Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 17.08.2024

Σήμερα, Υδροχόε μου, είναι μια καλή μέρα για να τελειώσεις τις δουλειές σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια του Σαββάτου 17.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, η μέρα σου ξεκινά ήρεμα και εσύ εστιάζεις στο πώς θα εδραιώσεις την παρουσία σου στη δουλειά και να δείξεις σε όσους σε αμφισβητούν το πόσο καλά μπορείς να ανταποκριθείς σε όσα σου ανατίθενται ή σε όσες πρωτοβουλίες αναλαμβάνεις. Έχεις την ευκαιρία σήμερα να εξετάσεις κάποια οικονομικά σου ανοίγματα, χωρίς να προχωρήσεις πρακτικά όμως (ανάδρομος λέμε!) και δεις κάποιες προοπτικές παρακάτω. Το σημαντικό είναι να εστιάσεις σε μια ουσιαστική εξέλιξη. Πέρα από αυτά, θέλω να προσέξεις πολύ το πόσο επενδύεις σε κάποια συναισθηματικά θέματα σήμερα, καθώς κάτι δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο όσο σου παρουσιάζεται και μπορεί να γίνει δύσκολο να ξεκολλήσεις. 

Ταύρος
Ταύρε μου, θετική είναι η διάθεσή σου σήμερα και το κέφι που έχεις σε βοηθά αρκετά στο να τακτοποιήσεις υποθέσεις και υποχρεώσεις εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να σε πιάνει άγχος. Εύκολα μπορείς να ανακάμψεις από κάποιες μικρές αλλαγές μέσα στη μέρα και – για τα κυβικά σου – μπορείς να προσαρμοστείς εύκολα. Ίσως σκέφτεσαι κάποιες ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου, αλλά καλό είναι να περιμένεις να περάσει ο ανάδρομος. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πόσο επενδύεις χρόνο και ενέργεια σε κάποια θέματα του σπιτιού, που λύνονται εύκολα, αλλά μέσα στο κεφάλι σου φαίνονται βουνό. Εκεί κάπου το χάνεις.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα έχεις διάθεση για να εμβαθύνεις περισσότερο σε πράγματα που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον και θα σου δώσουν την ευκαιρία να μάθεις κάπως καλύτερα τα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Η καχυποψία σου χαλαρώνει και μπορείς πιο εύκολα να αφήσεις τους άλλους να σε προσεγγίσουν σήμερα, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες αντιστάσεις. Κάποια πράγματα που φτάνουν στα αυτιά σου τα αξιολογείς επίσης με ψυχραιμία, χωρίς εντάσεις ή ανώριμη αντιμετώπιση. Αυτό που θέλει προσοχή, προς το απόγευμα κυρίως, είναι στις μετακινήσεις σου και σε συζητήσεις με άτομα που έχουν διαφορετικές απόψεις. Δε χρειάζεται να συμμετάσχεις, όταν ξέρεις πως δε θα βγει άκρη.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα υπάρχει ένα πολύ όμορφο και σχετικά ηπιότερο κλίμα με τους απέναντι, κάτι που σου κάνει πολύ πιο εύκολο να ζητήσεις βοήθεια και στήριξη σε κάποια θέματα που θα προκύψουν μέσα στη μέρα, αλλά να βοηθήσεις κι εσύ τους άλλους. Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχουν εντάσεις γύρω σου και έρχεσαι πιο κοντά με τους άλλους, κάνοντας ουσιαστικές, αλλά και διασκεδαστικές συζητήσεις. Θα δώσεις και ευκαιρίες σε κάποιες γνωριμίες που είχες απορρίψει τις προηγούμενες μέρες. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι οικονομικά θέματα που έχεις με συνεργάτες. Κακές συνεννοήσεις μπορείς να τα κάνουν ακόμα πιο περίπλοκα.

Λέων
Σήμερα, Λέοντα είναι μια μέρα που εύκολα μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα στο πρόγραμμα και να τα ολοκληρώσεις με ευκολία. Από το πρωί έχεις μια πολύ καλύτερη διάθεση, ενώ σήμερα έχεις σα στόχο να βάλεις κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σου που θα ενισχύσουν την φυσική σου κατάσταση. Ο τρόπος που εξελίσσονται τα επαγγελματικά σου θέματα σου δίνει ιδέες για το πώς θα τα προχωρήσεις. Έχεις αρκετές ιδέες είναι η αλήθεια. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι το πείσμα που θα σε πιάσει προς το απόγευμα, θεωρώντας πως ο τρόπος σου είναι ο πιο σωστός. Επίσης, αν σε πιάσουν τα νεύρα σου πάνω σε συζητήσεις, καλό είναι να μη μιλήσεις. Άστο, να ηρεμήσεις και μετά.

Παρθένος
Αρκετά θετική η μέρα σου σήμερα, Παρθένε μου, και εσύ είσαι πιο χαλαρός με όλα όσα έχεις να κάνεις, χωρίς φυσικά να παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις στο μυαλό σου. Από το πρωί ακόμα βρίσκεις εύκολους τρόπους να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να βρεις χρόνο για να βρεθείς με φίλους. Είσαι αρκετά παραγωγικός, ενώ μέσα στη μέρα το φλερτ και οι όμορφες επικοινωνίες εύκολα θα σου φτιάξουν ακόμα περισσότερο το κέφι. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που θα διαχειριστείς κάποιες αποκαλύψεις που θα συμβούν μέσα στη μέρα. Θα επιβεβαιωθούν πράγματα που υποψιαζόσουν, απλά θέλω να κρατήσεις ήπια στάση. Σίγουρα δε θα είναι τα τελευταία που θα μάθεις.

Ζυγός
Μια μέρα διαφορετική είναι η σημερινή, Ζυγέ μου, και αυτό μπορείς να το καταλάβεις από το πρωί ακόμα. Η διάθεσή σου είναι αρκετά καλύτερη και μπορείς εύκολα να διαχειριστείς τα προσωπικά σου θέματα εύκολα και γρήγορα, προκειμένου να μην χάσεις χρόνο και από τα υπόλοιπα. Έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με το σπίτι σου περισσότερο, ενώ δε θα χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς και με φίλους εκεί. Γίνεσαι πιο μεθοδικός, και αυτό αποδίδει. Αυτό που θέλω προσοχή είναι στο πόσο εφαρμόζεις και αυτή τη μεθοδικότητά σου σε επαγγελματικά θέματα, καθώς εκεί κινείσαι με πείσμα, θέλοντας το συγκεκριμένο αποτέλεσμα που έχεις κατά νου.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια ηρεμία μέσα στο κεφάλι σου και βρίσκεις έτσι την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με όσα έχεις να διεκπεραιώσεις μέσα στη μέρα. Υπάρχει μια όμορφη επικοινωνία με συναδέλφους και μπορείς σήμερα να καταλάβεις και τη δική τους πλευρά πιο εύκολα, ενώ η βοήθεια που θα δεχτείς θα σου δείξει και διαφορετικούς τρόπους για να λύσεις τις υποθέσεις σου. Καλό είναι να αξιοποιήσεις αυτές σου τις επαφές και για θέματα που αφορούν τη δουλειά σου, καθώς σήμερα, και κυρίως προς το απόγευμα θα υπάρξει ένα μπάχαλο εκεί που θα σε οδηγήσει σε διλήμματα για το πώς πρέπει να το διαχειριστείς. 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως η διάθεσή σου είναι αρκετά καλύτερη και δεν εστιάζεις σε πράγματα που έχουν ένα έντονο αρνητικό 
vibe. Από το πρωί δείχνεις τη δυνατή σου ευελιξία που σου επιτρέπει να προσαρμόζεις το πρόγραμμά σου, χωρίς να σε πιάνει άγχος, ενώ και ο τρόπος που σκέφτεσαι δείχνει πως ψάχνεις το σημαντικό, το ουσιαστικό που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι και θα διεκδικήσεις κάτι σε οικονομικό επίπεδο, ενώ και οι συζητήσεις που κάνεις φαίνεται να θίγουν θέματα που εύκολα θα ανεβάσουν τους τόνους. Όχι ότι θα γίνει επίτηδες, απλά θα υπάρξουν τέτοια σκηνικά. 

Αιγόκερως
Η μέρα φαίνεται ακόμα πιο ήρεμη σήμερα, Αιγόκερέ μου, πλην μερικών εξαιρέσεων που θα κριθούν από τον τρόπο που εσύ θα τις χειριστείς. Από το πρωί έχεις μια αρκετά καλή διάθεση και μπορείς εύκολα να διαχειριστείς ψύχραιμα καταστάσεις που προκύπτουν και πάλι ξαφνικά, κυρίως στο κομμάτι της δουλειάς σου, αλλά και των προσωπικών σου. Παράλληλα, φαίνεται να εστιάζεις με χειρουργική ακρίβεια στα βήματα που πρέπει να κάνεις παρακάτω. Μέσα στη μέρα θα χρειαστεί να προσέξεις κάποιες καταστάσεις που θα νιώσεις να σε πιέζουν ψυχολογικά, ενώ είναι εύκολο να πεις πράγματα αφιλτράριστα και να χαθούν κάποιες ισορροπίες.  

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, είναι μια καλή μέρα για να τελειώσεις τις δουλειές σου και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Να ξεκουραστείς και να δώσεις χρόνο να επεξεργαστείς με ηρεμία τα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο τόσο γύρω σου όσο και μέσα σου. Από το πρωί υπάρχει μια ηρεμία και μια διάθεση να κινηθείς σε αυτό το επίπεδο, χωρίς να ασχολείσαι με όσα ανεβάζουν τους τόνους. Ίσως έχεις τη διάθεση να αλλάξεις λίγο το σπίτι σου ή να κάνεις κάποιες συζητήσεις με την οικογένεια για να ξεκαθαρίσεις με ηρεμία κάποιες καταστάσεις. Από το απογευματάκι θέλει ψυχραιμία σε όσα ακούσεις από συνεργάτες ή το πώς θα απαντήσεις σε άτομα που ξέρεις πως σε βλέπουν ανταγωνιστικά.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα έχεις το χρόνο, αλλά και τη διάθεση, να εξετάσεις κάπως πιο διεξοδικά κάποια από τα πράγματα που θέλεις να κάνεις με ηρεμία και ψυχραιμία. Επίσης, το ότι θα τα μοιραστείς με κάποιους δικούς σου ανθρώπους θα σε βοηθήσει πολύ να τα δεις πιο καθαρά και να τα προσαρμόσεις περισσότερο στα μέτρα σου. Από την άλλη, κάποιες γνωριμίες που έκανες τις προηγούμενες μέρες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και ασχολείσαι περισσότερο με αυτές, δίνοντάς τους την ευκαιρία που σου ζητούν. Από το απογευματάκι και μετά, το πρόγραμμά σου φαίνεται να γεμίζει και αυτό δε σου αρέσει, ενώ ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ