Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 10.08.2024

Λέοντα, το κλίμα φαίνεται να μυρίζει μπαρούτι από το πρωί

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια του Σαββάτου 10.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα κάτι δεν σου ταιριάζει με τους απέναντι. Νιώθεις πως δύσκολα μπορείς να εμπιστευτείς τους συνεργάτες σου για να μπορέσεις να «ξελασπώσεις» εύκολα, γρήγορα, αλλά και αποτελεσματικά από κάποιες δύσκολες διαδικασίες, οι οποίες ίσως και να σε αγχώνουν. Μέσα στη μέρα θα χρειαστεί να προσέξεις τις αντιδράσεις σου οποιαδήποτε στιγμή νιώθεις πως αλλάζει κάτι χωρίς να το θέλεις, ενώ είναι σημαντικό να προσέξεις πολύ και τα οικονομικά σου στη δουλειά. Καλό είναι να κατανοήσεις πως σήμερα εύκολα θα φας σκάλωμα με οτιδήποτε σε ζορίσει, καθώς θα το αντιμετωπίσεις σαν πρόκληση και θα το κάνεις απευθείας στόχο σου να το κατακτήσεις.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα πρέπει να δείξεις αρκετή ψυχραιμία και να κατανοήσεις πως το πρόγραμμά σου θα αλλάξει ίσως αρκετές φορές μέσα στη μέρα, χωρίς να μπορέσεις να το ελέγξεις. Από το πρωί, χρειάζεται να κατανοήσεις πως ο τρόπος σου στη δουλειά θέλει μια βελτίωση, όσο και αν σε απογοητεύει αυτή η συνειδητοποίηση. Σταδιακά, σε πιάνει μια νευρικότητα και μια τάση να θέλεις να πάρεις αποστάσεις ή να σταματήσεις να ασχολείσαι με όσα κάνεις, ενώ φαίνεται πως δε μπορείς να κατανοήσεις τι μπορεί να κάνεις λάθος και πεισμώνεις. Κάπως έτσι, εύκολα να μπερδευτείς, πιστεύοντας πως είσαι στο κατάλληλο μονοπάτι με τον τρόπο σου.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα είναι καλό να απλοποιήσεις τον τρόπο που κινείσαι στο επαγγελματικό σου και να μην εμπλακείς σε περίπλοκες διαδικασίες για να εντυπωσιάσεις τους άλλους. Θα χειροτερέψει η κατάσταση, πριν καλά-καλά το καταλάβεις. Πολλά που έχεις μέσα σου φαίνεται να σου ανεβάζουν την ένταση και δύσκολα μπορείς να κρατηθείς από το να πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια, ενώ αυτό εύκολα μπορεί να μεταφερθεί και σε διάφορες επαφές, μέσα από τις οποίες θέλεις να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο ή μπορείς να βελτιώσεις κάποιες καταστάσεις. Πορώνεσαι με τις απόψεις σου και δύσκολα ακούς κάτι διαφορετικό, για αυτό και παίρνεις αποστάσεις από όσους νιώθεις ότι δε σε καταλαβαίνουν σήμερα.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, από το πρωί η ψυχολογία σου είναι αρκετά πιεσμένη και σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο ίσως η εξέλιξη που έχεις σε ένα προσωπικό σου θέμα. Δεν είναι εύκολο όλο αυτό που νιώθεις και οι τόνοι μπορεί να ανέβουν αρκετά εύκολα, καθώς ξαφνικά γεγονότα φαίνεται να σε απομακρύνουν απρόσμενα και απότομα από κάποιους στόχους σου, ενώ από ανασφάλειες που ξυπνούν σε πιάνει να έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Κι επειδή προσπαθείς να κρατήσεις όλο αυτό που σε ταράζει μέσα σου, κάνεις λανθασμένους χειρισμούς και κατά συνέπεια, εύκολα μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα. Μην κρίνεις με βάση αυτά που νιώθεις και πάρε αποστάσεις.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα το κλίμα φαίνεται να μυρίζει μπαρούτι από το πρωί ακόμα. Χρειάζεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αντιληφθείς πως ο τρόπος που εκφράζεσαι και κινείσαι φανερώνει την ένταση που έχεις. Κάποια οικονομικά ζητήματα σε προβληματίζουν και προσπαθείς να τα βάλεις σε μια σειρά για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, διάφορα περιστατικά στη δουλειά όμως ανεβάζουν τον τόνους και η τάση σου να βρεις άμεσα λύση σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις και κινήσεις που δεν είναι σίγουρο πως θα φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Σταδιακά, η τάση σου να έχεις τον τελευταίο λόγο μπορεί να θολώσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, ενώ θέλει πολλή προσοχή.

Παρθένος
Μια διαφορετική μέρα φαίνεται να είναι η σημερινή, Παρθένε. Από το πρωί έχεις μια τάση να προσπαθείς να αποδώσεις όσο καλύτερα μπορείς, προσπαθώντας να αποδείξεις στον εαυτό σου ίσως πως μπορείς να τα καταφέρεις. Σταδιακά όμως, η ένταση γενικεύεται και δεν μπορείς εύκολα να κρατήσεις τους τύπους ούτε στην παρέα ούτε πουθενά. Κινείσαι με εκνευρισμό και οι απρόσμενες αντιδράσεις μπορεί εύκολα να αλλάξουν τις ισορροπίες μέσα στη μέρα. Επίσης, έχεις μια στάση να διατηρήσεις τον έλεγχο σε οτιδήποτε κάνεις στη δουλειά σου, είναι σα να ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι τη στάση των απέναντι. Μην πιστεύεις ό,τι βλέπεις και ακούς.

Ζυγός
Μια μέρα εντελώς διαφορετική είναι η σημερινή, Ζυγέ μου. Υπάρχει αρκετή ένταση στην ατμόσφαιρα και ο τρόπος που κινείσαι από το πρωί σου διαμορφώνει αναλόγως την ψυχολογία. Ο τρόπος που αναλύεις τα πράγματα μέσα σου είναι κάπως περίεργος. Σταδιακά και προσπαθώντας να ξεσπάσεις στη δουλειά, προσπαθείς να διατηρήσεις τον έλεγχο και να αποδώσεις όσο πιο στοχευμένα μπορείς. Υπάρχει μια τάση να υπεραναλύεις καταστάσεις και να προσπαθείς να βρεις άμεσες λύσεις, κάτι που σε οδηγεί στο να κάνεις άτσαλους χειρισμούς πάνω στη βιασύνη σου και να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα στη δουλειά σου. Μην βιάζεσαι.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα έχεις ένταση, αλλά φαίνεται να την κρατάς για τον εαυτό σου. Από το πρωί αναλογίζεσαι κάποιες καταστάσεις που αφορούν την παρέα σου και σε πιάνει μια απογοήτευση, καθώς αντιλαμβάνεσαι τη στάση κάποιων φίλων σου. Το θέμα είναι πως και με τους συνεργάτες σου υπάρχουν αντιδράσεις και έντονες συζητήσεις, σε σημείο που μπορεί να υπάρξουν ρήξεις, αν δεν το πάρεις πιο ψύχραιμα. Η ένταση και η ανάγκη σου να δεις μια πραγματική αλλαγή σε κάνει να μην αντιλαμβάνεσαι τι χρειάζεται να βελτιώσεις στον τρόπο σου. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και να μην ενδώσεις στις τάσεις φυγής που σε πιάνουν.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα κάτι δεν σου αρέσει και αυτό φαίνεται. Από το πρωί έχεις μια περίεργη στάση απέναντι σε όλους, ενώ δε μπορείς να ευχαριστηθείς σχεδόν με τίποτα. Η στάση κάποιων συνεργατών σου στη δουλειά μπορεί να σε αναγκάσει να κινηθείς πιο ανταγωνιστικά, πράγμα που δε το θέλεις καθόλου. Στη δουλειά επίσης η ένταση είναι αρκετά μεγάλη και προσπαθείς να βρεις κάποια λογική εξήγηση, χωρίς όμως επιτυχία. Δεν διατηρείς την ψυχραιμία σου και επιμένεις σε κάποιες απόψεις που δεν γίνονται κατανοητές από τους άλλους. Το σημαντικό είναι να καταλάβεις πως δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα, ειδικά όσον αφορά πολύ κοντινούς σου ανθρώπους.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θέλω να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς οι κινήσεις σου μπορεί εύκολα να επηρεάσουν την εικόνα σου αλλά και την αξιοπιστία που βγάζεις προς τα έξω. Από το πρωί, υπάρχει μια περίεργη ψυχολογία και ο τρόπος που κάνεις συζητήσεις δείχνεις πως έχεις μια απογοήτευση να σε πλακώνει. Πέρα από αυτό, κάποια αναπάντεχα γεγονότα μέσα στη μέρα έρχονται να σου αλλάξουν την τακτική και αυτό σε αποδιοργανώνει αρκετά, ενώ κάποιες οικονομικές σου υποχρεώσεις σου δημιουργούν ένα πρόσθετο άγχος μέσα στη μέρα. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι τα λεγόμενά σου, καθώς εύκολα μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις από τον τρόπο σου.

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα είναι σημαντικό να καταλάβεις πως ο τρόπος που κινείσαι μέσα στον χώρο φανερώνει από το πρωί πως δεν είσαι και στο καλύτερο μουντ. Υπάρχει μια δυσαρέσκεια με τα αποτελέσματα που σου ανακοινώνονται και εύκολα μπορείς να τα βάλεις με τον εαυτό σου. Επίσης, εύκολα μπορείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα με βάση την ψυχολογία σου και όχι τη λογική, ενώ θέλεις να κρατήσεις σε απόσταση όλους όσους αντιλαμβάνεσαι πως μπορούν να σε επηρεάσουν αρκετά εύκολα. Το πείσμα σου και η άρνησή σου να δεχτείς πως υπάρχει και άλλη οπτική εντείνουν το κλίμα, ενώ δεν δέχεσαι να παραδεχτείς κάποιες αδύναμες πτυχές του εαυτού σου.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα έχεις μια περίεργη διάθεση. Ενώ μπορεί να εμπλέκεσαι σε συναισθηματικές περιπτύξεις και να δείχνεις πιο εύκολα το ενδιαφέρον σου στα άτομα που σε ενδιαφέρουν, έχεις μια απογοήτευση από την ανταπόκρισή τους. Σε πιάνει ένα πείσμα και μια άρνηση να συνεχίσεις κάτι – καθαρά αντιδραστικά όμως – ενώ προσπαθείς να δείξεις με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκειά σου. Είναι εύκολο να ανεβάσεις τους τόνους με τον τρόπο σου, ενώ δεν αφήνεις περιθώρια στους άλλους να σου εξηγήσουν. Καλό είναι να μην κινείσαι επιθετικά και να βάλεις στο μυαλό σου πως χρειάζεται να έχεις ένα φίλτρο στο τι μοιράζεσαι, αλλά και πώς το μοιράζεσαι. Γιατί η υπερβολή είναι το φόρτε σου σήμερα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ