Κριός
Κριέ μου, σήμερα τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο ήρεμα και αυτό το καταλαβαίνεις από το πρωί. Αν εξαιρέσεις πως υπάρχουν κάποια σκηνικά σχετικά με τα επαγγελματικά σου που σε βάζουν σε δεύτερες σκέψεις για τους στόχους που έχεις θέσει, κατά τα άλλα είσαι σε καλή φάση. Κινείσαι με ψυχραιμία και σε πλαίσια που δεν ξεφεύγεις από την ασφάλεια που νιώθεις, ενώ δίνεις χρόνο στον εαυτό σου να ασχοληθείς και με πράγματα που σε βοηθούν να ηρεμήσεις. Προς το απογευματάκι, υπάρχουν κάποιες συναντήσεις με συνεργάτες που σε καθησυχάζουν για τις ανησυχίες που έχεις. Αργότερα, η πίεση που νιώθεις είναι αρκετή και δεν ξέρεις πώς να σταματήσεις ένα άγχος και μια πίεση που σε πιάνει.

Ταύρος
Ταύρε, σήμερα από το πρωί σε απασχολούν κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα και νιώθεις πως υπάρχει κάτι παρασκηνιακό ή ένα κλίμα που δεν μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Αυτό δεν σε επηρεάζει όμως στον τρόπο που κινείσαι ούτε στο πώς κινείσαι στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Αντιθέτως, όντας ψύχραιμος και με επίγνωση της ψυχολογίας σου, μπορείς και προχωράς τα πλάνα σου. Το απογευματάκι θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες αλλαγές στο πρόγραμμά σου ή κάποια δεδομένα στη δουλειά σου θα σου φτιάξουν τη μέρα. Αργότερα θα υπάρξουν κάποιες σοβαρές συζητήσεις με φίλους που μπορεί να σε φέρουν προ των ευθυνών σου σε κάποια ζητήματα κι εκεί θα ζοριστείς. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα κάποιες συζητήσεις που κάνεις σε βάζουν στο τρυπάκι να κρατήσεις κάποιες πισινές για οικονομικά σου ζητήματα και να κινείσαι αρκετά πιο προσεκτικά σε αυτό το κομμάτι. Δεν είναι δύσκολο να το δεις ψύχραιμα, ούτε σε επηρεάζει σημαντικά σαν γεγονός, όμως δεν αφήνεσαι να παρασυρθείς. Το απογευματάκι υπάρχει ένα φλερτ ή μια ενδιαφέρουσα γνωριμία-επικοινωνία που θα σε κάνει να χαλαρώσεις κάπως, ενώ θα δεις και κάποιες ευκαιρίες να σου εμφανίζονται στα επαγγελματικά. Κάποια σκηνικά στη δουλειά όμως θα σε κάνουν να κρατήσεις μια πιο τυπική-αυστηρή στάση και να προσέξεις την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Ίσως οι απαιτήσεις να είναι περισσότερες από ό,τι πίστευες.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα η μέρα σου ξεκινά με μια καχυποψία και ένα άγχος για το τι μπορεί να συμβαίνει κι εσύ δεν το παίρνεις χαμπάρι άμεσα. Υπάρχει μια ανασφάλεια και μια διάθεση να κινηθείς αρκετά πιο προσεκτικά από το πρωί, όμως όλο αυτό το διαχειρίζεσαι με ψυχραιμία και δεν το αφήνεις να ρίξει τους ρυθμούς σου. Το απογευματάκι χαλαρώνεις κάπως και εστιάζεις σε πράγματα που σε βοηθούν να ηρεμήσεις και κυρίως ασχολείσαι περισσότερο με το κομμάτι του σπιτιού. Αργότερα, αντιλαμβάνεσαι πως κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαριστούν και αυτό το κάνεις με έναν απότομο και αρκετά αυστηρό τρόπο. Ίσως θέλεις να προστατευτείς από κάτι με τον τρόπο σου αυτό.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα κάποια πράγματα που μαθαίνεις φαίνεται σε κάνουν καχύποπτο και αρκετά επιφυλακτικό με τα άτομα που συνεργάζεσαι. Δεύτερες σκέψεις σε βάζουν σε διαδικασία να σκέφτεσαι να αλλάξεις τα πλάνα σου έστω και τελευταία στιγμή. Το θέμα είναι πως διατηρείς την ψυχραιμία σου και δεν σκοπεύεις να αφήσεις τίποτα να επηρεάσει την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Προς το απογευματάκι κάποιες επαφές και συναντήσεις σου ανεβάζουν τη διάθεση και υπάρχει ένα φλερτ στην ατμόσφαιρα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πόσο αυστηρά κρίνεις κάποια αποτελέσματα, αλλά και το πόσο πιέζεις τον εαυτό σου να συνεχίσει, παρά το άγχος που σε πιάνει.

Παρθένος
Παρθένε, κάποια πράγματα νιώθεις να σε πιέζουν περισσότερο στο κομμάτι της δουλειάς, καθώς πρέπει να εξασφαλίσεις περισσότερο χρόνο. Από το πρωί ασχολείσαι περισσότερο με το να εξετάζεις τους στόχους που έχεις θέσει, και αυτό σα διαδικασία σου τρώει χρόνο από το πρόγραμμα. Το άγχος είναι αρκετό, μπορείς όμως να το οργανώσεις σωστά και να στηριχτείς σε συνεργάτες που μπορείς να εμπιστευτείς. Προς το απόγευμα θα έχεις επαφές που θα σε ευνοήσουν στο οικονομικό σου κομμάτι και θα νιώσεις πως μπορείς να αναπτύξεις κάποιες ασφαλείς επαφές. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που θα πάρεις αποστάσεις από συνεργάτες που δε μπορείς να συνεννοηθείς. 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, κάποια επαγγελματικά εγχειρήματα που κάνεις σε βάζουν σε δεύτερες σκέψεις και ίσως χρειάζεσαι λίγο περισσότερο χρόνο να τα αναλύσεις πριν τα θέσεις σε εφαρμογή. Ίσως χρειάζεται να μη βιάζεσαι να κερδίσεις χαμένο χρόνο. Κατά τα άλλα, σήμερα βρίσκεις τρόπους να κάνεις εύκολα τη δουλειά σου και να ενισχύσεις το αποτέλεσμα, δίνοντας παράλληλα την προσωπική σου πινελιά. Επίσης, το ότι παραμένεις ψύχραιμος λειτουργεί εντελώς υπέρ σου. Το απογευματάκι ξεχωρίζεις στη δουλειά σου και παίρνεις εύσημα για διάφορους λόγους, κάτι που παράλληλα θα φέρει και περισσότερες ευθύνες και αυτό θα σε αγχώσει. 

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, είναι μια μέρα που θέλεις να δεις τα πράγματα μέσα από ένα πιο φιλοσοφικό πρίσμα και να προσεγγίσεις κάποιες καταστάσεις σε μεγαλύτερο βάθος. Εστιάζεις περισσότερο σε πράγματα που σε απασχολούν ψυχολογικά και προσπαθείς να δώσεις απαντήσεις. Το σημαντικό είναι πως υπάρχει υποστήριξη από τους απέναντι και σε βοηθούν να παραμείνεις ψύχραιμός, καθώς επίσης σε παροτρύνουν να ασχοληθείς και με πράγματα που σε βοηθούν να εκφραστείς περισσότερο. Προς το απογευματάκι η διάθεσή σου φτιάχνει αρκετά, ενώ αργότερα μέσα στη μέρα θέλω να είσαι προσεκτικός με το πόσο αυστηρά κρίνεις κάποιες κινήσεις σου στο επαγγελματικό κομμάτι.

Τοξότης
Τοξότη, σήμερα η μέρα έχει ένα ενδιαφέρον. Από το πρωί υπάρχουν διάφορα που σκέφτεσαι και σε προβληματίζουν και μπορεί εύκολα να κάνεις δεύτερες σκέψεις για περιστατικά που θεωρούσες λήξαντα. Κάποιες συζητήσεις γίνονται γύρω σου σε κάνουν επίσης καχύποπτο. Πέρα από αυτό, σήμερα έχεις μια διάθεση να χαλαρώσεις σπίτι και να ασχοληθείς με πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις, ενώ και στη δουλειά υπάρχει μια ομαλή ροή και μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση. Προς το απογευματάκι θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές με άτομα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποιες έντονες συζητήσεις με την οικογένεια.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, είσαι λίγο καχύποπτος με κάποιους συνεργάτες σου πάνω σε οικονομικά ζητήματα που υπάρχουν, καθώς παρατηρείς κινήσεις που δε σου αρέσουν και πολύ, αλλά η θέση σου είναι αρκετά λεπτή για να κάνεις νύξη. Δεν υπάρχει λόγος ούτε και διάθεση να δείξεις κάτι. Αντιθέτως, εστιάζεις περισσότερο στο να κάνεις τη δουλειά σου και παράλληλα να συγκεντρώσεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Προς το απογευματάκι, κάποιες επαφές που θα κάνεις θα ανεβάσουν σημαντικά την εικόνα σου στη δουλειά και θα σου ανοίξουν ίσως κάποιες πόρτες που δεν περίμενες. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι να μην το παρακάνεις με την αυστηρότητα και τους τύπους.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα από το πρωί είσαι λίγο περίεργα και δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για πολλά-πολλά. Κάνεις πολλές σκέψεις και γίνεσαι καχύποπτος με πολλά από αυτά που ακούς. Από την άλλη, παραμένεις ψύχραιμος και δε θέλεις να δώσεις στόχο πως σε απασχολεί κάτι. Έχεις διάφορες ιδέες για κάποια ανοίγματα που θα σε ευνοήσουν οικονομικά, ενώ και μια πιο καλλιτεχνική έκφραση μπορεί να βγει στην επιφάνεια σήμερα. Προς το απογευματάκι, κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα σου αλλάξουν τη διάθεση αλλά και συζητήσεις που θα γίνουν θα σε κάνουν να δεις πιο ήρεμα κάποια πράγματα. Αργότερα θα σε πιάσει μια πίεση και μια τάση να κλειστείς, για να μην φανείς ευάλωτος. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, η μέρα σου ξεκινά με μια εσωτερική αμφισβήτηση για κάποια πράγματα που συμβαίνουν στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να έχεις κάποιες δεύτερες σκέψεις για το άτομο με το οποίο φλερτάρεις και να σε προβληματίζουν κάποιες συμπεριφορές που παρατηρείς. Παρόλα αυτά, διατηρείς την ψυχραιμία σου και μπορείς να κάνεις κάποιες συζητήσεις για να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν, ενώ δε χάνεις τη θετική σου διάθεση και την επιθυμία σου για δημιουργική έκφραση. Το απογευματάκι κάποια οικονομικά σου θέματα μπαίνουν σε σειρά και χαλαρώνεις από αυτό το μέτωπο, ενώ αργότερα σκέφτεσαι πως πρέπει να πάρεις πιο σοβαρά κάποιες εξελίξεις επαγγελματικά και αυτό το χαλαρό μουντ το μαζεύεις κάπως απότομα.