Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 23.08.2024

Σήμερα, Καρκίνε, είναι μια μέρα αρκετά καλύτερη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 23.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, η μέρα φαίνεται να είναι αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες. Η διάθεσή σου είναι αρκετά καλύτερη και θα παρατηρήσεις πως όλα είναι αρκετά πιο εύκολο να γίνουν μέσα στη μέρα. Από το πρωί βλέπεις πως υπάρχουν αρκετές να αναπτύξεις κάποιες πιο δυναμικές επικοινωνίες και να κάνεις επαφές που θα σου ανοίξουν δρόμους, ενώ και στο επαγγελματικό σου όλα φαίνεται να κινούνται αρκετά καλά. Προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με το πώς διαχειρίζεσαι το πρόγραμμά σου. Νωρίς το απογευματάκι, σε πιάνει μια ένταση και μια τάση να θέλεις να δεις τα πράγματα να εξελίσσονται όπως έχεις στο μυαλό σου. Πολύ σημαντικό να μην αφήσεις την καχυποψία σου να σε οδηγήσει σε περίεργες συμπεριφορές.

Ταύρος
Ταύρε, αποζητώντας την ηρεμία σου σήμερα, αξιοποιείς κάθε ευκαιρία που σου δίνεται για να περάσεις χρόνο μόνος σου, μέσα σε ένα αρκετά ήπιο κλίμα. Προτιμάς να μιλήσεις και να επεξεργαστείς ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία σου, αλλά και με κάποιες παρασκηνιακές δράσεις που μαθαίνεις. Πέρα από αυτά, σήμερα θα έχεις κάποιες ενδιαφέρουσες οικονομικές προτάσεις για συνεργασία, κάτι που θα πρέπει να επεξεργαστείς προσεκτικά και να δεις αν όντως σε συμφέρουν πριν πεις το ναι. Προς το μεσημεράκι, κάποια ζητήματα στη δουλειά φαίνεται να σε αγχώνουν και ή που θα το πάρεις κάπως κατάκαρδα και θα ανακόψεις τη φόρα σου ή που θα πεισμώσεις και θα το πας μέχρι τέρμα. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα είναι μια μέρα που χρειάζεσαι χαλάρωση και από το πρωί βάζεις στο πρόγραμμα το να συναντηθείς με φίλους. Κάνεις κάποιες πολύ όμορφες και διαφωτιστικές συζητήσεις που μπορεί να σε βοηθήσουν να βρεις τους λόγους για κάποιες περίεργες συμπεριφορές που είχες στο παρελθόν, αλλά και να αρπάξεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και να βελτιώσεις τον τρόπο που δρας σε κάποιες καταστάσεις. Από σήμερα θα δώσεις περισσότερη βάση στο πώς νιώθεις, αλλά και σε κάποια οικογενειακά θέματα που θα χρειαστεί να δουλέψεις. Προς το απογευματάκι σε πιάνει μια τάση να θέλεις να ξέρεις τις κινήσεις των άλλων, έχοντας κατά νου πως έτσι θα μπορέσεις να προστατέψεις τον εαυτό σου καλύτερα.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, είναι μια μέρα αρκετά καλύτερη. Έχεις μια ψυχολογία που σου επιτρέπει να κάνεις περισσότερα πράγματα, ενώ και στη δουλειά το κλίμα στρώνει σημαντικά και μπορείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες για να αποδείξεις και πάλι την αξία σου και τις ικανότητές σου. Κάποια οικονομικά θέματα δρομολογούνται πιο εύκολα, αν και πρέπει να είσαι προσεκτικός στις συζητήσεις που κάνεις και στο τι συμφωνίες έχεις στα σκαριά. Πάντως κάνεις πολλά πλάνα και προσπαθείς να οργανωθείς όσο καλύτερα γίνεται σε κάθε ευκαιρία μέσα στη μέρα. Το απογευματάκι κάτι σε κάνει να γίνει πιο καχύποπτος και πιο επιφυλακτικός, ενώ κάποια οικονομικά σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν περισσότερο. 

Λέων
Λέοντα, σήμερα νιώθεις περισσότερη ηρεμία και μια διάθεση να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους, μέσα από όμορφες συζητήσεις ή από διαδικασίες που θα ξεκινήσεις για να λύσεις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί και σου στοίχισαν αρκετά. Κάποια οικονομικά θέματα μπορεί εύκολα να διαλευκανθούν μέσα στη μέρα και ίσως χρειαστεί να λάβεις κάποια επιπρόσθετα μέτρα, προκειμένου να αποφύγεις οικονομικές διαρροές. Σήμερα θα υπάρξουν επαφές που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις τα πλάνα σου και να σε φέρουν και πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Από το απογευματάκι, είναι σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο σου απέναντι στους άλλους, καθώς γίνεσαι αρκετά απαιτητικός και έντονος προς τους απέναντι.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα το πράγμα γίνεται καλύτερο και μπαίνεις μπροστά στις καταστάσεις. Κατά τα άλλα, σήμερα έχεις μια καλύτερη ψυχολογία και προσπαθείς να φέρεις κάποιες ισορροπίες στην επιφάνεια, για να απομακρυνθείς και από συμπεριφορές που εντείνουν τα πράγματα, αντί να τα βελτιώνουν. Το θετικό είναι πως μπορείς να κάνεις κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που θα φέρουν κάποιες θετικές εξελίξεις παρακάτω και που σου δίνουν την ευκαιρία να ενισχύσεις σημαντικά τη θέση σου μέσα στο επαγγελματικό σου πεδίο. Προς το απόγευμα, κάποια ζητήματα στη δουλειά σε πεισμώνουν και μπορεί εύκολα να κάνεις εκρήξεις που ούτε εσύ περιμένεις. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα το πράγμα φαίνεται να είναι αρκετά πιο ήρεμο και οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται για να έρθεις πιο κοντά με τους απέναντι είναι αρκετές. Από σήμερα εσύ μπαίνεις σε μια φάση που εστιάζεις περισσότερο στην ψυχολογική σου ηρεμία, και ένα κομμάτι που θα το ενισχύσει είναι να ξέρεις πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους άλλους. Συζητήσεις που ξεκινάς θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο μέσα στο κεφάλι σου, ενώ μπορείς εύκολα να κάνεις και επαφές που θα προωθήσουν επαγγελματικά σου πλάνα. Προς το απογευματάκι έχεις μια περίεργη ένταση. Θέλω να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου, καθώς γίνεσαι έντονος.  

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως αυτά που έχεις στο πρόγραμμα βγαίνουν πολύ πιο εύκολα και μπορείς να εξασφαλίσεις χρόνο και για εσένα. Από το πρωί έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς πιο σχολαστικά με κάποια ζητήματα, ώστε να τα κλείσεις, ενώ κάποιες συζητήσεις που γίνονται σου δίνουν τη δυνατότητα για να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Πολύ σημαντικό να ακολουθήσεις τη στρατηγική που έχεις στο μυαλό σου, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα και να μην αφήσεις διάφορες σκέψεις να σε αποθαρρύνουν από το να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Προς το απογευματάκι σε πιάνει μια ένταση και ένας εκνευρισμός με κάποιες εξελίξεις σε οικογενειακά σου θέματα.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, έχεις μια πολύ καλύτερη ψυχολογία από το πρωί και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να διασκεδάζεις. Το φλερτ συμπεριλαμβάνεται σε όλο αυτό. Έτσι, έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές επαφές για τα επαγγελματικά σου, αλλά και να έρθεις πιο κοντά με άτομα που σε πολιορκούν εδώ και καιρό. Το σημαντικό είναι πως έχεις τη διάθεση και τις ευκαιρίες να το κυνηγήσεις ακόμα περισσότερο ή να έρθεις πιο κοντά στα άτομα που θέλεις, αλλά και να αναπτύξεις σημαντικές συνεργασίες. Προς το απογευματάκι, έχεις κάποιες περίεργες σκέψεις ή θα υπάρξουν συζητήσεις που θα σε προβληματίσουν και σε φέρνουν πιο κοντά στο έχεις κάποιο ξέσπασμα. 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, έχεις μια αρκετά καλύτερη ψυχολογία. Από το πρωί μπορείς εύκολα να ρυθμίσεις τις υποθέσεις σου και να βελτιώσεις το επικοινωνιακό σου κομμάτι, καθώς να έρθεις και πιο κοντά με άτομα που έχεις παρόμοιες απόψεις. Αυτό σου δίνει τη δύναμη να δεις διαφορετικά κάποιες υποθέσεις σου και να νιώσεις πιο ασφαλής για να τις δρομολογήσεις με τον τρόπο που θέλεις. Σημαντικό να διαχειριστείς ψύχραιμα διαφωνίες και να μην απαντήσεις σε οικογενειακές συζητήσεις που σου ανάβουν τα λαμπάκια. Προς το απογευματάκι υπάρχει μια έντονη φοβία και οι ανασφάλειες σε κάνουν έντονο και απότομο, ενώ γίνεσαι πιο καχύποπτος σε κάποια οικονομικά ζητήματα. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα έχεις μια ηρεμία στο μυαλό σου και ο τρόπος που προσεγγίζεις κάποιες αρκετά σημαντικές για εσένα καταστάσεις μπορεί εύκολα να σου ανοίξει δρόμους και να κάνει τα πράγματα αρκετά πιο εύκολα. Κάνεις κάποιες συζητήσεις με συνεργάτες και μπορείς εύκολα να προσφέρεις και να δεχτείς βοήθεια, καθώς έχεις και ευκαιρίες να προωθήσεις τις δουλειές σου. Επίσης, έχεις και κάποια φλερτ μέσα στη μέρα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι στο οικονομικό σου. Προσοχή σε έξοδα. Το απογευματάκι νιώθεις ότι σου κάνουν υποδείξεις και αυτό φαίνεται να σε πεισμώνει και σε βάζει σε αμυντική στάση. Επίσης, προσπάθησε να μην επιβάλεις τις απόψεις σου. 

Ιχθύες
Ιχθύ, σήμερα το κλίμα είναι αρκετά καλύτερο. Από το πρωί παρατηρείς πως τα πράγματα έρχονται αρκετά εύκολα κι εσύ μπορείς να φτιάξεις ένα πρόγραμμα πιο κοντά στα δεδομένα σου, ώστε να αποφύγεις εντάσεις και άγχος. Είναι σημαντικό να δώσεις λίγο χρόνο και στο αμόρε σου, καθώς σήμερα θέλει λίγο περισσότερη προσοχή αυτό το κομμάτι, ενώ θέλω να προσέξεις και οικονομικές δοσοληψίες που έχεις με συνεργάτες μέσα στη μέρα. Επίσης, μπορείς με ευκολία να μιλήσεις για κάποια οικογενειακά θέματα και να βελτιώσεις κι εκεί το κλίμα. Προς το απογευματάκι, υπάρχει μια πίεση και μια φοβία που φέρνουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες, για το τι μπορεί να συμβαίνει παρασκηνιακά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ