Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 11.08.2024

Με μια πιο δημιουργική διάθεση ξεκινάς τη μέρα σου, Καρκίνε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 11.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Από το πρωί, Κριέ, έχεις μια ιδιαίτερη ένταση και η ψυχολογία σου φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο για το πώς θα κυλήσει η μέρα σου. Από το πρωί ακόμα έχεις μια πίεση κι ένα άγχος για κάποια οικονομικά σου ζητήματα, καθώς υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν και σήμερα έρχονται πιο έντονα στο προσκήνιο. Επίσης, και στη δουλειά σου υπάρχουν οικονομικά θέματα που χρειάζεται να ρυθμίσεις, αλλά θέλεις να το κάνεις με το δικό σου τρόπο. Σταδιακά, η ένταση μειώνεται και εσύ έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες κινήσεις που σου γλιτώσουν χρόνο, ενώ θα δεις πως και το κλίμα στη δουλειά βελτιώνεσαι αρκετά σήμερα.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως κάτι πρέπει να αλλάξει στη στάση σου απέναντι στους άλλους, συνεργάτες, φίλους, σχέση και λοιπούς. Γενικά, κινείσαι με μια αυστηρότητα και μια τάση να φουντώνεις εύκολα, κάτι που δεν είναι και τόσο καλό… Από το πρωί υπάρχει μια πίεση που δε σου επιτρέπει να το δεις όλο αυτό, καθώς οι προτεραιότητές σου είναι εντελώς διαφορετικές. Σταδιακά όμως ηρεμείς, χαλαρώνεις και μπορείς εύκολα να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με τους άλλους και να βελτιώσεις σημαντικά το μεταξύ σας. Επίσης, θα έχεις το χρόνο και αρκετές ευκαιρίες να φλερτάρεις, αλλά και να δουλέψεις καλύτερα επαγγελματικές ιδέες που έχεις.

Δίδυμοι
Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως η κατάσταση στη δουλειά, Δίδυμε, είναι λίγο βεβαρημένη και θα χρειαστεί να δεις τα πράγματα κάπως πιο απομακρυσμένα, προκειμένου να μην φορτιστείς συναισθηματικά και για να διατηρήσεις καλή την εικόνα σου προς τα έξω. Σταδιακά χαλαρώνεις και θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις για πράγματα που σε απασχολούν με άτομα από τη δουλειά που εμπιστεύεσαι, ενώ και στο σπίτι φαίνεται πως οι εντάσεις μειώνονται κι εσύ γίνεσαι πιο πρόθυμος να συζητήσεις και να βοηθήσεις σημαντικά στο να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις και διαφωνίες έχουν προκύψει με τα υπόλοιπα μέλη. Γενικά, θα δεις πως υπάρχει μια ηρεμία από το μεσημεράκι και μετά.

Καρκίνος
Με μια πιο δημιουργική διάθεση ξεκινάς τη μέρα σου, Καρκίνε μου. Ενώ θέλεις να νιώσεις αυτή την ελευθερία της έκφρασης και να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση, κρατάς στο μυαλό για λίγο ακόμα πως καλό είναι να μην ανοίγεσαι γιατί μπορεί να δουν κάποια αδύναμα σημεία σου οι άλλοι, ενώ και σε συζητήσεις η στάση σου μένει κάπως αυστηρή. Το καλό είναι πως όλο αυτό, όσο περνά η μέρα χαλαρώνει κι εσύ αφήνεσαι και επικοινωνείς πιο άνετα και χαλαρά, ενώ δε χάνεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες και να αφεθείς στο φλερτ, είτε είσαι ο δέκτης του είτε εσύ κάνεις την πρώτη κίνηση προς τους άλλους.

Λέων
Η ψυχολογία σου είναι αρκετά ανάμεικτη σήμερα, Λέοντά μου. Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως έχεις μια πίεση και ένα άγχος για το πώς θα εξελιχθούν οι καταστάσεις, χωρίς όμως να σου δίνεται η δυνατότητα να παρέμβεις και να αλλάξεις τη ροή. Από την άλλη, οι εντάσεις με τους απέναντι παραμένουν και σήμερα, σταδιακά όμως θα πέσουν οι τόνοι και θα χρειαστεί να κάνεις μια κίνηση για να διορθώσεις την κατάσταση. Τώρα, υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες στα οικονομικά σου, αφενός για να δεις πώς εξελίσσονται κάποια ζητήματά σου, ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις χρόνο μέσα στη μέρα περιποιηθείς και λίγο περισσότερο τον εαυτό σου.

Παρθένος
Παρθένε μου, σε προβληματίζει αρκετά η στάση που έχουν κάποιοι από τους συνεργάτες σου απέναντί σου και εσύ προσπαθείς να κατανοήσεις το λόγο που συμβαίνει αυτό. Στη δουλειά το κλίμα είναι αρκετά έντονο, επίσης, και για λίγο μέσα στη μέρα όλο αυτό θα σε απασχολήσει αρκετά. Φαίνεσαι αρκετά πρόθυμος όμως να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί, προκειμένου να τους πλησιάσεις και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις το τι συμβαίνει. Επίσης, δείχνεις μια θετική ενέργεια και ο τρόπος σου γίνεται γλυκός και ήπιος, προκειμένου να βοηθήσεις τους άλλους να ανοιχτούν και να μιλήσουν πιο άνετα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, ξεκινάς με ένα άγχος για κάποια οικονομικά σου θέματα και πίεση πως πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο μέσα στη μέρα για να τα τακτοποιήσεις όσο πιο άμεσα γίνεται. Από την άλλη, το φορτωμένο πρόγραμμα αλλά και η τάση σου να έχεις τον τελευταίο λόγο στο οτιδήποτε στη δουλειά ζορίζουν το κλίμα, αλλά για λίγο μέσα στη μέρα. Κάποιες παρασκηνιακές επαφές που κάνεις έρχονται να σου φέρουν κάποια θετικά νέα και από εκεί παίρνεις τα πάνω σου, ενώ και στο συναισθηματικό σου κομμάτι έχεις κάποιες θετικές εξελίξεις, χωρίς όμως να ανακοινώνεις κάτι στους δικούς σου. Επίσης, και στα οικονομικά σου έχεις θετικές εξελίξεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, από το πρωί ξυπνάς με τη χτεσινή ένταση και πίεση να συνεχίζεται για λίγο ακόμα και σήμερα. Με μαζεμένα όλα τα «πρέπει» που έχεις να καλύψεις στο κομμάτι της δουλειάς και το ότι θέλεις να έχεις πλήρη επίγνωση των όσων συμβαίνουν ξεκινάς τη μέρα σου. Κάποιες συζητήσεις που κάνεις σε ένα θέμα πάνω στη δουλειά έχουν καλές εξελίξεις, ενώ και στην παρέα σου το κλίμα φαίνεται να είναι ήπιο και σου δίνει τη δυνατότητα να ανοιχτείς κάπως περισσότερο. Επίσης, μέσα από την παρέα θα υπάρξουν και νέες γνωριμίες ή θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκφράσεις και τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα κάπως μαζεύεσαι και κρατάς μια περίεργη και πιο απόμακρη στάση από τα γεγονότα. Προσπαθείς να αναλύσεις τα όσα συμβαίνουν, καθώς θέλεις να έχεις μια πιο πραγματική εικόνα, αλλά χάνεσαι μέσα στις σκέψεις σου και γίνεσαι καχύποπτος. Παράλληλα, σκέφτεσαι πως μπορεί να είναι άλλα τα κίνητρα κάποιων ατόμων που έχεις γύρω σου. Προς το μεσημεράκι χαλαρώνεις αρκετά και μπορείς να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με τη δουλειά σου, ενώ παράλληλα θα αντιληφθείς και πόσο έχει επηρεάσει αυτή σου η στάση την εικόνα σου. Κάτι που θα θελήσεις να διορθώσεις άμεσα, καθώς γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και προσιτός και πάλι. 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, από το πρωί υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει και νομίζεις πως εύκολα οι καταστάσεις γύρω σου μπορεί να ανατραπούν αρκετά εύκολα, για αυτό και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να χαλαρώσει και να ασχοληθεί με ηρεμία με όσα πρέπει να κάνει. Ένα άγχος και μια ανασφάλεια σε περιορίζουν στις απολύτως αναγκαίες επικοινωνίες και συζητήσεις. Σταδιακά όμως, θα χαλαρώσεις από το μεσημεράκι και μετά και από εκεί θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι το πόσο επηρεάζει η στάση σου τις καταστάσεις γύρω σου. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να τις διορθώσεις και να βελτιώσεις τον τρόπο που προσεγγίζεις όσα σε απασχολούν.

Υδροχόος
Από το πρωί, Υδροχόε, κινείσαι με αρκετό πείσμα και μια άρνηση να ακούσεις τις απόψεις των άλλων. Υπάρχουν κάποια πράγματα που χρειάζεται να γίνουν στη δουλειά κι εσύ θέλεις να ακολουθήσεις αποκλειστικά το δικό σου τρόπο, χωρίς να λαμβάνεις υπόψη τις συμβουλές που μπορεί να σου δώσουν κάποιοι πιο έμπειροι. Νιώθεις αδυναμία να εμπιστευτείς τους άλλους, καθώς σήμερα ξυπνά περισσότερο το ανταγωνιστικό σου. Σταδιακά, όλο αυτό χαλαρώνει όμως κι εσύ αντιλαμβάνεσαι μέσα στη μέρα πως θέλεις να μιλήσεις με πολύ δικούς σου ανθρώπους, που ξέρεις πως δε θα σε κρίνουν και πως θα κατανοήσουν όλα όσα έχεις να τους πεις.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, ενώ αντιλαμβάνεσαι πως είσαι αρκετά αυστηρός με τους άλλους –ακόμα και για τα δεδομένα σου–, συνεχίζεις να κρατάς για λίγο ακόμα μια αντίστοιχη στάση, ενώ δεν έχεις διάθεση για συζητήσεις που σου ακούγονται ανούσιες ή που δεν έχουν τη δυνατότητα να σου προσφέρουν κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Σταδιακά όμως χαλαρώνεις και θα υπάρξουν ευκαιρίες μέσα στη μέρα για να έρθεις πιο κοντά με τους απέναντι και να τους εξηγήσεις τους λόγους που είχες τη στάση αυτή. Επίσης, εσύ που είσαι σε σχέση θέλεις να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις κι εκεί την κατάσταση και να μειωθεί η μεταξύ σας απόσταση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ