Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 16.08.2024

Από το πρωί η μέρα σου φαίνεται να είναι αρκετά διαφορετική, Αιγόκερέ μου

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 16.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, είναι μια μέρα που εστιάζεις περισσότερο σε επαγγελματικά βήματα που πρέπει να κάνεις, τα οποία θα σου εξασφαλίσουν μια σημαντική ανέλιξη στη δουλειά σου. Από το πρωί ασχολείσαι εντατικά με κάποια θέματα σε αυτό το κομμάτι, προσπαθώντας να δώσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, και χωρίς να αντιμετωπίζεις ιδιαίτερες δυσκολίες. Ένα σημαντικό που πρέπει να προσέξεις είναι τα προσωπικά σου σήμερα, καθώς είναι εύκολο να γίνουν συζητήσεις που να φέρουν κάποιες αντιπαραθέσεις με το αμόρε και μια σύγκριση. Τέλος, από το μεσημέρι και μετά σε θέλω πολύ προσεκτικό στο πώς εκφράζεις αυτά που σε ενοχλούν, καθώς και σε οικονομικά θέματα. Πάλι βιάζεσαι! 

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα με τη διάθεσή σου να βελτιώνεται σημαντικά, προσπαθείς να προσεγγίσεις κάποιες καταστάσεις εντελώς διαφορετικά, χωρίς να κάνεις δεύτερες σκέψεις ή να έχεις κατά νου πως κάτι υπάρχει σαν πίσω κείμενο. Από το πρωί έχεις διάθεση για φλερτ και επικοινωνίες που θα σου εξιτάρουν το ενδιαφέρον και θα σε φέρουν σε επαφή με κάτι καινούργιο. Το κλίμα με την οικογένεια είναι λίγο έντονο, καθώς νιώθεις πως δεν ακούγεσαι ή πως προσπαθούν οι υπόλοιποι να σου επιβάλουν το τι πρέπει να κάνεις σε κάποια επαγγελματικά σου θέματα. Και αυτό, από το μεσημέρι και μετά, θα σου αλλάξει πιο εύκολα τη διάθεση αλλά τη συμπεριφορά σου γενικότερα, καθώς γίνεσαι πιο νευρικός. 

Δίδυμοι
Μια αρκετά καλύτερη μέρα σήμερα, Δίδυμε, αφού αντιλαμβάνεσαι πως η πίεση μειώνεται αρκετά σε πρακτικά ζητήματα κι εσύ μπορείς εύκολα να κατανοήσεις το πόσο πολύ σε έχουν επηρεάσει ψυχολογικά, αλλά και συναισθηματικά. Από το πρωί είσαι σε αρκετά καλύτερο μουντ, απλά στην προσπάθειά σου να βρεις τις αιτίες για κάποια σκηνικά, ίσως το υπεραναλύσεις περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Καλό είναι να προσέξεις τα θέματα που θίγεις μέσα στη μέρα, καθώς εσύ μπορεί να κάνεις χιούμορ, οι άλλοι δε θα μπορέσουν να το καταλάβουν εύκολα όμως, ενώ από το μεσημέρι και μετά είναι πιο εύκολο κι εσύ να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους άλλους, γιατί γίνεσαι πιο κυκλοθυμικός. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, είναι μια αρκετά καλή μέρα για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφο σήμερα και να κάνεις όμορφες συζητήσεις που, παρά την έντονη ανασφάλεια που σε τρώει από το πρωί, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να τα δεις πιο απλά και ήρεμα. Κι εσύ όμως που δεν είσαι σε σχέση, είναι εύκολο να φλερτάρεις, τόσο εντός όσο και εκτός δουλειάς. Από το μεσημέρι και μετά, καλό είναι να προσέξεις πολύ τις οικονομικές σου κινήσεις, καθώς υπάρχουν λάθη που μπορείς να αποφύγεις. Δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς και εκεί θα την πατήσεις. Επίσης, κάποιες μικρές αναποδιές σε πηγαίνουν βήματα πίσω στους στόχους σου και, όσο να ‘ναι, εκνευρίζεσαι.

Λέων
Λέοντα, σήμερα το κλίμα ηρεμεί σημαντικά και αυτό θα το καταλάβεις από το πόσο εύκολα μπορείς να τακτοποιήσεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου, αν παραμείνεις ψύχραιμος. Γιατί εκεί είναι το κλειδί. Έχεις μια ροπή στο να γίνεσαι πιο έντονος και δραματικός, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Κατανοώ ότι έχεις κουραστεί από τα πολλά αναπάντεχα, αλλά χρειάζεται να κάνεις λίγη υπομονή. Κάποια καλά οικονομικά νέα θα φτιάξουν τη μέρα σου, αρκεί να προέρχονται από αξιόπιστη πηγή. Από το μεσημέρι και μετά προσπάθησε να αποφεύγεις να μεταφέρεις λόγια, αλλά και να μην μπαίνεις σε επαγγελματικά χωράφια που δεν είναι δικά σου. 

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα έχεις μια διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που σε διασκεδάζουν ή να κάνεις τη δουλειά σου με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο, ώστε να χαλαρώσεις και να μην υπάρξει θέμα πίεσης. Από το πρωί σε νοιάζει να εμπλακείς σε όμορφες συζητήσεις με ξεκάθαρες κουβέντες, ενώ δεν αποκλείεις και το φλερτ, καθώς σήμερα σα να λάμπεις κάπως περισσότερο. αυτό που θέλει προσοχή είναι το πώς κινείσαι στα επαγγελματικά σου, ειδικά αν έχεις παρασκηνιακές δράσεις. Υπάρχουν μπερδέματα εκεί, τα οποία μπορεί να ζορίσουν την κατάσταση από το μεσημέρι και μετά περισσότερο. Επίσης, καλό είναι να μην κυνηγήσεις την τελευταία λέξη σε συζητήσεις, γιατί θα παρεκτραπείς εύκολα.

Ζυγός
Από το πρωί Ζυγέ μου έχεις μια αρκετά καλύτερη διάθεση και δεν θέλεις να αφήσεις τίποτα να σε αγχώσει και να σου χαλάσει αυτό το ωραίο μουντ που έχεις μετά από μέρες. Σε προσωπικά και επαγγελματικά είναι λίγο πιεστικά τα πράγματα και τα πρέπει με τα θέλω σου σε πιέζουν συναισθηματικά, πράγμα που εύκολα μπορεί να σε κάνει να χάσεις κάπου τις ισορροπίες. Από το μεσημέρι και μετά αρχίζεις και σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα, με αποτέλεσμα να μην θέλεις ιδιαίτερες επαφές με αρκετούς. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι τα οικονομικά σου, καθώς υπάρχουν καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν την επιχείρησή σου και αυτό σε πάει πίσω σε χρήμα εκεί που δεν το περιμένεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, οι τόνοι πέφτουν σε γενικές γραμμές σήμερα και εσύ προσπαθείς να εστιάσεις περισσότερο στο κοινωνικό σου κομμάτι από το πρωί, προκειμένου να δείξεις με τον τρόπο σου πως έχεις μια διάθεση να βελτιώσεις το κλίμα. Υπάρχουν αρκετά θέματα στη δουλειά που σήμερα μπορεί εύκολα να σε αγχώσουν, καθώς οι απαιτήσεις των ανωτέρων ίσως να είναι κάπως πιο έντονες. Από το μεσημέρι και μετά, για άλλη μια φορά θα τα βάλεις εύκολα με τους συναδέλφους, καθώς πλέον αρχίζεις και γίνεσαι σίγουρος πως υπάρχει μια εμπάθεια, για λόγους που δεν έχεις καταλάβει ακόμα, ενώ οι παρεξηγήσεις και πάλι στη δουλειά είναι αρκετά εύκολο να ξεφύγουν από το λογικό.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, τα πνεύματα ηρεμούν αρκετά συγκριτικά με το προηγούμενο διήμερο και μπορείς πιο εύκολα να διορθώσεις κι εσύ κάπως την κατάσταση σχετικά με την εικόνα σου, αλλά και τη δουλειά σου. Εύκολα μπορείς να καταφέρεις να κερδίσεις σήμερα τις εντυπώσεις, παρά το ότι επιμένεις σε απόψεις σου και προσπαθείς να μπεις σε συζητήσεις που ξέρεις κάπου μέσα σου πως μόνο εντάσεις θα φέρουν. Από το μεσημέρι και μετά, και πάλι στο κομμάτι της δουλειάς θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις και μια τάση από κάποιους συναδέλφους να προσπαθήσουν να σου κάνουν υποδείξεις πάνω στη δουλειά. Και ναι, δε θα το ανεχτείς αυτό, ειδικά αν τα άτομα αυτά το έχουν επιχειρήσει ξανά στο παρελθόν. 

Αιγόκερως
Από το πρωί η μέρα σου φαίνεται να είναι αρκετά διαφορετική, Αιγόκερέ μου. Ναι, κάποια πράγματα εξακολουθείς να τα παίρνεις πολύ προσωπικά και νιώθεις ότι δοκιμάζονται τα όριά σου και οι αντοχές σου, όμως αυτό δεν το βγάζεις προς τα έξω και επιλέγεις να παρουσιάσεις μια πιο χαλαρή εικόνα. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις και όμορφες επαφές θα σε κάνουν να ξεχαστείς κάπως. Από το μεσημέρι και μετά θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όση ψυχραιμία έχεις και να μην αντιδράσεις σπασμωδικά στα προσωπικά σου, καθώς κάποια ζητήματα από το παρελθόν θα έρθουν στην επιφάνεια και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν πολύ εύκολα αν ξεφύγεις. 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, υπάρχει μια περίεργη ηρεμία μέσα σου που σε απασχολεί, γιατί δεν ξέρεις από πού να φυλαχτείς. Ψυχολογικά είσαι αρκετά καλύτερα και μπορείς εύκολα να τελειώσεις τα όσα έχεις να κάνεις και να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, ώστε να αδειάσεις το μυαλό σου. Μέχρι όμως να έρθει αυτή η στιγμή, καλό είναι να μην μπεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που έχουν δύναμη στη δουλειά σου, καθώς επίσης και να μην ασχοληθείς με αντιπαραθέσεις για να πάρεις το μέρος του «αδικημένου». Ό,τι δε σε αφορά κράτα το σε απόσταση, γιατί από το μεσημέρι και μετά, δικά σου θέματα μπορεί να γίνουν ο λόγος για να υπάρξουν επιπλοκές, χωρίς λόγο.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για να βρεθείς με φίλους και να κάνεις κάποιες όμορφες συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν με ηρεμία και ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις κάποια σημαντικά θέματα που σε απασχολούν αρκετά αυτό το διάστημα. Η ένταση φαίνεται να πέφτει, πλην της δουλειάς, όπου εκεί επικρατεί ένα κλίμα που σε κάνει να μη θέλεις να πας σήμερα. Αν δουλεύεις και με συνάδελφο που δε χωνεύεις, ένα παραπάνω. Γενικά, σε θέλω προσεκτικό σε θέματα δουλειάς, γιατί κάνεις λάθη, εκτίθεσαι και μετά ζητάς και τα ρέστα σήμερα. Από το μεσημέρι και μετά είναι σημαντικό να προσέξεις το πώς εκφράζεσαι, γιατί γίνεσαι απότομος και δεν σκέφτεσαι ιδιαίτερα πριν μιλήσεις.