Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 14.08.2024

Σήμερα, Σκορπιέ, είναι μια μέρα που έχει να κάνει πολύ με το κατά πόσο νιώθεις ασφαλής μέσα σε όλα αυτά που κάνεις

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 14.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα δυσκολεύεσαι να ακολουθήσεις το τι λένε οι άλλοι και σου δημιουργείται η εντύπωση πως σε κρατάνε σε απόσταση για κάποιο λόγο. Ο τρόπος που κινείσαι μέσα στις συζητήσεις που συμμετέχεις είναι αρκετά περίεργος και απόλυτος, ενώ το ύφος σου δείχνει πως είσαι έτοιμος για καβγά. Χωρίς λόγο! Πολλά σε ενοχλούν μέσα στη μέρα, καθώς και στη δουλειά επικρατεί ένα περίεργο κλίμα και μια δυσκολία να συνεννοηθείς με τους άλλους. Το θέμα είναι πως από τη μία νιώθεις πως πρέπει να προστατέψεις κάπως τον εαυτό σου, ενώ από την άλλη αρνείσαι να συμβιβαστείς και να βρεις ισορροπίες, θεωρώντας αδυναμία το να κάνεις πίσω. Καταλαβαίνεις πως κάπου κάτι χωλαίνει, ε;

Ταύρος
Περίεργη μέρα η σημερινή, Ταύρε. Υπάρχει μια αίσθηση πως η αστάθεια μπορεί να επεκταθεί γρήγορα, κάτι που θα σε αγχώσει σημαντικά μέσα στη μέρα και θα σου δώσει εύκολα την εντύπωση πως δε θα βρεθεί εύκολα λύση. Κρατάς μια περίεργη στάση απέναντι στους άλλους, σκεπτόμενος πως θα σε κριτικάρουν για τα όσα κάνεις αλλά και πως δύσκολα θα μπορέσουν να κατανοήσουν τις φοβίες που έρχονται στην επιφάνεια σήμερα. να ξέρεις πως αυτή η συμπεριφορά θα επηρεάσει σημαντικά τόσο τα επαγγελματικά σου όσο και την επαφή σου με φίλους, γιατί δεν δίνεις στους άλλους να καταλάβουν τι σε απασχολεί. Πιθανότατα όλο αυτό να πυροδοτηθεί από κάποιο οικονομικό σου θέμα. 

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα κορυφώνεται αυτό το αίσθημα έντασης που έχεις. Γενικά, οι αντιδράσεις σου σήμερα η τάση σου να κινείσαι σε πιο υπερβολικό ρυθμό μπορεί εύκολα να πυροδοτήσει καταστάσεις που νόμισες πως έχεις υπό έλεγχο. Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρήσεις μέσα στη μέρα τη στάση που έχεις απέναντι στους άλλους, καθώς υπάρχουν σημάδια που σου εφιστούν την προσοχή, αλλά τα αγνοείς κάπως… επιδεικτικά. Πέρα από αυτό, έχεις μια περίεργη απογοήτευση που προκύπτει από τη στάση των άλλων και νομίζεις πως υπάρχει μια περίεργη εμπάθεια προς το πρόσωπό σου. Ίσως είναι καλύτερα να ακούσεις πριν μιλήσεις.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, νιώθεις πως έχεις εγκλωβιστεί σε μια καθημερινότητα που δε σε γεμίζει καθόλου και δε σου επιτρέπει να νιώσεις παραγωγικός. Αυτή η σκέψη εύκολα μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά και να σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο πεσιμιστικά, κάτι που θα κάνει και πιο έντονη την κυκλοθυμία σου. πέρα από αυτό, κάποια πράγματα που θα ακούσεις θα σου δώσουν την αίσθηση ότι πρέπει να κρατήσεις μια πιο αυστηρή στάση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια ξεσπάσματά σου. Γενικά, αν δεν το δεις ψύχραιμα, είναι εύκολο να το χάσεις και να οδηγηθείς σε έντονες και εκρηκτικές συμπεριφορές που θα περιπλέξουν περισσότερο τα πράγματα.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα χρειάζεται να δεις προσεκτικά κάποια επαγγελματικά σου θέματα, αλλά και κάποια προσωπικά σου. Υπάρχει η αίσθηση ότι είσαι κάπως αποκλεισμένος και δεν ξέρεις τι χρειάζεται να κάνεις, προκειμένου να απελευθερωθείς έστω και λίγο από αυτό το αίσθημα. Από το πρωί, η πίεση είναι παρούσα και υπάρχει ένα ψυχολογικό βάρος, καθώς νιώθεις μια ανασφάλεια και μια αδυναμία να βρεις ένα σταθερό σημείο να πιαστείς. Ίσως κάποια οικονομικά ζητήματα να σε πιέσουν περισσότερο και θα χρειαστεί να τα δεις κάπως πιο προσεκτικά. Επίσης, οι βιαστικές λύσεις που σκέφτεσαι να ακολουθήσεις θα φέρουν εντάσεις παρά ηρεμία, όπως πιστεύεις. 

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα – και αύριο – θέλω να είσαι αρκετά προσεκτικός. Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα και η τάση σου να προσπαθείς να εξηγήσεις όλες τις λεπτομέρειες θα σε κάνει να χαωθείς, αλλά και να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε ένα τέλμα. Η ένταση αυτή επίσης σε φορτίζει συναισθηματικά και θα δυσκολευτείς αρκετά να εστιάσεις σωστά στο ποιο ανοιχτό μέτωπο πρέπει να αντιμετωπίσεις πρώτα. Κάποιοι συνεργάτες σου φαίνεται να παίζουν σημαντικό ρόλο στην εικόνα σου στη δουλειά, για αυτό πρόσεξε τις αντιδράσεις σου σε όσα ακούς. Ξέρω, δε θα κρατηθείς, αλλά έχε τα μάτια σου ανοιχτά να μην πέσεις σε παγίδες. 

Ζυγός
Πολλά αυτά που σκέφτεσαι σήμερα, Ζυγέ, και ακόμα περισσότερα αυτά που νιώθεις ότι πρέπει να διαχειριστείς μέσα στη μέρα. Από το πρωί υπάρχει μια τάση να προσπαθείς να ξεφύγεις από κάποιες καταστάσεις που σε ζορίζουν και σε στριμώχνουν. Οι απαιτήσεις που εγείρονται στη δουλειά από εσένα μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια τη σκέψη πως δεν είσαι στο κατάλληλο για σένα μέρος, ενώ είναι εύκολο να υπάρξουν αντιδράσεις με εναντιωματικές στάσεις απέναντι σε άτομα που νιώθεις πως σε κριτικάρουν ή που προσπαθούν να σου επιβάλουν την άποψή τους ως τη μόνη σωστή. Είναι σημαντικό να κρατήσεις αποστάσεις από όλα αυτά και να δείξεις ψύχραιμα την ενόχλησή σου.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, είναι μια μέρα που έχει να κάνει πολύ με το κατά πόσο νιώθεις ασφαλής μέσα σε όλα αυτά που κάνεις και στα πλαίσια που κινείσαι. Η μέρα είναι αρκετά δύσκολη και απαιτητική σε αυτό το κομμάτι, καθώς μπορεί να νιώσεις πως εγκλωβίζεσαι σε πράγματα που δε σε γεμίζουν. Πέρα από αυτό, καλό είναι να δώσεις αρκετή βάση σε οικονομικά που σε απασχολούν και να εστιάσεις στο πώς μπορείς να ξεμπλέξεις από καταστάσεις που σου δημιουργούν ένα επιπλέον άγχος. Σημαντικό να μην αντιδράσεις σπασμωδικά, θεωρώντας πως έτσι θα εκτονώσεις την ένταση και την απογοήτευση που νιώθεις. 

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα η μέρα θέλει προσοχή. Έχεις την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο και δεν ξέρεις ποια επιλογή είναι η καλύτερη. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις πως χρειάζεται να βρεις κάποιες ισορροπίες πριν προβείς σε πρακτικές αντιδράσεις, και αυτό γιατί σου είναι πολύ εύκολο σήμερα να ξεσπάσεις στους απέναντι, ή να δεχτείς συμπεριφορές από εκείνους, που θα δυσκολευτείς να εξετάσεις με βάση τη λογική. Ίσως χρειάζεται να πάρεις κάποιες αποστάσεις, προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις. Αυτό που χρειάζεται να καταλάβεις είναι πως οι συμβουλές και οι φράσεις που θα ακούσεις δεν είναι κριτική. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, νιώθεις κολλημένος σήμερα. Σα να μη μπορείς να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε απασχολούν και που δε θέλεις και να μοιραστείς με κανέναν. Ναι, είσαι δυνατός και μπορείς να ανταπεξέλθεις, θα παρατηρήσεις όμως το πόσες πολλές απαιτήσεις έχεις εσύ ο ίδιος από τον εαυτό σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως τα περισσότερα εμπόδια ίσως και να προέρχονται από εσένα. Αυτό, στην περίπτωση που λειτουργήσεις ψύχραιμα. Γιατί σε διαφορετική φάση θα ασχοληθείς περισσότερο με τη δουλειά για να μη σκέφτεσαι. Παρ’ όλα αυτά, η μέρα έχει πολλές απαιτήσεις και θέλει προσεκτικούς χειρισμούς στη δουλειά και προσοχή στο τι λες.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, δεν έχεις όρεξη για πολλά-πολλά. Από το πρωί προσπαθείς να ρυθμίσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν, και αυτό για να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Η μέρα όμως φαίνεται να έχει άλλη ροή από αυτή που εσύ υπολογίζεις και κάπου θα χαθεί η ψυχραιμία σου. από το πρωί ακόμα, παρατηρείς κάποια πράγματα που σε απογοητεύουν και εκεί θα πρέπει να αποφύγεις τα μεγάλα λόγια. Να θυμάσαι πως οι σπασμωδικές κινήσεις σήμερα θα δεχτούν έντονες αντιδράσεις κι εκεί κάπου θα ανάψουν τα αίματα. Αντί όμως να ετοιμάζεσαι για «αντάρτικο» με τους άλλους, καλό είναι να βάλεις κάτω τα πράγματα και να οργανωθείς. 

Ιχθύες
Περίεργα και αρκετά πιεστικά τα πράγματα σήμερα, Ιχθύ μου. Το μυαλό σου είναι στραμμένο στα θέματα που αφορούν επαγγελματικά σου ζητήματα αλλά και την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Απλά εσύ πιέζεις – ίσως και να καταπιέζεις – όμως τα πράγματα για να μπορέσεις να παραμείνεις τυπικός. Η μέρα δεν είναι εύκολη. Η στάση που κρατάς σε συνδυασμό με το πώς μεταφράζεις τη στάση των άλλων απέναντί σου σε κάνει εύκολα να χάνεις τον έλεγχο και να θες να ξεσπάσεις, χωρίς να σκέφτεσαι τον αντίκτυπο που θα δεχτείς. Νιώθεις περιορισμένος και στην προσπάθειά σου να ξεφύγεις θα δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις.