Κριός
Κριέ μου, σήμερα θέλω να πάρεις χρόνο για τον εαυτό σου και να απέχεις από την ενεργό δράση. Ναι, ξέρω σου είναι δύσκολο, όμως χρειάζεσαι να ξεκουραστείς και να βρεις χρόνο να ασχοληθείς σοβαρά και ουσιαστικά και με το συναισθηματικό-ψυχολογικό σου κομμάτι. Προς το μεσημεράκι θα καταλάβεις ότι χρειάζεται να δεις κάποια πράγματα πιο σοβαρά, παρά την έντονη παρόρμησή σου να τα κυνηγήσεις, ενώ από το απόγευμα και μετά, άλλη μια επιβεβαίωση πως θέλεις το χρόνο σου θα έρθει και από το κομμάτι της δουλειάς. Εκεί θέλω να είσαι πιο ψύχραιμος όμως, καθώς μπορεί να μάθεις πράγματα που θα σε ταράξουν συναισθηματικά και μπορεί να πεις αυτά που νιώθεις ωμά και πιο… επιθετικά.

Ταύρος
Όλα αυτά που πρέπει να χωνέψεις, Ταύρε μου, σου παραπέφτουν πολλά σήμερα και το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεσαι χρόνο να βρεις τα πατήματά σου. από το πρωί προσπαθείς να τα βάλεις σε μια σειρά και να συνειδητοποιήσεις το τι ισχύει και τι όχι, ενώ προς το μεσημεράκι σηκώνεις μανίκια και ασχολείσαι σοβαρά με πολλά από αυτά που σε απασχολούν. Η στάση που κρατάς απέναντι σε κάποια άτομα της παρέας είναι πιο αυστηρή, απλά κι εσύ δε μπορείς να καταλάβεις τον λόγο. Στο κομμάτι της δουλειάς, προσπαθείς να παραμείνεις συγκεντρωμένος και να μην αφήσεις κάποιες απογοητεύσεις να σε ρίξουν. Θέλει ψυχραιμία και οργάνωση. 

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα θέλεις λίγο το χρόνο σου. χρειάζεσαι να δεις κάποια πράγματα ως έχουν και να κατανοήσεις ότι πρέπει να οργανώσεις καλύτερα το παρακάτω, ειδικά αν έχεις συγκεκριμένους στόχους και επιθυμία να εξελιχθείς επαγγελματικά. Από το μεσημεράκι ακόμα, βάζεις κάποια θέματα σε σειρά και αυτό που θέλεις να καταφέρεις είναι να βγάλεις στην άκρη οτιδήποτε αχρείαστο σε αποπροσανατολίζει ή σε αποσπά. Αυτό που θέλει όμως προσοχή είναι το πώς αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα, καθώς σήμερα μπορεί να είσαι πιο ευάλωτος συναισθηματικά, άσχετα αν δεν θέλεις να το δείξεις στους άλλους. Γίνεσαι αρκετά αυστηρός με τον εαυτό σου σήμερα και δεν πρέπει.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, είναι σημαντικό να δεις τα πράγματα όπως είναι. Τα δικά σου συμπεράσματα ίσως είναι πιο αυστηρά και αυτό δε σε αφήνει να κρατήσεις μια πιο αντικειμενική – όσο μπορείς τουλάχιστον – στάση και να μην αρχίσεις να βαφτίζεις τη χολή και τα σχόλια σαν ειλικρίνεια. Πέρα από αυτό όμως, καλό είναι να δώσεις βάση στα σημάδια που παρατηρείς και να βελτιώσεις όπου γίνεται τις κινήσεις σου, προκειμένου να είναι επιτυχής η επέκταση που θέλεις να κάνεις. Από το απόγευμα και μετά παίζουν συζητήσεις που εύκολα μπορεί να σε απογοητεύσουν με τα όσα θα ακούσεις. Οι απαντήσεις που θα πάρεις στα δικά σου σχόλια είναι μια καλή τροφή για σκέψη σήμερα.

Λέων
Λέοντά μου, τα χτεσινά γεγονότα θέλουν χρόνο και σήμερα βρίσκεις αυτή την ευκαιρία για να μπορέσεις να τα οργανώσεις κάπως στο κεφάλι σου και να τα βάλεις σε μια σειρά, κατανοώντας και τις συνέπειες που επήλθαν. Έχεις μια εσωτερική ένταση, την οποία από το μεσημεράκι και μετά προσπαθείς να οριοθετήσεις και να ασχοληθείς σοβαρά με τα πράγματα αυτά. Θέλει προσοχή, καθώς η υπερβολική ανάλυση μπορεί να σε κάνει αυστηρό στον τρόπο που ανταποκρίνεσαι, ενώ από το απόγευμα και μετά χρειάζεσαι χώρο για να νιώσεις ασφαλής και ήρεμος. Οικονομικά, τόσο που αφορούν το εισόδημα όσο και υποχρεώσεις θα μπουν στο μικροσκόπιο. Πάρ’ το ψύχραιμα, γιατί μάλλον οι σπατάλες τώρα γίνονται αντιληπτές. 

Παρθένος
Σημαντική μέρα, Παρθένε μου, σήμερα για να κατανοήσεις τι όντως συμβαίνει με τους γύρω σου. από το πρωί προσπαθείς να κατανοήσεις το πόσο μπορεί να σε επηρεάσουν οι χτεσινές αποκαλύψεις και πώς εσύ πρέπει να προσαρμοστείς σε κάποια νέα δεδομένα. Από το μεσημεράκι κρατάς κάποιες αποστάσεις, καθώς θεωρείς πως χρειάζεται να φανείς πιο στιβαρός απέναντι στους άλλους, ενώ προσπαθείς να κινηθείς και σε ένα πιο δίκαιο επίπεδο. Ιδιαίτερα περίπλοκο αυτό. Από το απόγευμα έχεις μια περίεργη ψυχολογία και κάποιες συζητήσεις με το αμόρε μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση ή θα ακούσεις πράγματα που δεν περίμενες ή που πίστευες πως δεν ισχύουν για το μεταξύ σας. Θέλει ψυχραιμία.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα χρειάζεσαι να βρεις λίγο τις ισορροπίες σου. Η καθημερινότητα μεν τρέχει, όμως εσύ δε μπορείς να ανταπεξέλθεις όπως θέλεις. Τουλάχιστον μέχρι το μεσημεράκι, όπου από εκεί και μετά θα αναγκάσεις τον εαυτό σου να σηκωθεί και να ασχοληθείς με όλα όσα πρέπει να κάνεις. Χρειάζεται να δεις τις καταστάσεις πιο σοβαρά και αυτό που πρέπει να κρατήσεις κατά νου είναι πως κάποια πράγματα είναι όπως τα ακούς. Καλό είναι να μην αναλωθείς σε υπεραναλύσεις για να βρεις το πίσω κείμενο. Προς το απόγευμα κάποια συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξεις θα σε ρίξουν ψυχολογικά, αλλά θα σου δείξουν και με ποιον τρόπο χρειάζεται να αντιμετωπίσεις συναισθηματικά τις καταστάσεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είναι μια μέρα που από το πρωί τουλάχιστον έχεις την ανάγκη να αναδιοργανωθείς σημαντικά και να δεις πώς μπορείς να κινηθείς μετά τις χτεσινές αποκαλύψεις και γεγονότα. Η ένταση εξασθενεί σημαντικά και προς το μεσημέρι στρώνεσαι με σοβαρότητα και συγκέντρωση στη δουλειά, ενώ σου είναι αρκετά εύκολο να κάνεις και κάποιες σοβαρές συζητήσεις με άτομα που σε ενδιαφέρουν συναισθηματικά. Ίσως τα πορίσματα που θα προκύψουν θα σε βάλουν σε μια περίεργη διαδικασία για να προσαρμόσεις τη στάση σου. Οι ισορροπίες μέσα σου για το επαγγελματικό και το κοινωνικό σου κομμάτι είναι αρκετά λεπτές, για αυτό αυστηρές αποφάσεις καλό είναι να λείπουν.

Τοξότης
Τοξότη, από το πρωί προσπαθείς να κατανοήσεις το τι συναισθηματικό αντίκτυπο έχεις από χτες και πώς μπορείς να το διαχειριστείς ψύχραιμα, χωρίς να δημιουργηθούν θέματα στη μέρα σου. Ναι, η ένταση ήταν αρκετή, όμως προς το μεσημεράκι θα αρχίσεις να γίνεσαι κάπως πιο αυστηρός για να το μαζέψεις αρκετά. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποια οικογενειακά σου ζητήματα. Να είσαι ευθύς, χωρίς να γίνεσαι σκληρός. Αυτό θέλω να προσέξεις. Τώρα, προς το απογευματάκι, θα υπάρξουν κάποια νέα και από το κομμάτι της δουλειάς σου που ίσως σε προβληματίσουν ή θα σε φέρουν σε μια ανάμεικτη και μπερδεμένη συναισθηματικά κατάσταση.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα έχεις την ανάγκη να δεις κάποια πράγματα κάπως πιο προσεκτικά και να τα αναλύσεις σε ένα νοητικό επίπεδο. Προς το παρόν, χρειάζεσαι χρόνο για να καταλάβεις το τι έχει συμβεί και κατά πόσο σε έχει επηρεάσει σε όλους τους σημαντικούς για εσένα τομείς. Αυτό το δεύτερο είναι πιο σημαντικό. Από το μεσημεράκι και μετά γίνεσαι αρκετά αυστηρός και άμεσος σε όσα έχεις να πεις, κάτι που θα δείξει και στους άλλους το πώς νιώθεις για τα θέματα που συζητάς, ενώ προς το απόγευμα, όλο αυτό θα σου αποδείξει και το πώς κινούνται οι άλλοι. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς ήρεμα την απογοήτευση που θα νιώσεις και μην αναλωθείς σε αχρείαστες υπεραναλύσεις.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, από το πρωί προσπαθείς να δεις τι χρειάζεται να κάνεις σε θεωρητικό επίπεδο, και μετά να περάσεις στο πιο πρακτικό κομμάτι. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να εξασφαλίσεις μια ηρεμία και μια εμπιστοσύνη, για να βεβαιωθείς πως δε θα υπάρξουν μεγάλα λάθη στην εφαρμογή των πλάνων σου. Πέρα από αυτό, σημαντικό είναι στο πλάνο σου να συμπεριλάβεις και τα οικονομικά, καθώς σήμερα έχεις μια πιο καθαρή σκέψη για το πώς πρέπει να το οργανώσεις και τι χρειάζεται να κοπεί σαν έξοδο. Κάποια πράγματα που θα δεις κατάματα προς το απόγευμα θα σε απογοητεύσουν κάπως, όμως θα σου δείξουν καλύτερα και το τι πρέπει να αλλάξει.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, η μέρα σε βρίσκει να σκέφτεσαι τα χτεσινά γεγονότα και το τι χρειάζεται να κάνεις από εδώ και πέρα. Ενώ έχεις την ορμή να κάνεις κάποιες πρώτες κινήσεις, είναι καλό να παραμείνεις ψύχραιμος μέχρι να χαλαρώσεις σημαντικά. Προς το μεσημεράκι θα αρχίσεις να κάνεις κάποιες οργανωμένες κινήσεις και χρειάζεται να λάβεις υπόψη σου αρκετές παραμέτρους, προκειμένου να μην αλλάξεις κατεύθυνση στην πορεία και να μην υπάρξει διάσπαση. Μπορεί να γίνεις αρκετά σκληρός με κάποιους, όμως εσύ το αντιλαμβάνεσαι ως μια σταθερή στάση και μια φάση που θέλεις να δεις και ποιες είναι οι προθέσεις των άλλων. Έτσι θα δεις αν ισχύουν αυτά που έχεις συνειδητοποιήσει ή όχι.