Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 12.08.2024

Λέοντα, και πάλι η ψυχολογία σου θυμίζει roller coaster

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Δευτέρας 12.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως η μέρα δεν θα εξελιχθεί και πολύ καλά. Έχεις μια ένταση, που δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς. Εξελίξεις στα επαγγελματικά σου σε βάζουν σε υποψίες αλλά και σε κάνουν καχύποπτο απέναντι σε κάποιους συναδέλφους σου για το τι στάση έχουν πραγματικά απέναντί σου. Θέλει προσοχή ο τρόπος που ψάχνεις απαντήσεις, καθώς γίνεσαι επιθετικός με το λόγο σου, χωρίς να το καταλάβεις εύκολα. Προς το μεσημεράκι είναι πιο εύκολο να χάσεις την υπομονή – έστω κι αυτή τη λίγη που έχεις – και γίνεσαι αντιδραστικός. Μέσα στη μέρα είναι δύσκολο να διατηρήσεις καθαρό το μυαλό σου, για αυτό προσπάθησε να ακούσεις συμβουλές δικών σου ανθρώπων.

Ταύρος
Ταύρε μου, από το πρωί έχεις μια αίσθηση ότι οι περισσότεροι είναι απέναντί σου και δύσκολα θα σε καταλάβουν σε αυτά που θέλεις και λες. Η μέρα έχει ιδιαίτερη ένταση και το ότι κινείσαι βιαστικά και αρκετά παρορμητικά μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας. Έχεις την υποστήριξη των φίλων σου, ενώ και στη δουλειά μπορείς εύκολα να βρεις άτομα που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να οργανώσεις το μυαλό σου. Προς το μεσημέρι θα χρειαστεί να πάρεις λίγο το χρόνο σου και να δεις κάποια πράγματα ξεκάθαρα, ενώ θα αναγκαστείς να παραδεχτείς κάποιες αλήθειες στον εαυτό σου, όσο και να σε ενοχλεί.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις όσο μπορείς το πρόγραμμά σου. Στη δουλειά από το πρωί υπάρχει μια περίεργη ένταση και το ότι έχεις διαφορές με κάποιους συναδέλφους μπορεί να δημιουργήσει ρήξεις μέσα στη μέρα. Εσύ ωστόσο, προσπαθείς να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε αυτά που πρέπει να κάνεις μέσα στη μέρα. Είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο σου και να μην αφήσεις υπονοούμενα στον αέρα. Προς το μεσημεράκι, θα χρειαστείς το χώρο σου για να μπορέσεις να ηρεμήσεις, καθώς θα νιώσεις πίεση από το να προσπαθείς να διαχειριστείς όλα αυτά που ακούς στο κομμάτι της δουλειάς. Θέλει λίγη υπομονή.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να απομακρυνθείς από καταστάσεις που μπορεί να κάνουν τα νεύρα σου εργόχειρο, αν θέλεις να κυλήσει ομαλά η μέρα σου. Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως έχεις μια εσωτερική ένταση και πως δυσκολεύεσαι να την εξωτερικεύσεις, καθώς θα επηρεαστεί η σχέση σου με τους άλλους αρκετά. Στη δουλειά μπορείς να αποδώσεις καλύτερα σαν μονάδα σήμερα, έχεις τη διάθεση να κάνεις κάποιες συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο γύρω σου. Προσοχή σε εντάσεις μέσα στην παρέα, αλλά και στον τρόπο που απαντάς σε σχόλια που σε ενοχλούν.

Λέων
Λέοντα, από το πρωί και πάλι η ψυχολογία σου θυμίζει roller coaster. Μπορεί να έχεις μια ψυχραιμία στο να συνειδητοποιήσεις τον αντίκτυπο κάποιων καταστάσεων, ωστόσο οι αντιδράσεις σου μπορεί να δείξουν το αντίθετο στους άλλους. Κάποια ζητήματα σπιτιού έρχονται σήμερα να δοκιμάσουν τις αντοχές σου. Συμβουλές και απόψεις ατόμων από την παρέα σου μπορεί να σε βγάλουν από τα ρούχα σου, αφού σήμερα τα αντιλαμβάνεσαι περισσότερο σαν κριτική, παρά σαν υποστήριξη. Χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις και στο κομμάτι της δουλειάς, καθώς χρειάζεται να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνος σου, αλλά υπάρχουν κι άλλοι γύρω σου που μπορεί να επηρεάζονται από τον τρόπο που τους μιλάς.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, μπορεί να έχεις κάποιες πολύ ξεκάθαρες συζητήσεις με τους απέναντι και να μπορέσεις να κατανοήσεις καλύτερα ποια στάση χρειάζεται να κρατήσεις κι εσύ. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που κινείσαι γενικότερα και πώς θα διαχειριστείς τις καταστάσεις σου μέσα στη μέρα, καθώς υπάρχει μια εσωτερική σύγκρουση και μια αμφισβήτηση για το αποτέλεσμα που θα προκύψει στο τέλος της μέρας. Ο τρόπος που απαντάς σε σχόλια είναι αρκετά νευρικός και δύσκολα μπορείς να γίνεις κατανοητός σε άτομα που δε σε γνωρίζουν, αφού σήμερα δεν έχεις τη διάθεση να επεκταθείς σε εξηγήσεις.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα βλέπεις πως υπάρχει μια τάση αναγνωριστεί η δουλειά σου, πιθανότατα με ένα μικρό μπόνους στο μισθό ή τέλος πάντων με κάποια επιβράβευση που θα σε ενισχύσει ψυχολογικά. Κατά τα άλλα, η μέρα απαιτεί ψύχραιμους χειρισμούς, τόσο σε συζητήσεις και επαφές με τους άλλους, όσο και σε θέματα που έχουν να κάνουν με το οικονομικό σου αλλά και το τι τριγκάρει τις ανασφάλειές σου. Κάποια ξαφνικά έξοδα θα σε αγχώσουν λίγο, ενώ είναι σημαντικό να επισημάνεις αυτά που σε ενοχλούν στη συμπεριφορά των άλλων, χωρίς υπερβολές και σπόντες. Ναι, είναι σημαντικό να υπερασπιστείς τη θέση σου, απλά κάντο με ξεκάθαρα επιχειρήματα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, ενώ κινείσαι πιο μεθοδικά σε κάποια επαγγελματικά σου θέματα και έχεις τη διάθεση να ξεκαθαρίσεις και κάποια πιο προσωπικά σου ζητήματα, αντιλαμβάνεσαι από το πρωί τη μέρα σου σα μια πρόκληση. Κινείσαι αρκετά παρορμητικά και προσπαθείς να δράσεις άμεσα σε σημαντικά θέματα, για να νιώσεις πως τουλάχιστον έχεις προσπαθήσει για στόχους σου, οι οποίοι είναι λίγο υπερβολικοί. Και το γεγονός ότι θεωρείς πως ο δικός σου τρόπος είναι ο πιο αποδοτικός, κάνει πιο έντονη την κατάσταση, τόσο με τους συναδέλφους σου, όσο και με κάποιους ανωτέρους. Δεν υπάρχει λόγος να ανεβάσεις τους τόνους μέσα στη μέρα. Αν δε μπορείς να συνεργαστείς, πάρε το χώρο σου.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, χρειάζεται να δείξεις λίγο περισσότερη υπομονή. Μπορεί να κινείσαι με ψυχραιμία σε κάποια προσωπικά σου ζητήματα και να κρατήσεις αποστάσεις από γεγονότα που σε ταράζουν, αλλά κάπου το χάνεις σε ό,τι έχει να κάνει με τους άλλους. Έχεις μια τάση να απαντάς άμεσα σε όσους σε προκαλούν, ενώ και η δική σου στάση εύκολα μπορεί σήμερα να θεωρηθεί προκλητική από τους άλλους. προς το μεσημεράκι, μια ένταση στη δουλειά μπορεί να γίνει εύκολα το κερασάκι στην τούρτα και να τερματίσεις. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η τάση σου να πεις πάνω στην ένταση πράγματα που σου έχουν εμπιστευτεί.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, είναι πολύ σημαντικό σήμερα να δεις τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα που σου δίνει την εντύπωση πως στη δουλειά υπάρχει μια δράση περίεργη, καθώς πιάνεις κάποια πιο επιθετικά vibes. Ωστόσο, εσύ προσπαθείς να παραμείνεις ξεκάθαρος και συγκεντρωμένος σε αυτά που έχεις στο πρόγραμμα. Είναι σημαντικό να μην ενδώσεις σε υποψίες που γεμίζουν το κεφάλι σου και να μην βγάλεις συμπεράσματα έτσι απλά. Προς το μεσημεράκι, θα χρειαστεί να προσαρμόσεις το χρόνο σου για να μπορέσεις να προλάβεις κάποια επαγγελματικά σου θέματα, παρά τα νεύρα που θα σε πιάσουν.


Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, υπάρχουν εξελίξεις στη δουλειά σου που θα μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στα τεκταινόμενα. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς πως πρέπει να προσέξεις την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, καθώς οι συμπεριφορές σου μέσα στη μέρα μπορεί εύκολα να την επηρεάσουν αρκετά. Παρορμητικές κινήσεις στη δουλειά, λόγω έλλειψης χρόνου μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη μέρα, κάτι που θα ήταν καλύτερο να αποφύγεις. Κι επειδή δε μπορείς να διαχειριστείς όλα όσα ακούς, είναι καλό να αποστασιοποιηθείς και να αφήσεις κάποια σχόλια αναπάντητα. Επίσης, κάποιοι συνεργάτες σου θα σε προβληματίσουν με τη στάση τους, οπότε κράτα μια πισινή.

Ιχθύες
Ιχθύ, σήμερα οι συζητήσεις που κάνεις μπορεί εύκολα να σε οδηγήσουν στο να ασχοληθείς πιο εντατικά με κάποια από τα ενδιαφέροντά σου, προκειμένου να χαλαρώσεις ή να δεις έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης μέσα από αυτά. Συναισθηματικά, νιώθεις μια ένταση και η ψυχολογία σου είναι αρκετά πιεσμένη με τα όσα περνάς, κάτι που εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει σε απρόσμενα ξεσπάσματα. Προς το μεσημεράκι, κάποιες απρόσμενες επαφές θα φέρουν στην επιφάνεια περιστατικά που θα σε εκνευρίσουν και μπορεί εύκολα να πεις πράγματα που δεν θα έλεγες ψύχραιμος. Κράτα αποστάσεις από διενέξεις στη δουλειά που δε σε αφορούν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ