Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12 - 18 Αυγούστου 2024

Παρθένε, ο ανάδρομος Ερμής σε αφήνει σε ησυχία μεν, αλλά περνάει στο ζώδιο του Λέοντα

Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 12 - 18 Αυγούστου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, καλή εβδομάδα! Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, αλλά στο ζώδιο του Λέοντα πια, κάτι που σου φέρνει στο προσκήνιο τα γκομενικά σου. Ταυτόχρονα προς το τέλος της εβδομάδας, ίσως σου προκύψουν εμπόδια σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα ή γενικώς με σχέδια που κάνεις. Οπότε δώσε βάση και προσοχή. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται καθόλου να σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις ξανά κοντά με κάποιο παλιό αμόρε. Αν δεν είσαι ελεύθερος, ίσως δεις να μπαίνουν κάποια εμπόδια σε πράγματα που έχεις σχεδιάσει με το ταίρι σου. Δεν είναι κάτι τραγικό, αν οργανωθείτε όσο καλύτερα γίνεται. Επαγγελματικά τώρα, το τετράγωνο Άρη - Κρόνου σε καλεί να κλείσεις εκκρεμότητες και όχι να κάνεις νέα βήματα, καθώς υπάρχει και ο ανάδρομος- μην του πω τίποτα.

Ταύρος
Καλή εβδομάδα, φίλε μου Ταύρε! Αφήνεις για λίγο στην άκρη το κωλοβάρεμα και κοιτάς θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή με την οικογένεια. Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα δεν αποκλείεται να σου βάλει εμπόδια στη διευθέτηση ζητημάτων πάσης φύσεως, γι’ αυτό γενικώς ό,τι προλάβει να αρπάξει ο απαυτός σου αυτή την εβδομάδα. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, πρόσεξε το πως προσεγγίζεις τα νέα γκομενάκια, καθώς δεν αποκλείεται με τη φλυαρία που σε πιάνει ώρες ώρες, να τρέξουν μακριά σου. Αν έχεις κάποια σχέση, ίσως νιώθεις εσύ ή το ταίρι να δημιουργείται μια κάποια απομάκρυνση, τίποτα το μόνιμο ΄πάντως. Επαγγελματικά τώρα, δεν υπάρχει κάποια αισθητή μεταβολή. Θέλω απλά να προσέξεις τη διαχείριση των οικονομικών σου, καθώς το τετράγωνο Άρη - Κρόνου δημιουργεί μια κάπως δυσαρμονική όψη.    

Δίδυμος
Αγαπητό Διδυμάκι, καλή εβδομάδα! Τώρα που ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Λέοντα -ένα πιο φιλικό ζώδιο για σένα- θα δεις πως όσα εμπόδια ή δυσκολίες βρεθούν μπροστά σου, άλλες τόσες θα είναι και οι καλές στιγμές ή οι ευκαιρίες που θα προκύψουν. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις, δε λένε; Πάντως το τετράγωνο Άρη - Κρόνου σου λέει να κάνεις λίγο υπομονή, ειδικά αν θέλεις να διευθετηθεί κάτι σχετικό με τη δουλειά.  Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, μέσα από τον περίγυρό σου δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με κάποιον από τα παλιά και φτου κι από την αρχή.  Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι με το ταίρι σου σε ένα mood που θέλετε να κάνετε συνέχεια νέα πράγματα. Αν ξεπεράσετε τα εμπόδια που αφορούν την υλοποίησή τους, θα περάσετε και σούπερ. Επαγγελματικά, θέλω αυτές τις μέρες να περνάς από κόσκινο όλες τις κινήσεις σου, γκέγκε; 

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, καλή εβδομάδα! Αλλαγή προτεραιοτήτων φέρνει η εβδομάδα για σένα, καθώς θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα σχετικά με τα οικονομικά. Παράλληλα, θέλω να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις και επικοινωνίες με το κοινωνικό σου περιβάλλον, καθώς το τετράγωνο Άρη - Κρόνου δεν αποκλείεται να σε κάνει να φανείς ο βλαμμένος της παρέας. Στα γκομενικά, αν είσαι ελεύθερο πουλί, ίσως κάνεις μια καλή γνωριμία τώρα, την οποία θα πας να σαμποτάρεις με το κωλο-overthinking σου. Μην γκρινιάζεις μετά. Αν δεν είσαι ελεύθερο πουλί και έχεις κανονίσει μετακινήσεις με το ταίρι, θα σου πρότεινα να δεις ξανά ό,τι σχετίζεται με αυτές, για να μη γίνει η στραβή και μετά μείνετε σαν τη μύγα μες στο γάλα. Επαγγελματικά, έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες, για να μπορέσεις μετά να κάνεις νέα σχέδια και πλάνα. Αν το θέλεις βέβαια.

Λέων
Καλή εβδομάδα, Λιονταράκι μου! Γενικώς τώρα που ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σου - τυχερούλη!- θα νιώσεις το ενδιαφέρον σου να επικεντρώνεται σε θέματα καρδιάς. Δεν αποκλείονται οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και γενικότερα η επαφή σου με παρελθοντικά γκομενάκια ή ζητήματα που αφορούν το παρελθόν γενικώς. Αν είσαι ελεύθερος, παίζει πολύ το σενάριο της επανασύνδεσης, καθώς όλο και κάποιος από τα παλιά θα επιστρέψει. Στο χέρι σου είναι αν θα τον δεχτείς ή όχι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις να ανοιχτείς στο ταίρι σου κι εκείνο με τη σειρά του θα σε καταλάβει καλύτερα, κάτι που θα ανάψει τα αίματα μεταξύ σας. Επαγγελματικά, από τη μια, ίσως κάποια θέματα ψιλοκολλήσουν, ενώ από την άλλη, κάποια άλλα που ήταν σε αναμονή ίσως τώρα μπορέσουν να πάρουν μπρος (μείνε στις συζητήσεις προς το παρόν- ανάδρομος alert). 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, καλή εβδομάδα! Ο ανάδρομος Ερμής σε αφήνει σε ησυχία μεν, αλλά περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, κάτι που σου φέρνει στο προσκήνιο αναμνήσεις και σκέψεις σχετικά με το παρελθόν. Το τετράγωνο Άρη- Κρόνου δεν ευνοεί για σένα και πολύ τις συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Ίσως πεις κάτι καλό και τελικά ακουστεί παράξενο στους άλλους. Στα γκομενικά, αν είσαι ελεύθερος, μας δείχνεις τι μουχρίτσα είσαι και κανονίζεις μυστικά ραντεβουδάκια. Αν είσαι δεσμευμένος, βλέπεις να δημιουργείται ένα χάσμα με το ταίρι σου, καθώς δυσκολεύεσαι πολύ να εκφραστείς όπως πρέπει- τι πρωτότυπο για σένα! Πάντως η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου σε φωτίζει στον τομέα αυτόν, αλλά μην το πάρεις και πάνω σου, έτσι; Επαγγελματικά, περίμενε να περάσει αυτή η εβδομάδα, για να υλοποιήσεις σχέδια, διαφορετικά θα τα κάνεις μαντάρα.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ καλή εβδομάδα! Αυτές τις μέρες θα έχεις λίγο απ' όλα. Τι εννοώ τώρα εγώ; Από τη μια θα έχεις ευχάριστες στιγμές και συναντήσεις για catch up με άτομα του κύκλου σου που ενδεχομένως να είχες ψιλοχαθεί - κάτι που σε γεμίζει τέρμα. Από την άλλη θα χρειαστεί να αλλάξεις και μια και δυο -και τρεις μην σου πω- το πρόγραμμά σου, καθώς λόγω ανάδρομου Ερμή μπορεί να υπάρξουν ασυνεννοησίες και εμπόδια. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, μέσα από τα reunion που είπαμε, δεν αποκλείεται να πέσεις πάνω σε κάποιο παλιό φλερτ. Αν δεν είσαι ελεύθερος, κοίτα να είσαι διπλωμάτης στο καθετί που σχετίζεται με την σχέση σου, αν δεν θες να πρήξεις άδικα. Επαγγελματικά, θα σου πω να μείνεις στην παρατήρηση, στον στοχασμό και στην σκέψη και σε καμία περίπτωση να μην κάνεις κινήσεις. Δεν είναι η ώρα!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, καλή εβδομάδα! Θυμάσαι πράγματα που άφηνες για αργότερα το προηγούμενο διάστημα; Και να μην τα θυμάσαι, μη φοβάσαι, θα σε θυμηθούν αυτά, καθώς ο ανάδρομος Ερμής καλά κρατεί, αλλά από το ζώδιο του Λέοντα πια. Στα ερωτικά σου, σε πιάνει μια εσωστρέφεια και ειδικά αν είσαι ελεύθερος, προτιμάς να ξαναπιάσεις κάποιον από το παρελθόν παρά να κάνεις νέες γνωριμίες. Εάν αυτό το άτομο θα βγει κελεπούρι ή όχι, θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα πάντως. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις την ευκαιρία τώρα να πραγματοποιήσεις σχέδια που έκανες τόσο καιρό με το άλλο σου μισό, π.χ. διακοπές. Επαγγελματικά τώρα, καλό θα ήταν να βάλεις προτεραιότητες σε αυτά που έχεις να κάνεις, καθώς θα συσσωρευτούν αρκετές υποχρεώσεις - συν αυτές που λέγαμε από παλιά που τις άφηνες στην άκρη;- και μετά ποιος σε ακούει.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, καλή εβδομάδα! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή- από το ζώδιο του Λέοντα- λειτουργεί κάπως ευεργετικά για σένα, καθώς λαμβάνεις νέα ή εξελίξεις γύρω από  κάποιο θέμα που περίμενες και είχε καθυστερήσει. Ίσως θέματα νομικά; Ίσως γραφειοκρατικά ή σχετικά με την οικογένεια; Παράλληλα δεν αποκλείεται πολλές επαφές και σχέσεις σου να περάσουν από τεστ αντοχής αυτές τις μέρες. Σε ερωτικό κομμάτι, αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις κάπως διχασμένος σχετικά με μια νέα γνωριμία.. Εγώ θα σου πρότεινα να μην πάρεις κάποια οριστική απόφαση ακόμα, αντιθέτως δώσε λίγο χρόνο. Αν είσαι σε σχέση, πολλά θα θες να κάνεις με το ταίρι σου, το θέμα είναι πόσα θα καταφέρεις με ανάδρομο και τετράγωνο Άρη - Κρόνου. Επαγγελματικά, αν βλέπεις πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θες, μην σκας, κάνε απλά λίγο υπομονή.  

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, καλή εβδομάδα εύχομαι! Οι μέρες αυτές έρχονται με κάποια παραπάνω πίεση για σένα, κυρίως γύρω από τα οικονομικά σου. Θέλω να διαχειριστείς τον τομέα αυτόν όσο καλύτερα γίνεται, καθώς όλο και κάτι μπορεί να στραβώσει λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Όχι μόνο αυτό, αλλά και οι επαφές με τους γύρω σου ίσως να ψιλοπεριοριστούν κάπως. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος, έχεις προοπτικές τόσο να εξελίξεις μια νέα γνωριμία, όσο και να πετύχουν οι όποιες συζητήσεις θέλεις να κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος και νιώθεις πως η σχέση σου είχε βαλτώσει κάπως, ε ήρθε η στιγμή να κάνεις πράγματα για να τη βελτιώσεις. Επαγγελματικά τώρα, -παρότι summertime- υπάρχουν κάποια πράγματα που θα σε απασχολήσουν και θα χρειαστούν την προσοχή σου, προκειμένου να μπορέσουν να επιλυθούν. Εγώ πάντως πιστεύω σε σένα!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Ο ανάδρομος Ερμής -από τον Λέοντα πια- και το τετράγωνο Άρη - Κρόνου ίσως σου δημιουργήσουν ένα πιο παγωμένο mood, τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε προσωπικά. Εδώ είμαι εγώ όμως, για να σου πω, πως αυτό είναι προσωρινό. Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι ένα ειδύλλιο από το παρελθόν και να θέλεις να τα κάνεις όλα με τέτοιο τρόπο, ώστε να οδηγήσουν στην επανασύνδεσή σας. Αν αξίζει, γιατί όχι; Αν είσαι δεσμευμένος, και εάν υπάρχει κάτι που καλό θα ήταν να συζητηθεί, ε να μην συζητηθεί τώρα, καθώς δεν είναι πρόσφορο το έδαφος για τέτοιες κινήσεις. Επαγγελματικά, σε απασχολεί πολύ κάποια συνεργασία ή η παρούσα εργασία σου, καθώς όλο το συζητάς και όλο το σκέφτεσαι. Αυτό δεν είναι κακό, αυτό που θέλω να αποφύγεις είναι να υπογράψεις ή και να κλείσεις κάτι νέο τώρα.

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, καλή εβδομάδα! Τα έχεις πάρει κυριολεκτικά που ενώ είναι καλοκαίρι, εσύ όλο και κάτι έχεις να κάνεις. Αυτές τις μέρες πάντως θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες και να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή, γιατί ο ανάδρομος Ερμής σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη - Κρόνου, ε κάποιες άλλες υποχρεώσεις θα τις επαναφέρει στο προσκήνιο κι εκεί ποιος σε ακούει. Ένα δίκιο το ‘χεις! Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, κάπου, κάπως θα συναντήσεις ένα παλιό αμόρε και θα αναθερμάνετε την παλιά φλόγα. Αν είσαι ήδη σε σχέση, βάλε νερό στο κρασί σου και μην τραβάς το σκοινί, αν θες να παραμείνεις σε αυτή την σχέση. Επαγγελματικά, εκτός από κάποιες μικρολεπτομέρειες που θέλω να προσέξεις, όλα τα άλλα κυλούν ήρεμα!