Κριός
Κριέ, σήμερα είναι μια περίεργη μέρα που από τη μία θέλεις να περάσεις χρόνο με τις παρέες σου και να κάνεις και κάποια επαγγελματικά σου πράγματα, ενώ από την άλλη προσπαθείς να αντιδράσεις σε πράγματα και καταστάσεις που σε αποπροσανατολίζουν και σε απομακρύνουν από τους στόχους σου. Η ένταση είναι αρκετή κι εσύ δεν ξέρεις με τι να ξεκινήσεις. Σταδιακά όμως όλο αυτό χαλαρώνει κι εσύ προσπαθείς να ηρεμήσεις, προκειμένου να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν προς το βραδάκι για να κάνεις κάποια πράγματα καλύτερα. Πέρα από αυτά, κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις θα σου δώσουν έμμεσα τις λύσεις που χρειάζεσαι.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, είναι μια αρκετά έντονη μέρα. Επαγγελματικά ίσως αντιμετωπίσεις κάποια ζόρια και μια αδυναμία να βρεις άμεσες λύσεις σε αυτά που θα προκύψουν. Υπάρχει μια ανασφάλεια και μια τάση να βιάζεσαι, ίσως για να διορθώσεις την κατάσταση. Είναι πιο πιθανό όμως, αν δεν το μετριάσεις, να γίνει χειρότερη ζημιά. Κάποιοι στόχοι σου αποδεικνύονται ιδιαίτερα απαιτητικοί σήμερα και θέλει πιο προσεκτικούς χειρισμούς. Σταδιακά όλο αυτό μειώνεται όμως και προς το βραδάκι εσύ μπορείς να εκμεταλλευτείς κάποιες καταστάσεις και να αποκαταστάσεις το αίσθημα ασφαλείας σου. Επίσης, εκείνη την ώρα θα δεις και κάποια οικονομικά σου πιο ξεκάθαρα

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, δύσκολα μπορείς να συμμετάσχεις σε κάποιες συζητήσεις με ψυχραιμία, καθώς δεν μπορείς να ακολουθήσεις τη ροή από την έντασή σου. Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις επίσης σήμερα φέρνει εμπόδια στο να υπάρξουν γέφυρες επικοινωνίας, ειδικά με άτομα που έχουν υπάρξει παρεξηγήσεις, αλλά και αποστάσεις. Σταδιακά όλα αυτά ηρεμούν όμως κι εσύ έχεις την ευκαιρία να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα, ενώ μπορείς να αδράξεις και ευκαιρίες που σου δίνονται από συζητήσεις για να βελτιώσεις τον τρόπο σου με τους άλλους. Απλά θέλει ψυχραιμία και μια δόση αντικειμενικότητας, που και οι γύρω σου προσπαθούν να σου δώσουν. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα είναι μια αρκετά έντονη μέρα και δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα την όλη κατάσταση που παρατηρείς γύρω σου. από τη μία έχεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν και σε φέρνουν σε ένα σημείο απραγίας, καθώς δεν ξέρεις ποια είναι η σωστή κίνηση για να ξεκινήσεις να λύνεις αυτά που σε απασχολούν, ενώ σε συζητήσεις που συμμετέχεις κρατάς μια αρκετά αυστηρή στάση. Ίσως δε θέλεις να καταλάβουν οι άλλοι κάποιες αδυναμίες σου. Σταδιακά χαλαρώνει το κλίμα όμως και προς το βραδάκι μαζεύεις τα κομμάτια σου και οργανώνεσαι παρασκηνιακά για να απαντήσεις σε όσου πρέπει καταλλήλως. 

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, θέλω να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που κινείσαι με τους απέναντι. η μέρα έχει αρκετή ένταση από το πρωί και σήμερα θα σου πάρει λίγο περισσότερο χρόνο να συνέλθεις. Χρειάζεται να δώσεις προσοχή στο τι σου λένε οι άλλοι και να ακούσεις και κάποιες συμβουλές που θα σου δώσουν συνεργάτες. Ο τρόπος που θέλεις να φτάσεις τους στόχους σου σήμερα πιέζει πολύ τις καταστάσεις και γίνεσαι έντονος και φορτικός. Σταδιακά ρίχνεις τους τόνους και προσπαθείς προς το βραδάκι να αλλάξεις τακτική, ενώ έχεις κάποια πολύ συγκεκριμένα άτομα κοντά σου που εύκολα μπορεί να σε κάνουν να δεις τα πράγματα λίγο πιο αντικειμενικά. 

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα κάτι δεν κολλάει και τόσο πολύ στο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μένεις εύκολα πίσω χρονικά. Πιάνεσαι με λεπτομέρειες που δε σε ωφελούν κάπου και σπαταλάς την ενέργεια σου σε αχρείαστα θέματα. Από το πρωί υπάρχει ένας ανταγωνισμός που δε σε αφήνει να ηρεμήσεις και είσαι στην τσίτα με κάποιους συνεργάτες σου. είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις τις έντονες συζητήσεις και τους καβγάδες που θα ξεσπάσουν από το πουθενά. Σταδιακά οι τόνοι πέφτουν, αλλά εσύ παραμένεις σε εγρήγορση για παν ενδεχόμενο. Προς το βραδάκι ανακτάς τις δυνάμεις και μπορείς εύκολα να διορθώσεις τα πράγματα και να βελτιώσεις και πάλι την εικόνα σου.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα μπορεί να έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με θέματα που έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση και τη χαλάρωση, ο παλμός που αντιλαμβάνεσαι να επικρατεί από το πρωί όμως είναι διαφορετικός. Κάποια από τα επαγγελματικά σου πλάνα φαίνεται να καθυστερούν αρκετά και το να βρεις κάποια εναλλακτική, προκειμένου να γλιτώσεις χρόνο, είναι κάτι το αρκετά δύσκολο σήμερα. Σταδιακά όλο αυτό χαλαρώνει μέσα στη μέρα κι εσύ ξαναβρίσκεις σε ένα βαθμό τα πατήματά σου, ενώ προς το βραδάκι μπορείς πιο εύκολα να εφαρμόσεις αυτές τις ιδέες για διασκέδαση και χαλάρωση, με τις οποίες ξεκίνησες τη μέρα σου. Επίσης, κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις παίζουν.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα από το πρωί έχεις μια περίεργη ψυχολογία, που από τη μία κρατιέσαι για να μην μιλήσεις και πεις πράγματα που δεν πρέπει και από την άλλη υπάρχει μια τάση να οργανώνεσαι, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την κίνησή σου. Η πίεση που νιώθεις από το πρωί θα δώσει την παλμό μέχρι το μεσημεράκι και από εκεί και πέρα φαίνεται να ηρεμούν σταδιακά τα πνεύματα. Προς το βραδάκι παίρνεις λίγο τα πάνω σου, και στην προσπάθειά σου να αφουγκραστείς την κατάσταση της ημέρας θα εστιάσεις σε πράγματα που θέλουν βελτίωση. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτή την ηρεμία και να ασχοληθείς και με κάποια οικονομικά σου ζητήματα.

Τοξότης
Τοξότη, το μυαλό σου φαίνεται να είναι αρκετά μπερδεμένο σήμερα, καθώς από την μία έχεις μια περίεργη συναισθηματική κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείς, λαμβάνοντας υπόψη σου κάποιες σημαντικές για εσένα υποθέσεις, και από την άλλη υπάρχει ένα περίεργο κλίμα με τους απέναντι. σα να παρατηρείς πως η συμπεριφορά τους είναι πιο επιθετική, χωρίς να υπάρχει λόγος, ή τουλάχιστον δεν σου είναι εύκολο να καταλάβεις τι έχει παιχτεί. Σταδιακά οι τόνοι πέφτουν κι εσύ χαλαρώνεις, ενώ προς το βραδάκι βρίσκεις τη δύναμη να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις άμεσα τις καταστάσεις που προηγήθηκαν, θέλοντας να ξέρεις τους λόγους για τις συμπεριφορές που δέχτηκες. 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, είναι μια περίεργη μέρα, που από το πρωί ακόμα νιώθεις πως κάτι σε φέρνει σε μια δύσκολη θέση, σε μια αμηχανία και το χειρότερο ίσως είναι το αίσθημα ότι δε μπορείς να αντιδράσεις και να υπερασπιστείς κάπως τον εαυτό σου. Σα να είναι παραμαζεμένα κάποια πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις, χωρίς να σου δίνεται η δυνατότητα να τα προσαρμόσεις. Σταδιακά βέβαια όλο αυτό χαλαρώνει και μπορείς εύκολα να ηρεμήσεις κι εσύ, ενώ προσπαθείς να ενισχύσεις κάπως τις άμυνες γύρω σου, σκεπτόμενος πως θα συμβεί κάτι παρόμοιο και πάλι. Προς το βραδάκι αναπτερώνεσαι και οργανώνεις καλύτερα το πρόγραμμά σου για αύριο. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου η μέρα σου ξεκινά με μια περίεργη ένταση και μια αίσθηση ότι δε μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Σαν κάτι να σε περιορίζει και να μη σε αφήσει να λειτουργείς με τον τρόπο που θέλεις. Τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά. Ίσως η τάση που έχεις από χτες ακόμα να προσπαθείς να εμβαθύνεις σε πράγματα και καταστάσεις, θέλοντας να βρεις τα πραγματικά αίτια για κάποιες καταστάσεις. Σταδιακά όλο αυτό χαλαρώνει όσο περνά η μέρα και προς το βραδάκι θα βρεις υποστήριξη από δικούς σου ανθρώπους, που ξέρεις πως μπορούν να σε καταλάβουν καλύτερα και να φτιάξεις ένα καλύτερο πρόγραμμα για αύριο. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα κρατάς αποστάσεις και μια σιωπηλή στάση, για να μπορέσεις να παραμείνεις ψύχραιμος. Από το πρωί ακόμα έχεις κάποιες εσωτερικές σκέψεις που σε προβληματίζουν και φαίνεται να φέρνουν εμπόδια στα πλάνα σου. Συναισθηματικά, η ένταση είναι αρκετή και κάποια θέματα με την οικογένεια ίσως έρθουν στην επιφάνεια να επιβεβαιώσουν κάποιες υποψίες που έχεις καιρό τώρα. Σταδιακά όμως οι τόνοι πέφτουν και εσύ χαλαρώνεις – προσπαθείς τουλάχιστον – και προς το απόγευμα σου γίνεται η ευκαιρία να διαχειριστείς κάποιες προσωπικές καταστάσεις πιο άμεσα και δραστικά, αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένος και ψύχραιμος.