Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 01.09.2024

Αιγόκερε μου, κάποια πράγματα φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια και ανοίγεις κουβέντες αρκετά βαθιές

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 01.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Καλό σου, μήνα, Κριέ. Από το πρωί ασχολείσαι με κάποια επαγγελματικά σου σχέδια και προσπαθείς να οργανώσεις κάπως τις κινήσεις σου για το μήνα που ξεκινά. Επίσης, και στο κομμάτι του φλερτ φαίνεται να είσαι δυνατός σήμερα, χωρίς να παίρνεις την ανταπόκριση που θέλεις όμως. Οικονομικά θέματα θα φέρουν μια ταραχή και το ότι πρέπει και πάλι να προσαρμόσεις τις κινήσεις σου σε κάνει έξαλλο. Πριν πεις πολλά, καλό είναι να ακούσεις, γιατί αυτές οι συμβουλές θα σου φανούν χρήσιμες. Και όντως, το απόγευμα θα καταλάβεις καλύτερα το τι σου είπαν, καθώς οι ευκαιρίες θα υπάρξουν. Αρκεί να παραμείνεις ψύχραιμος για να τις αναγνωρίσεις και να τις αρπάξεις.

Ταύρος
Καλό μήνα, Ταύρε μου. Από το πρωί υπάρχει η διάθεση να κάνεις κάποιες συζητήσεις με την οικογένεια και να ρυθμίσετε παρέα ζητήματα που αφορούν το σπίτι. Οι συνθήκες που επικρατούν όμως θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και αυτό δε θα σου αρέσει και πολύ, γιατί νιώθεις πως μόνο εσύ θα ταλαιπωρηθείς εντέλει. Αυτός ο εκνευρισμός που σε πιάνει μπορεί εύκολα να λειτουργήσει σα λάδι στη φωτιά και το ξέσπασμα μέσα στη μέρα θα φέρει εντάσεις. Κι εσύ, όμως, νιώθεις πως κάπου πρέπει να ξεσπάσεις. Αργότερα, το απόγευμα αντιλαμβάνεσαι πως είναι καλύτερα να ακολουθήσεις το χρονοδιάγραμμα που φτιάχτηκε, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσεις κάποια πράγματα που έχεις να κάνεις.

Δίδυμοι
Καλό σου μήνα, Δίδυμε. Από το πρωί θέλεις να βγάλεις άκρη με κάποια ζητήματα που σε απασχολούν ή να κατανοήσεις τι συμβαίνει γύρω σου, για να μη μένεις πίσω στις εξελίξεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να απογοητευτείς σε ένα βαθμό, καθώς κάποια συνεννόηση που είχες δεν πήγε καλά, ενώ και στο φλερτ σήμερα δεν είσαι ιδιαίτερα δυνατός. Ωστόσο, το προσπαθείς. Κάποιες αποκαλύψεις ταράζουν τα νερά μέσα στη μέρα και σε βρίσκουν σε μια φάση που δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς, για αυτό και παίρνεις αποστάσεις κάπως απότομα. Προς το βραδάκι όμως, βάζεις κάτω τα πράγματα και βρίσκεις ευκαιρίες για να τα ρυθμίσεις όλα με τον τρόπο σου.

Καρκίνος
Καλό μήνα να έχεις, Καρκίνε μου. Από το πρωί κάνεις συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικά θέματα, και αν πρόκειται για επιδιορθώσεις που αφορούν το σπίτι, αυτό που θα ακούσεις δε θα σε ευχαριστήσει. Μήπως να πάρεις κι άλλες γνώμες πριν κλείσεις κάποια συμφωνία; Λέω εγώ. Κατά τα άλλα δε το βάζεις κάτω και διατηρείς μια αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά. Αργότερα μέσα στη μέρα δημιουργείται ένας εκνευρισμός και μια τάση να πάρεις αποστάσεις από τους άλλους, θεωρώντας ίσως πως σε κρατάνε πίσω ή πως προσπαθούν να σε κουμαντάρουν. Αργά το απόγευμα αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να κάνεις πιο προσεκτικές κινήσεις και κερδίζεις πόντους μέσα από συζητήσεις που ξεκινάς σε ήπιους τόνους.

Λέων
Καλό μήνα, Λέοντά μου. Οι συζητήσεις συνεχίζονται από το πρωί και κάποια συμπεράσματα μπορεί να σε απογοητεύσουν ή να υπάρξει μια εξέλιξη διαφορετική από αυτή που περίμενες. Ωστόσο, δε φαίνεται να χάνεις την αισιοδοξία σου. Κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου μέσα στη μέρα θα δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό και η αίσθηση πως δεν έχεις αυτή την ελευθερία που θέλεις σε κάνει κάπως πιο εκρηκτικό κι απότομο, χωρίς να καταλαβαίνουν οι γύρω σου το λόγο. Αργά το απόγευμα βρίσκεις διεξόδους και κάνεις κάποιες κινήσεις για να διορθώσεις την κατάσταση, ενώ νιώθεις πως μπορείς να αξιοποιήσεις κάποιες συμβουλές που ακούς καλύτερα.

Παρθένος
Καλό μήνα να έχεις, Παρθένε μου. Συζητήσεις που ξεκινούν από το πρωί ακόμα –ή μπορεί να συνεχίζονται και από χτες ακόμα– έρχονται για να φέρουν αποκαλύψεις και να σε βοηθήσουν να ενώσεις τα κομμάτια του παζλ που έχεις μπροστά σου. Ίσως ταρακουνηθείς αρκετά από αυτά που θα μάθεις και μπορεί να απογοητευτείς από όσα συνειδητοποιήσεις, και αυτό γιατί τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξεις δεν είναι εύκολα και θα σου ανεβάσουν κάπως το αίμα στο κεφάλι. Η ψυχραιμία λείπει, αν και αργά το απόγευμα, θα βρεις τον τρόπο που θέλεις για να ρυθμίσεις τις υποθέσεις σου όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να υπάρξει κάποιο θέμα στο κύρος σου και την εικόνα σου προς τα έξω.

Ζυγός
Καλό σου μήνα, Ζυγέ μου. Σήμερα οι συζητήσεις που γίνονται αφορούν είτε θέματα που αφορούν την παρέα σου είτε θέματα που σχετίζονται με τις προοπτικές που έχεις εσύ και τους στόχους στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη από το πρωί και από κάπου θέλεις να το πιάσεις, μπας και φτιάξει. Είναι σημαντικό να ακούσεις, γιατί από νωρίς το μεσημέρι έχεις την τάση να αντιδράς έντονα σε πολλά από αυτά που ακούς, χωρίς να εξηγείς το γιατί. Και αυτό μπορεί εύκολα να ανεβάσει τους τόνους. Αργά το απόγευμα, έχοντας ακούσει αρκετά και αφού έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου, ίσως νιώσεις πως πλέον είναι ξεκάθαρο το τοπίο και θα προχωρήσεις. Θέλει και πάλι ψυχραιμία όμως.

Σκορπιός
Καλό μήνα, Σκορπιέ μου. Aπό το πρωί υπάρχουν διάφορα που ακούς στη δουλειά σου και οι συζητήσεις που συμμετέχεις θα σε βοηθήσουν στο να καταλάβεις κι εσύ καλύτερα το πού βρίσκεσαι μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο, αλλά και τι προοπτικές σου δίνονται να ανέβεις. Ίσως αυτό το αίσθημα απογοήτευσης που έχεις μέσα σου σε κάνει να ψάχνεις κάποια διέξοδο. Από την άλλη, η πίεση που νιώθεις να υπάρχει από τους απέναντι ή το ότι δεν μπορείς να βρεις ένα σημείο επικοινωνίας που θα στρώσει γενικά την κατάσταση, σου δημιουργεί έναν εκνευρισμό και μια τάση να θες να τα παρατήσεις όλα. Αργά το απόγευμα όμως, θα τα βάλεις κάτω όλα και οι ευκαιρίες που θα δεις θα σε βοηθήσουν να τα φτιάξεις όλα.

Τοξότης
Καλό σου μήνα, Τοξότη. Σήμερα υπάρχουν συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν σε πολύ συγκεκριμένα συμπεράσματα και αυτό που θα δεις ίσως σε απογοητεύσει, κυρίως ως προς τα άτομα που έχεις στον περίγυρό σου. υπάρχουν συμπεριφορές που δε σου αρέσουν και αυτό για σένα είναι θέμα. Από την άλλη, το πρόγραμμα στη δουλειά σήμερα γίνεται αρκετά πιεστικό και γενικά η καθημερινότητα σε έχει κουράσει και σήμερα είναι από τις μέρες εκείνες που το δείχνεις έντονα και χωρίς να σε νοιάζει το τι θα δουν και τι θα πουν οι άλλοι. Προς το βραδάκι, οι συζητήσεις που θα έχεις με συνεργάτες θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις κάπως διαφορετικά τα δεδομένα και να κινηθείς αναλόγως, μπας και φτιάξει η διάθεσή σου.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, καλό μας μήνα. Σήμερα κάποια πράγματα που σου φαίνονται πιο περίεργα ή που δεν έχεις συζητήσει εδώ και καιρό, φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια και ανοίγεις κουβέντες αρκετά βαθιές. Ίσως έχεις ανάγκη να αποσυμπιεστείς κάπως, καθώς αφενός φαίνεται πως δεν είσαι και πολύ ευχαριστημένος με κάποιες εξελίξεις και αφετέρου σήμερα νιώθεις πως πιέζεσαι και δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Υπάρχει ένας εκνευρισμός και μια αίσθηση ότι πρέπει να ξεβολευτεί κάποιος. Αργά το απόγευμα όμως, θα βρεις ευκαιρίες και θα υπάρξουν δυνατότητες να προσαρμόσεις κάπως το πρόγραμμα και να τελειώσεις δουλειές που έχουν μια πιεστική διορία για να τις παραδώσεις.

Υδροχόος
Καλό μήνα, Υδροχόε. Σήμερα υπάρχουν συζητήσεις με συνεργάτες που μπορεί να είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικές, αλλά και στη σχέση σου ανοίγετε τα χαρτιά σας ο ένας στον άλλο και έρχεστε κάπως πιο κοντά. Κάποια από τα χατίρια σου δε γίνονται και αυτό σε πρώτη φάση σε απογοητεύει, ενώ αργότερα σε πιάνει το νεύρο και, αν δεν το προσέξεις, είναι εύκολο να αρχίσεις να μιλάς και να λες πολλά και πράγματα που δεν πρέπει. Το απόγευμα θα φτάσουν στα αυτιά σου χρήσιμες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν αρκετά να προωθήσεις τα πλάνα σου, ενώ θα μπορέσεις να δείξεις κάπως καλύτερα το ενδιαφέρον σου και να φλερτάρεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Ιχθύες
Καλό σου μήνα, Ιχθύ μου. Σήμερα δείχνεις μια ευελιξία στο πρόγραμμά σου και μπορείς εύκολα να βάλεις κάποια πραγματάκια εξτρά, από το πρωί ακόμα. Προσπαθείς να ξεφύγεις από μια περίεργη ψυχολογία έτσι και να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο. Αργότερα μέσα στη μέρα, θα υπάρξουν επικοινωνίες ή θα έρθουν πληροφορίες στα χέρια σου που θα επιβάλλουν κάποιες αλλαγές και η ταραχή που θα πάρεις δε θα σου αρέσει και τόσο… Αντιθέτως, θα σε κάνει να απομακρυνθείς. Αργά το απόγευμα, θα έχεις την ευκαιρία να δεις ξανά τις καταστάσεις που προηγήθηκαν και θα μπορέσεις να τα διαχειριστείς πιο ψύχραιμα, αρκεί να μην ακούς το τι σου λένε οι άλλοι. Θέλει να το δεις λίγο μόνος σου.