Κριός
Σήμερα, Κριέ, ακούς πολλά και τα συμπεράσματά σου είναι άμεσα και κάπως βιαστικά. Από το πρωί μπλέκεσαι σε συζητήσεις που δεν σε αφορούν και τόσο πολύ και απλά θέλεις να πεις τη γνώμη σου, χωρίς να στην έχουν ζητήσει. Οι εντάσεις είναι αναμενόμενες και όλο αυτό μπορεί να πηγάζει από το ότι δε μπορείς αυτή την πίεση που νιώθεις. Σήμερα υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που σε κρατούν οριοθετημένο εσωτερικά και απλά θέλεις να ξεφύγεις από αυτό. Το μεσημεράκι θα υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις. Επίσης, καλό είναι να είσαι ψύχραιμος στο πώς αντιδράς σε γεγονότα στη δουλειά. 

Ταύρος
Ταύρε μου, οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν και θέλεις να δεις άμεσα αποτελέσματα, μπας και μπορέσεις να χαλαρώσεις, κλείνοντας κάποιες τρύπες. Από το πρωί σε πιάνει μια βιασύνη να δρομολογήσεις θέματα οικονομικής φύσεως ή να επιβεβαιώσεις κάποιες συμφωνίες που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα και να χαλαρώσεις το άγχος σου. Εσύ μπορεί να βιάζεσαι, τα γεγονότα όμως δε θα σε αφήσουν έτσι και θα σε αναγκάσουν να μπεις σε μια σειρά και να κατανοήσεις τι βήματα πρέπει να γίνουν και με ποια σειρά. Και αυτό δε θα σου αρέσει. Από το μεσημεράκι, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που σε έχουν προβληματίσει ή στενοχωρήσει.  

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα βιάζεσαι. Θέλεις να κάνεις πολλά μαζί και θέλεις να τα κάνεις άμεσα. Από την άλλη, σήμερα μπορείς εύκολα να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για σένα, καθώς νιώθεις πως μπορείς να καταφέρεις πολλά. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου και το τραβήξεις στα άκρα. Κάποιες καταστάσεις στη δουλειά φαίνεται να σε εμποδίζουν ή να σου βάζουν όρια που δε σου αρέσουν και μπορεί να αντιδράσεις κάπως έντονα. Αν υπάρχουν θέματα που σε κάνουν να νιώθεις δυσφορία, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να τα συζητήσεις και να τα ξεκαθαρίσεις. Από την άλλη, καλό είναι να προσέξεις τα έξοδα που σχετίζονται με το σπίτι μέσα στη μέρα.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα. Ενώ θέλεις να πάρεις το χρόνο σου και να αφομοιώσεις τα όσα συμβαίνουν, από την άλλη βιάζεσαι να δεις εξελίξεις και να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη ηρεμία και ο τρόπος που τα βάζεις σε σειρά φαίνεται να είναι αρκετά αυστηρός και τυπολατρικός. Προς το μεσημεράκι κάποια νέα που σχετίζονται με το οικονομικό σου έρχονται να σου ανεβάσουν κάπως την ψυχολογία και να σου δείξουν πως υπάρχουν ευκαιρίες για να το προχωρήσεις ακόμα παραπάνω. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι οι συζητήσεις και τα συμπεράσματα που θα βγάλεις προς το απόγευμα. Απογοητεύεσαι και θα δυσκολευτείς να παραμείνεις ψύχραιμος. 

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα, βιάζεσαι. Δεν εστιάζεις σε λεπτομέρειες και οι κινήσεις που κάνεις δείχνουν πως δεν είσαι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος. Αντιθέτως, θέλεις να κλείσεις κάποιες υποθέσεις σου ή να ξεκαθαρίσεις άμεσα κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην παρέα. Προσπαθείς να διαχειριστείς αυτά που σε περιορίζουν ψυχολογικά ή που νιώθεις να σου δημιουργούν μια ένταση, χωρίς να υπάρχει εύκολα διέξοδος. Προς το μεσημεράκι θα έχεις επαφές που θα σου δώσουν ευκαιρίες να δρομολογήσεις τα ζητήματά σου πιο εύκολα και να χαλαρώσεις κάπως, ενώ αργότερα θέλω να δώσεις βάση στα οικονομικά σου. Εκεί σε θέλω προσεκτικά. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θέλω να είσαι προσεκτικός στο κομμάτι της δουλειάς σου και να παραμείνεις όσο πιο προσγειωμένος γίνεται. Μπορεί τα πράγματα να σου φαίνονται αρκετά εύκολα και διαχειρίσιμα, αλλά αυτό μπορεί να σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου και να την πατήσεις. Θέλει προσοχή. Από την άλλη, κάποιες συνεργασίες σου μπορεί να αποδειχθούν αρκετά ανταγωνιστικές και θα καταλάβεις πως πρέπει να πάρεις αποστάσεις ή να δείξεις το τι πραγματικά μπορείς να κάνεις. Προς το μεσημεράκι κάποια νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία και μπορεί να σου δώσουν ελπίδες για θέματα που αγχώνεσαι.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα κάποια συμπεράσματα είναι αρκετά απρόσμενα και βιαστικά. Βασίζεσαι πολύ σε αυτά που ακούς και δεν φιλτράρεις αυτά που λέγονται γύρω σου. Από την άλλη, προσπαθείς να γίνεις πιο μαχητικός και να κάνεις αρκετά αισθητή την παρουσία σου μέσα από τις συζητήσεις που συμμετέχεις. Κάτι θέλεις να αποδείξεις. Επίσης, υπερασπίζεσαι πολύ έντονα τις απόψεις σου και δεν ακούς τι σου λένε οι άλλοι. Στη δουλειά θέλει αρκετή προσοχή, καθώς τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά και αυτό επηρεάζει την ψυχολογία σου. Το μεσημεράκι οι επαφές με φίλους θα σε χαλαρώσουν κάπως και θα μπορέσεις να ξεφύγεις από όλα αυτά που προσπαθείς να διαχειριστείς. 

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα ενώ έχεις στο πλάνο να παρατηρήσεις κάπως πιο εντατικά τις καταστάσεις και να οργανώσεις τις κινήσεις σου, φαίνεται να φουντώνεις από τα όσα αντιλαμβάνεσαι να συμβαίνουν γύρω σου και δεν μπορείς να συγκρατηθείς. Τα νεύρα σου και οι σπασμωδικές κινήσεις το δείχνουν, να ξέρεις. Νιώθεις αρκετά κουρασμένος και δεν έχεις την υπομονή ή τη διάθεση να ασχοληθείς με πολλά πράγματα μέσα στη μέρα και προτιμάς να απομονωθείς για λίγο. Προς το μεσημεράκι θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου και συζητήσεις φέρνουν εξελίξεις. Αν υπάρξουν καβγαδάκια στην παρέα, καλό είναι να τα συζητήσεις και να μην τα αφήσεις να λιμνάσουν μέσα σου.

Τοξότης
Τοξότη μου, ενώ είσαι σε επαφές με σημαντικούς συνεργάτες σήμερα προσπαθείς να κινηθείς πιο αυτόνομα ή να πάρεις πάνω σου κάποιες υποθέσεις που είναι αρκετά ζόρικες. Τι θέλεις να αποδείξεις δεν ξέρω, πάντως αυτές οι παρορμητικές σου κινήσεις μπορεί εύκολα να σε ζορίσουν χωρίς να το καταλάβεις εξαρχής. Η ψυχολογία σου φαίνεται να είναι αρκετά έντονη και πιεσμένη σήμερα και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Προς το μεσημεράκι, κάποιες συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να δεις πιο καθαρά κάποια πράγματα και να ρίξεις τους τόνους, γιατί θα καταλάβεις πως αλλιώς δε θα βγει άκρη. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μην απογοητεύεσαι με τις εξελίξεις στη δουλειά σου. 

Αιγόκερως: Αιγόκερέ μου, σήμερα δεν ακούς τι σου λένε οι άλλοι και στη δουλειά σου κινείσαι κατά πώς εσύ θεωρείς πως πρέπει. Σε κάποια θέματα προτρέχεις και βιάζεσαι να κλείσεις υποθέσεις, με αποτελέσματα που επιθυμείς όμως. Επίσης, φαίνεται πως θέλεις να δείξεις δύναμη σε όσους θεωρούν πως μπορούν να σε εκμεταλλευτούν. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που μπορεί να διαπραγματευτείς κάποιες καταστάσεις που αφορούν τη δουλειά σου. Ναι, θέλεις να φανείς επαγγελματίας, απλά εσύ το κάνεις σε υπερβολικό βαθμό. Προς το μεσημεράκι μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια οικονομικά σου μέσω διακανονισμού. Και μην εστιάζεις σε όσα ακούς από τους άλλους. Η μέρα είναι κάπως περίεργη. 

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα είναι μια μέρα που κάνεις κάποιες βιαστικές κινήσεις στην προσπάθειά σου να προλάβεις κάποιες διορίες ή να δώσεις ένα καλό αποτέλεσμα και να κερδίσεις τις εντυπώσεις στη δουλειά σου. Από την άλλη, προωθείς πολύ δυναμικά κάποια πλάνα σου και αυτό μπορεί να βγάλει μια πιο ανταγωνιστική εικόνα προς τα έξω. Κάποια οικονομικά εμπόδια έρχονται να σου θυμίσουν πως έχεις άλλες υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις κι αυτό όσο να ‘ναι σε εκνευρίζει. Προς το μεσημεράκι, επαφές με συνεργάτες μπορεί να σου δείξουν ευκαιρίες για να τα διευθετήσεις όλα αυτά, αρκεί να τα δεις προσεκτικά και όχι βιαστικά. 

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, η ψυχολογία σου είναι αρκετά έντονη. Από το πρωί κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και γίνεσαι κυκλοθυμικός και νευρικός, ενώ προσπαθείς να φανείς δυνατός και να δείξεις πως μπορείς να καταφέρεις πολλά μόνος σου. Το κλίμα στο σπίτι είναι επίσης έντονο και μπορεί να υπάρξουν καβγάδες με την οικογένεια. Θέλεις να πας κόντρα σε κάποια πρέπει που σου θέτουν οι άλλοι. Το μεσημεράκι θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες στη δουλειά σου για να συμμετάσχεις σε συζητήσεις ή θα μπορέσεις να χειριστείς πολύ καλύτερα κάποιες καταστάσεις που σε ζορίζουν. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πώς αντιδράς απέναντι στους συνεργάτες σου. Κάποιες καταστάσεις φαίνεται να σε απογοητεύουν.