Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 08.08.2024

Τοξότη, ασχολείσαι περισσότερο με την κοινωνική σου εικόνα και τον κύκλο σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 08.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, από τη μία έχεις την τάση να κάνεις τα πράγματα μόνος σου, απομακρύνοντας κάποιους συνεργάτες για λίγο, έχοντας έναν φόβο πως μπορεί να σου κλέψουν την ιδέα; Πως μπορεί να πάρουν όλα τα εύσημα εκείνοι; Ποιος ξέρει… Το σημαντικό είναι πως σε κάποια κομμάτια σίγουρα θα χρειαστείς βοήθεια μέσα στη μέρα. Μια συνεργασία που έχεις στα σκαριά φαίνεται να προχωρά, ενώ ίσως την είχες ξεγραμμένη και αυτό σε ανεβάζει αρκετά, ενώ νιώθεις ότι πλησιάζεις περισσότερο στο στόχο σου. Αυτό που θέλω να προσέξεις πολύ είναι ο τρόπος που προσπαθείς να κατανοήσεις τα πράγματα μέσα σου. Υπάρχει μια υπερβολή σε αυτό, που δε βοηθά…

Ταύρος
Ταύρε μου, με μια ψυχολογία αρκετά μπερδεμένη, αλλά και τεταμένη, πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά για να ξεφύγει το μυαλό σου και να χαλαρώσεις λίγο από όλα αυτά που φαίνεται να σου μπερδεύουν το μυαλό, αλλά και την κρίση. Σε αυτό το κομμάτι της δουλειάς οργανώνεσαι καλύτερα και μπορείς να ξεσπάσεις πιο εποικοδομητικά την έντασή σου, καθώς επιλέγεις να έχεις αποστάσεις αρκετά άτομα. Ένα ακόμα που σου ανοίγει το δρόμο είναι πως το πρόγραμμα εξελίσσεται καλά και μπορείς να εξασφαλίσεις χρόνο και εκτός της δουλειάς σου ζητήματα. Στην παρέα καλό είναι να αποφύγεις συγκρούσεις και να μην πάρεις το μέρος ατόμων που δεν ξέρεις τι έχει παιχτεί.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, από το πρωί έχεις πολλά που θέλεις να πεις και ξέρεις πως θα δημιουργήσουν διάφορες εντυπώσεις σε όσους τα ακούσουν. Αυτό που χρειάζεται να κρατήσεις στο μυαλό σου είναι πως όλα αυτά που θέλεις να μοιραστείς, θα επηρεάσουν άμεσα τη δουλειά σου και θα υπάρξουν κάποιες συνέπειες, που σίγουρα θα φανούν και στο κομμάτι της ψυχολογίας σου. Ενώ αντιλαμβάνεσαι πως μπορείς να το κάνεις με ηρεμία και να διαχειριστείς τις καταστάσεις πιο βαθιά για να αποφύγεις όλο αυτό το ντράμα, κάτι σε παρακινεί να δώσεις έκταση. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το τι παίζεται πίσω από τη δική σου πλάτη, και όχι να ξεσκεπάσεις – όπως πιστεύεις – άλλους.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα από το πρωί νιώθεις πως κάτι μπορεί να πάει στραβά και να χαλάσει αυτή η ηρεμία που αντιλαμβάνεσαι γύρω σου. υπάρχει μια τάση για υπερβολικές αντιδράσεις, ιδίως όταν οι συζητήσεις έρχονται σε θέματα που πιστεύεις πως ξέρεις καλύτερα από τους άλλους. Το σημαντικό είναι πως από τη μία έχεις την ψυχραιμία να διαχειριστείς με οκ τρόπο τα πράγματα στα επαγγελματικά σου, ενώ και κάποια ζητήματα στα οικονομικά σου φαίνεται πως είναι εύκολα διαχειρίσιμα. Γενικά, μέσα στη μέρα έχεις την ψυχραιμία να κινηθείς ήρεμα και να καταλάβεις όλα αυτά που μπορούν να σε επηρεάσουν ψυχολογικά. Απλά επιλέγεις να τα εξωτερικεύσεις υπερβολικά.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, από το πρωί έχεις μια τάση να γίνεσαι κάπως πιο υπερβολικός στον τρόπο που εκφράζεσαι. Η υπερβολή σου ξυπνά και δίνεις πόνο στο πώς εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου. από το πρωί έχεις την επιθυμία να εξωτερικεύσεις κάποια πολύ εσωτερικά σου κομμάτια που κρατάς καιρό μέσα σου, ο τρόπος που το κάνεις όμως δεν είναι και ο καλύτερος. Το drama δε θα βοηθήσει στο να γίνεις κατανοητός στους άλλους, ούτε να κερδίσεις εύκολα αυτά που θέλεις και κυνηγάς. Καλό είναι να κατανοήσεις πως τα πράγματα στα επαγγελματικά σου έχουν μια ροή σήμερα και να στηριχτείς σε άτομα που ξέρεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν ουσιαστικά στα ζητήματά σου.

Παρθένος
Σήμερα Παρθένε μου, τα οικονομικά σου περνούν στο επίκεντρο και ασχολείσαι περισσότερο με θέματα που αφορούν το εισόδημά σου, αλλά και τη διαχείριση που κάνεις. από το πρωί υπάρχουν κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις για το τι χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου, μια κίνηση που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής, αλλά δεν παύει να σου προκαλεί άγχος. Προσπαθείς μέσα από τον περίγυρό σου να χαλαρώσεις και να το δεις πιο ψύχραιμα, καθώς ζητάς τις απόψεις των άλλων και έτσι θα μπορέσεις να βρεις πιο εύκολα λύσεις. Το σημαντικό είναι να κατανοήσεις πως κάποιοι συνεργάτες προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν, για αυτό μην κάνεις τον καμπόσο.

Ζυγός
Από το πρωί, Ζυγέ μου, υπάρχει μια περίεργη κατάσταση με την παρέα σου, καθώς οι στόχοι που μοιράζεσαι με φίλους γίνεται το επίκεντρο κριτικής και έντονων απόψεων που σε επηρεάζουν αρκετά ψυχολογικά. Βρίσκεσαι μπροστά σε δίλημμα για το αν πρέπει να συνεχίζεις ή όχι. Έχεις όμως την ψυχραιμία να διαχωρίσεις τις απόψεις των άλλων από τα δικά σου θέλω. Ίσως αυτοί οι ενδοιασμοί σου όμως να θολώσουν κάπως τη σκέψη σου για το ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σου. Το σημαντικό για σένα είναι να εκφραστείς και να κατακτήσεις κάποιους στόχους σου για να νιώσεις αρκετά δυνατός και ικανός να συνεχίσεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, από το πρωί είσαι πιο απομακρυσμένος από τους άλλους και προσπαθείς να περιορίσεις σημαντικά την συναισθηματική σου ένταση και υπερβολή, για να μπορέσεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Ο τρόπος που προσεγγίζεις τα διάφορα θέματα που προκύπτουν μέσα στη μέρα δείχνει πως είσαι πρόθυμος να μοιραστείς με δικούς σου ανθρώπους κάποιες αμφιβολίες και προβληματισμούς που έχεις, ενώ με ψυχραιμία μπορείς να εξηγήσεις στους άλλους καλύτερα τις λεπτομέρειες. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι η υπερβολή και η ένταση που μεταφέρεις σε επαγγελματικά σου θέματα, καθώς εκεί κάπως το χάνεις σήμερα.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα ασχολείσαι περισσότερο με την κοινωνική σου εικόνα και τον κύκλο σου. πολλά από αυτά που ακούς σε επηρεάζουν περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε και αυτό μπορεί αν φέρει διάφορες ενοχλήσεις και εντάσεις, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός όμως λόγος. Συναισθηματικά γίνεσαι πιο ευαίσθητος από το πρωί και αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόδοσή σου στη δουλειά. Τώρα, στη δουλειά υπάρχουν ευκαιρίες να αξιοποιήσεις και ευκολίες που θα σου λύσουν τα χέρια, αρκεί να τις αρπάξεις, ενώ κάποιες επαφές που θα έχεις μέσα στη μέρα θα σου ανοίξουν το δρόμο για κάτι ενδιαφέρον.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, προσπαθώντας να χτίσεις την κοινωνική σου εικόνα ή να τη βελτιώσεις και να τη φέρεις ακόμα περισσότερο στα μέτρα που εσύ θέλεις, σήμερα θα χρειαστεί να κρατήσεις κατά νου πως το άγχος και κάποια πράγματα που μπορεί να πιέζουν ψυχολογικά, θα λειτουργήσουν ανασταλτικά σε όσα περιμένεις. Δώσε βάση σε όσα ακούς και μην προσπερνάς τίποτε, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου φανεί χρήσιμο μέσα στη μέρα. Έχεις την ικανότητα να κινηθείς ευέλικτα στη δουλειά σου και να παραδώσεις άρτιο αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα να νιώσεις ασφαλής μέσα σε αυτό. Προσοχή στο τι λες και με ποιο τρόπο το λες.

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα χρειάζεται να ακούσεις προσεκτικά το τι έχουν να σου πουν οι απέναντι πριν ετοιμάσεις τις απαντήσεις σου και αρχίσεις τα διάφορα τσιτάτα. Από το πρωί έχεις την αίσθηση πως κάτι δε θα εξελιχθεί ομαλά, ωστόσο εσύ πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και όχι να περάσεις στην κατά μέτωπο επίθεση απευθείας. Είναι σημαντικό να εστιάσεις σε πράγματα που έχουν ουσία για σένα και να αντιληφθείς πως χρειάζεσαι μια πιο ήρεμη κατάσταση, ή έστω μια κατάσταση στην οποία νιώθεις πως γίνεσαι αντιληπτός. Σήμερα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις, αρκεί να μη φας σκάλωμα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα έχεις περίεργη διάθεση. Κάποιες καταστάσεις στη δουλειά τις παίρνεις περισσότερο προσωπικά από ό,τι θα έπρεπε και αυτό θα πρέπει να το προσέξεις, γιατί μπορεί εύκολα να πάρεις αποφάσεις εν θερμώ που δε θα σε ωφελήσουν καθόλου. Και ενώ έχεις την κρίση να κατανοήσεις τι αξίζει να ασχοληθείς και τι είναι καλύτερα να αφήσεις στην άκρη, εσύ φαίνεται να παρασύρεσαι από την υπερβολή και να αντιδράς αρκετά έντονα. Ίσως πιστεύεις πως έτσι θα προσελκύσεις το ενδιαφέρον που θέλεις, αλλά να σε ενημερώσω πως είναι πιο πιθανό να τα ακούσεις από τους άλλους για τη στάση σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ