Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 09.08.2024

Με μια πιο δημιουργική διάθεση ξεκινάς τη μέρα σου, Δίδυμε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 09.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, είναι σημαντικό να δώσεις βάση σε κάποια άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι και έχεις κάποιες οικονομικές δοσοληψίες. Κάποιες ξαφνικές αλλαγές μπορεί να φέρουν ζητήματα στην επιφάνεια που θα προκαλέσουν εντάσεις. Ωστόσο, έχεις την ενέργεια να τα πιάσεις από την αρχή και να τα δουλέψεις πιο μεθοδευμένα για να τα λύσεις όσο πιο άμεσα μπορείς. Προς το απογευματάκι έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις μέσα από τη δουλειά σου και να πάρεις τα πάνω σου από τη θετική ανατροφοδότηση που θα πάρεις, ενώ προς το βραδάκι σε πιάνει μια τάση να απαντάς πιο σκληρά σε άτομα που ξέρεις πως κινούνται παρασκηνιακά απέναντί σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα, έχεις μια περίεργη ένταση που εύκολα μπορεί να ταράξει την ηρεμία σου. Το πρόγραμμά σου μπορεί να αλλάξει από το πουθενά και να χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις όλα όσα έχεις να κάνεις μέσα στη μέρα. Πέρα από αυτό, υπάρχουν οι δυνατότητες μέσα στη μέρα να δείξεις τις δυνατότητές σου μέσα από τη δουλειά, ενώ οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται μπορεί να ενισχύσουν αρκετά και το οικονομικό σου. Νωρίς το απόγευμα ηρεμεί η κατάσταση και θα έχεις την ευκαιρία να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, ενώ προς το βραδάκι θέλει λίγο προσοχή η συμπεριφορά σου απέναντι στους φίλους και την παρέα.

Δίδυμοι
Με μια πιο δημιουργική διάθεση ξεκινάς τη μέρα σου, Δίδυμε, και αυτό που θέλεις είναι απλά να έχεις την ελευθερία να εκφραστείς όπως θέλεις. Από το πρωί νιώθεις μια εσωτερική ένταση και θέλεις να την εκτονώσεις όσο πιο παραγωγικά μπορείς, ενώ θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες μέσα στη μέρα να αναπτύξεις τον κύκλο σου όσον αφορά το επαγγελματικό σου κομμάτι, ενώ μπορείς να προωθήσεις και τα πλάνα σου. Νωρίς το απογευματάκι, συζητήσεις θα ανοίξουν το δρόμο για κάτι καλύτερο, ενώ και σε γνωριμίες που κάνεις θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αυτό που θέλει προσοχή το απόγευμα είναι ο τρόπος που διεκδικείς κάτι καλύτερο στη δουλειά.

Καρκίνος
Από το πρωί, Καρκίνε, φαίνεται πως έχεις τα κέφια σου, αν εξαιρέσεις μόνο κάτι ξαφνικά τρεξίματα στη δουλειά, που σε βγάζουν από το ρυθμό σου και σε εκνευρίζουν αρκετά. Έχεις την ευκαιρία σήμερα να κάνεις κάποιες συζητήσεις με την οικογένεια και να δουλέψεις πάνω στις μεταξύ σας σχέσεις, αρκεί να κινηθείς με ψυχραιμία και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Επίσης, κάποια υπόθεση που έχεις με κάποιο ακίνητο φαίνεται να ξεκολλάει σήμερα. Νωρίς το απόγευμα συζητήσεις για οικονομικά θέματα ευνοούνται και ευκαιρίες για κάτι καλύτερο σου ανοίγουν το δρόμο, ενώ αργότερα, προς το βραδάκι κρατάς μια πιο αυστηρή στάση σε συζητήσεις που συμμετέχεις.

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, από το πρωί τρώγεσαι με τα ρούχα σου για κάποια επαγγελματικά που τρέχουν και νιώθεις πως δε σε αφήνουν σε ηρεμία. Το σημαντικό είναι πως αρνείσαι να προσαρμοστείς στις καταστάσεις και παλεύεις να τις φέρεις στα μέτρα σου. Πέρα από αυτό, σήμερα κάνεις κάποιες σημαντικές επαφές και συζητήσεις που σου δίνουν τη δυνατότητα να επεκτείνεις με σημαντικές προσθήκες τον κύκλο σου. Νωρίς το απογευματάκι θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πιο εύκολα με τους άλλους κάποιες ανησυχίες σου, αλλά και τις ιδέες που δουλεύεις, ενώ θα μπορέσεις να αναπτύξεις καλύτερα τις συνεργασίες σου. Αργότερα το απόγευμα, προσοχή σε οικονομικά θέματα.

Παρθένος
Παρθένε μου, από το πρωί έχεις μια όμορφη διάθεση. Ωστόσο, κάποιες συζητήσεις που γίνονται φαίνεται να σε ενοχλούν αρκετά και εκφράζεις τη δυσαρέσκειά σου έντονα και κάπως πιο… εκρηκτικά. Πέρα από αυτό, έχεις αρκετές καλές στιγμές μέσα στη μέρα που θα σε ευνοήσουν στο να κυνηγήσεις τα πλάνα σου περισσότερο, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και μια καλύτερη αμοιβή. Νωρίς το απόγευμα η ψυχολογία σου βελτιώνεται σημαντικά και αυτό σου δίνει ένα σημαντικό μπουστάρισμα στο να οργανωθείς καλύτερα, ενώ αργότερα καλό είναι να προσέξεις τη στάση σου απέναντι σε συνεργάτες.

Ζυγός
Ζυγέ μου, από το πρωί η μέρα φαίνεται να είναι αρκετά ήρεμη, παρά την εσωτερική ένταση που σε τρώει και ασχολείσαι περισσότερο με πράγματα που μπορεί να σε αγχώνουν και να σου δημιουργούν μια ανασφάλεια. Τα νεύρα σου είναι αρκετά εμφανή, να το ξέρεις. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει η ευκαιρία να κάνεις κάποιες σημαντικές επαφές και να αναδείξεις τη δουλειά σου μέσα στη μέρα. Από το απογευματάκι θα έχεις τη δυνατότητα να αναπτύξεις περισσότερο τους στόχους σου και να προχωρήσεις αρκετά τα πλάνα σου. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να εξασφαλίσεις χρόνο στο πρόγραμμά σου για θέματα δουλειάς.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, προτιμάς και πάλι να παραμείνεις απαρατήρητος, σε σημείο που θέλεις να μείνεις μόνος και βρεις λίγο την ηρεμία σου και αν γεμίσεις ουσιαστικά τις μπαταρίες σου. Από το πρωί προσπαθείς να διευθετήσεις κάποιες έντονες συζητήσεις με συναδέλφους, ενώ παράλληλα συλλέγεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις την εικόνα μέσα στο κεφάλι σου και αν διαλευκάνεις αυτά που σε μπερδεύουν. Σήμερα μπορείς να το κάνεις πιο εύκολα. Προς το απόγευμα ανοίγει ο δρόμος για κάποια από τα πλάνα σου στο κομμάτι της δουλειάς, ενώ προς το βραδάκι παίρνεις την κατάσταση πιο σοβαρά για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Εκεί ίσως σε πιάσει ένα άγχος.

Τοξότης
Τοξότη μου, παραμένεις κοινωνικός και σήμερα και προσπαθείς να βρεις χρόνο να συναντηθείς με φίλους και με την παρέα σου, παρά τα ξαφνικά που μπαίνουν στο πρόγραμμά σου και κάνουν τα νεύρα σου να τεντώνουν. Ευτυχώς όμως, η τάση των συνεργατών σου να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστεί – αλλά κι εσύ από πλευράς σου να δώσεις βοήθεια – θα σε ξελασπώσει χρονικά αρκετά εύκολα. Προς το απογευματάκι, οι συζητήσεις που κάνεις θα σου δώσουν λύσεις που χρειάζεσαι και μέσα από καλύτερες συνθήκες θα κάνεις κάποιες νέες επαφές. Προς το βραδάκι πέφτεις λίγο ψυχολογικά και νιώθεις μια υποχρέωση να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα εστιάζεις στο ότι η δουλειά εξελίσσεται καλά κι έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις τα πλάνα σου ακόμα περισσότερο. Κυρίως ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα. Εκεί κινείσαι με μεγαλύτερη άνεση και μπορείς εύκολα να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στις συμφωνίες που συζητάς, ενώ θα παρατηρήσεις πως και η απέναντι πλευρά θέλει να σιγουρέψει τη συνεργασία μαζί σου. Νωρίς το απόγευμα το πρόγραμμά σου ρολάρει πολύ καλύτερα και θα βρεις χρόνο να προσθέσεις επαφές και συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν αρκετά στο επαγγελματικό σου, ενώ προς το βράδυ ο τρόπος σου σοβαρεύει και παίρνεις μια πιο απόμακρη στάση.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, από το πρωί έχεις μια ένταση. Το κλίμα με την οικογένεια είναι κάπως τεταμένο και δεν μπορείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε διάφορες συζητήσεις που γίνεται. Για αυτό το έχεις πιο εύκολο να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και να βγάλεις εκεί την ένταση με πιο παραγωγικό τρόπο. Εκεί, έχεις τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις πολλά από αυτά που έχεις να κάνεις, ενώ και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις μπορείς εύκολα να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, προκειμένου να βοηθήσεις τους άλλους. Νωρίς το απογευματάκι κάποιες συνεργασίες σου βελτιώνονται σημαντικά. Προς το βραδάκι όμως, προσοχή σε οικονομικά θέματα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα, έχεις μια πιο υπόγεια στάση στα πράγματα και προτιμάς να κρατήσεις τα πλάνα σου κρυφά. Η ψυχολογία σου είναι αρκετά καλή και προσπαθείς να επαναφέρεις κάποιες ισορροπίες με την οικογένειά σου. Εξελίξεις σε θέματα που αφορούν κάποιο ακίνητο, απλά θέλω να θυμάσαι πως έχουμε ανάδρομο, οπότε μην υπογράψεις κάτι. Προς το απόγευμα, έχεις την ευκαιρία να προσαρμόσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου και να μπορέσεις να ξεκουραστείς. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι προς το βραδάκι μια τάση να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να διαχειριστείς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ