Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2024

Παρθένε, αυτές τις μέρες θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις αρκετό χρόνο σε οτιδήποτε σε γεμίζει συναισθηματικά

Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 26 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, καλή εβδομάδα! Το πλανητικό σκηνικό αυτών των ημερών σού φωτίζει κάποια πιο έντονα συναισθήματα που ίσως έκρυβες καλά μέσα σου τόσο καιρό. Εγώ θα σου πω να μην φανείς εκρηκτικός στις αντιδράσεις σου, καθώς από 29/8 ο Ερμής ορθοδρομεί -αμήν και πότε!- κι έτσι όλα κάπως θα καλμάρουν από μόνα τους. Στα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερος, πρόσεχε να μην πέσεις σε παγίδα και ωραιοποιήσεις παραπάνω απ' ότι θα έπρεπε γκομενάκια που θα γνωρίσεις τώρα. Αν δεν είσαι ελεύθερος, προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπορέσεις να έχεις μια καλύτερη εικόνα για θέματα που σε απασχολούν σχετικά με το άλλο σου μισό. Οπότε άσε όποια συζήτηση θες να κάνεις για τότε. Επαγγελματικά, υπάρχουν καλές βάσεις για να προχωρήσει και να εξελιχθεί μια συμφέρουσα συνεργασία ή ακόμα και μια νέα δουλειά.

Ταύρος
Αγαπητό μου Ταυράκι, καλή εβδομάδα! Η Αφροδίτη σε αναγκάζει κάπως να βάλεις σε πρώτο πλάνο τα γκομενικά σου- λες και δεν ξέρουμε όλοι ότι μόνο αυτά σε νοιάζουν. Παράλληλα θα σε διευκολύνει και σε θέματα που αφορούν είτε την καθημερινότητά σου γενικότερα, είτε το σπίτι, καθώς θα φανείς πιο αποτελεσματικός σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά. Στα αισθηματικά, αν ανήκεις στους ελεύθερους, πέρνα από κόσκινο που λέμε τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες, καθώς δεν ξέρω κατά πόσο θα αποδειχθούν ποιοτικές. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η ρομαντική σου διάθεση θα επηρεάσει και πολύ θετικά την σχέση σου, έτσι; Επαγγελματικά τώρα, θα κάνεις κάποιες κινήσεις που μάλλον θα σου βγουν σε πολύ καλό- μπράβο Ταύρε μου! Εντάξει θα σε βοηθήσει και ο Ερμής που ορθοδρομεί, αλλά το μπράβο το αξίζεις!

Δίδυμοι
Διδυμάκι μου, καλή εβδομάδα εύχομαι! Αν ανήκεις σε αυτούς που έμπλεξαν τα μπούτια τους λόγω ανάδρομου Ερμή τις προηγούμενες εβδομάδες, έρχομαι για να σου πω πως σιγά σιγά περνάει σε ορθή πορεία και ήρθε το τέλος των δυσκολιών σου! Όχι μόνο αυτό, αλλά θα έχεις και καλύτερη εικόνα για πολλά πράγματα σχετικά με τα θέλω σου, τις προτεραιότητες ή τις υποχρεώσεις σου. Στα γκομενικά, αν είσαι ελεύθερο πουλί, μπορείς επιτέλους να καταλήξεις κάπου και να μην μπερδεύεις άλλο ούτε τον εαυτό σου, αλλά ούτε και τους γύρω σου. Αν δεν είσαι ελεύθερο πουλί και θέλεις να εκφράσεις σκέψεις ή συναισθήματα, ή πολύ απλά να κάνεις μια κουβέντα περί αυτών, περίμενε το τέλος της εβδομάδας. Επαγγελματικά, όλο και περισσότερες οι ευκαιρίες για να λύσεις θέματα γύρω από αυτό το κομμάτι. Απλά αν σκοπεύεις να κλείσεις κάποια συμφωνία ή να πάρεις μια σημαντική απόφαση, θα σου πρότεινα να αποφύγεις τα μέσα της εβδομάδας!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, καλή εβδομάδα! Επιστροφή στη δουλειά και στη ρουτίνα, ε; Μόνο αυτό δεν έχεις στο μυαλό σου, φίλε Καρκίνε. Παραμένεις σε χαλαρό mood και αναπολείς φουλ τις καλοκαιρινές στιγμές, αλλά θέματα οικονομικά ή σχετικά με το σπίτι αναζητούν την προσοχή σου. Έχεις τα φόντα για να τα διευθετήσεις πάντως. Σε αισθηματικό κομμάτι, αν είσαι single, έχεις λίγο μπερδευτεί με τους τόσους μνηστήρες που σε πολιορκούν -μην σου πω τίποτα- με αποτέλεσμα να είσαι λίγο στα χαμένα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην πάρεις κάποια οριστική απόφαση ακόμα. Αυτό ισχύει και για σένα που δεν είσαι single. Αν ας πούμε σκέφτεσαι να χωρίσεις, περίμενε λίγο ακόμα και σκέψου το λίγο καλύτερα. Ίσως η κρίση σου να μην είναι πολύ σωστή αυτή την στιγμή. Επαγγελματικά, θα δεις πως όλα σιγά σιγά αρχίζουν να στρώνουν και να γίνονται πιο ευνοϊκά για σένα.

Λέων
Λιονταράκι μου, καλή εβδομάδα εύχομαι! Με χαρά σου ανακοινώνω πως έρχονται καλύτερες μέρες για σένα, φίλε Λέοντα, τόσο σε πράγματα που θες να προγραμματίσεις, όσο και στην επικοινωνία- συνεννόηση! Στα ερωτικά σου τώρα, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, θέλω μέχρι τα τέλη της εβδομάδας να παραμείνεις σιωπηλός και απλά να παρατηρείς πως εξελίσσονται τα πράγματα γύρω σου. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα θα γίνει ευνοϊκότερο για συζητήσεις, συναντήσεις ή νέες γνωριμίες (αν είσαι ελεύθερος). Ειδικά αν θέλεις να διευθετήσεις κάποιο ερωτικό ζήτημα με κάποιο γκομενάκι -νέο ή παλιό- πρέπει να περιμένεις να έρθει σε ορθή πορεία ο Ερμής (29/8). Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, μπορεί να βαριέσαι λίγο, αλλά το πλανητικό σκηνικό δουλεύει για σένα και ξεκολλάει - επιτέλους- καταστάσεις που ήταν σε pause για καιρό. Πρέπει απλά να βάλεις λίγο κι εσύ το χεράκι σου, έτσι;

Παρθένος
Καλή εβδομάδα, φίλε Παρθένε! Γενικώς αυτές τις μέρες θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις αρκετό χρόνο σε οτιδήποτε σε γεμίζει συναισθηματικά. Όλο αυτό μέχρι να αγχωθείς και να καταλάβεις πως αν δεν ασχοληθείς και λίγο με το πορτοφόλι σου από μόνο του να γεμίσει δεν παίζει! Στα αισθηματικά σου, αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις ότι παίζεις σε ταινία με τα τόσα διλήμματα που σου δημιουργούνται. Χρειάζεται να σου πω πως μόνος σου βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου; Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, γράφεις τα πάντα και σουλατσάρεις ασύστολα με το ταίρι σου. Εντάξει, εγώ σου τα είπα, πρόσεχε, γιατί εσύ θα τρέχεις μετά. Επαγγελματικά τώρα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε μπερδέματα ή παρανοήσεις που μπορεί να προκύψουν. Πάντως προς το τέλος της εβδομάδας να ξέρεις πως όλο αυτό περνάει. 

Ζυγός
Καλή εβδομάδα, αγαπητό Ζυγάκι! Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα κι αυτό ευνοεί άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα σε κάνει άκρως κοινωνικό. Αν τις προηγούμενες εβδομάδες βίωσες έντονα αναβολές ή ασυνεννοησίες, να σου πω πως ξεκινάει ένα διάστημα που επιτέλους όλα αυτά κάπως καλμάρουν. Άρα βάλε μπρος για την υλοποίηση στόχων και σχεδίων. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, ανοίγεται ο δρόμος είτε για νέες γνωριμίες, είτε για την εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας γνωριμίας. Αν δεν είσαι ελεύθερος, βλέπεις την σχέση σου να αποκτά πιο γερές βάσεις, κάτι που συναισθηματικά σε ανεβάζει τέρμα. Επαγγελματικά, νιώθεις πως το κλίμα γίνεται καλύτερο, ενώ σου γίνονται και αρκετά συμφέρουσες προτάσεις, όπως π.χ. για μια νέα δουλειά ή νέα, καλύτερη θέση. 

Σκορπιός
Καλή εβδομάδα, Σκορπιέ μου! Εβδομάδα ευκαιριών, φίλε Σκορπιέ, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κάποιες σκέψεις σχετικά με το παρελθόν ή και το μυαλό σου που απλά είναι ακόμα κολλημένο στις διακοπές θα πάνε να σου βάλουν φρένο στις επιδιώξεις σου. Άλλα όχι, εσένα σε θέλω εκεί βράχο! Στα θέματα καρδιάς τώρα, πρέπει πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος, κάποιες συναντήσεις που θα κάνεις, ίσως σε βάλουν σε σκέψεις σχετικά με κάποια γνωριμία ή flirt. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις κάποια ups and downs στη διάθεσή σου και αυτό επηρεάζει άμεσα την σχέση σου. Πάντως μόλις ο Ερμής περάσει σε ορθή πορεία θα μπορέσεις να δεις πιο καθαρά τα πράγματα. Επαγγελματικά, επειδή ξεκινά ένα ευνοϊκότερο διάστημα για σένα, θέλω να επιδείξεις την απαραίτητη προσοχή στον τομέα αυτόν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, καλή εβδομάδα! Βρίσκεσαι σε φάση απολογισμού αυτή την εβδομάδα, καθώς κοιτάς τι κρατάς, τι αφήνεις, τι σε χάλασε ή τι σε έφτιαξε αυτό το καλοκαίρι, φίλε Τοξότη. Μέχρι εκεί όμως, μετά τα γράφεις όλα και αρχίζεις να βγαίνεις, να συναντάς άτομα και γενικά να καλοπερνάς. Στα αισθηματικά σου, εξακολουθεί να σε διακατέχει αυτή η εξωστρέφεια, έτσι (αν είσαι ελεύθερος) δεν σταματάς να φλερτάρεις, κοινώς να γκομενίζεις, γνωρίζοντας συνεχώς νέο κόσμο. Αν είσαι ήδη σε κάποια σχέση, μπορείς να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδια που είχες με το ταίρι σου, χωρίς να φοβάσαι τα ευτράπελα, μιας και ο ανάδρομος, ορθοδρομεί (29/8). Επαγγελματικά, μπορεί να νιώσεις την τάση για παράτολμες και γενναίες κινήσεις. Αν είναι να τις κάνεις μετά το δεύτερο μισό της εβδομάδας οκ, αν είναι νωρίτερα, τότε από μένα είναι όχι!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Θα νιώσεις λίγο στην κοσμάρα σου αυτές τις μέρες, καθώς θα θέλεις να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν και γενικώς γουστάρεις να κάνεις. Προς το τέλος της εβδομάδας γίνεται πιο ευνοϊκό το κλίμα για να διευθετήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με νομικές υποθέσεις, κληρονομικά ή οικονομικά. Τα αισθηματικά σου να σου πω πως έρχονται στο προσκήνιο, μέχρι τις 29/8, όπου η δουλειά θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι ελεύθερος, ευνοούνται ιδιαίτερα οι συναντήσεις - νέες γνωριμίες, ενώ αν δεν είσαι ευνοούνται οι συζητήσεις, καθώς το επικοινωνιακό αρχίζει να βελτιώνεται. Επαγγελματικά τώρα, η Αφροδίτη σου φωτίζει τον δρόμο για να διευθετήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, χωρίς το άγχος των αναβολών ή των παρανοήσεων του προηγούμενου διαστήματος.

Υδροχόος
Καλή εβδομάδα, αγαπημένε Υδροχόε! Έρχεται η νέα εβδομάδα με άκρως οικονομικό ενδιαφέρον. Τα βάζεις κάτω, κάνεις τον λογαριασμό και καταλαβαίνεις πως μάλλον το παράκανες το καλοκαίρι με τα έξοδα. Ποιος σου φταίει; Πάντως από τις 29 του μήνα και μετά παίρνεις τα πάνω σου σε επικοινωνιακό κομμάτι κι αρχίζεις να βάζεις τα πράγματα σε σειρά (ναι και τα οικονομικά εννοώ- όχου!). Στα γκομενικά, αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις πως έρχεσαι όλο και πιο κοντά σε αυτό το κάτι που θέλεις (ανάθεμα κι αν ξέρεις κι εσύ ο ίδιος τι θες)- είτε παλιό, είτε νέο. Αν δεν είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις ευκολότερα συζητήσεις ή να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις με το άλλο σου μισό (καλά κατάλαβες, αυτά που τόσο καιρό είχες αφήσει στον αυτόματο). Επαγγελματικά, μπορείς να διευθετήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί- ειδικά από το δεύτερο μισό της εβδομάδας και μετά.

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, καλή εβδομάδα! Από τη μια, θα πετάς στα ουράνια λόγω της ρομαντικής σου διάθεσης, από την άλλη, θα κληθείς να διευθετήσεις θέματα της καθημερινότητας. Πάντως να σου πω πως θα τα καταφέρεις, μιας και ο Ερμής θα έρθει σε ορθή πορεία και το κλίμα θα γίνει πιο ευνοϊκό. Σε αισθηματικό επίπεδο, αν είσαι χωρίς σχέση, εξιδανικεύεις τους πάντες και τους περνάς για ιδανικούς συντρόφους. Κάπου όπα! Αν είσαι με σχέση, μπορείς πια να πάρεις καταλληλότερες αποφάσεις γύρω από αυτήν και να κάνεις σωστότερες κινήσεις. Επαγγελματικά τώρα, καταφέρνεις να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που σε ζόριζαν τόσο καιρό, αλλά και να αξιοποιήσεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου χτυπήσουν την πόρτα.