Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 25.08.2024

Λέοντα, από το πρωί έχεις την επιθυμία να δείξεις πως μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάποια απαιτητικά επαγγελματικά ζητήματα μόνος σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 25.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, το σκηνικό και σήμερα είναι αρκετά διαφορετικό σε γενικές γραμμές. Τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο ήρεμα σήμερα, καθώς και το πρόγραμμα τρέχει όπως το θέλεις και μπορείς να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου όπως σε βολεύει. Διατηρείς την ψυχραιμία σου και έχεις μια εγκράτεια που είναι αρκετά υποστηρικτική. Αυτό το μόνο που θέλει προσοχή είναι οι συνεννοήσεις που κάνεις για οικονομικά ζητήματα και τα έξοδα που θα προκύψουν μέσα στη μέρα. Το ότι θέλεις να δείξεις το πόσο αυτόνομος είσαι οικονομικά, δε σημαίνεις πως δίνεις σημασία στο πώς και πόσα ξοδεύεις. Θέλει προσεκτικό χειρισμό και μια σκέψη πριν την πράξη.

Ταύρος
Άλλη μέρα η σημερινή, Ταύρε μου. Από το πρωί έχεις μια τάση να απομακρυνθείς από οποιαδήποτε κατάσταση νιώθεις πως σε κρατά δέσμιο και δε σε αφήνει να κινηθείς με ελευθερία και τον τρόπο που θέλεις. Η ανάγκη σου να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να πεις όλα αυτά που θέλεις γίνεται πιο έντονη, απλά ο τρόπος σου είναι άτσαλος και αφιλτράριστος. Κατά τα άλλα, η μέρα έχει ένα πιο θετικό 
vibe και μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που σε χαλαρώνουν, ενώ το φλερτ παίρνει τα πάνω του και σήμερα μπαίνεις ενεργά στο παιχνίδι. Οι ευκαιρίες να βγεις με φίλους και να δρομολογήσεις κάποιες δουλειές σου φαίνονται από το πρωί. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα αυτό που θες είναι να ξεκουραστείς και να πάρεις χρόνο και αποστάσεις από τα πάντα. Έχει ανάγκη να οργανώσεις τα πράγματα μέσα στο κεφάλι σου και να χαλαρώσεις, ενώ προσπαθείς να εντοπίσεις κάποιες αδυναμίες σου και να τις μετατρέψεις σε δυνατά σου στοιχεία. Δεν έχεις όρεξη για συζητήσεις και το δείχνεις από το πρωί, κυρίως απαντώντας κοφτά και χωρίς να το πολυσκεφτείς. Αυτό που θέλεις είναι να επενδύσεις σε σένα και στο χώρο σου, αλλά και να οργανωθείς προσωπικά για να φτιάξεις ένα πρόγραμμα πιο ευέλικτο για τις επόμενες μέρες. Νομίζω πως αν τακτοποιήσεις και το χώρο σου σήμερα, όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, η μέρα σήμερα είναι και πάλι διαφορετική και μπορείς να βγάλεις άκρη πιο εύκολα με κάποιες καταστάσεις, αρκεί να πάρεις αποστάσεις και να δείξεις στους άλλους πως όταν λες πως δε θέλεις να μπλέκονται τρίτοι στα πόδια σου, το εννοείς. Από το πρωί είσαι κάπως πιο απόμακρος και προσπαθείς να διεκπεραιώσεις τις δουλειές σου μόνος σου, κάτι που κάνεις και με επιτυχία. Προσοχή σε οικονομικά θέματα και κυρίως σε συζητήσεις που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες, γιατί άλλα ακούς και άλλα καταλαβαίνεις. Κατά τα άλλα, η μέρα έχει ενδιαφέρουσες επαφές, φλερτ, γνωριμίες και οργανωμένες συναντήσεις που θα βοηθήσουν αρκετά τα παρακάτω σου βήματα.  

Λέων
Λέοντα, από το πρωί έχεις την επιθυμία να δείξεις πως μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάποια απαιτητικά επαγγελματικά ζητήματα μόνος σου και πως έχεις την αυτονομία και την ελευθερία κινήσεων που θέλεις, προκειμένου να κατακτήσεις κάποια πράγματα. Απλά θέλεις το χώρο σου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που εκφράζεσαι και πώς δείχνεις στους άλλους το τι θέλεις να γίνει. Γίνεσαι απότομος και μπορεί να φανείς εμπαθής, χωρίς να ισχύει. Κατά τα άλλα, υπάρχουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά σου θέματα και μπορείς να κάνεις πλάνα – και μόνο πλάνα! – για τα επόμενά σου βήματα. Μην πάρεις αέρα και αρχίσεις τα έξοδα. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, η μέρα φαίνεται να είναι και πάλι διαφορετική. Από το πρωί ξυπνάς με μια πιο επαναστατική διάθεση, σα να θες να πας κόντρα σε όσους προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε ηθικά ζητήματα για να επιβάλουν τη γνώμη τους και προσπαθείς να δείξεις ότι μπορείς να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις, χωρίς να χρειάζεσαι την αποδοχή των άλλων. Κάποιες αποκαλύψεις σήμερα θα σου ανεβάσουν το αίμα στο κεφάλι και θα θελήσεις να δείξεις πως ξέρεις, κάτι που καλό είναι να αποφύγεις. Κατά τα άλλα, έχεις μια διάθεση να περιποιηθείς τον εαυτό σου περισσότερο και να εστιάσεις στο κομμάτι της σχέσης σου. Αν πάλι δεν έχεις σχέση, θα το βγάλεις στη δουλειά και θα βελτιώσεις τις επαφές με συνεργάτες.

Ζυγός
Ζυγέ μου, άλλη μια διαφορετική μέρα ξεκινά και σήμερα και εσύ χρειάζεται να προσαρμοστείς και πάλι. Από το πρωί έχεις μια εσωτερική ανάγκη να νιώσεις πως στηρίζεσαι στα πόδια σου και πως μπορείς να αναπτύξεις μια ασφάλεια αλλά και μια εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, για να μπορέσεις να πας παρακάτω. Και αυτό είναι κάτι μη διαπραγματεύσιμο για σένα σήμερα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πώς αντιμετωπίζεις τα πράγματα πώς ανταποκρίνεσαι σε πολλά που ακούς μέσα στη μέρα από τους γύρω σου, καθώς δίνεις εύκολα απαντήσεις, χωρίς να τις πολυσκέφτεσαι. Κατά τα άλλα, έχεις μια εσωτερική ηρεμία και νιώθεις πως ξέρεις τι πρέπει να γίνει για να καταφέρεις το περί ανεξαρτησίας που θέλεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις με τους απέναντι και να πάρεις αποστάσεις από άτομα που σε ταράζουν και δε σε αφήνουν να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις. Είναι αρκετά σημαντικό σήμερα για σένα να ξεκαθαρίσεις το τι μπορείς να κάνεις – αν συμμετέχεις σε κάποια ομαδικά πρότζεκτ. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πώς κινείσαι μέσα στη δουλειά. Κάποιες συζητήσεις μπορεί να φέρουν δυσφορία και αυτό το διαχειρίζεσαι πιο δύσκολα. Κατά τα άλλα, κρατάς κάποιες ισορροπίες και μένεις πιο στοχευμένος σε αυτά που έχεις να κάνεις, ενώ κάποιες γνωριμίες αυτή την περίοδο φαίνεται να σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον περισσότερο. 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, κάτι σε πιάνει και δεν θέλεις να έχεις πολλές επαφές με τους άλλους, κυρίως στη δουλειά. Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, απλά έχεις την αίσθηση πως έχεις μπει σε καλούπια για αρκετό διάστημα και τώρα αυτό πρέπει να αλλάξει. Δεν είναι εύκολο, όμως κι εσύ δεν είσαι πρόθυμος να κάνεις πίσω. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι ο τρόπος σου απέναντι στους άλλους. Γίνεσαι κάπως απότομος και δεν είσαι τόσο ευέλικτος. Κατά τα άλλα, μέσα από τη δουλειά σου κερδίζεις πόντους και ενισχύεις την εικόνα σου προς τα έξω, ενώ και συναισθηματικά φαίνεται να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στο πώς θέλεις να κινηθείς μέσα στη μέρα. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, αυτό που θέλεις σήμερα είναι να δουλέψεις μόνος σου ή να κάνεις μια γνωριμία που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου. Νιώθεις την ανάγκη να κρατήσεις αποστάσεις από πολλά πράγματα που μπορεί να σε κρατήσουν πίσω ή σε βάζουν σε κανόνες που δε μπορείς – ή και δε θέλεις να ακολουθήσεις – ενώ αυτό που επιθυμείς είναι να εκφραστείς με απόλυτη ελευθερία. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι ο τρόπος που διαχειρίζεσαι κάποιες οικονομικές συζητήσεις που κάνεις, καθώς δεν είναι πολύ ξεκάθαρο στο κεφάλι σου το πώς θες να εξελιχθούν τα πράγματα. Κατά τα άλλα, κινείσαι με ευελιξία σε συζητήσεις και αποφεύγεις εντάσεις, ενώ ο τρόπος σου είναι ξεκάθαρος και δεν υπεκφεύγεις στις απαντήσεις σου.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, αυτό που θέλεις είναι αποστάσεις. Έχεις ανάγκη να νιώσεις πως μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις μόνος σου, χωρίς να υπάρχει κάποια κριτική από την οικογένεια και τον περίγυρό σου και να αποφύγεις και πιθανές παρεμβάσεις στον τρόπο σου. Υπάρχει μια τάση να θέλεις να δείξεις πως δεν είσαι πρόθυμος να κάνεις υποχωρήσεις και τα πράγματα τα λες έξω από τα δόντια. Κατά τα άλλα, όσο παραμένεις σε απόσταση από τους άλλους μπορείς και ρυθμίζεις τις δουλειές σου και να δεις κάποια οικονομικά θέματα πιο προσεκτικά και οργανωμένα. Απλά πρόσεξε μη μείνεις μόνο στη σκέψη, ε. Θα έχεις και κάποια καλά νέα στο κομμάτι αυτό.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα η διάθεση φαίνεται να είναι αρκετά διαφορετική. Από το πρωί οργανώνεις το μυαλό σου κάπως καλύτερα και προσπαθείς να τα βάλεις σε μια σειρά μέσα στο κεφάλι σου. Από την άλλη, έχεις την επιθυμία να δείξεις πως είσαι αυτόνομος και μπορείς να ανταπεξέλθεις σε δύσκολες καταστάσεις μόνος σου. Να τονίσεις την αυτονομία σου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος σου στη δουλειά, καθώς εκεί δεν προσέχεις τι λες και πώς ανταποκρίνεσαι σε αυτά που σου ανατίθενται. Υπάρχει έντονος αυθορμητισμός και ενώ σκέφτεσαι πριν μιλήσεις – ή τουλάχιστον το παλεύεις – δεν πιάνει και τα λες όπως τα νιώθεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ