Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 02.09.2024

Ζυγέ, υπάρχει μια περίεργη ενέργεια και μια τάση να παρακολουθείς τις καταστάσεις από απόσταση

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Δευτέρας 02.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα κάποια πράγματα που έχεις στο πρόγραμμα φαίνεται να σε μπερδεύουν από το πρωί και να σε οδηγούν σε κάποιες αντιδράσεις και συμπεριφορές αρκετά περίεργες. Έχεις μια τάση να θέλεις να πετύχεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα, δεν ξέρεις όμως τον τρόπο που μπορείς να φτάσεις σε αυτά, ενώ από την άλλη υπάρχει μια θολή και νωχελική ενέργεια που σε κάνει να θέλεις να ξεκουραστείς για λίγο. Να περιμένεις ένα σημάδι που θα σου δείξει την κατεύθυνση. Παρόλα αυτά, κάποιες συζητήσεις θα σε κινητοποιήσουν αρκετά και θα υπάρξουν γνωριμίες και επαφές που θα σου δείξουν το τι είναι καλύτερο να κάνεις. Καλό είναι να δώσεις βάση όμως και να είσαι συγκεντρωμένος.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, μέσα από τη δουλειά σου θέλεις να αφήσεις τη δυναμική να φανεί και να αναγνωριστεί ο κόπος που κάνεις εδώ και καιρό. Ωστόσο, κάποια σχόλια φαίνεται να σε βάζουν σε δεύτερες σκέψεις και να θέτεις κάποιους πιο ουτοπικούς στόχους που θα σε δυσκολέψουν. Φαίνεται να αιθεροβατείς και αυτό δε θα πάει καλά, καθώς στα επαγγελματικά σου είσαι αρκετά απαιτητικός και δύσκολα κάνεις επιλογές που θα κάνουν τη ζωή σου εύκολη. Οι ευκαιρίες που θα βελτιώσουν το οικονομικό σου υπάρχουν και σήμερα, απλά θα πρέπει να δεις τα πράγματα πιο σοβαρά και να μην το πάρεις αψήφιστα. Άκου προσεκτικά και μετά πέρνα στη δράση.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, θέλεις ακούσεις κάπως περισσότερο τον εαυτό σου και μπορεί να εστιάσεις σε πράγματα που σε επηρεάζουν ψυχολογικά ή που θα μπορούσες να βελτιώσεις σε αυτό το κομμάτι. Παράλληλα με την ενέργεια που εκτονώνεις από χτες και κάνεις διάφορα, υπάρχει ένα θολό κλίμα στη δουλειά σήμερα και μια πίεση μέσα από συζητήσεις που μπορεί εύκολα να σε οδηγήσουν σε διλήμματα για το αν είσαι οκ ή αν κάτι πρέπει να κάνεις και να αλλάξεις συμπεριφορές και αντιδράσεις. Είσαι πολύ κοντά σε κάτι καινούργιο που θέλεις να κάνεις και αυτές οι σκέψεις σήμερα θα σε κρατήσουν πίσω αν δεν τις ξεκαθαρίσεις κάπως.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα εύκολα προσανατολίζεις το μυαλό σου σε όσα θέλεις να επεξεργαστείς και φαίνεται πως μπορείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Αυτό που θα σε μπερδέψει είναι κάποια διλήμματα που θα επεξεργαστείς από το πρωί που βασίζονται καθαρά στο πώς εσύ αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις και πόσο εύκολα εσύ μπορείς να διαχειριστείς το άγχος και την πίεση που νιώθεις. Η μέρα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει καθαρά σε ψυχολογικό επίπεδο, για αυτό και θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμη και αρκετά αποφασιστική, όσο κι αν νιώθεις πως κάτι σε κρατάει πίσω. Άλλωστε, όλο αυτό που κρατάς μέσα σου μπορείς να το εκφράσεις σήμερα. Αρκεί όντως να το πάρεις απόφαση.

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, αυτό που θέλεις είναι να ξεκαθαρίσεις κάποια οικονομικά σου ζητήματα που δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις και σε αφήνουν με ένα άγχος ή μια πίεση. Υπάρχει ένα περίεργο κλίμα που εύκολα μπορεί να σε μπερδέψει και να πάρεις λάθος αποφάσεις για το πώς θα κινηθείς. Μπορεί να σου παρουσιάζονται συνθήκες που να σου εμπνέουν ασφάλεια, όμως από πίσω υπάρχει παρασκήνιο και δεν μπορείς να το καταλάβεις. Σημαντικό να μην δίνεις βάση σε πολλά από αυτά που ακούς και να προσέξεις αρκετά το ποιες ευκαιρίες προσπαθείς να αρπάξεις και σήμερα. Μπορεί όλα να σου φαίνονται εύκολα, αυτό όμως από μόνο του πρέπει να σε υποψιάσει.

Παρθένος
Παρθένε μου, από το πρωί έχεις μια περίεργη διάθεση. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν κάπως μέσα στο κεφάλι σου και πλέον παίρνεις αποφάσεις για το πώς θέλεις να προχωρήσεις, όμως αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι το παρασκήνιο που επικρατεί με τους συνεργάτες σου και την ένταση που υπάρχει στο κομμάτι της δουλειάς. Είσαι αρκετά καχύποπτος, απλά εύκολα μπορεί να το κάνεις αυτό με λάθος άτομα. Έχεις κάποιες ευκαιρίες να το δεις πιο προσεκτικά και να κάνεις αυτό που θεωρείς καλύτερα, χωρίς να μπλεχτείς. Επίσης, μην συνεχίσεις με συμπεράσματα που σου κολλάνε σαν γεγονότα, αλλά δεν βγαίνουν με ψυχραιμία.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, υπάρχει μια περίεργη ενέργεια και μια τάση να παρακολουθείς τις καταστάσεις από απόσταση. Ίσως χρειάζεσαι κάποιες παραπάνω πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις σε συμπεράσματα ή να ξεκαθαρίσεις κάπως την κατάσταση. Όμως υπάρχει ένα θολό κλίμα που σε απασχολεί χρονικά στη δουλειά και από την άλλη το πείσμα σου να κάνεις το δικό σου και να αναγνωριστείς μέσα από αυτό το κομμάτι, σε κάνει να φεύγεις από το στόχο σου. Το θετικό της ημέρας είναι πως μέσα από κάποιες συζητήσεις θα δεις τα πράγματα ευθέως ή θα υπάρξει τροφή για σκέψη που θα είναι πολύ βοηθητική παρακάτω.

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα φαίνεται να είσαι κάπως αναστατωμένος με το τι στάση πρέπει να κρατήσεις μέσα στην παρέα, καθώς υπάρχουν σκηνικά που δε σε αφορούν, όμως η γνώμη σου ζητείται και μπορεί εύκολα να έρθεις σε δύσκολη θέση. Κάποια θέματα επίσης που αφορούν επαγγελματικά σου βήματα σε μπερδεύουν, ενώ σήμερα μπορεί εύκολα να την πατήσεις και στο φλερτ. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Κράτα αυτό. Από την άλλη, θέλεις να αρπάξεις όποια ευκαιρία σου παρουσιάζεται και σήμερα για να κάνεις μια αλλαγή. Για να νιώσεις πως είσαι ικανός να δημιουργήσεις κάτι ή να νιώσεις μια αναζωογόνηση μέσα από αυτό.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, μια κατάσταση στη δουλειά, ίσως και κάποια νέα πρόταση, μπερδεύει λίγο το πράγμα και δεν ξέρεις τι είναι καλύτερο να κάνεις. Στο μυαλό σου υπάρχουν πολλά πιθανά σενάρια που σε αγχώνουν και φαίνεται σε συγκρατούν, ενώ ψυχολογικά είσαι σε φάση που θέλεις να προχωρήσεις και να νιώσεις καλύτερα. Θα είσαι όμως; Αυτή αβεβαιότητα είναι που σε ταλαιπωρεί, παρά το γεγονός ότι η πρόταση πιθανότατα να προέρχεται από συνεργάτη που ξέρεις καιρό ή σου έχει αποδείξει πως μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Ωστόσο, η βιασύνη που έχει η απέναντι πλευρά για απάντηση, θα ήταν ένα καλό σημάδι για να σε βάλει σε σκέψεις πριν απαντήσεις.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα ασχολείσαι με το πόσο βάση έχουν κάποια συμπεράσματα στα οποία έχεις καταλήξει. Υπάρχει μια θολή κρίση και μια ανάγκη για ασφάλεια που μπορεί εύκολα να σε κάνει να αλλάξεις τις καταστάσεις γύρω σου, χωρίς το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θες. Η ενέργεια σήμερα θέλει αρκετή προσοχή και προσπάθησε να μείνεις μακριά από Σειρήνες που σε πηγαίνουν στη λάθος κατεύθυνση. Κάποια πόρτα ανοίγει έμμεσα στη δουλειά σήμερα και θέλω να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Είναι σημαντικό να καταλάβεις και να ξεκαθαρίσεις τα μικρά γράμματα, χωρίς να βιαστείς να αρπάξεις την ευκαιρία αυτή.

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα αυτό το έντονο συναίσθημα και η τάση να σκέφτεσαι πως εύκολα μπορεί να εμπιστευτείς τα λάθος άτομα, μπορεί να σε κρατήσουν σε μια πιο ασφαλή κατάσταση ή να σε οδηγήσουν σε άτομα που θα σε κάνουν να πιστέψεις πως μπορείς να τα εμπιστευτείς. Η κρίση είναι κάπως θολή και το άγχος εύκολα παραπλανά, ίσως γιατί έχεις μια πιο βιαστική στάση. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και σήμερα σε κάποια επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν και μπορεί να σε κάνουν να δεις πιο πρακτικά τα πράγματα, χωρίς να εστιάζεις σε μεγάλα βραβεία. Στην ουσία, η δράση μπορεί εύκολα να σε ξεκολλήσει. Πάντα όμως με ψυχραιμία και καθόλου παρορμητισμό.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, υπάρχουν κάποιες προοπτικές για να ολοκληρώσεις μια συνεργασία ή να κλείσεις μια που σε ενδιαφέρει αρκετά. Υπάρχει ένα άγχος για το αν κάνεις το σωστό, όμως μέσα σου πιστεύεις πως όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα, εφόσον ψυχολογικά είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα. Το θέμα είναι να έχεις εσύ ξεκάθαρη εικόνα για τους απέναντι, καθώς στηρίζεσαι στις απόψεις άλλων και δεν ακούς και τόσο πολύ το τι σου λέει το μέσα σου. Αυτό που θέλω να κρατήσεις κατά νου είναι πως η δουλειά δε θα σταματήσει με την όποια ολοκλήρωση και είναι σημαντικό να δείξεις την προθυμία σου να κάνεις αυτά που υπόσχεσαι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ