Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, με την πανσέληνο επικεντρώνεσαι περισσότερο σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σου και προσωπικά σου ζητήματα. Κάποιες ανακατατάξεις που σκέφτεσαι να κάνεις στην παρέα είναι αρκετά πιθανό να γίνουν βάση της προσωπικής σου διάθεσης απέναντι στα άτομα αυτά, και όχι για καταστάσεις στις οποίες συμμετέχουν. Οι αποκαλύψεις και τα νέα που θα μάθεις ωστόσο, στο τέλος θα παίξουν το ρόλο τους και οι ξαφνικές αλλαγές θα γίνουν αναλόγως με το πόσο ασφάλεια σου εμπνέουν. Κάποια παλιά φλερτ θα επανεμφανιστούν, να το ξέρεις. Σημαντικό να προσέξεις τα οικονομικά σου, ειδικά σε σχέση με θέματα δουλειάς.

Ταύρος
Ταύρε μου, η πανσέληνος έρχεται να επισημάνει την κατεύθυνση στην οποία κινείσαι επαγγελματικά και το κατά πόσο εσύ είσαι ικανοποιημένος και ψυχολογικά ήρεμος με τη μέχρι τώρα εξέλιξη των πραγμάτων. Κι επειδή καταλαβαίνεις πως όλο αυτό δε μπορεί να γίνει με ηρεμία, κάποια ξαφνικά δεδομένα και πράγματα που θα μάθεις θα έρθουν να αλλάξουν την κατάσταση και ίσως να σε οδηγήσουν σε ένα ξεκαθάρισμα που θα σε ωφελήσει, απλά εσύ θα το δεις αργότερα. Το σημαντικό είναι πως υπάρχουν αποκαλύψεις που σίγουρα θα ταράξουν τα νερά και θα δώσουν μια νέα δυναμική – και ίσως και κατεύθυνση – στα πλάνα σου.

Δίδυμοι
Δίδυμε, η πανσέληνος σήμερα έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που κινείσαι και που διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Πολλά πράγματα που μαθαίνεις και οι αποκαλύψεις που γίνονται από εκεί που δεν το περιμένεις έρχονται να αλλάξουν τη στάση σου και σε πολλά σημεία τη φιλοσοφία σου. Κάποιες συζητήσεις και επαφές με άτομα από το παρελθόν θα έρθουν να σου επισημάνουν το πόσο άμεσα πρέπει να κλείσεις κάποια κεφάλαια με τα οποία, ναι μεν δεν ασχολείσαι, αλλά άθελά σου σπαταλάς ενέργεια σε αυτά. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε κάποια θέματα που θα συζητήσεις και να μην αφήσεις χώρο για παρεξηγήσεις.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα είναι μια μέρα που το φως της πανσελήνου ρίχνει το φως σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη που χρειάζεσαι από τους άλλους, προκειμένου να παραμείνεις ο εαυτός σου, αλλά και να είσαι δραστήριος. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις πως οι αλλαγές και οι απομακρύνσεις από άτομα που λειτουργούν σαν εμπόδια για σένα είναι το πρώτο που περνά από το μυαλό σου και καλό είναι να ακούσεις το ένστικτό σου και να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις σήμερα. Η ένταση είναι αρκετή και ο τρόπος που θα κινηθείς θα επηρεάσει και το πώς επιχειρείς να κατακτήσεις τους στόχους σου. Ίσως κάποιες συζητήσεις μέσα στην παρέα να είναι πολύ διαφωτιστικές.

Λέων
Λέοντά μου, το σημερινό φεγγάρι γεμίζει και ρίχνει το φως το σε ό,τι έχει να κάνει με σένα, τις ανάγκες αλλά και τις προτεραιότητες που έχεις. Δεν είναι εύκολη διαδικασία όλη αυτή, καθώς ξαφνικά γεγονότα έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν μια ταραχή και μια ένταση που εύκολα θα σε οδηγήσει στο να κάνεις ξεσκαρταρίσματα. Έχεις τη διάθεση να απομακρυνθείς από άτομα και καταστάσεις που νιώθεις να σε κρατάνε στάσιμο και αυτό θα σου δώσει ένα σημαντικό μπουστάρισμα παρακάτω. Ναι, δεν είναι εύκολο και σίγουρα μπορεί να σε ταράξει, όμως θα δεις πως θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς πολύ. Το σημαντικό είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει με αυτές τις αλλαγές.

Παρθένος
Παρθένε μου, όλο αυτό το σκηνικό με την καθημερινότητά σου και το πόσο σε έχει κουράσει σε ένα βαθμό η ρουτίνα σου έρχονται στο προσκήνιο σήμερα με την πανσέληνο και μπαίνεις σε διαδικασίες βελτίωσης. Βασικός παράγοντας είναι το ψυχολογικό σου κομμάτι και πόσο αυτό επηρεάζεται από τη δουλειά σου και από τα γεγονότα στο κομμάτι αυτό. Τα πράγματα που μαθαίνεις εύκολα σε οδηγούν στο να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι σε άτομα και γεγονότα, εκεί που δεν το περίμενες. Ίσως το να πάρεις αποστάσεις σου φαίνεται μονόδρομος σήμερα και ο τρόπος που θα το κάνεις σίγουρα θα κάνει φασαρία στους γύρω σου.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, κάτω από το φως του φεγγαριού που γεμίζει, εσύ εστιάζεις περισσότερο στο πώς εξελίσσονται τα πράγματα σε επαγγελματικά, κοινωνικά και προσωπικά. Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα και από όλα σήμερα – αλλά και το επόμενο διάστημα – θα πάρεις πληροφορίες που θα σε σοκάρουν και θα φέρουν τα πάνω-κάτω στο πώς ήξερες τα πράγματα. αποκαλύψεις και επαφές με άτομα από το παρελθόν παίζουν πολύ στο προσκήνιο και αυτό θα χρειαστεί να το κρατήσεις κατά νου, για να μπορέσεις να δεις τα πράγματα κάπως πιο αντικειμενικά. Οι αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις είναι σημαντικό να γίνουν με ηρεμία και όχι βιαστικά, απότομα και άτσαλα.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, η πανσέληνος σχετίζεται με θέματα που αφορούν το σπίτι σου και την οικογένειά σου και πόσο χρόνο αφιερώνεις σε αυτό το κομμάτι, εις βάρος της δουλειάς σου και της κοινωνικής σου θέσης και εικόνας. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις πως οι ξαφνικές αλλαγές στο κομμάτι των συνεργατών σήμερα θα φέρουν στην επιφάνεια μια εσωτερική ανησυχία για το ποια θα είναι τα επόμενά σου βήματα. Από την άλλη, αν το δεις πιο ψύχραιμα θα καταλάβεις πως είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρεις αποστάσεις και να δεις – έστω και αναγκαστικά – πιο αντικειμενικά και ωμά κάποια πράγματα. Για να καταλάβεις κι εσύ το πού βαδίζεις. 

Τοξότης
Τοξότη μου, με το σημερινό φεγγάρι το ενδιαφέρον σου πέφτει στον τρόπο που σκέφτεσαι, αλλά και στο πώς σχεδιάζεις τα παρακάτω σου βήματα. Ίσως κάποια σκηνικά από το παρελθόν να επανέλθουν σήμερα στο προσκήνιο πιο δυναμικά και από εκεί που δεν το περιμένεις θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στο πολύ επιτόπου. Δεν είναι εύκολο αυτό το σκηνικό και ο τρόπος που θα το διαχειριστείς θα επηρεάσει σημαντικά πολλά πράγματα. Κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν στο κομμάτι της δουλειάς σου θα παίξουν ρόλο στον τρόπο που κινείσαι και μπορεί εύκολα να κάνεις κινήσεις που σίγουρα δεν περιμένουν οι άλλοι. Αρκεί να είσαι ψύχραιμος. 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, η πανσέληνος φωτίζει σημαντικά τα οικονομικά σου και αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί το αναπάντεχο και το ξαφνικό καραδοκεί να επισημάνει την παρουσία του. Υπάρχουν ζητήματα, τόσο του τώρα όσο και από το παρελθόν που έρχονται είτε για να τα κλείσεις οριστικά πλέον, είτε για να τα διαχειριστείς διαφορετικά και να τα δρομολογήσεις. Σημαντικό να μπορέσεις να παραμείνεις κοντά σε ανθρώπους που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη, καθώς ένα ξεκαθάρισμα με αυτό το σκοπό – την εμπιστοσύνη – μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Και τα πιστεύω σου φαίνεται να αλλάζουν εκεί που δεν το περιμένεις.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, η πανσέληνος έρχεται να ρίξει το φως της σε θέματα αρκετά προσωπικά και στον τρόπο που εσύ κινείσαι και αντιμετωπίζεις. Δεν είναι εύκολο αυτό το φεγγάρι, καθώς υπάρχει ένα αρκετά έντονο κλίμα και οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως φέρνουν εντάσεις. κάποια παρελθοντικά ζητήματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και αυτή τη φορά είσαι αποφασισμένος να τα κλείσεις, ώστε να σταματήσουν να σε εμποδίζουν από το να προχωρήσεις παρακάτω. Δεν είναι εύκολο να δεις ξεκάθαρα και αντικειμενικά κάποια πράγματα, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δυνατή αυτή την ένταση που έχεις στον τρόπο που χειρίζεσαι τα ζητήματά σου σήμερα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα συνειδητοποιείς το πόσο σημαντικό είναι το ψυχολογικό κομμάτι και πόσο εύκολα επηρεάζεται η απόδοσή σου μέρα στη μέρα από αυτό, κυρίως στο κομμάτι της δουλειάς. Η πανσέληνος σήμερα έρχεται να φωτίσει αυτό το κομμάτι και να δείξει με τον τρόπο της το πόσο άμεσα χρειάζεται να αλλάξεις τη στάση σου και τον τρόπο που κινείσαι εκεί. Πράγματα που σου αποκαλύπτονται μέσα από συζητήσεις σου αλλάζουν τα δεδομένα και σε οδηγούν στο να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από γεγονότα κυρίως που κάνουν την ψυχολογία σου 
roller coaster. Ίσως σήμερα μπεις σε φάση να ξεκινήσεις να κλείνεις κάποια παρελθοντικά σκηνικά που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου.