Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 21.08.2024

Ταύρε, σήμερα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα και δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για αλληλεπιδράσεις με άλλους

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 21.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα νιώθεις πως υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να διαχειριστείς τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό σου κομμάτι. Από το πρωί κινείσαι αρκετά περίεργα και το ένστικτό σου σου δίνει σημάδια για να προσέξεις διάφορα. Είναι πολύ σημαντικό να κοντρολάρεις τη νευρικότητά σου αλλά και αυτά που λες, καθώς δεν υπάρχει φίλτρο. Το μεσημέρι, ίσως βρεις άκρη σε ένα οικονομικό σου θέμα ή θα σου δοθεί η ευκαιρία να το δεις πιο προσεκτικά για να λυθεί. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι αποφάσεις στα επαγγελματικά και σε ποιες επαφές σου επενδύεις για κάτι καλύτερο. Τα διλήμματα δεν είναι το φόρτε σου, άλλωστε.

Ταύρος
Ταύρε, σήμερα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα και δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για αλληλεπιδράσεις με άλλους. Από το πρωί υπάρχει μια ένταση και ένα κλίμα που δεν σε αφήνει να πάρεις σωστές αποφάσεις και να κάνεις σωστές κινήσεις, ούτε για την κοινωνική σου εικόνα ούτε για τα προσωπικά και επαγγελματικά σου θέματα. Καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός σε επαγγελματικά θέματα κυρίως και σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, καθώς βιαστικές αποφάσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις. Το μεσημέρι θα έρθεις για λίγο στα ίσια σου και οι φίλοι ίσως σε βοηθήσουν να επανέλθεις, αρκεί να μην φερθείς πεισματικά και δεν ακούσεις τίποτα. 

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, έχεις ένα περίεργο ένστικτο που σε προϊδεάζει για το τι θα συμβεί στη δουλειά. Κάτι που είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις και να μην ενδώσεις σε αυτό το αίσθημα ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και να μην προετοιμαστείς καταλλήλως. Ενώ αντιλαμβάνεσαι τι κάνεις, δείχνεις να μη μπορείς να κρατηθείς. Το μεσημέρι, που θα έχεις χρόνο μόνος σου θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα κάπως πιο αντικειμενικά, έστω και για λίγο. Το θέμα είναι πως ο τρόπος που σκέφτεσαι και οι συζητήσεις που συμμετέχεις σε γεμίζουν με διλήμματα και με μια δυσκολία να αποφασίσεις για το τι είναι πιο σωστό να κάνεις ή τι θα σε ωφελήσεις καλύτερα. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα τα πράγματα γίνονται αρκετά έντονα, από το πρωί ακόμα. Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και προσπαθείς σε κάθε ευκαιρία να δείξεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε δύσκολες καταστάσεις, χωρίς να δεχτείς κάποια βοήθεια. Το θέμα είναι πως υπάρχει μια παρασκηνιακή δράση και μια δική σου ανάγκη να προετοιμαστείς για να απαντήσεις καταλλήλως, χωρίς να το σκέφτεσαι ιδιαίτερα. Το μεσημέρι θα έχεις επαφές με φίλους που θα σε βοηθήσουν να δεις πιο ψύχραιμα την κατάσταση, αλλά για λίγο. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι οι «ευκαιρίες» που θα σου παρουσιαστούν στο οικονομικό. Δεν υπάρχουν διλήμματα, για αυτό δώσε βάση και μην τσιμπάς σε ό,τι σου λένε.

Λέων
Λέοντά, σήμερα το κλίμα είναι αρκετά έντονο. Από το πρωί ακόμα υπάρχει ένα περίεργο κλίμα και αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι να βρεις κάποια πράγματα για να κρατηθείς. Πέρα από αυτό, κάποια οικονομικά ζητήματα φαίνεται να σε πιέζουν στο επαγγελματικό και σήμερα θα δεις τα πλάνα σου και τους στόχους σου να ανακόπτουν ταχύτητα. Καλό είναι να μην πιέσεις καταστάσεις, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι τα αντίθετα από αυτά που θέλεις. Άκου το ένστικτό σου και μην κάνεις του κεφαλιού σου. Προς το μεσημέρι θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις πάνω σε κάποια θέματα, το σημαντικό όμως είναι να χειριστείς ορθά τα διλήμματα που προκύπτουν. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες όσο περισσότερο γίνεται. Το κλίμα είναι αρκετά περίεργο και οι συναναστροφές σου με τους άλλους φαίνεται να είναι αρκετά περίπλοκες σήμερα. Κάποιες ανησυχίες στο επαγγελματικό σου κομμάτι ξυπνούν ένα πιο ανταγωνιστικό μέρος του εαυτού σου και σκέφτεσαι πως πρέπει να κάνεις άμεσες κινήσεις για να αναδειχθείς. Αυτό που θέλει προσοχή είναι πως δεν σκέφτεσαι ίσως τις συνέπειες, αν και το μεσημέρι κάπως φαίνεται να επανέρχεται η λογική. Κάποιες παρασκηνιακές δράσεις όμως και το ότι τις μαθαίνεις, δε σε αφήσουν να ηρεμήσεις και φαίνεται να παίρνεις τελικές – αν και βιαστικές – αποφάσεις. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα το πρόγραμμα είναι αρκετά ζόρικο και το κλίμα στη δουλειά δε θα βοηθήσει ιδιαίτερα για να το δεις κάπως διαφορετικά. Αντιθέτως, και οι δικές σου αντοχές είναι κάπως πεσμένες και τα νεύρα σου είναι αρκετά ευαίσθητα, με αποτέλεσμα σήμερα είναι πολύ πιο πιθανό κάποιο ξέσπασμα, ιδίως με συναδέλφους που υπάρχει κόντρα καιρό τώρα. Σίγουρα θα έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόσεις τις καταστάσεις, το θέμα είναι κατά πόσο το θέλεις. Το μεσημέρι θα σου δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείς ουσιαστικά με ένα οικονομικό σου θέμα, ενώ κάποιες εξελίξεις στη δουλειά θα σου δημιουργήσουν διλήμματα για το τι πρέπει να κάνεις και τι είναι καλύτερο για σένα.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, η μέρα είναι αρκετά έντονη και θα ασχοληθείς περισσότερο με αυτά που πρέπει να κάνεις. Κάποια επαγγελματικά σου πλάνα σε ζορίζουν αρκετά και η τάση σου να είσαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο σε οδηγεί σε αρκετά παρορμητικές κινήσεις που δεν θα οδηγήσουν κάπου. Επίσης, λοκάρεις σε στόχους που δεν έχουν κάποια προοπτική να εξελιχθούν. Τι θες να αποδείξεις, δε ξέρω. Τώρα, το μεσημέρι κάποιοι συνεργάτες θα σε βοηθήσουν να βρεις λίγο τα πατήματά σου για λίγο, ενώ αυτό που πρέπει να προσέξεις πολύ είναι κάποιες ανακοινώσεις που θα γίνουν στη δουλειά. Δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο το σκηνικό και αν δεν προσέξεις, θα αποπροσανατολιστείς περισσότερο. 

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα η μέρα φαίνεται αρκετά ζόρικη από το πρωί και το θέμα είναι πως δεν υπάρχει κάτι να σε ηρεμήσει ή να σου δώσει ένα αίσθημα ασφαλείας. Αρκετά απαιτητικό το κλίμα και δυσκολίες που προκύπτουν με τους συνεργάτες σε κάνουν να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις ψύχραιμα. Ναι, το ένστικτό σου είναι αρκετά έντονο, αρκεί να το ακούσεις με ψυχραιμία. Κάτι που μπορεί να συμβεί το μεσημέρι, καθώς μια έκλαμψη λογικής θα φανεί. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πώς ανταποκρίνεσαι σε συζητήσεις που γίνονται γύρω σου και κατά πόσο προσπαθείς να διαχειριστείς λογικά τα δεδομένα σου. Δεν είναι εύκολο και κάποια διλήμματα φαίνεται να σε μπερδεύουν αρκετά.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, υπάρχει μια ένταση και μια σύγχυση που δε σε αφήνει να δεις καθαρά τις προοπτικές που θα σου παρουσιαστούν μέσα στη μέρα. Η ανάγκη σου να κατανοήσεις τις καταστάσεις που αντιλαμβάνεσαι γύρω σου, κυρίως στη δουλειά, μπορεί να σε κάνει να βιαστείς και να πάρεις πρωτοβουλίες που δεν θα οδηγήσουν κάπου. Επίσης, μέσα από συζητήσεις θα κατανοήσεις καλύτερα τα πράγματα, αρκεί να δώσεις βάση και να μην αναλωθείς σε υπεραναλύσεις και βιαστικά συμπεράσματα. Το μεσημέρι θα υπάρξει μια ευκαιρία για μια γνωριμία ή μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Το σημαντικό είναι να κρατήσεις χαμηλά τη μπάλα και να μην ψάχνεις δράκους εκεί που δεν υπάρχουν.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα είναι μια μέρα αρκετά απαιτητική και θέλει προσεκτικούς χειρισμούς, ειδικά σε ό,τι αφορά το οικονομικό σου κομμάτι. Από το πρωί φαίνεσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις κάποια προσωπικά σου σχέδια στο επαγγελματικό σου, βασιζόμενος αρκετά στο ένστικτό σου. Καλό είναι να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου σήμερα, καθώς υπάρχει και ένα πιο θολό πεδίο δράσης, που δεν το έχεις πάρει γραμμή. Το μεσημέρι θα προσπαθήσεις να βρεις ευκαιρία και να χειριστείς κάποιες καταστάσεις, πιθανότατα οικογενειακές, με ψυχραιμία. Απλά να ξέρεις πως οι αντιδράσεις σε οτιδήποτε σου λένε και το αίσθημα ότι έχεις δίκιο, φέρνει εμπόδια και μπερδέματα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, το κλίμα αλλάζει σημαντικά σήμερα και οι πιέσεις είναι και πάλι αρκετές. Από το πρωί ακόμα, παρά τις προσπάθειές σου να παραμείνεις συγκεντρωμένος και οργανωμένος, αντιλαμβάνεσαι πως το συναισθηματικό σου κομμάτι δε σε αφήνει να λειτουργήσεις έτσι. Μπορεί το ένστικτό σου από σήμερα να σε οδηγεί και να σου στέλνει σημάδια για το τι πρέπει να κάνεις, αλλά δεν… Προς το μεσημέρι, ανακτάς για λίγο την ψυχραιμία σου και προσπαθείς να βρεις άμεσες λύσεις. Η δυσκολία όμως στην επικοινωνία, κυρίως στη δουλειά και οι συζητήσεις με ανωτέρους, σα να περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα και σε αφήνουν με διλήμματα αρκετά σοβαρά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ