Κριός
Κριέ, η μέρα ξεκινά αρκετά περίεργα. Από τη μία υπάρχει μια εσωτερική πειθαρχεία και μια εγκράτεια που σε κρατά σε μια ισορροπία, ενώ από την άλλη ξαφνικά γεγονότα έρχονται και αλλάζουν τις ισορροπίες γύρω σου. Σήμερα ίσως να είναι μια από τις ελάχιστες φορές στη ζωή σου που αγχώνεσαι για το τι μπορεί να συμβεί καθώς αυτή η αστάθεια είναι κάτι που δεν περίμενες. Από την άλλη, μπορεί τα οικονομικά σου να εξελίσσονται διαφορετικά από το πρόγραμμα που είχες. Το σημαντικό είναι να διαχειριστείς ψύχραιμα κάποια οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν μέσα στη μέρα και να μην κάνεις του κεφαλιού σου. 

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είσαι σε μια φάση που μπορεί να μιλήσεις χωρίς να σκεφτείς ιδιαίτερα, με σκοπό αποσυμπιεστείς και να εκτονώσεις αυτή την ένταση που νιώθεις το τελευταίο διάστημα. Η μέρα θέλει προσοχή και χρειάζεται να δώσεις βάση σε όσα ακούς από τον περίγυρό σου, καθώς οι συμβουλές που θα πάρεις θα σε βοηθήσουν να δεις λίγο πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις. Ναι, δεν έχεις διάθεση να συμβιβαστείς σήμερα με τίποτα σχεδόν, προς το απόγευμα όμως που όλο αυτό θα χαλαρώσει θα καταλάβεις και το τι θα μείνει πίσω από την συμπεριφορά σου. προσοχή σε συζητήσεις αλλά και στις μετακινήσεις σου σήμερα, καθώς θα υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα από το πρωί θέλεις μια ελευθερία και μια ασφάλεια, εξασφαλίζοντας το ότι μπορείς να σταθείς στα πόδια σου και πως δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Χρειάζεσαι λίγη απόσταση για να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες σου και να προσπαθήσεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά μέσα σου, προκειμένου να αποδυναμώσεις ή να εκτονώσεις αυτή την ένταση και τον εκνευρισμό που έχεις. Σε άλλα νέα, σήμερα φαίνεται να έχεις αρκετά δομημένο τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης περιστατικών στη δουλειά, ενώ φαίνεσαι πιο αποφασισμένος και προσηλωμένος ως προς το τι θέλεις να κάνεις στο επαγγελματικό σου. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, η μέρα σήμερα φαίνεται να είναι αρκετά απλή. Από το πρωί υπάρχει μια νευρικότητα σε κάποια επαγγελματικά σου θέματα και μπορεί να προκύψουν ξαφνικές αλλαγές. Ίσως ο τρόπος που προσπαθείς να δεις τα πράγματα σε ταράζει και μπορεί να σε φέρει απότομα προ των ευθυνών σου. Επίσης, είναι καλύτερα να πάρεις κάποιες αποστάσεις και να μην εμπλακείς σε συζητήσεις με φίλους που ξέρεις πως θα σε κάνουν να βγεις εκτός. Το καλό είναι πως μπορείς εύκολα να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις και να αντιληφθείς μέχρι πού σε παίρνει να χωθείς. Επίσης, ο τρόπος που επικοινωνείς φαίνεται να είναι πιο προσεγμένος και οργανωμένος. 

Λέων
Λέοντά μου, η μέρα έχει μια περίεργη ενέργεια κι εσύ χρειάζεσαι λίγο χρόνο μόνος σου σήμερα για να οργανωθείς καλύτερα και να αποφύγεις την εντάσεις. Ο τρόπος που θέλεις να γίνουν τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένος και δε φαίνεσαι πρόθυμος να προσαρμοστείς σε δεδομένα που προκύπτουν μέσα στη μέρα. Ψυχολογικά είσαι σε θέση να δεις τα πράγματα και να τα διαχειριστείς ψύχραιμα, ενώ και τα οικονομικά σου σου επιτρέπουν να δεις λίγο παρακάτω. Το σημαντικό είναι πως πρέπει να πάρεις το χρόνο σου μέσα στη μέρα και να ξεκουραστείς, ή τουλάχιστον να πάρεις αποστάσεις από εντάσεις και πράγματα που σου ανάβουν τα λαμπάκια.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, είναι μια μέρα που υπάρχει ένας εκνευρισμός στην παρέα και το αντιλαμβάνεσαι από τις συζητήσεις που ανοίγουν από το πουθενά. Έρχονται στην επιφάνεια θέματα που νόμισες πως έχουν λυθεί και οι δυναμικές φαίνεται να αλλάζουν εκεί που δεν το περιμένεις. Από την άλλη, κάποιοι από τους συνεργάτες σου φαίνονται πολύ πρόθυμοι να σε στηρίξουν σε κάποια επαγγελματικά βήματα που σκέφτεσαι να κάνεις και οι συμβουλές που θα σου δώσουν θα σε βοηθήσουν αρκετά. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι το πώς εσύ αντιδράς σε πράγματα που ακούς και νιώθεις πως έρχονται κόντρα στα πιστεύω σου. Προσπάθησε να τα δεις από απόσταση.

Ζυγός
Ζυγέ μου, κάποιες αλλαγές που ενεργοποιούνται σήμερα μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την εξέλιξή σου στη δουλειά. Η καριέρα είναι κάτι σημαντικό για σένα και σήμερα χρειάζεται να το ανανεώσεις με κάποιο τρόπο, χωρίς να βγάλεις παράλογη ένταση. Στη δουλειά σου είσαι αρκετά οργανωμένος σήμερα και αυτό μπορεί να σου δώσει πόντους ώστε να εξελιχθείς και χτίσεις κάτι πιο δυνατό και στιβαρό. Αυτό που θέλει προσοχή είναι να μην το χαλάσεις στην πορεία με τις αντιδράσεις σου και τα ξεσπάσματα που θα κάνεις μέσα στη μέρα. Αυτή η ένταση δε βοηθά και το ότι παίρνεις τα πράγματα κάπως πιο προσωπικά, μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα θέλω να προσέξεις στα συμπεράσματα που βγάζεις. Δύσκολα είναι αντικειμενικά και δεν μπορείς να διαχειριστείς τις εντάσεις ή τις ξαφνικές καταστάσεις που προκύπτουν στις συνεργασίες σου, με αποτέλεσμα να καταλήγεις σε βιαστικά συμπεράσματα που επηρεάζονται από το συναισθηματικό σου υπόβαθρο. Από την άλλη, το βλέπεις σα μια ευκαιρία να εστιάσεις περισσότερο σε επαγγελματικά σου θέματα και να κάνεις μεθοδευμένες και οργανωμένες κινήσεις, για να εκτονώσεις παραγωγικά τον εκνευρισμό σου. Είναι πολύ σημαντικό να δώσεις βάση στο τι σου λένε οι άλλοι και να μην απαντάς έτσι, απλά για να κλείσεις στόματα.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, υπάρχει μια περίεργη ψυχολογία. Από το πρωί έχεις ένα περίεργο πρόγραμμα και θα χρειαστεί να το διαχειριστείς με ηρεμία, γιατί οι αλλαγές που γίνονται είναι απρόσμενες και ενοχλητικές, για να πω την αλήθεια. Υπάρχει ένας εκνευρισμός και μια ένταση, παρά την ψυχραιμία που προσπαθείς να δείξεις σε γενικές γραμμές. Το θέμα είναι πως προσπαθείς να δεις λογικά τα πράγματα και να αναλύσεις βήμα-βήμα τα δεδομένα σου, προκειμένου να αποφύγεις τις διαφωνίες και τις αντιπαραθέσεις στη δουλειά. Κάποια θέματα στο σπίτι μπορεί να δρομολογηθούν πιο εύκολα, ενώ σήμερα μπορεί να ρυθμίσεις και οικονομικά που σχετίζονται με τα του σπιτιού. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα θέλω να είσαι πιο σκεπτόμενος στο πώς διαχειρίζεσαι κάποιες συνεργασίες σου. Από το πρωί υπάρχει μια τάση να κινείσαι αυτόνομα και να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο, καθώς έχεις ένα δομημένο σχέδιο και δεν θέλεις να πάει τίποτε στραβά. Ναι, υπάρχει αυτή η προοπτική κι εύκολα όλα μπορεί να πάνε όπως θέλεις, αρκεί να μην φας σκάλωμα και να μην σε πιάσουν τα δικά σου και δεν ακούς κανέναν και τίποτα. Είναι σημαντικό να εκφραστείς, ναι, απλά η ένταση, οι αποστάσεις και τα ξαφνικά ξεσπάσματα που μπορεί να έχεις μέσα στη μέρα δε θα περάσουν και τόσο απαρατήρητα από τους απέναντι.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα είναι λίγο περίεργο το κλίμα γιατί ενώ έχεις αρκετά να κάνεις και το πρόγραμμά σου φαίνεται να έχει μια ροή, συναισθηματικά και ψυχολογικά έχεις ένα μπέρδεμα και μια ένταση που σε κάνει αρκετά κυκλοθυμικό, ειδικά όταν έρχεσαι σε επαφή με τους άλλους. Είναι κάπως δύσκολο να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα που υπάρχουν, ενώ προσπαθείς να διατηρήσεις αυτή την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Το καλό είναι πως η δομή του προγράμματος σε βοηθά πολύ και σου δίνει ένα σταθερό σημείο αναφοράς μέσα στη μέρα για να ρυθμίσεις και να τακτοποιήσεις λιγότερο σημαντικές δουλειές σου. 

Ιχθύες
Ιχθύ, σήμερα, είναι λίγο περίεργο το κλίμα. Ενώ εσύ θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με προσωπικά σου ζητήματα και να επενδύσεις σε καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις γεμάτος, υπάρχουν διάφορα σκηνικά μέσα στη μέρα που εύκολα μπορεί να σου δημιουργήσουν μικρά σοκ ή να σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις στο μυαλό σου. Οι τόνοι ανεβαίνουν σε συζητήσεις και ο τρόπος που αναλύεις τα πράγματα είναι αρκετά νευρικός. Είναι εύκολο να μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά τις καταστάσεις, αρκεί να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις κάπως εξωτερικά τις καταστάσεις. Επίσης, ένα σημαντικό συν θα ήταν να αποφύγεις συζητήσεις που πατάνε τα κουμπάκια σου και σε βγάζουν εκτός.