Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 24.08.2024

Λέοντά μου, σήμερα είναι κάπως έντονο το σκηνικό

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 24.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα πρέπει να νιώσεις ασφαλής για να μπορέσεις να λειτουργήσεις. Το μυαλό σου περιστρέφεται γύρω από αυτό το κομμάτι και προσπαθείς να βρεις τρόπους για να το αναπτύξεις. Τα γεγονότα ωστόσο είναι αρκετά έντονα κι εσύ αντιλαμβάνεσαι πως η σημερινή πίεση δε σου αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια. Η ψυχολογία σου δεν είναι και η καλύτερη. Αναλύεις αρκετά κάποια πράγματα και αναγκάζεσαι να αποδεχτείς τα γεγονότα, όσο και αν δεν το θέλεις. Το θετικό είναι πως στη δουλειά σου αποδίδεις σα να μη συμβαίνει κάτι. Το μεσημεράκι κάποιες συζητήσεις θα σε εκνευρίσουν και στη δουλειά δε θα έχεις την ίδια δυναμική. Θέλει λίγη περισσότερη ψυχραιμία. 

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, το κλίμα αλλάζει και πάλι και η πίεση φαίνεται να είναι αρκετή μέσα στη μέρα. Ενώ έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να εκφραστείς με μεγαλύτερη ελευθερία και να κάνεις κάποια σημαντικά βήματα για εσένα, υπάρχει μια τάση να νιώθεις πως δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από τους στόχους σου και πως χρειάζεται να είσαι όσο πιο αντικειμενικός – σε σημείο αυστηρότητας – με τον εαυτό σου. Η πίεση στα επαγγελματικά παραμένει, αλλά σε πιο ήπιο βαθμό, παίζει όμως το ρόλο της για σένα. Το μεσημεράκι κάποιες εξελίξεις θα επηρεάσουν το οικονομικό σου κομμάτι και αυτό δε θα σου αρέσει, ενώ θα νιώσεις απογοητευμένος που επένδυσες χρόνο χωρίς να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα όσο και να θέλεις να βρεις την ησυχία σου, να ξέρεις αυτό δεν παίζει. Από το πρωί υπάρχει μια ένταση κι ένας εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα, καθώς υπάρχουν απαιτήσεις στο κομμάτι της δουλειάς που δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Και το θέμα είναι πως δε μπορούν να αναβληθούν. Έχεις μια διάθεση κάπως θετική και σε ενδιαφέρει οτιδήποτε προκύψει να το κρατήσεις έξω από το σπίτι σου, το καταφύγιό σου για το επόμενο διάστημα. Προς το μεσημεράκι, υπάρχει μια ένταση και μια βιασύνη να τελειώσεις τις δουλειές σου γρήγορα. Όμως τα αποτελέσματα εύκολα θα χαλάσουν αυτή τη θετική διάθεση, για αυτό καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις στο πόδι. 

Καρκίνος
Καρκινάκι μου, σήμερα δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα. Η κατάσταση είναι αρκετά έντονη και θα χρειαστεί αρκετές φορές μέσα στη μέρα να αποδείξεις – κυρίως στον εαυτό σου – πως οι στόχοι που κυνηγάς και θέλεις να κατακτήσεις αξίζουν όλον αυτό τον κόπο. Από το πρωί, έχεις μια διάθεση να κάνεις συζητήσεις και να αναπτύξεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ προσπαθείς να τα δεις και με μια πιο θετική ματιά. Ωστόσο, η αυστηρότητα που σε πιάνει μπορεί να δώσει ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα, αφού κι εσύ προσπαθείς να κρατήσεις τους τύπους. Το μεσημεράκι σε πιάνει το νεύρο σου και δεν μπορείς να ηρεμήσεις εύκολα, αφού και στο φλερτ σου κάτι αλλάζει και σε ρίχνει ψυχολογικά.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα είναι κάπως έντονο το σκηνικό. Με στραμμένο το ενδιαφέρον σου στο να ενισχύσεις την εικόνα σου και να δείξεις το πόσο εύκολα μπορείς να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που σου προκύπτουν, φτάνεις στο σημείο να πιέσεις τον εαυτό σου αρκετά και να τον οδηγήσεις σε μια υπερβολή. Αυτό θα σε κουράσει αρκετά ψυχολογικά, δε θα σου επιτρέψει όμως να σταματήσεις μέχρι να νιώσεις πως πλησιάζεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Προς το μεσημεράκι και έχοντας λοκάρει άσχημα σε αυτά που θέλεις να κάνεις, είναι εύκολο να πάρεις λάθος αποφάσεις, λόγω κούρασης και έντασης. Σημαντικό να δώσεις βάση στα οικονομικά. Σήμερα δεν είναι για σπατάλες.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, νιώθεις πως βρίσκεσαι στο μέσο των εξελίξεων και δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι. παρά το γεγονός ότι έχεις τη διάθεση να βοηθήσεις και να συμβάλεις όπως μπορείς, αντιλαμβάνεσαι πως οι απέναντι σου στήνουν έναν τοίχο, χωρίς να σου αφήνουν το περιθώριο να προσφέρεις. Από την άλλη, οι συζητήσεις που αναπτύσσονται μέσα στη μέρα σου φέρνουν μια δυσφορία προς το μεσημεράκι και τις μεταφράζεις σαν ανοιχτές προκλήσεις για να αποδείξεις την αξία σου. Κάτι δεν θέλεις να κάνεις, ίσως γιατί δεν είσαι σε φάση να παίξεις και με αθέμιτα μέσα. Γενικά, υπάρχει μια τάση να νιώθεις πως αμφισβητούνται κάποια πράγματα και αυτό δε σου αρέσει.

Ζυγός
Ζυγέ μου καλέ, σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι και δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς ψυχολογικά στα νέα δεδομένα που προκύπτουν από το πρωί ακόμα. Αυτά που παρατηρείς φαίνεται να σε αγχώνουν και το φορτωμένο σου πρόγραμμα δε σου αφήνει τα περιθώρια να το προσαρμόσεις και να μπορέσεις να εξασφαλίσεις λίγο χρόνο για να καταφέρεις να ηρεμήσεις. Είναι πολύ σημαντικό ωστόσο να ξεκουραστείς. Προς το μεσημεράκι κάποιες διαφωνίες ανεβάζουν τους τόνους και οι αντιπαραθέσεις μπορεί εύκολα να στεναχωρήσουν και να σε κάνουν να νιώσεις ενοχικά για τον τρόπο που απαντάς. Σημαντικό είναι να ακούσεις και να μην αντιδράς με πείσμα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα μαζεύεσαι αρκετά. Αντιλαμβάνεσαι πως το κλίμα αλλάζει από χτες και η ένταση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα σε βάζει σε μια διαδικασία να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις απέναντι στους άλλους. Παρά το ότι μπορείς να δεις κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα και οι πληροφορίες αναλύονται πολύ εύκολα, αντιλαμβάνεσαι τα εμπόδια που προκύπτουν στον τρόπο που εκφράζεσαι και κρατάς μια αυστηρή στάση. Το μεσημεράκι θέλεις να εκτονώσεις αυτή την ενέργεια που έχεις και δεν ξέρεις με ποιον τρόπο μπορείς να το κάνεις. Η παρόρμηση είναι αρκετά έντονη και εύκολα βγαίνεις από την οργάνωσή σου, χωρίς να το καταλαβαίνεις. 

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα έχεις βάλει πολλά στο πρόγραμμα – πιθανότατα χωρίς να έχεις δώσει βάση ή απλά ξεχάστηκες – και δεν ξέρεις πώς να τα προλάβεις όλα. Από το πρωί υπάρχει ένα άγχος και μια πίεση, κυρίως με τα του σπιτιού, αφού εκεί παίζει να επικρατεί με το περισσότερο μπάχαλο. Στη δουλειά σου η εικόνα που δίνεις είναι αρκετά καλή, επομένως από εκεί είσαι οκ. Το μεσημεράκι, κάποιες διαφωνίες με συναδέλφους θα ανεβάσουν σημαντικά τους τόνους και μπορεί να βγεις εκτός ορίων, κάτι που αν δεν το μαζέψεις εύκολα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά αυτή τη θετική εικόνα που βγάζεις. Επίσης, αν είσαι σε φάση που διεκδικείς κάτι καλύτερο οικονομικά, αν δεις ότι δεν σε παίρνει, άστο. 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, έχεις μια τάση να εστιάζεις περισσότερο στα επαγγελματικά σου. Το κλίμα αλλάζει σημαντικά σήμερα και οι απαιτήσεις σε συνδυασμό με την ένταση που αντιλαμβάνεσαι να επικρατεί γύρω σου σε επηρεάζουν σημαντικά και δεν σε αφήνουν να κινηθείς με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς. Το ότι ξεσπάς στη δουλειά ωστόσο είναι καλό, καθώς μπαίνεις σε μια γνώριμη σειρά. Πολύ σημαντικό να είσαι αρκετά προσεκτικός στο τι και πώς το λες, καθώς ο τρόπος σου μπορεί εύκολα να τσακίσει κόκαλα, ενώ η αυστηρότητα που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις και η βιασύνη σου να κλείσεις υποθέσεις σε κάνει απότομο και αρκετά απόλυτο. 

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εκεί που ένιωθες πως μπορείς να χαλαρώσεις, έρχεται το Σάββατο για να σου αλλάξει τα δεδομένα. Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχει η δυνατότητα να κινηθείς ευέλικτα, αλλά χρειάζεται να ακολουθήσεις κάποια πολύ συγκεκριμένα βήματα. Κάτι που δε θέλεις καθόλου. Εσύ, πεισματικά σε όλο αυτό προσπαθείς να πας κόντρα, αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να εκνευρίζεσαι περισσότερο. Προς το μεσημεράκι και πάλι προσπαθείς να κάνεις τα δικά σου και να προχωρήσεις κάποια επαγγελματικά σου, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Τα αποτελέσματα όμως θα φανούν κάπως άμεσα και δε θα σε αφήσουν ικανοποιημένο.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα υπάρχει ένα χάος μέσα στο κεφάλι σου και προσπαθείς να το βάλεις σε μια σειρά, μπας και βγει η μέρα. Από το πρωί υπάρχει μια πίεση χρόνου, ενώ είσαι αρκετά αυστηρός σε αυτά που λες στους άλλους, χωρίς να δέχεσαι πως μπορεί να είσαι άδικος ή να έχεις άδικο σε αυτά που λες. Καλό θα ήταν να είσαι ξεκάθαρος και ευθύς σε αυτά που λες στους άλλους, χωρίς να εστιάζεις στο πώς θα βγεις από πάνω. Προς το μεσημέρι σε πιάνει μια νευρικότητα και μια ένταση, ενώ οι τόνοι ανεβαίνουν στο σπίτι. Κάποιες διαφωνίες με συνεργάτες ή και με το αμόρε σε ρίχνουν ψυχολογικά, ενώ είναι σημαντικό να προσέξεις και τα οικονομικά σου.