Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 15.08.2024

Τοξότη μου, και σήμερα η ένταση που έχεις παραμένει και η τάση να κάνεις κάποιες παρορμητικές κινήσεις είναι αρκετά εμφανής

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 15.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, προσπαθείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες σήμερα και δεν είναι αρκετά εύκολο αυτό. Από το πρωί ακόμα πολλά από αυτά που ακούς και οι συζητήσεις που συμμετέχεις σε εκνευρίζουν αρκετά. Είναι καλύτερα να ασχοληθείς με πράγματα που σε χαλαρώνουν και που εύκολα μπορεί να προωθήσουν την δουλειά σου. Προς το μεσημέρι κάποια οικονομικά ζητήματα θέλουν πιο προσεκτικούς χειρισμούς, γιατί οι βιαστικές κινήσεις θα οδηγήσουν σε λάθη. Επίσης, προσοχή χρειάζεται στο πώς αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα, ειδικά μέσα σε συζητήσεις, γιατί εύκολα μπορεί να παρανοήσεις και να θυμώσεις ή να παρεξηγηθείς χωρίς λόγο.

Ταύρος
Ταύρε μου, η ένταση είναι αρκετή και σήμερα και το ότι αυτά που ακούς τα παίρνεις πολύ προσωπικά σε κάνει να θυμώνεις εύκολα. Είναι μια μέρα που δεν μπορείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ειδικά αν νιώσεις πως σε πιάνουν ανασφάλειες. Από το πρωί χρειάζεται να δεις επίσης με ψυχραιμία τους στόχους που έχεις θέση και να μην βιαστείς να απορρίψεις ιδέες που σου έρχονται. Επίσης, καλό είναι να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις με το οικονομικό σου. Θα εκτεθείς. Από το μεσημεράκι και μετά σε πιάνει μια τάση να θεωρείς δικαιολογίες οτιδήποτε ακούς και γενικεύεται η νευρικότητα, ενώ θέλω να προσέξεις πολύ κάποια άτομα μέσα στην παρέα που σου υπόσχονται πολλά. 

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, είναι μια μέρα που εξακολουθείς να κινείσαι με νευρικότητα και υπερβολή και δύσκολα μπορείς να κρατήσεις τα νεύρα σου με τους απέναντι. Είναι αρκετά έντονο το κλίμα και σήμερα και δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς όλα αυτά που ακούς. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να δεις από απόσταση κάποιες συνεργασίες σου για να καταλάβεις αν αξίζει να συνεχίσεις ή όχι, με ψυχραιμία. Κάποιες συζητήσεις μπορεί να σώσουν την κατάσταση ή να σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις. Αυτό που θέλει προσοχή από το μεσημέρι και μετά είναι το ότι χάνεις την ηρεμία σου εύκολα, ενώ χρειάζεται προσοχή στη δουλειά και στο τι σου υπόσχονται. 

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, είναι μια μέρα που χρειάζεται να κρατήσεις αποστάσεις και ηρεμία για να μπορέσεις να ακολουθήσεις το πρόγραμμά σου και να κάνεις όλα αυτά που έχεις στο πρόγραμμα. Από το πρωί κινείσαι με μια νευρικότητα και έναν εκνευρισμό που εύκολα μπορεί να χαλάσει κάποιες ισορροπίες γύρω σου. Μπορεί να έχεις κάποιες θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα ή κάποιες παρελθοντικές συζητήσεις για κάποια οικονομικά θα επανέλθουν στο προσκήνιο. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι επαφές και οι συναναστροφές που κάνεις μέσα στη μέρα. Ίσως ενθουσιαστείς περισσότερο από όσο πρέπει και καλό είναι να μη βασιστείς σε όσα σου λένε οι άλλοι.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα χρειάζεται να λειτουργήσεις ψύχραιμα πριν ξεκινήσεις να κάνεις τις δουλειές σου. Από το πρωί είναι αρκετά έντονο το κλίμα και δεν ξέρεις πώς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, όσο βλέπεις τα πράγματα να μην πηγαίνουν με βάση το πλάνο. Χρειάζεται να κρατήσεις αποστάσεις από πολλά, προκειμένου να διαχειριστείς ήρεμα τα επαγγελματικά σου. Κάποιες αλλαγές από εκεί που δεν το περιμένεις, από το μεσημέρι και μετά, θα σε εκνευρίσουν και θα σε κάνουν να αλλάξεις τα πλάνα σου ξανά. Αυτή η αστάθεια σε κάνει έξαλλο. Σημαντικό να προσέξεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που τρέχουν και να μην βασιστείς στο «όλα θα πάρουν το δρόμο τους». 

Παρθένος
Παρθένε, η ένταση δεν υποχωρεί και σήμερα. κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένεια ανεβάζουν τους τόνους και οι χειρισμοί που κάνεις μπορεί να σε εκθέσουν, χωρίς να το πάρεις ιδιαίτερα χαμπάρι. Και παρά το γεγονός ότι έχεις μια ψυχραιμία να δεις τα πράγματα διαφορετικά, επιμένεις στο να εστιάζεις στο ότι μόνο μέσα από τη δράση και την άμεση ανταπόκριση σε όλα όσα σε απασχολούν. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι η τάση σου να νιώθεις περισσότερη ελευθερία και να κάνεις κινήσεις που εύκολα μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Δύσκολα μπορείς να διαβάσεις τις κινήσεις των άλλων και αυτό μπορεί να σε ζορίσει ακόμα περισσότερο σήμερα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, η μέρα σου ξεκινά με σύγχυση και αρκετά έντονη και μπερδεμένη επικοινωνία. Από το πρωί δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για επαφές, πέρα από άτομα που συμπαθείς και νιώθεις ιδιαίτερα κοντά σου. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να επεξεργαστείς εκ νέου κάποιους στόχους σου από το παρελθόν και να τους προσεγγίσεις διαφορετικά. Αυτό που χρειάζεται προσοχή από το μεσημέρι και μετά είναι ο τρόπος που εστιάζεις σε οτιδήποτε σε απασχολεί ψυχολογικά και συναισθηματικά, καθώς εκεί κινείσαι με ένταση και νευρικότητα. Επίσης, και στο κομμάτι της δουλειάς σου δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς το χρόνο που έχεις, με αποτέλεσμα να βγαίνεις εκτός προγραμματισμού.

Σκορπιός
Αυτή η ένταση δε σε αφήνει εύκολα, Σκορπιέ μου, και το ότι σκέφτεσαι πολλά πράγματα που εντείνουν την ανασφάλειά σου δε σε αφήνει να ηρεμήσεις. Από το πρωί υπάρχει η ίδια αίσθηση πως κάτι συμβαίνει και πρέπει να κινείσαι αρκετά προσεκτικά σε πολλά κομμάτια. Καταφέρνεις σήμερα όμως να διατηρήσεις μια καλή εικόνα προς τα έξω και να κερδίσεις εύκολα την εμπιστοσύνη των άλλων. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι τα ξεσπάσματα που έχεις με συνεργάτες και το πόσο ρεαλιστικοί είναι οι στόχοι που θέτεις. Μπορεί να σε πιάσει μια υπερβολή και να χάσεις την ουσία των πραγμάτων, θέλοντας να πετύχεις κάτι εντυπωσιακό. Προσοχή στα οικονομικά σου σήμερα.

Τοξότης
Τοξότη μου, και σήμερα η ένταση που έχεις παραμένει και η τάση να κάνεις κάποιες παρορμητικές κινήσεις είναι αρκετά εμφανής. Η ψυχραιμία λείπει και σήμερα και δεν έχεις τη διάθεση για πολλές κουβέντες. Αντιθέτως, θεωρείς πως μόνο μέσα από τη δράση μπορείς να δεις ουσιαστικά αποτελέσματα. Αυτό που ζορίζει αρκετά σήμερα είναι το έντονο συναίσθημα που έχεις και που μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε περίεργες συμπεριφορές, αλλά και σε μια θολωμένη κρίση. Είναι σημαντικό να κρατήσεις στο μυαλό σου πως είναι εύκολο να χάσεις το στόχο σου, αν παρασυρθείς από τις εντάσεις που νιώθεις, αλλά και από αυτές που παρατηρείς γύρω σου. 

Αιγόκερως
Περίεργη αίσθηση και σήμερα έχεις, Αιγόκερέ μου, και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Από το πρωί υπάρχει μια ένταση στη δουλειά και δεν μπορείς να κατανοήσεις τι μπορεί να συμβαίνει παρασκηνιακά. Μπορεί να διατηρείς κάπως την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να βγάλεις άκρη, όμως η ένταση δε σε αφήνει να ηρεμήσεις. Προς το μεσημέρι κάποιες καταστάσεις στη δουλειά επηρεάζουν την απόδοσή σου γιατί σε αποπροσανατολίζουν και σε εκνευρίζουν, ενώ είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις τις σκέψεις που κάνεις, αλλά και τον τρόπο που απαντάς σε αυτά που ακούς, γιατί δε σε ενδιαφέρουν οι συνέπειες παρακάτω. Προσοχή στη βιασύνη και την απερισκεψία.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στην παρέα που σε προβληματίζει, αλλά ταυτόχρονα σε ενοχλεί, καθώς πιστεύεις πως υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα και νιώθεις πως όλοι – ή τουλάχιστον οι περισσότεροι – έχουν κάτι μαζί σου. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σχεδόν από το πουθενά, αφού εύκολα μπορεί να στραβώσεις με κάτι που θα ακούσεις και μπορεί να μη σου αρέσει. Θα έχεις υποστήριξη που συνεργάτες σου σε κάποια σημαντικά ζητήματα, αλλά θέλω να προσέξεις, γιατί εύκολα θα τη χάσεις με τη συμπεριφορά σου μέσα στη μέρα. Προς το μεσημέρι γίνεσαι πιο κυκλοθυμικός, ενώ θέλω να προσέξεις και τα οικονομικά σου αρκετά.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα η μέρα χρειάζεται πιο προσεκτικές κινήσεις και να καταλάβεις πως ο τρόπος σου μπορεί πολύ εύκολα να επηρεάσει την εικόνα σου. Η ένταση που έχεις βγαίνει εύκολα μέσα από τον τρόπο που κινείσαι και εύκολα κάποια περιστατικά με την οικογένεια μπορεί εύκολα να ανεβάσει τους τόνους ή να δώσει έναν πιο έντονο τρόπο αντίδρασής σου. Προς το μεσημεράκι, κάποιες συζητήσεις θα φέρουν αλλαγές σε αυτά που ξέρεις και μπορεί εύκολα να ανεβάσουν τους τόνους. Το σημαντικό είναι να προσέξεις τον τρόπο που θα εκφραστείς, ειδικά πάνω σε θέματα που δεν ξέρεις όλες τις πλευρές. Είναι εύκολο να υπερασπιστείς κάτι που θα σε εκθέσει αργότερα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ