Κριός
Κριέ μου, σήμερα ψυχολογικά δεν είσαι και στα πολύ δυνατά σου. Κάποια προσωπικά-οικογενειακά φαίνεται να σε απασχολούν πολύ και δύσκολα μπορείς να το εξωτερικεύσεις όλο αυτό. Δύσκολα μπορείς να δεις καθαρά τις καταστάσεις, καθώς το συναισθηματικό είναι αρκετά φορτισμένο και δεν μπορείς να το διαχειριστείς και πολύ ψύχραιμα, ενώ έχεις κάποιες φοβίες ότι όλο αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το επαγγελματικό, αλλά και το κοινωνικό σου κομμάτι. Προς το απογευματάκι θα βρεις μια διέξοδο στη δουλειά και θα απασχολήσεις το μυαλό σου σε αυτό το κομμάτι, βοηθώντας σε να αποσυμπιεστείς σημαντικά και να ρίξεις κάπως και τους τόνους. 

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα προτιμάς να ακούς χωρίς να απαντάς ιδιαίτερα. Αυτό που έχεις περισσότερο ανάγκη είναι να δεις τι έχουν να σου πουν οι άλλοι. Κινείσαι με αρκετή καχυποψία μέσα στη μέρα και το περίεργο είναι πως δε μπορείς να καταλάβεις αν αυτά που ακούς – από φίλους κυρίως – ευσταθούν αν υπάρχουν άλλοι σκοποί από πίσω. Αυτά αφορούν τα επαγγελματικά σου, ενώ καλό είναι να προσέξεις και το πόσο κινούνται όντως οι στόχοι σου ή παραμένεις στάσιμος. Προς το απογευματάκι θα θελήσεις να ασχοληθείς με πράγματα που σε γεμίζουν και θα σε βοηθήσει αυτό να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά.

Δίδυμοι
Δίδυμε, υπάρχει ένα θολό τοπίο στη δουλειά σήμερα που δε σε αφήνει να ηρεμήσεις και να λειτουργήσεις όσο καλύτερα μπορείς σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχει μια έντονη ανασφάλεια και μια τάση να επιβάλεις τις απόψεις σου στους άλλους, καθώς νιώθεις πως έχεις δίκιο και πως οι άλλοι προσπαθούν να σε ρίξουν. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις πως η ένταση μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Το μεσημέρι κάπως χαλαρώνει το πράγμα και μπορεί να υπάρξει η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να βελτιώσεις το κλίμα με τους άλλους, αλλά και να νιώσεις κι εσύ καλύτερα. Προσοχή στις αντιδράσεις σου. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, ξέρω είναι κουραστικό, όμως και σήμερα είσαι σε μια φάση που ξέρεις ότι έχεις να κάνεις πράγματα, αλλά δεν έχεις καμία διάθεση να τα κάνεις. υπάρχει μια έντονη ψυχολογία και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να βρεις ηρεμία και να μην έχεις πίεση από τίποτα. Υπάρχει μια θολούρα και δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να το βελτιώσεις όλο αυτό. Αργότερα μέσα στη μέρα έχεις τη διάθεση να δεις τα πράγματα πιο ευχάριστα. Βασικά να το προσπαθήσεις, ενώ θέλεις να αρπάξεις ευκαιρίες και να επενδύσεις περισσότερο σε πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής και ήρεμος. 

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα κινείσαι πιο παρασκηνιακά και προσπαθείς να καταλάβεις τι από αυτά που παρατηρείς γύρω σου ευσταθεί και τι όχι. Από το πρωί υπάρχει μια περίεργη ατμόσφαιρα που σε αποθαρρύνει να λάβεις ενεργό δράση – και μεταξύ μας αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις – καθώς είναι αρκετά θολό το κλίμα. Προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, γιατί εκεί κινείσαι χωρίς να έχεις εικόνα και ίσως παρασυρθείς σε έξοδα. Από την άλλη, έχεις μια καχυποψία για τα άτομα που έχεις απέναντί σου και νιώθεις πως κάτι ετοιμάζεται πίσω από την πλάτη σου. Προς το μεσημεράκι κάπως χαλαρώνεις και είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσεις την ένταση σου και να πεις πολλά. 

Παρθένος
Παρθένε, σήμερα υπάρχει μια ενέργεια που δύσκολα μπορείς να διακρίνεις τι είναι εφικτό και τι όχι. Κάποιοι στόχοι που έχεις θέσει φαίνεται εύκολο να κατακτηθούν, κι αυτό γιατί κάποιοι συνάδελφοι φαίνεται να σου φουσκώνουν τα μυαλά για να προχωρήσεις. Έχουν σκοπό όμως, να το ξέρεις. Από την άλλη, οι εξελίξεις στη δουλειά σου δημιουργούν μια αμφιβολία και μια καχυποψία, κάτι που έστω και την τελευταία στιγμή μπορεί να σε ταρακουνήσει. Το μεσημέρι έχεις μια ευκαιρία να επανέλθεις κάπως στο προσκήνιο και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Πολύ σημαντικό να προσέξεις το τι λες, καθώς κάποια από αυτά δεν πρέπει να βγουν στην επιφάνεια. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα κάτι υπάρχει στο επαγγελματικό σου που είναι αρκετά θολό και δεν ξέρεις τι στάση να κρατήσεις. Από το πρωί υπάρχει μια τάση να θέλεις να κινηθείς με το δικό σου τρόπο και το ότι κανένας δε σου λέει κάτι σε αφήνει να πιστεύεις πως όντως έχεις αυτή την ελευθερία κινήσεων. Κάτι το οποίο θέλω να προσέξεις. Μπορεί οι κινήσεις που θα κάνεις να σε εκθέσουν σημαντικά και δύσκολα θα το μαζέψεις. Προς το μεσημεράκι κάπως χαλαρώνεις και παίρνεις λίγο το χρόνο σου για να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει, ενώ από το απόγευμα ό,τι αντιλαμβάνεσαι πως σε προβληματίζει ή νιώθεις να σε προσβάλλει όταν το ακούς, καλό είναι να το εκφράσεις και να μην το κρατήσεις μανιάτικο.

Σκορπιός
Σκορπιέ, η μέρα είναι κάπως περίεργη κι ενώ έχεις να κάνεις αρκετά, εσύ βιώνεις μια πολυδιάσπαση και δύσκολα συγκεντρώνεσαι σε όσα έχεις να κάνεις μέσα στη μέρα. Σου είναι πιο εύκολο να ακούσεις μουσική και να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά κομμάτια ή να κάνεις συζητήσεις που θα σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σου. Έτσι προσπαθείς να ξορκίσεις αυτή σου την ένταση σήμερα. Από το μεσημεράκι θα έχεις ευκαιρίες να βρεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα με δικούς σου ανθρώπους. Αυτό που θέλω να προσέξεις πολύ είναι ο τρόπος που προσπαθείς να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω στη δουλειά σου ή το πώς ανταποκρίνεσαι στον ανταγωνισμό που εντοπίζεις γύρω σου.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, έχεις ένταση. Υπάρχει μια σύγχυση και μια καχυποψία αρκετά έντονη που σε έχει σε μια εγρήγορση και δε σε αφήνει να χαλαρώσεις. Συναισθηματικά, είσαι κάπως περίεργα και μπορεί να υπάρξουν κάποια ξαφνικά και έντονα ξεσπάσματα ή μπορεί να σε πιάσει μια τάση φυγής και να ασχοληθείς με ανούσια πράγματα, ώστε να χαλαρώσεις από την πίεση των καταστάσεων. Προς το απογευματάκι θα υπάρξουν εξελίξεις στο επαγγελματικό και ίσως πόρτα θα ανοίξει για κάτι καλύτερο, ή τουλάχιστον θα πάρεις κάποιες πρώτες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Προσοχή σε οικονομικά θέματα και στις επαφές που θα έχεις μέσα στη μέρα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα είσαι λίγο περίεργα. Ακούς πολλά και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Πολλά από αυτά παραείναι πειστικά και δεν μπορείς να καταλάβεις τι ισχύει και τι όχι, ενώ οι ανασφάλειές σου τριγκάρονται και ζορίζεσαι κάπως περισσότερο. Υπάρχει αρκετή αστάθεια και όλο αυτό βγαίνει στις συνεργασίες σου με αρκετή ένταση. Προς το μεσημεράκι υπάρχει μια αχτίδα φωτός και κάνεις συζητήσεις που θα σου δώσουν απαντήσεις σε πολλά που σε απασχολούν. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι τις μπηχτές που θα αρχίσεις να πετάς, για να δείξεις ότι ξέρεις τι σου γίνεται. Άλλο που θα ρίξεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, η μέρα είναι αρκετά περίεργη κι εσύ νιώθεις πως από κάτι πρέπει να προφυλαχθείς, αλλά δεν μπορείς να εστιάσεις εύκολα από τι. Στη δουλειά σήμερα το κλίμα φαίνεται να είναι αρκετά έντονο και βαρύ, ενώ μια θολούρα σου δημιουργεί ένα άγχος και μια ανασφάλεια. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι τα οικονομικά σου και να μην προχωρήσεις σε κλείσιμο κάποιας συμφωνίας αν κάτι δε σου κολλάει. Προς το απογευματάκι, θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να μάθεις κάποια πράγματα από τρίτους και να καταλάβεις καλύτερα το τι συμβαίνει. Προσοχή στο πώς απαντάς σε συζητήσεις με συνεργάτες. Δεν σε προκαλούν με αυτά που σου λένε.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, έχεις μια τάση φυγής. Δεν θέλεις να ασχοληθείς με ουσιαστικά πράγματα, αλλά να εστιάσεις σε όσα σε γεμίζουν με θετική ενέργεια και σε χαλαρώνουν. Αυτό που θέλω να προσέξεις αρκετά είναι η τάση σου να κάνεις πολλές υποχωρήσεις στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να έχεις και μια διάθεση να χρησιμοποιήσεις αθέμιτα μέσα για να πάρεις αυτό που θέλεις. έχεις μια ένταση και μια καχυποψία που δε σε αφήνουν και πολύ να ηρεμήσεις και να χαρείς αυτά που κάνεις. Παρ’ όλα αυτά, προς το απογευματάκι θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το κλίμα με κάποιους συναδέλφους σου και να βρεις κάποιες ισορροπίες.