Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 22.08.2024

Δίδυμέ μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να εστιάσεις σε κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Πέμπτης 22.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, από το πρωί υπάρχει μια θολούρα και μια τάση να αντιδράς ή να αναλύεις κάπως πιο υπερβολικά τα πράγματα που σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Το ένστικτο μπορεί να σε καθοδηγήσει για λίγο ακόμα με ακρίβεια, αρκεί να δώσεις βάση και να το ακούσεις όσο είσαι ψύχραιμος. Προς το μεσημέρι, θέλει προσοχή ο τρόπος που αντιδράς σε κάποια επαγγελματικά σου θέματα, αλλά και στο πώς ανταποκρίνεται το άτομο που σε ενδιαφέρει συναισθηματικά. Γίνεσαι απότομος και δεν καταλαβαίνεις τι λες. Το απόγευμα είναι σημαντικό να προσέξεις τα οικονομικά σου και να μην ξεσπάσεις την έντασή σου σε αχρείαστες αγορές ή επενδύσεις που «φαίνονται» κερδοφόρες.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα κρατάς αποστάσεις και προσπαθείς να αφουγκραστείς την κατάσταση κάπως καλύτερα. Από το πρωί έχεις την αίσθηση ότι το ένστικτό σου σου δίνει μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που εσύ ακολουθείς, και καλό είναι να το ακούσεις. Προς το μεσημεράκι, κάποιες συζητήσεις με την οικογένεια ανεβάζουν τους τόνους και μπορεί εύκολα να επανέλθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που εσύ θεωρούσες πως έχουν λήξει, ενώ οι αποκαλύψεις που μπορεί να γίνουν θα σε αφήσουν έκπληκτο. Το απόγευμα κάπου χάνεις την ψυχραιμία σου και δεν θα κολλήσεις στο να πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια, χωρίς να σε νοιάζει το μετά. Προσοχή μην αποκαλύψεις πράγματα που σου έχουν εμπιστευτεί.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να εστιάσεις σε κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα που έχουν να κάνουν με κάποια νέα ξεκινήματα που σκέφτεσαι να κάνεις. Από το πρωί, προσπαθείς να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να διατηρήσεις μια ικανοποιητική εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις το πώς σκέφτεσαι σε κάποια πράγματα, αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείς όλα αυτά που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Μιλάς αρκετά έντονα και αφιλτράριστα, και δεν ξέρεις τι απαντήσεις θα πάρεις… Προς το απογευματάκι, έχεις έναν εσωτερικό εκνευρισμό και δεν μπορείς να το κοντρολάρεις, αλλά και μια ανησυχία που δεν ξέρεις πώς να εξωτερικεύσεις.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, νιώθεις ότι πρέπει να εστιάσεις περισσότερο στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, και κυρίως στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Αντιλαμβάνεσαι πως με τον τρόπο σου μπορείς να εμπνεύσεις εμπιστοσύνη στους άλλους και πως με τον τρόπο αυτό έχεις τη δυνατότητα να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και να δείξεις το τι μπορείς να καταφέρεις. Προς το μεσημέρι, κάποια έξοδα θα σε αγχώσουν, ενώ θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες συζητήσεις για να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις. Το απόγευμα, θα αντιληφθείς πως υπάρχει μια νευρικότητα και δεν μπορείς να διαχειριστείς με ψυχραιμία κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν στη δουλειά. 

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα ξυπνάς με μια πιο φιλοσοφημένη διάθεση και μια επιθυμία να δεις τις καταστάσεις κάπως πιο θετικά κι αισιόδοξα. Θέλεις να ενισχύσεις την ψυχολογία σου, για αυτό και δεν αρνείσαι να ασχοληθείς με καινούργια πράγματα μέσα στη μέρα. Το σημαντικό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην εστιάσεις σε παρελθοντικά γεγονότα που θα επανέλθουν στο μυαλό προς το μεσημεράκι, γιατί από εκεί θα αρχίσει το κομμάτι της υπερβολής. Επίσης, κάποια ξαφνικά γεγονότα στα επαγγελματικά σου θα φέρουν εντάσεις το απόγευμα και ο τρόπος που θα τα διαχειριστείς μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την εικόνα σου. Καταλαβαίνω τα νεύρα, όμως θέλει προσοχή.

Παρθένος
Παρθένε, σήμερα θέλω να είσαι πολύ προσεκτικός στο πώς αναλύεις τις καταστάσεις μέσα στο κεφάλι σου. Κινείσαι αρκετά καχύποπτα και προσπαθείς να κρατήσεις μια απόσταση, προσπαθώντας να βρεις την πραγματική αιτία πίσω από κάποιες καταστάσεις που σε αγχώνουν ή που νιώθεις να σε πιέζουν ψυχολογικά. Το μεσημέρι, κάποια νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου θα σου δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό και είναι πολύ εύκολο να ανοίξεις το στόμα σου και να τα τινάξεις όλα στον αέρα, ενώ από το απογευματάκι και μετά ο τρόπος πως κινείσαι απέναντι στους άλλους και που διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις γύρω σου φανερώνει τη νευρικότητά σου. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα η μέρα θέλει αρκετή προσοχή. Από το πρωί δεν έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχεις να κάνεις και πώς πρέπει να κινηθείς για να ανταποκριθείς στα πρέπει της καθημερινότητας. Περισσότερο έχεις την τάση να ασχοληθείς με πράγματα που σε κάνουν να ξεφύγεις από την πίεση της ρουτίνας. Μέσα στη μέρα είναι πολύ σημαντικό για σένα να εστιάσεις στο κομμάτι των απέναντι και των συνεργατών. Προς το μεσημεράκι θέλει προσοχή ο τρόπος που ανταποκρίνεσαι σε αυτά που σου λένε και στο πώς θα διατηρήσεις τις ισορροπίες, γιατί σκέφτεσαι πολλά ταυτόχρονα και μιλάς αφιλτράριστα και με σπόντες για παρελθοντικά γεγονότα. Από το απόγευμα γίνεσαι κάπως πιο έντονος και κυκλοθυμικός.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, κάποια ζητήματα δουλειάς φαίνεται να είναι αρκετά απαιτητικά. Από το πρωί, προσπαθείς να διατηρήσεις μια επαφή με τα δεδομένα που έχεις και να αξιοποιήσεις όσο πιο καλά μπορείς τις πληροφορίες που συλλέγεις ή το πόσο εύκολα μπορείς να ακούσεις το ένστικτό σου. Κάποιες επαφές που κάνεις στα επαγγελματικά σου θα φέρουν στην επιφάνεια παρελθοντικές διαφωνίες που δεν θα επιλυθούν εύκολα. Αντιθέτως, θέλω να προσέξεις τη στάση σου, γιατί εύκολα μπορεί να εκτεθείς, χωρίς να το καταλάβεις. Το απόγευμα, οι αντιπαραθέσεις με συναδέλφους είναι εύκολο να οξύνουν αρκετά τα πνεύματα.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, υπάρχει μια διάθεση να κάνεις κάποια πράγματα που σε ευχαριστούν και που σε γεμίζουν με θετική ενέργεια. Από το πρωί υπάρχει μια έντονη διαίσθηση, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να φέρουν κάποιες θετικές εξελίξεις, χωρίς να θεωρείς εσύ τίποτε δεδομένο. Προς το μεσημέρι είναι σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο που απαντάς στους άλλους, καθώς υπάρχουν αρκετές συζητήσεις που θα σε φέρουν εύκολα στο όριο. Καλό είναι να μην αναλωθείς σε φαινομενικά σοβαρές συζητήσεις, ενώ από το απόγευμα κάποια σκηνικά στη δουλειά σε εκνευρίζουν και σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να παραμείνεις συγκεντρωμένος.

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου, σήμερα η μέρα είναι κάπως περίεργη. Από το πρωί ακούς μια φωνούλα μέσα στο κεφάλι σου να σου δείχνει πώς πρέπει να κινηθείς ή να σου δίνει σημάδια για τι πρέπει να κάνεις. Κάποια οικογενειακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο για να σου δείξουν τι πρέπει να προσέξεις παρακάτω. Προς το μεσημεράκι, το μυαλό σου γυρνάει σε περιστατικά που σε είχαν στιγματίσει ψυχολογικά και σα να ξυπνούν κάποιες ανασφάλειες που σε ταράζουν και σε κάνουν να θέλεις να ανοίξεις συζητήσεις για να τα βγάλεις από μέσα σου. Το απόγευμα, θέλω να προσέξεις το πώς φλερτάρεις και ανταποκρίνεσαι σε αυτό το κομμάτι, γιατί εύκολα μπορεί να βγάλεις λάθος εικόνα στο άτομο που σε ενδιαφέρει πραγματικά.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, από το πρωί υπάρχει μια τάση να προσπαθείς να καταλάβεις πού οδηγούν οι καταστάσεις που σε απασχολούν αυτό το διάστημα, κι ενώ μπορείς να βγάλεις άκρη ενστικτωδώς, επιμένεις στο να τις προσεγγίσεις περισσότερο με τη λογική. Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις ουσιαστικές επικοινωνίες μέσα στη μέρα και να κρατήσεις αποστάσεις – από το μεσημέρι κυρίως – από συνεργάτες που με τον τρόπο σου σε προκαλούν για να αντιδράσεις. Γιατί όλο αυτό το απόγευμα μπορεί εύκολα να γιγαντωθεί μέσα σου και οι αντιδράσεις σου θα είναι απρόσμενες και αρκετά σπασμωδικές. Σημαντικό να εστιάσεις σε θέματα του σπιτιού και να δεις πώς μπορείς να βρεις λύσεις, χωρίς εντάσεις.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ πηγαίνεις, για λίγο ακόμα μέσα στη μέρα, με βάση το τι σου λέει το ένστικτό σου και προσπαθείς να επενδύσεις περισσότερο σε πράγματα που ενισχύουν την ασφάλεια. Είναι εύκολο να καταλάβεις το ποιος πάει να σε εκμεταλλευτεί οικονομικά σήμερα και αυτό σίγουρα θα σε γλιτώσει από πολλά, αρκεί να παραμένεις σε επαφή με την πραγματικότητα. Το μεσημέρι θα χρειαστεί να παραμείνεις ψύχραιμος στον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποια ζητήματα καθημερινότητας, καθώς εκεί μπορεί να χαθεί κάπως το πράγμα και να πεις πολλά που δεν πρέπει, ενώ το απόγευμα είναι σημαντικό να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Σε πιάνει μια νευρικότητα που θα μπορεί να φέρει εντάσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ