Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 13.08.2024

Παρθένε μου, ανακαλείς στο μυαλό σου περιστατικά που νιώθεις να σε έχουν σημαδέψει με κάποιο τρόπο

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 13.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, είναι σα να ψάχνεσαι για κάτι. Έχεις μια ανησυχία πως κάτι συμβαίνει και σε πιάνει μια μανία να το ανακαλύψεις πάση θυσία. Από το πρωί ακόμα νιώθεις μια ένταση και μια τάση να ψαχουλεύεις διάφορα θέματα, προκειμένου να βγάλεις άκρη. Κάποια οικονομικά ζητήματα θα φέρουν μια ανησυχία κι ένα άγχος στην επιφάνεια, ενώ στα επαγγελματικά σου είσαι οκ και έχεις την υποστήριξη αρκετών δικών σου ανθρώπων αν χρειαστείς κάτι. Από το μεσημεράκι και μετά εστιάζεις περισσότερο στο πώς κινούνται οι άλλοι απέναντί σου και στις απόψεις που εκφράζουν. Σημαντικό να μην εστιάσεις σε πράγματα που τα ερμηνεύεις όπως σε βολεύουν, γιατί μετά δύσκολα θα συνεννοηθείς με τους άλλους.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα φαίνεται πως δε μπορείς να ησυχάσεις εύκολα, από το πρωί ακόμα και έχεις μια ένταση κι έναν εκνευρισμό που σε οδηγούν σε απότομες απαντήσεις και αντιδράσεις γενικότερα. Κάποιες απόψεις σου ακούγονται σαν κριτική μέσα στη μέρα, και αυτό δε σου αρέσει καθόλου, καθώς νιώθεις πως έχουν σα σκοπό να περιορίσουν την αυτοέκφρασή σου και τη δημιουργικότητά σου. Το καλό είναι πως εσύ ακολουθείς το ένστικτό σου στη δουλειά και αυτό θα δώσει θετικά αποτελέσματα. Αρκεί να μην το κάνεις από αντίδραση. Από το μεσημέρι και μετά, είναι σημαντικό να ασχοληθείς με κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις σε εκκρεμότητα. 

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα είναι μια μέρα που εύκολα μπορείς να φτάσεις στα όριά σου, καθώς από το πρωί ακόμα στο κομμάτι της δουλειάς θα χρειαστεί να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις αρκετά περίεργες. Επειδή και κάτι δικά σου θα επανέλθουν σήμερα στο προσκήνιο, συναισθηματικά είσαι πιο ευαίσθητος, αλλά και ευέξαπτος, ειδικά με όσους γίνονται αρκετά αδιάκριτοι. Το δυνατό σου χαρτί σήμερα είναι πως εύκολα μπορείς να ψαρέψεις τους άλλους ή να τους οδηγήσεις εκεί που θέλεις, προκειμένου να φτάσεις στο επιθυμητό σου συμπέρασμα. Από το μεσημέρι και μετά θέλω να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με τον τρόπο σου στους απέναντι. Άκου πριν απαντήσεις. 

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, ίσως χρειαστεί να κάνεις πίσω σε κάποια πράγματα και να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που μπορεί να σε φουντώσουν και να σε οδηγήσουν σε κινήσεις που εύκολα θα μετανιώσεις παρακάτω. Καλό είναι να εστιάσεις στο να εκφράσεις το συναίσθημά σου παραγωγικά και να βγάλεις προς τα έξω τα δημιουργικά σου ταλέντα. Συζητήσεις με φίλους μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια εύκολα κάποιες έντονες διαφορές, κάτι που όμως δε σημαίνει πως σόνι και ντε πρέπει να αποδείξεις πως εσύ έχεις δίκιο, γιατί καταλαβαίνεις καλύτερα τις καταστάσεις. Από το μεσημεράκι, κάποιες καταστάσεις στη δουλειά θα ανεβάσουν τους τόνους σημαντικά.

Λέων
Λέοντα, σήμερα είναι σημαντικό να δώσεις βάση στο πώς νιώθεις για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. υπάρχει μια ένταση στη δουλειά και μια τάση να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις αρκετά εύκολα, είτε για πράγματα που σε αφορούν σαν προσωπικότητα είτε για κάποιο οικονομικό ζήτημα. Όπως και να ‘χει, εσύ χρειάζεται να ακούσεις τις συμβουλές που θα δεχτείς με ψυχραιμία και να τις εφαρμόσεις, για να στρώσει κάπως η κατάσταση. Από το μεσημέρι και μετά, όλο αυτό μπορεί εύκολα να επηρεάσει το δημιουργικό σου κομμάτι και να υπάρξουν επιπτώσεις και στα επαγγελματικά σου, όσον αφορά την απόδοσή σου. Η μέρα απαιτεί σύνεση και όχι παλικαρισμούς.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, ανακαλείς στο μυαλό σου περιστατικά που νιώθεις να σε έχουν σημαδέψει με κάποιο τρόπο. Είναι εύκολο να υπάρξει ένταση μέσα στη μέρα, από το πρωί ακόμα, καθώς κάποιες συζητήσεις που κάνεις εύκολα μπορεί να εκτραχυνθούν και εσύ είσαι πρόθυμος να πεις πολλά… Πάρα πολλά! Πολύ εύκολα μπορείς να ξεσπάσεις όλο αυτό το έντονο συναίσθημα στη δουλειά και να το διοχετεύσεις εκεί, ενώ επαφές και κουβέντες με συναδέλφους θα σε χαλαρώσουν εύκολα. Το σημαντικό είναι να μην φας σκάλωμα, γιατί από το μεσημέρι και μετά φαίνεται να τα παίρνεις όλα πιο προσωπικά και να παρεξηγείσαι αρκετά πιο εύκολα. 

Ζυγός
Από το πρωί, Ζυγέ, υπάρχει μια περίεργη ένταση και μια τάση να φτάνουν στα αυτιά σου διάφορες πληροφορίες, οι οποίες φαίνεται να επιβεβαιώνουν κάποιες υποψίες που είχες και να νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου. Θα υπάρξει ένα άγχος μέσα στη μέρα όταν θα έρθει η στιγμή για κάποιες σημαντικές αποφάσεις, ενώ μέσα σου ξέρεις τι πρέπει να γίνει. Έχεις την τάση να μπορείς να εκφράσεις πολύ εύκολα με τον τρόπο σου τις επιθυμίες σου και να κινηθείς με ψυχραιμία, αλλά και δημιουργικότητα σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά σου. Από το μεσημεράκι, κάνεις κάποιες σκέψεις μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά στο να κατανοήσεις καλύτερα τις καταστάσεις που προηγήθηκαν μέσα στη μέρα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, από το πρωί υπάρχει ένα περίεργο κλίμα ενώ κάποια παρελθοντικά γεγονότα θα σκάσουν μύτη μπροστά σου και θα σε απασχολήσουν σχεδόν όλη τη μέρα. Κάτι που, να ξέρεις, θα επηρεάσει και σημαντικά την επίδοσή σου στη δουλειά. Πέρα από αυτό, διάφορες διενέξεις με συναδέλφους είναι και σήμερα στο πρόγραμμα, καθώς νιώθεις δε μπορείς να συνεννοηθείς και πως μιλάς σε κλειστά αυτιά. Το σημαντικό είναι πως είσαι σε θέση να κρίνεις αν χρειάζεται να ασχοληθείς περαιτέρω ή αν είναι καλύτερα να αποσυρθείς. Όλο αυτό το κλίμα θα μεταφερθεί από το μεσημέρι σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά και θέματα που επηρεάζουν την ασφάλεια που χρειάζεσαι. 

Τοξότης
Από το πρωί φαίνεται να τρώγεσαι με τα ρούχα σου, Τοξότη, και ενώ μπορείς να εστιάσεις στο τι σου φταίει, πιστεύεις ότι είναι πιο βαθύ το όλο θέμα και δεν ησυχάζεις. Μια ανησυχία πως κάτι θα συμβεί στη δουλειά και πως θα σε χώσουν τελευταία στιγμή σου φέρνει έναν έντονο εκνευρισμό και ο τρόπος σου είναι αρκετά απότομος, χωρίς να ξέρουν οι άλλοι τι μπορεί να συμβαίνει. Από το μεσημεράκι και μετά, ενεργοποιείσαι σημαντικά και αποφασίζεις να περάσεις στην ενεργό δράση. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι να μην ασχοληθείς με παρελθοντικά σκηνικά, τόσο στη δουλειά όσο και στα προσωπικά σου, γιατί από αυτό ίσως να κορυφωθεί η ένταση. 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, είναι πολύ σημαντικό να παρατηρήσεις το πώς κινείται ο κοινωνικός σου περίγυρος και πώς εσύ μπορείς να συμμετάσχεις στα όσα γίνονται, χωρίς να υπάρχουν εντάσεις ή σκηνικά που εύκολα θα σε εκνευρίσουν μέσα στη μέρα. Προσπαθείς να δομήσεις κάπως την ασφάλειά σου για να μπορέσεις να παραμείνεις ψύχραιμος, ενώ εύκολα μπορείς να δεις πίσω από τις λέξεις των άλλων. Άρα είσαι κερδισμένος. Σε επαγγελματικά κομμάτια, η μέρα έχει κάποιες αλλαγές από το πουθενά που απλά σε φέρουν πολύ κοντά στο να κάνεις συζήτηση για να κλείσεις κάποιες συνεργασίες. Όλο αυτό από το μεσημέρι και μετά γίνεται πιο εσωτερικό και προσπαθείς να το αναλύσεις μέσα στο κεφάλι σου.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, η μέρα έχει ένα περίεργο ενδιαφέρον, καθώς θα χρειαστεί να κάνεις προσεκτικούς χειρισμούς για να διατηρήσεις μια σταθερή – τουλάχιστον – εικόνα προς τα έξω. Η μέρα είναι αρκετά περίεργη και η ψυχολογία σου είναι κάπως στα δέντρα σήμερα. Έχεις μια τάση να διατηρήσεις τον έλεγχο όμως και να μην το βγάλεις προς τα έξω, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά. Το σημαντικό είναι να μην κολλήσεις σε πράγματα που δε σου κολλάνε, ενώ είσαι σε φάση να κάνεις και συγκρίσεις με κάποια σκηνικά στο παρελθόν. Από το μεσημέρι και μετά, κάποιες κοινωνικές σου συναναστροφές φέρνουν μια ένταση και μια τάση να θέλεις να πάρεις αποστάσεις. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, από το πρωί νιώθεις ότι υπάρχει μια σημαντική δυσκολία στο να συνεννοηθείς με τους άλλους, είτε αυτό έχει να κάνει με απλά πράγματα είτε με σημαντικά θέματα στη δουλειά και τις συνεργασίες σου. Υπάρχει μια ταραχή στον τρόπο που σκέφτεσαι και η νευρικότητά σου εύκολα μπορεί να επηρεάσει την κρίση σου, παρά τον εσωτερικό έλεγχο που έχεις σήμερα. Ίσως σου είναι πιο εύκολο να ξεφύγεις από αδιάκριτες ερωτήσεις, χωρίς ωστόσο να παραμένεις ήρεμος στις απαντήσεις σου. Από το μεσημέρι και μετά, θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός στο πώς κινείσαι γενικά μέσα στο σύνολο, καθώς μπορεί εύκολα να στην πουν οι άλλοι και να στραβώσεις ακόμα περισσότερο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ