Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 31.08.2024

Σήμερα, Κριέ, η κατάσταση είναι αρκετά περίεργη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 31.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, η κατάσταση είναι αρκετά περίεργη και ενώ θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα, σε πιάνουν αμφιβολίες για το αν θα μπορέσεις εύκολα να φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Από την άλλη, σε πιάνει κι ένα πείσμα για να το παλέψεις και να το προσπαθήσεις. Προς το απογευματάκι, αρχίζεις να μιλάς και να επικοινωνείς πράγματα που θέλεις να κάνεις, παίρνοντας γνώμες από δικούς σου ανθρώπους. Όχι ότι θα τις ακούσεις, καθώς πολλές από αυτές θα σου φανούν ως κριτική και ή που θα σε θυμώσουν ή που θα σε πεισμώσουν και θα αποδείξεις πως έχεις δίκιο. Το θέμα είναι πως μέσα σου είσαι μπερδεμένος και δεν μπορείς να δεις καθαρά κάποια πράγματα σήμερα. 

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα δεν είσαι σίγουρος τι θέλεις να κάνεις. υπάρχουν κάποια πράγματα που χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις πάση θυσία και δύσκολα μπορείς να το κάνεις με ψυχραιμία. Παθιάζεσαι αρκετά και με τον τρόπο σου πιέζεις καταστάσεις. Προς το μεσημέρι, οι έμμεσοι τρόποι δεν αποδίδουν και παίρνεις απόφαση να μιλήσεις και να πεις τα πράγματα όπως τα αντιλαμβάνεσαι. Κάτι που είναι δίκοπο μαχαίρι. Από την άλλη, καλό είναι να μην κάνεις βιαστικά ανοίγματα στα οικονομικά σου, ειδικά σε προτάσεις που σου γίνονται μέσα στη μέρα και να μην εστιάσεις στο να ακολουθήσεις τον «εύκολο» δρόμο. 

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα ακούς με αρκετή καχυποψία αυτά που σου λένε οι άλλοι και απαντάς με τρόπο που θέλεις μάθεις πράγματα. Ίσως είσαι λίγο πιο σκληρός με τον τρόπο σου και τη στάση σου, όμως φαίνεσαι αποφασισμένος να βγάλεις άκρη. Το μεσημέρι αρχίζεις να ανοίγεις σταδιακά τα χαρτιά σου ή να είναι πιο ευθείες οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις που δίνεις, καθώς σε ζορίζει όλο αυτό το κρυφτούλι. Από την άλλη, θέλει προσοχή, γιατί ο εκνευρισμός σου είναι φανερός και οι τόνοι ανεβαίνουν πιο εύκολα. Κάτι που σημαίνει πως ή όποια προσπάθεια μπορεί να πάει στράφι. Σε θέλω σε εγρήγορση στη δουλειά, γιατί εκεί ακούς μισόλογα ή φήμες που εύκολα θα σε αποπροσανατολίσουν.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα θέλεις να προλάβεις καταστάσεις, για αυτό και κινείσαι πιο επιφυλακτικά και χωρίς να βασίζεσαι σε άτομα γύρω σου. Χρειάζεσαι να έχεις μια αυτονομία, για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Το μεσημέρι θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις κάποιες συζητήσεις που θέλεις να κάνεις και αφορούν το οικονομικό σου, ενώ θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις και θέματα που σε αγχώνουν ή σου δημιουργούν ανασφάλειες. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι η τάση σου να κινείσαι παρασκηνιακά, αλλά και το κατά πόσο ξεκουράζεσαι μέσα στη μέρα. Συζητήσεις μέσα στη μέρα μπορεί να δημιουργήσουν μπερδέματα.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα από το πρωί σε απασχολούν και πάλι οι σκέψεις και οι καχυποψίες για τους συνεργάτες σου από χτες. Σε μικρότερη κλίματα, αλλά το σκέφτεσαι. Προς το μεσημέρι αρχίζεις να σκέφτεσαι πως πρέπει να κάνεις κάποιες συζητήσεις και να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, χωρίς να σκέφτεσαι πως μπορεί με τον τρόπο σου να καθυστερήσεις κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. πέρα από αυτό, η ένταση που έχεις μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μέσα στην παρέα και να ανέβουν οι τόνοι πολύ γρήγορα. Επίσης, αναφέρεσαι σε πολλά θέματα μαζί και κάνεις γενικεύσεις που δεν θα βγάλουν πουθενά. Αντιθέτως, μπορεί να σε μπερδέψουν περισσότερο. 

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα έχεις στο μυαλό σου πως πρέπει να παραμείνεις παρατηρητής και να διατηρήσεις μια διακριτική στάση, προκειμένου να πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις και να μην προϊδεάσεις τους άλλους πως έχεις συγκεκριμένο σκοπό. Από κάποια σκηνικά στη δουλειά ψιλιάζεσαι πως κάτι παίζει, επομένως προσπαθείς να οργανωθείς και καλύτερα. Το απογευματάκι κάνεις τις αναλύσεις σου και ίσως αποκαλύψεις κάποιες σκέψεις σου σε άτομα που εμπιστεύεσαι, ωστόσο δε θέλω υπερβολικές αντιδράσεις και εμβαθύνσεις σε θέματα που δεν βγάζουν κάπου. Μου είσαι αρκετά νευρικός στη δουλειά, ενώ συνεργάτες που εμπιστεύεσαι μπορεί να σε αφήσουν εκτεθειμένο. 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, από τη μία εσύ είσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις κάποιες ιδέες που έχεις, ενώ από την άλλη υπάρχει το άγχος ότι κάτι μπορεί να μην πάει καλά και πως χρειάζεσαι ένα εφεδρικό πλάνο για παν ενδεχόμενο. Προς το απόγευμα, όμως θα αποφασίσεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με φίλους και άτομα που είναι κοντά σου, προσπαθώντας να πάρεις μια πιο αντικειμενική γνώμη και να καθησυχαστείς μέχρι ένα βαθμό. Δε θέλω να πάρουν τα μυαλά σου αέρα, ούτε να χρησιμοποιήσεις αυτές τις απόψεις σαν επιχειρήματα, γιατί η βιασύνη που σε πιάνει μπορεί εύκολα να κάνει ζημιά και να επηρεάσει με λάθος εντυπώσεις και το κλίμα στη δουλειά σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα κάτι δε σου κολλάει και πολύ και η καχυποψία σου είναι έντονη. Ειδικά σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σου και την επαγγελματική σου εξέλιξη φαίνεται να κρατάς αρκετά μικρό καλάθι, μέχρι τουλάχιστον να πάρεις το πρώτο χειροπιαστό αποτέλεσμα. Προς το μεσημέρι, συζητήσεις και επαφές θα σε κάνουν να δεις με θετικό μάτι κάποιες εξελίξεις και να ανοίξεις κι εσύ από πλευράς σου τα χαρτιά σου και να προχωρήσεις. Θέλω να είναι ψύχραιμος και να μην βιάζεσαι να σχηματίζεις απόψεις για αυτά που ακούς, καθώς μπορεί να την πατήσεις. Επίσης, αν δεν είσαι σίγουρος για κάποια πράγματα, καλό είναι να μην προχωρήσεις και να κρατήσεις πισινές. 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα και πολλά από αυτά που ακούς σου ακούγονται σαν αχρείαστες δικαιολογίες. Δεν είναι εύκολο να πειστείς, ακόμα κι αν σου παρουσιαστούν γεγονότα, καθώς δύσκολα ξεφεύγεις από τις σκέψεις που σε απασχολούν. Το μεσημέρι ίσως κάνεις κάποιες απότομες ανακοινώσεις ή θελήσεις να ξεκαθαρίσεις άμεσα τα πράγματα, κάτι που εύκολα θα σοκάρει τους άλλους. Εσύ πάντως θέλεις να έχεις την πλευρά σου ξεκάθαρη. Τώρα, η στάση κάποιων συνεργατών σου σε εκνευρίζει και σε οδηγεί σε παρορμητικές κινήσεις, χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες. Αυτή η παρόρμηση νιώθεις πως σου δίνει δύναμη. Ωστόσο θα δεις πως υπάρχει μια θολή κρίση και όχι η δύναμη που πιστεύεις. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν για λίγο ακόμα και προσπαθείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Υπάρχει μια υπόνοια πως συμβαίνουν πράγματα πίσω από την πλάτη σου και αυτό δε σου αρέσει καθόλου. Προς το μεσημέρι, έχεις την τάση να θέλεις να μάθεις το τι παίζεται ή να προσπαθήσεις να ψαρέψεις τους άλλους. καλό είναι να ασχοληθείς με θέματα που έχουν ουσία και να μην αναλωθείς σε υποψίες που εύκολα μπορεί να γίνουν εμμονή. Στη δουλειά υπάρχει ένταση και μια δυσκολία να λειτουργήσεις με ηρεμία, ενώ οι συζητήσεις που κάνεις με τους άλλους εύκολα μπορεί να σου θολώσει την κρίση και να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα κρατάς μια απόσταση από τους άλλους, ειδικά από όσους πιστεύεις πως προσπαθούν να πάνε κόντρα σε πλάνα που έχεις κατά νου. Δεν είναι έντονο όλο αυτό, ωστόσο προβληματίζεσαι και πεισμώνεις. Το μεσημέρι ίσως κάποιες συζητήσεις θα ρίξουν λίγο φως και μπορεί να ξεκαθαρίσουν τις καταστάσεις, αρκεί να μην μιλήσεις με πείσμα και σκληρότητα. Η αλήθεια είναι πως προσπαθείς να δείξεις τη δυναμική σου και το ότι οι απόψεις σου μπορεί να φέρουν τη λύση που χρειάζεσαι. Καλό είναι να προσέξεις και τις συναλλαγές που κάνεις. Είναι θολά τα πράγματα και δεν ξέρεις τι εξελίξεις θα πάρουν τα πράγματα. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, ενώ σήμερα δίνεις βάση στο τι έχει το πρόγραμμα και τι χρειάζεται να κάνεις, κάτι μέσα σου σε κάνει να σκέφτεσαι πως πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου και να κινηθείς πιο προσεκτικά. Κάτι παρασκηνιακό ψυχανεμίζεσαι και από τη μία θέλεις να μάθεις τι παίζει, ενώ από την άλλη σε πιάνει και ένα άγχος για το πώς μπορεί να σκάσει από το πουθενά. Προς το μεσημέρι προσπαθείς να μάθεις ξεκάθαρα κάποια πράγματα ή να πάρεις απαντήσεις και να μαζέψεις χρήσιμες για εσένα πληροφορίες. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι αφενός το ότι η συναισθηματική ένταση μπορεί να σε βγάλει εκτός ορίων, ενώ εσύ πιστεύεις πως διατηρείς μια ήρεμη στάση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ