Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 26.08.2024

Σήμερα, Σκορπιέ μου, υπάρχει μια περίεργη κατάσταση στην παρέα

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 26.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, είναι σημαντικό να καταλάβεις πως πρέπει να εστιάσεις στο τι λες. Από το πρωί υπάρχει μια τάση να λες πολλά και να υπερβάλλεις σε αρκετά από αυτά, προσπαθώντας να βρεις ίσως κάποιο νόημα. Στη δουλειά θα παρατηρήσεις πως υπάρχει μια δυσκολία να συνεννοηθείς και να εστιάσεις σε αυτά που πρέπει να κάνεις. Παρασύρεσαι εύκολα μέσα στη μέρα. Ουσιαστικά, έχεις την ανάγκη να νιώσεις πως μπορείς να ξεφύγεις από όλα αυτά και εύκολα μπορεί να αναζητήσεις κάποιες πιο ουσιαστικές επαφές και συζητήσεις με φίλους σου. Το κοινωνικό σου κομμάτι φαίνεται να λειτουργεί κάπως πιο αναζωογονητικά σήμερα. 

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, εξετάζεις κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που θέλεις να κάνεις και αντιλαμβάνεσαι πως το οικονομικό δεν είναι και τόσο ευνοϊκό για να προχωρήσεις. Υπάρχει ένας εκνευρισμός και μια άρνηση να παραδώσεις, καθώς πιστεύεις πως οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές. Αυτό θα το παρατηρήσεις και στο κομμάτι του φλερτ, καθώς σήμερα θα ανταποκριθείς περισσότερο σε πιο ρομαντικούς τρόπους. Από την άλλη, είναι ίσως ευκαιρία να επανεξετάσεις αυτές τις ιδέες που έχεις και να δώσεις μια πιο καλλιτεχνική-ευφάνταστη διάσταση. Τέλος, μπορείς να κάνεις πιο εύκολα κάποιες κινήσεις στα επαγγελματικά σου που θα σου προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεσαι. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα είναι ακόμα πιο χαλαρά τα πράγματα και το μόνο το οποίο μπορεί να σε ζορίσει έχει να κάνει με το σπίτι και με κάποια οικογενειακά θέματα που έρχονται στην επιφάνεια. Από το πρωί μπορείς μεν να ρυθμίσεις κάποια από αυτά τα ζητήματα και προσπαθείς να διατηρήσεις μια θετική στάση απέναντι σε αυτά, κάποιες αντιπαραθέσεις όμως με τον μπαμπά ίσως να ανεβάσει τους τόνους μέσα στη μέρα. Κατά τα άλλα, έχεις την ευκαιρία να εκφραστείς πιο καλλιτεχνικά στο κομμάτι της δουλειάς σου και παράλληλα μπορείς να εκφράσεις πιο ουσιαστικά κάποιες βασικές σου ανάγκες. Θέλει ψυχραιμία στο σπίτι και όλα τα υπόλοιπα θα στρώσουν.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα έχεις την ανάγκη να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. κάποιες συζητήσεις δε θα σε αφήσουν εύκολα, για αυτό και θα τις κόψεις ευθαρσώς και χωρίς πολλά-πολλά. Αντιθέτως, μπορεί να επενδύσεις περισσότερο σε κάποιες «κρυφές» επικοινωνίες που θα ιντριγκάρουν πολύ και θα σου ξυπνήσουν ίσως αυτό το απαγορευμένο. Κατά τα άλλα, προτιμάς να ασχοληθείς με άλλα θέματα και να δουλέψεις πάνω σε σημεία σου που σε προβληματίζουν, προκειμένου να τα βελτιώσεις. Δεν ξέρω αν όντως το κάνεις, πάντως σίγουρα σήμερα σου είναι πιο εύκολο να εστιάσεις σε αυτά και να τα παρατηρήσεις μέχρι κάποιο σημείο.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, εστιάζεις σε κοινωνικές επαφές, εξόδους με φίλους και καλοπέραση. Κάποια επαγγελματικά κομμάτια θα χρειαστεί να δουλέψεις μέσα στη μέρα και να δεις πως πρέπει να ακολουθήσεις μια διαφορετική τακτική όσον αφορά τα οικονομικά ανοίγματα που έχεις κατά νου να κάνεις, γιατί δε βγαίνουν τα κουκιά. Υπάρχει μια άρνηση και μια αντίδραση, για αυτό και σε πιάνουν τα νεύρα σου. Όμως, έχεις τη δυνατότητα να βρεις άλλη διέξοδο, καθώς ο τρόπος είναι το σημαντικότερο στο να φτάσεις εκεί που θέλεις. Κατά τα άλλα, έχεις την ψυχολογική υποστήριξη δικών σου ανθρώπων και επιβεβαιώνεσαι για τους συναδέλφους που μπορείς να εμπιστευτείς.

Παρθένος
Παρθένε, σήμερα έχεις πολλές απαιτήσεις από τους άλλους, και η βασικότερη είναι να ακολουθήσουν οι άλλοι τον προγραμματισμό σου. Βασικό χαρακτηριστικό σου αυτό, αλλά σήμερα είναι πιο έντονο. Από το πρωί δοκιμάζεις έναν πιο γαλίφικο τρόπο και αν δεν πιάσει, περνάς σε πιο δραστικά μέτρα. Ουσιαστικά, είναι καλύτερο να εστιάσεις στο να βελτιώσεις κάπως τα πράγματα στα επαγγελματικά σου πλάνα. Κάποιες συνεργασίες σου εξελίσσονται πιο θετικά, ενώ και στη δουλειά υπάρχει μια κατανόηση. Είναι εύκολο να αξιολογήσεις κάποιες καταστάσεις, αρκεί να μη σε πιάσει το στραβό σου και πας κόντρα σε όσους σε συμβουλεύουν. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα είναι κάποια πράγματα που κρατάς κρυμμένα ή κάποια πράγματα που μαθαίνεις και χρειάζεται να κρατήσεις κάποιες ισορροπημένες επαφές με τους άλλους. Δεν είναι εύκολο, καθώς ο εκνευρισμός είναι αρκετός και υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να νιώσεις πως προσβάλουν την ηθική σου ή τη νοοτροπία σου γενικότερα. Κατά τα άλλα, έχεις μια διάθεση να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να εστιάσεις στο τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Στη δουλειά δεν υπάρχει ιδιαίτερος φόρτος και μπορείς να ασχοληθείς και με πιο ενδιαφέρονται για εσένα ζητήματα, ενώ κάποια επαγγελματικά σου μπορεί να ξεκολλήσουν μέσα στη μέρα. 

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, υπάρχει μια περίεργη κατάσταση στην παρέα και αντιλαμβάνεσαι πως κάτι κρύβεται πίσω από περίεργες συμπεριφορές που εντοπίζεις. Αυτό που θέλεις είναι να εκφράσεις το πάθος σου για κάποια θέματα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο, ενώ κάποιες ερωτικές επαφές μέσα στη μέρα θα αλαφρύνουν το κλίμα. Κατά τα άλλα, υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες για να βελτιώσεις το οικονομικό σου κομμάτι μέσα από επεκτάσεις στη δουλειά, ενώ εστιάζεις περισσότερο σε συνήθειες που αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να αλλάξεις, για να βελτιώσεις την ψυχολογία σου γενικότερα. Η μέρα είναι καλή, αν εξαιρέσεις κάποιες αντιδραστικές σου συμπεριφορές. 

Τοξότης
Τοξότη μου, κάτι συμβαίνει με συναδέλφους στη δουλειά και δε μπορείς να καταλάβεις τι. Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια ανταγωνιστική στάση απέναντί σου, εκτός κι αν εσύ κρατάς μια τέτοια στάση απέναντι στους άλλους και έχεις περίεργους σκοπούς. Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να στιγματίσει τη μέρα σου, γιατί στα υπόλοιπα έχεις τη διάθεση να κάνεις πράγματα που θα σε γεμίσουν, να τελειώσεις άμεσα τις δουλειές σου και να εξασφαλίσεις χρόνο για δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να αποσυμπιεστείς και να ηρεμήσεις. Παράλληλα, κάποιες συναντήσεις μπορεί να σου δώσουν το πράσινο φως, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε πιο προσωπικά ζητήματα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα υπάρχει μια δυσκολία να συμβιβαστείς με οδηγίες που σου δίνονται από ανωτέρους. Έχεις μια διάθεση να κάνεις αυτό που θέλεις. Υπάρχει μια ένταση σε συζητήσεις που θα γίνουν για θέματα δουλειάς και έχεις την ανάγκη να επιβάλεις την άποψή σου με κάθε μέσο. Απλά από αντίδραση. Αν παραμείνεις μόνος σου, πιο εύκολα και με μια θετική διάθεση θα μπορέσεις να κάνεις τα πράγματα που έχεις. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να βάλεις κάτι ενδιαφέρον στη μέρα σου και να ξεφύγεις για λίγο από αυτά τα πρέπει που έχεις πάνω στο κεφάλι σου. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις και επαφή με απόψεις και προοπτικές που είναι αρκετά έξω από τη μενταλιτέ σου.

Υδροχόος
Μια πιο καλλιτεχνική διάθεση δίνει την ενέργειά της στη μέρα σου σήμερα, Υδροχόε, και θέλεις να εκφραστείς μέσα από αυτό το πρίσμα, με περισσότερη άνεση και ελευθερία κινήσεων. Ακόμα λίγο έχεις μια συναισθηματική ένταση και μια τάση να απομονώνεσαι, αλλά δε θα κρατήσει πολύ. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι το πάθος που θα βάλεις σε αυτή την έκφραση που θα έχεις, καθώς γίνεσαι έντονος και αρκετά αντιδραστικός, ακόμα και στα πιο απλά που θα ακούσεις. Υπάρχει μια διάθεση να εστιάσεις σε ουσιαστικά για σένα ζητήματα, μπας και βρεις άκρη με το τι μπορεί να συμβαίνει μέσα σου. Η μέρα έχει θετικό πρόσημο, αρκεί να περιορίσεις την αντιδραστικότητά σου, έστω για σήμερα.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, κάποιες διαφορές που υπάρχουν συνεργάτες σε επηρεάζουν αρκετά συναισθηματικά και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Νιώθεις πως εύκολα μπορεί να χαθούν κάποιες ισορροπίες που δεν περίμενες και κάνεις κάποια βήματα για να διορθώσεις την κατάσταση, σε σημείο που φαίνεται επιτρέπεις στους άλλους να σε εκμεταλλευτούν. Ίσως να το βλέπεις πολύ ανιδιοτελώς και θέλεις να δείξεις πως είσαι πρόθυμος να βοηθήσεις, ενώ δίνεις τόπο στην οργή σε πολλά που ακούς και τα διαχειρίζεσαι αρκετά ψύχραιμα. Ενώ έχεις ακόμα την τάση να πεις πολλά και να τα πεις ωμά, προτιμάς να σιωπήσεις και να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους.