σε τάξη κάποιες εκκρεμότητες και να διορθώσεις παρελθοντικά λάθη. Θα αντιμετωπίσεις βέβαια, θέματα ασφάλειας και σταθερότητας. Ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα σε βοηθάει να κάνεις ευκολότερα τις δουλειές σου. Ίσως προκύψουν κάποια θεματάκια στην καθημερινότητά σου. Στα ερωτικά σου, να ξέρεις πως με την Αφροδίτη σύμμαχο δεν έχασε ποτέ κανείς, είτε είσαι ελεύθερος είτε δεν είσαι. Ωστόσο πρόσεξε να μη γίνεις παραπάνω needy απ' ό,τι πρέπει. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί εκνευρισμό τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σου. Η εβδομάδα κλείνει με μια σελήνη στον Σκορπιό, η οποία σου αναθερμαίνει το κρεβάτι, if you know what I mean, έτσι;

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, με πολύ καλή διάθεση σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Όχι μόνο αυτό, αλλά η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε καλεί να βγάλεις όλα τα δημιουργικά σου ταλέντα στη φόρα. Ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Επειδή θα υπάρχει μια εντασούλα παραπάνω, πρόσεχε τις μετακινήσεις και τις κουβέντες σου. Στα γκομενικά σου ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις γεγονότα και καταστάσεις, είτε είσαι ελεύθερος είτε όχι. Αυτή η κίνησή σου ίσως να δυσαρεστήσει ορισμένους, αλλά εσύ πολύ που χέστηκες... Επαγγελματικά, στις αρχές τις εβδομάδας ευνοούνται οι κινήσεις ή οι συζητήσεις που θες να κάνεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, όμως, οι όψεις ευνοούν πολύ τις αψιμαχίες, οπότε be careful. 

Δίδυμοι
Καλή εβδομάδα, Διδυμάκι μου! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένα καταδεικνύει πως μάλλον θα καταπιαστείς με θέματα σχετικά με το σπίτι ή με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Αυτό ίσως σε κάνει να νιώσεις πως δεν έχεις τον ελεύθερο χρόνο που ιδανικά θα ήθελες. Εντάξει μια εβδομάδα είναι, άλλωστε όλοι ξέρουμε πόσο σου αρέσει να ανακατεύεσαι στις υποθέσεις άλλων (να η ευκαιρία σου). Στα αισθηματικά, αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην παραμελήσεις παντελώς το ταίρι σου για το χατίρι άλλων. Αν δεν είσαι σε σχέση, προς τα τέλη της εβδομάδας θα πάρεις μια ανάσα και θα μπορέσεις να βγεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επαγγελματικά, η οργάνωση και τα πρέπει… ε πρέπει να μπουν σε πρώτο πλάνο. Α! Και προσοχή στα περιττά έξοδα.

Καρκίνος
Καλή εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε! Γενικώς πρέπει αυτήν την εβδομάδα να δώσεις μεγάλη βάση στον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου. Στα μέσα περίπου της εβδομάδας, ο Άρης περνά στο ζώδιό σου κι αυτό σου δίνει μεν πολλή ενέργεια, αλλά −δυστυχώς για σένα− σε επιφορτίζει και με πολλά πολλά νεύρα! Σε ερωτικό επίπεδο τώρα, αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία με προοπτική μονιμότητας. Πρόσεξε απλώς πώς θα μιλήσεις στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Αν δεν είσαι ελεύθερος, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να φρενάρει λίγο σχέδια που έχεις κάνει με το ταίρι σου κι αυτό να σου τη σπάσει. Πρόσεξε μόνο μην αποτελέσει αιτία για καβγάδες. Επαγγελματικά, κοίτα να βρεις δημιουργικούς τρόπους ελιγμού, καθώς η τεταμένη ατμόσφαιρα στον εργασιακό σου χώρο το απαιτεί. 

Λέων
Καλή εβδομάδα, αγαπημένο μου Λιοντάρι! Στην αρχή της εβδομάδας θα σε πιάσει μια πρεμούρα σχετικά με τα οικονομικά σου, καθώς θες από κάπου να το μαζέψεις και δεν ξέρεις από πού. Μάλιστα δεν αποκλείεται να νιώσεις πως κάποιοι από το περιβάλλον σου κάτι σου κρύβουν και να γίνεις έξαλλος − Άρης στον Καρκίνο είναι αυτός. Στα αισθηματικά, το mood είναι πολύ πιο ευνοϊκό, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι, καθώς τόσο η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού όσο και ο Ερμής στο δικό σου, κάνουν δουλίτσα για σένα. Συναντήσεις, συζητήσεις, όμορφες εξελίξεις, γενικά έχεις απ' όλα τα καλά. Επαγγελματικά τώρα, μπορείς να κάνεις ωφέλιμες συζητήσεις και κινήσεις, αλλά προτείνω αυτό να γίνει στις αρχές της εβδομάδας. Από Δευτέρα δεν λέμε πάντα; Προσοχή σε εντάσεις και φιλονικίες στον εργασιακό χώρο.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το motivation που σε διακατέχει αυτή την εβδομάδα δεν λέγεται... Θες να ξεκινήσεις το φθινόπωρο κάνοντας αλλαγές, αλλά η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σου λέει πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται λίγη προσοχή παραπάνω. Γενικώς κοίτα να μην το τραβήξεις το σκοινί, εάν σε νοιάζει να μη χάσεις κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους. Στα ερωτικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να μην κάνεις «δύσκολες» συζητήσεις τώρα, καθώς δεν ευνοούνται αυτήν τη στιγμή. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, η Νέα Σελήνη σού ανοίγει τον δρόμο για να μονιμοποιήσεις κάποιο ήδη υπάρχον φλερτ. Επαγγελματικά, τα πράγματα πάνε όλο και καλύτερα, αφήνοντας τα στραβά του προηγούμενου διαστήματος πίσω.

Ζυγός
Αγαπητέ μου Ζυγέ, καλή εβδομάδα! Θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και με την εμφάνισή σου θα σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες. Ίσως ανανεώσεις τη συνδρομή σου στο γυμναστήριο, ίσως πας κομμωτήριο, ίσως ανακαινίσεις τον χώρο σου… Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φταίει γι' αυτό, η οποία παλεύει να σε βάλει σε μια τάξη. Αν προκύψει και τίποτα απρόοπτο, μην πολυασχοληθείς, κοίτα λίγο την πάρτη σου. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σου φέρνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Όχι μόνο αυτό, αλλά σε βοηθάει να έρθεις άμεσα πολύ κοντά με το άτομο αυτό. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου, γιατί αυτό είναι κάτι που ευνοεί και εσένα και την ψυχολογία σου γενικότερα. Επαγγελματικά, ίσως το πρόγραμμα να είναι λίγο βαρύ, αλλά με σωστή οργάνωση θα τα πας περίφημα. 

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, καλή εβδομάδα! Θα δεις πως αυτές τις μέρες θα έρθεις πολύ κοντά με άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος λόγω Νέας Σελήνης στην Παρθένο. Σε αυτό το κλίμα δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις πως ορισμένοι μόνο άνθρωποι από αυτόν τον κύκλο αξίζει να μείνουν δίπλα σου. Κοινώς προχωράς σε ξεκαθαρίσματα. Σε θέματα καρδιάς, αν είσαι δεσμευμένος, ενώ θέλεις να βρίσκεσαι με το ταίρι σου και να περνάτε χρόνο μαζί, δεν θα σας λείψουν και τα καβγαδάκια. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται καθόλου να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σου τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον. Επαγγελματικά τώρα, αν είσαι προσεκτικός στο επικοινωνιακό κομμάτι, όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Τοξότης
Καλή εβδομάδα, φίλε Τοξότη! Ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά βήματα σου φέρνει η εβδομάδα και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Η αλήθεια είναι πως το χρειάζεσαι, αλλά πρέπει κι εσύ να οργανωθείς σωστά. Παράλληλα θα δεις πως οι σχέσεις με τους γύρω σου όλο και θα καλυτερεύουν. Στα αισθηματικά, λοιπόν, αν είσαι ελεύθερο πουλί και σε καλέσουν σε events οι κολλητοί, τρέχα, γιατί ίσως εκεί να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν δεν είσαι ελεύθερος, νιώθεις πως θες να κάνεις κάτι για τη σχέση σου που θα σας φέρει πιο κοντά, όπως μια κοινή δραστηριότητα. Επαγγελματικά, το κλίμα που θα επικρατεί στο κομμάτι αυτό θα σε ευνοήσει στο να συζητήσεις πράγματα που θέλεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα επιβραβευτείς και για όποια προηγούμενη προσπάθεια κατέβαλες. 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να αποκτήσεις νέες γνώσεις κι αποφασίζεις να ξεκινήσεις κάποια ξένη γλώσσα ή να κάνεις κάποιο σεμινάριο σχετικό με τον κλάδο στον οποίο απασχολείσαι. Γενικώς σε πιάνει μια εποικοδομητική διάθεση και θες να εξελιχθείς, αλλά και να εξελίξεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Βέβαια ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου σου λέει πως οι διαπληκτισμοί με ορισμένα άτομα γύρω σου δεν θα λείψουν. Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, κάποια συζήτηση που θα κάνεις με κάποιο ήδη υπάρχον φλερτ, θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η μεταξύ σας σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις πως μπορείς να εκφραστείς πολύ πιο άνετα απ' ότι το προηγούμενο διάστημα. Επαγγελματικά, έρχονται έντονες και εκρηκτικές μέρες, οπότε διοχέτευσε την ενέργειά σου όσο πιο δημιουργικά μπορείς. 

Υδροχόος
Αγαπημένε Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Πρέπει αυτές τις μέρες να κάνεις έναν οικονομικό απολογισμό, γιατί πολύ έξω το έριξες τελευταία. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ευτυχώς σε βοηθάει να οργανωθείς, αλλά ο Άρης από τον Καρκίνο σού λέει πως έρχονται αυξημένες υποχρεώσεις σε θέματα σπιτιού και καθημερινότητας. Στα γκομενικά σου, αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρίες για spicy συζητήσεις με ένα άτομο που ήδη συναναστρέφεσαι. Αν είσαι σε σχέση, θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις σχέδια που έκανες καιρό με το ταίρι. Επαγγελματικά, ίσως παρουσιαστούν έκτακτες υποχρεώσεις που κάπως θα σου διαταράξουν το πρόγραμμα. Καλό θα ήταν να μην αφήνεις πράγματα για την τελευταία στιγμή, καθώς μετά τρέχεις και δεν προλαβαίνεις. 

Ιχθύες
Καλή εβδομάδα εύχομαι, Ιχθύ μου! Γενικώς θα σε απασχολήσουν θέματα γύρω από τον κοινωνικό σου κύκλο ή τις συνεργασίες σου. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα σχετικά με τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σου. Αν είσαι σε κάποια σχέση, νιώθεις πως τα πράγματα είναι κάπως μετέωρα μεταξύ εσού και του συντρόφου σου. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, λοιπόν, σε βοηθάει να λύσεις τα ζητήματα αυτά και να πας παρακάτω με τη σχέση σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου σε κάνει αρπακτικό, κάτι που ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες. Στα επαγγελματικά σου, ίσως προχωρήσεις σε νέα συνεργασία ή δουλειά. Πάντως όποιο κι αν είναι το καινούργιο σου βήμα, κοίτα να μη φύγεις από το προηγούμενο αφήνοντας εκκρεμότητες πίσω.