Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 19 - 25 Αυγούστου 2024

Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις μια αξιολόγηση του εαυτού σου αυτή την εβδομάδα Ζυγέ μου

Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 19 - 25 Αυγούστου 2024

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ, καλή εβδομάδα! Αυτές τις μέρες ο Δίας έχει τις καλές του και σου λέει να προχωρήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με συναντήσεις, συνομιλίες, γνωριμίες και γενικότερα ψυχαγωγία. Πάντως εάν σε ενδιαφέρει να επεκτείνεις την μόρφωσή σου ή να εκπαιδευτείς πάνω σε κάτι νέο, η ώρα για να το κάνεις είναι τώρα, αν δεν αλλάξεις γνώμη χωρίς λόγο και αιτία, έτσι; Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, μάλλον θα κάνεις μια γνωριμία κάπως πρωτότυπη και έξω από τα νερά σου (πανσέληνος στον Υδροχόο- hello!). Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε αυτό το talking που αποφεύγατε καιρό, ίσως σας βγει και σε καλό! Επαγγελματικά, ενδέχεται κάποιες μικροαλλαγές της τελευταίας στιγμής να σε αναγκάσουν να αναπροσαρμοστείς εντελώς στα ξαφνικά.  
Ταύρος
Καλή εβδομάδα Ταυράκι μου! Θέλω να καταλάβεις πως εάν κάτι σε στρεσάρει, καλό είναι να κάνεις έστω και μια προσπάθεια για να το λύσεις κι όχι να μένεις εκεί άπραγος και υπερ- αγχωμένος. Αυτό το άγχος επικεντρώνεται γύρω από τα οικονομικά σου ή ίσως να εκκρεμούν τα διαδικαστικά σχετικά με κάποιο περιουσιακό στοιχείο. Παράλληλα, οι οικογενειακές - επαγγελματικές σου σχέσεις είναι λίγο κόκκινο πανί, σωστά; Στα αισθηματικά, η Πανσέληνος στον Υδροχόο σου λέει πως είτε θα γνωρίσεις κάποιον με εντελώς άλλο mindset από το δικό σου, είτε θα δεις ξανά τα πράγματα -υπό άλλο πρίσμα όμως- σχετικά με ένα παλιό φλερτ (αν είσαι ελεύθερος). Aν είσαι σε σχέση, κάποιες αποκαλύψεις ή γεγονότα θα σε αναγκάσουν να δεις την σχέση σου με άλλο μάτι- είτε καλό, είτε κακό. Επαγγελματικά, κάποιες αλλαγές ή και μικροτσακωμοί με τους συναδέλφους/ συνεργάτες σε βγάζουν από το πρόγραμμα. 
Δίδυμοι
Αγαπημένο Διδυμάκι, καλή εβδομάδα! Όλοι ξέρουμε πόσο διψάς για μπλα μπλα, επικοινωνία, γνωριμίες κλπ. Ήρθε η ώρα σου να το παρακάνεις και να μας πρήξεις λόγω της παρουσίας του Δία στο ζώδιό σου. Εγώ θα σου προτείνω να συγκρατήσεις αυτή τη διάθεση, καθώς μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, π.χ. να ακουστούν λίγα παραπάνω κουτσομπολιά ή να μην το κλείνεις και να καταλήξεις να γίνεις απόλυτος και να μην σου μιλάει άνθρωπος, δεν ξέρω, λέω. Στα γκομενικά, αν είσαι ελεύθερος, τρως μια σφαλιάρα, καθώς συνειδητοποιείς πως παραζητάς πολλά από τους άλλους και γι' αυτό μένεις Ματίνα Μανταρινάκη. Αν δεν είσαι ελεύθερος, νιώθεις πως τώρα βλέπεις πιο έντονα όλα τα αρνητικά του συντρόφου σου, ε να σου θυμίσω λίγο πως κανείς μας δεν είναι τέλειος, έτσι; Επαγγελματικά, αν υπήρχαν πράγματα που σε άγχωναν, τώρα έχουν τις προοπτικές να ανατραπούν κι εσύ να πάρεις μια ανάσα.  
Καρκίνος
Καρκινάκι, καλή εβδομάδα εύχομαι! Μάλλον κάποιο γκομενικό ή κάποια συνεργασία σου θα αποτελέσει παρελθόν για σένα από αυτή την εβδομάδα και μετά. Αυτό συμβαίνει κυρίως, επειδή εσύ όλο αναζητάς κάτι καλύτερο και καλύτερο και πάει λέγοντας από αυτό που ήδη έχεις. Ξέρεις τι λένε γι' αυτούς που ψάχνουν τα πολλά, αλλά χάνουν και τα λίγα, ε; Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, πιάνεις τον εαυτό σου να βιώνει ξανά παλιά τραύματα ή ανασφάλεια, που μπορεί να στα προκάλεσαν παλιά γκομενάκια- δεν τα ρίχνω πάλι σε σένα, οκ; Απλά αυτό σε φρενάρει στο να ζεις το τώρα και ίσως περάσει η καλή ευκαιρία από μπροστά σου κι εσύ την χάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, κάπως σε πιάνει η πρεμούρα για γκρίνια- νάζια (μόνο εσύ το βλέπεις έτσι). Σε αυτό το σημείο να πω πως το καλύτερο θα ήταν να μιλάς ανοιχτά. Επαγγελματικά, προβλέπεται να μπεις σε διαδικασίες αναθεώρησης, καθώς όλο και κάποια συνθήκη θα το απαιτήσει.  

Λέων 
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Εσύ κανονικά ακάθεκτος συνεχίζεις να ζεις το καλοκαιράκι, να ξεσκάς και να το ρίχνεις έξω. Όχι μόνο αυτό, αλλά βλέπεις πως επαγγελματικά αρχίζει το τοπίο να καλυτερεύει κατά πάρα πολύ, οπότε γιατί να μην το γιορτάσεις; (ευκαιρία έψαχνες!). Αν υπάρξει και κάποιος με λίγα νεύρα παραπάνω, ξέρεις εσύ, τον πήρε και τον σήκωσε έτσι; Και να σου πω να είσαι ψύχραιμος δεν θα το κάνεις, καθώς η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη (ειδικά με κάποιον συνάδελφο/ προϊστάμενο). Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, η πανσέληνος στον Υδροχόο δείχνει πως μάλλον θα προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σου φωτίσουν νέους δρόμους. Αν δεν είσαι ελεύθερος, θα αλλάξουν κάπως οι συνθήκες μεταξύ σας κι εσύ θα αναθεωρήσεις για πολλά πράγματα. Επαγγελματικά, εκτός από τον τσαμπουκά, πρόσεχε και τις ξαφνικές αλλαγές, γκεγκε;
Παρθένος
Καλή εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε! Είναι γεγονός πως έχεις περάσει κάποιες δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό, όμως για να τα λέμε όλα, κάπου φταις κι εσύ, για να μην πω φταις μόνο εσύ. Αν θέλεις να δεις χαΐρι σε επαγγελματικά πχ., άσε τα γκομενιλίκια στην άκρη, αφού βλέπεις σε πάνε μόνο πίσω. Επιλογές είναι αυτές, έτσι; Στα ερωτικά σου λοιπόν, αν είσαι ελεύθερος, ενώ θα θες να κάνεις βήματα για να βρεις αυτό το κάτι, όλο και κάτι άλλο θα σε σταματάει. Ανασυγκροτήσου και δοκίμασε ξανά. Αν είσαι δεσμευμένος, μια παγωμάρα που υπάρχει σε κάνει να θες να χωρίσεις, αλλά εντάξει μην φτάνουμε και στα άκρα, αν δεν χρειάζεται. Επαγγελματικά, πιέζεσαι λίγο με τις συνεχείς αλλαγές, ενώ νιώθεις πως το πορτοφόλι σου θέλει μια παραπάνω προσοχή.   
Ζυγός
Καλή εβδομάδα, αγαπητό Ζυγάκι! Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις μια αξιολόγηση του εαυτού σου. Εγώ θα σου πω να είσαι επιεικής, καθώς ναι μεν έκανες κάποιες ατασθαλίες το προηγούμενο διάστημα, αλλά όλοι έχουμε δικαίωμα στα τσιλάρισμα πού και πού, σωστά; Γενικώς απόφυγε τα μεγάλα λόγια και τα άκρα σε οποιονδήποτε πάει να τεστάρει τα όριά σου. Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις να σε διακατέχει το πάθος και ο ενθουσιασμός και ξεκινάς το lover hunting. Αν δεν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για χαλάρωση, αλλά σκέψου και το πως θέλεις να εξελίξεις την σχέση σου αργότερα. Επαγγελματικά, δες πως μπορείς να ελιχθείς μέσα από τις αλλαγές και μην τις αφήσεις σε καμία περίπτωση να σε αγχώσουν, καθώς όλοι ξέρουμε τι drama ακολουθεί μετά από αυτό. 
Σκορπιός
Αγαπημένε Σκορπιέ, καλή εβδομάδα! Θα σου πω πως αυτές τις μέρες καλό θα ήταν να ψάξεις λύσεις γύρω από τα θέματα που σε απασχολούν μέσα από τον κύκλο και τις γνωριμίες σου. Παράλληλα νιώθεις ακόμα μια πίεση γύρω από τα επαγγελματικά - οικονομικά. Στα γκομενικά σου, η πανσέληνος στον Υδροχόο ταράζει κάπως τα νερά. Αν είσαι ελεύθερο πουλί, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις άτομα που είτε να σου βγάλουν έντονα συναισθήματα, όπως πάθος, είτε να σου αλλάξουν εντελώς τις προσδοκίες που έχεις. Αν δεν είσαι ελεύθερο πουλί, έρχονται ανατροπές, καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση μέχρι και να χωρίσεις, γιατί οι προκλήσεις σε συνδυασμό με το ανατρεπτικό κλίμα των ημερών δεν σου αφήνουν και άλλη επιλογή. Επαγγελματικά, σε θέλω έτοιμο για αλλαγές, καθώς και αναθεωρήσεις σε οικονομικά θέματα.
Τοξότης
Καλή εβδομάδα, αγαπημένε μου Τοξότη! Έχεις την ευκαιρία τώρα να αναδείξεις την κοινωνικότητά σου, κάτι που θα σε πάει ένα βήμα παραπέρα όσον αφορά τα σχέδιά σου. Θέλω, όμως, μέσα σε αυτό το mood, να προσέξεις την συμπεριφορά σου, καθώς εύκολα η τόση κοινωνικότητα γυρνάει μπούμερανγκ. Γενικώς κοίτα να αποφύγεις καβγάδες και τσαμπουκάδες. Στα αισθηματικά, αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιο άτομο με διαφορετικά μυαλά από τα δικά σου. Αυτό δεν είναι πάντα κακό, απλά εσένα ίσως σε αγχώσει και σκεφτείς από την αρχή αν θες γάμο και παιδιά ή μια ξεπέτα. Εγώ αναρωτιέμαι, μήπως πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο πρώτα; Αν δεν είσαι μόνος, κάνεις σκέψεις για το μέλλον και προχωράς είτε σε μονιμοποίηση της σχέσης, είτε στην λήξη της. Επαγγελματικά, μπορεί να μην πραγματοποιηθούν τώρα όλα τα σχέδιά σου, αλλά κι αυτό στο πρόγραμμα δεν είναι; 
Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Με χαρά σου ανακοινώνω πως και το χαμόγελό σου θα ξαναβρείς και η αισιοδοξία σου θα ανέβει και επαγγελματική άνοδος θα υπάρξει! Ωστόσο όλα με μέτρο, κοινώς μην πάρεις καμία ριψοκίνδυνη απόφαση και τρέχουμε μετά. Γενικώς πρέπει να διαχειριστείς λίγο καλύτερα τον χρόνο σου και να μην τον σπαταλάς τσάμπα, καθώς ο χρόνος -λένε- είναι χρήμα. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, ίσως νιώσεις πως δεν είναι η ώρα για φλερτ ή πως οι γνωριμίες που κάνεις δεν σε πολυκαλύπτουν. Εντάξει, άστο για τώρα και προσπαθείς από την άλλη εβδομάδα. Αν δεν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις μια τύπου απομάκρυνση ή γενικότερα πως δεν καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον όπως κάποτε. Επαγγελματικά, ίσως προκύψουν κάποιες αλλαγές ή καθυστερήσεις, οι οποίες θα σε αναγκάσουν να τα βάλεις κάτω και να τα ξαναδείς όλα από την αρχή. 
Υδροχόος
Αγαπητέ μου Υδροχόε, καλή εβδομάδα εύχομαι! Από την μια, υπάρχουν κάποιες σχέσεις σου που έφτασαν στο απροχώρητο, κυρίως λόγω δικής σου αμέλειας. Από την άλλη, όμως, σχεδιάζεις καινούργια ξεκινήματα (σε επαγγελματικό κομμάτι) και θέλω να σου πω πως έχουν προδιαγραφές για επιτυχία - και μάλιστα μακροχρόνια! Κοίτα μόνο να μην αφήνεις εκκρεμότητες. Στα γκομενικά, με την πανσέληνο στο ζώδιό σου, δεν αποκλείεται να νιώσεις έτοιμος να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, όπως να μονιμοποιήσεις ένα φλερτ, αν είσαι ελεύθερος. Αν δεν είσαι, ίσως θελήσεις να αναθεωρήσεις την εξέλιξη της σχέσης σου και να προχωρήσεις είτε σε κάτι πιο μόνιμο, π.χ. συγκατοίκηση, είτε ακόμα και στην λήξη της. Επαγγελματικά, όσο κινείσαι με διπλωματία και ευελιξία μην φοβάσαι τίποτα. 
Ιχθύες
Καλή εβδομάδα, αγαπημένο Ψαράκι! Αν νιώθεις κάπως κουρασμένος ή αγχωμένος, θα σε συμβούλευα να μην το αφήσεις να σε κυριέψει, καθώς αυτό θα δώσει τροφή σε επιτήδειους που σε περιτριγυρίζουν. Σε αυτό το mood θέλω να σε προλάβω - προφυλάξω από μερικές προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν (από τους ίδιους επιτήδειους), οι οποίες δεν είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, πρέπει πρώτα να δεις μέσα σου τι ακριβώς ζητάς και μετά να βγεις έξω και να το ψάξεις. Αν δεν είσαι single, γίνεσαι κάπως σκληρός προς το ταίρι σου και βάζεις τελεσίδικα για το δικό σου καλό (ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις εσύ). Επαγγελματικά τώρα, οκ ναι μπορεί να συμβούν κάποια απρόοπτα, αλλά κι εσύ κάπου έπρεπε να το έχεις συνηθίσει και να μένεις και λίγο ζεν.