Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 07.08.2024

Δίδυμε, κάποιες καταστάσεις δοκιμάζουν τις αντοχές σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 07.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα το πρόγραμμά σου είναι αρκετά φορτωμένο και δεν έχεις ιδιαίτερη ψυχραιμία για να το διαχειριστείς ήρεμα. Από το πρωί ακόμα, υπάρχουν απαιτήσεις και πιέσεις που από τη μία σε αγχώνουν και από την άλλη σου δημιουργούν ένα αίσθημα ότι πάση θυσία πρέπει να διατηρήσεις τον έλεγχο, χωρίς να δίνεις βάση σε συμβουλές τρίτων. Πέρα από αυτό, κάποια οικονομικά ζητήματα φαίνεται να ρυθμίζονται πιο εύκολα μέσα στη μέρα κι εσύ αισθάνεσαι μια σιγουριά που αλλάζει και το κλίμα γύρω σου. Το απόγευμα υπάρχει μια περίεργη κατάσταση που σε προβληματίζει και σε βάζει σε διαδικασία να αμφισβητείς για πολλά από αυτά που παρατηρείς γύρω σου.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, σε απασχολούν κάποια σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα που έχεις ή κάποια πλάνα που θέλεις να θέσεις σε εφαρμογή. Από το πρωί έχεις ένα άγχος να μην χάσεις τον έλεγχο, αλλά και να διατηρήσεις μια ισορροπία που θα σου δημιουργήσει κι ένα σημαντικό αίσθημα ασφαλείας. Υπάρχει αρκετή ένταση η αλήθεια είναι. Προς το μεσημεράκι όμως αντιλαμβάνεσαι καλύτερα κάποιες καταστάσεις και δίνεις στην εαυτό σου την ευκαιρία να χαλαρώσει αλλά και να επικοινωνήσει πιο εύκολα αυτά που αισθάνεσαι και σε προβληματίζουν. Το απογευματάκι έχε το νου σου, γιατί κάποιοι από τους στόχους σου ίσως να μην είναι καθόλου ρεαλιστικοί.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα υπάρχουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες από το πρωί φαίνεται να δοκιμάζουν τις αντοχές σου. Οι καταστάσεις στη δουλειά δημιουργούν απαιτήσεις κι εσύ χρειάζεται να δείξεις την ικανότητά σου να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αυτά που σου ζητούνται, για να μπορέσεις να διατηρήσεις τη σοβαρή και αξιόπιστη εικόνα που χτίζεις όλον αυτό τον καιρό. Λίγη αποστασιοποίηση θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα και ανακτήσεις ένα μέρος της ηρεμίας σου μέσα στη μέρα. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι να λάβεις κάποιες πιο ξεκάθαρες οδηγίες, ειδικά σε κομμάτια που νιώθεις πως δεν έχεις καταλάβει, προκειμένου να αποφύγεις σημαντικά λάθη.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, από το πρωί ακόμα αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν πιέσεις από το περιβάλλον σου και οι απαιτήσεις που εγείρονται προς το πρόσωπό σου σκληραίνουν και τη δική σου στάση απέναντι σε καταστάσεις που έχεις να διαχειριστείς. Ο τρόπος που απευθύνεσαι στους άλλους μπορεί να δώσει την εντύπωση πως ασκείς κριτική και αυτό είναι καλό να το κοντρολάρεις. Επίσης, σκέψεις που κάνεις τρέφουν περισσότερο τις αμφιβολίες που έχεις για αυτά που σου λένε οι άλλοι. Όμως, οι φίλοι σου μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα πιο καθαρά, αρκεί να ακούσεις αυτά που έχουν να σου πουν.

Λέων
Λέοντά μου, από το πρωί η ένταση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα σε βάζει σε σκέψεις και προσπαθείς να νιώσεις όσο πιο ασφαλής γίνεται. Η αυστηρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις που σε επηρεάζουν ψυχολογικά, βγάζει προς τα έξω μια σκληρότητα που δεν είναι γνώριμο χαρακτηριστικό σου. επίσης, η πίεση και η τάση σου να λες σε συνεργάτες σου το πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα είναι ενοχλητικό και παρεμβατικό. Κάποιες ευκολίες της τελευταίας στιγμής σε βοηθούν να δρομολογήσεις κάποια επαγγελματικά σου θέματα. Το απογευματάκι είναι σημαντικό να ασχοληθείς σοβαρά με κάποια οικονομικά ζητήματα που σε αγχώνουν.

Παρθένος
Η μέρα σου, Παρθένε μου, ξεκινά και πάλι με ένταση και μια αίσθηση ότι χρειάζεται να έχεις τον έλεγχο σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σου. Από το πρωί υπάρχει μια πίεση που βγαίνει σε αρκετούς τομείς, καθώς επίσης και στη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους. Εσύ θέλεις να είσαι τυπικός, οι άλλοι όμως το εκλαμβάνουν ως αυστηρότητα και τάση έντονης κριτικής. Αυτό μετριάζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς από το μεσημεράκι έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με κάποια κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Το απογευματάκι δώσε προσοχή στο ποιους εμπιστεύεσαι προσωπικά σου θέματα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα είσαι πολύ επιφυλακτικός με τους άλλους και κρατάς αποστάσεις, γιατί έτσι νιώθεις πιο ασφαλής. Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως η δουλειά θα είναι αρκετά απαιτητική και το πρόγραμμά σου αρκετά φορτωμένο. Κρατώντας μια πιο διακριτική στάση προσπαθείς να βρεις το τι κρύβεται πίσω από τις κινήσεις των άλλων, ενώ γίνεσαι καχύποπτος στο πόσο οι άλλοι είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν πραγματικά. Προς το μεσημεράκι κάπως χαλαρώνει η κατάσταση κι εσύ εστιάζεις στο να δεις την πραγματική ουσία των όσων σε απασχολούν. Από το απόγευμα όμως, έχε τα μάτια σου ανοιχτά στη δουλειά, καθώς αντιλαμβάνεσαι μια περίεργη κινητικότητα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, επικεντρώνεσαι αρκετά στους επαγγελματικούς σου στόχους που έχεις θέσει και προσπαθείς να βρεις τρόπους να περάσεις στην πρακτική εφαρμογή τους. Έτσι θα μπορέσεις να εξωτερικεύσεις κι ένα σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητάς σου. Η ένταση που υπάρχει και η τάση σου να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου σε κάνει να φαίνεσαι κάπως απόμακρος μέσα στη μέρα, ενώ δεν έχεις θέμα να ζητήσεις βοήθεια από κάποιους κοντινούς σου συνεργάτες. Παράλληλα, αντιλαμβάνεσαι την ευκολία του να μοιράζεσαι κάποια πράγματα. Το απόγευμα προσπάθησε να μην υπερβάλλεις σε όσα θέλεις να κάνεις, ενώ είναι σημαντικό να κατανοήσεις το πόσο εφικτοί είναι οι στόχοι σου.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, χρειάζεται να δώσεις βάση στο τι σου ανατίθεται να κάνεις στο κομμάτι της δουλειάς. Από το πρωί υπάρχει μια τάση να υπεραναλύεις τις καταστάσεις, προκειμένου να μην ξεφύγεις από το στόχο, κάτι που μπορεί να σε αποπροσανατολίσει και να σε κάνει να αναλωθείς σε συζητήσεις που δεν οδηγούν κάπου. Προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις για να μην υπάρξουν συναισθηματικές δεσμεύσεις. Προς το μεσημεράκι, το πρόγραμμά σου αλλάζει και γίνεται πιο άνετο, κάτι που μπορεί εύκολα να σου εξασφαλίσει λίγο χρόνο ηρεμίας. Προς το απογευματάκι πρόσεξε λίγο το πώς διαχειρίζεσαι κάποια θέματα που αφορούν το σπίτι σου.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα για κάποιο λόγο επιλέγεις να κρατήσεις τυπικές επαφές με τους γύρω σου και να μην αφήσεις να σε πλησιάσουν πολύ. Υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει στην ατμόσφαιρα, το γεγονός όμως ότι δεν έχεις εντοπίσει πού οφείλεται αυτό, σε κάνει να αποστασιοποιείσαι για παν ενδεχόμενο. Έτσι θα εξασφαλίσεις χρόνο για να γίνεις πιο δημιουργικός ή να βρεις τρόπο να εφαρμόσεις πιο πρακτικά τις ιδέες που έχεις και να βελτιώσεις τη δουλειά σου. Κάποια οικονομικά ζητήματα θα σε αγχώσουν. Ειδικά στην περίπτωση που υπάρχουν εκκρεμότητες με τον περίγυρό σου. Το απόγευμα θα χρειαστεί να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί η κρίση σου θολώνει από την πίεση της ημέρας.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, υπάρχει ένα περίεργο αίσθημα ότι χρειάζεται να κινηθείς με μεγάλη προσοχή. Από το πρωί ακόμα κινείσαι με καχυποψία και προσπαθείς να βρεις οτιδήποτε θα διαταράξει αυτό το εσωτερικό κομμάτι της ασφάλειας που έχεις ανάγκη για να αποδώσεις μέσα στη μέρα. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές, κυρίως από τον ίδιο σου τον εαυτό. Πέρα από αυτό και οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν και σε αγχώνουν αρκετά. Προς το μεσημεράκι, βρίσκεις την ευκαιρία να ξεφύγεις και να ασχοληθείς με κάτι που θα σε χαλαρώσει, ενώ από το απόγευμα και μετά θέλω να είσαι πιο προσεκτικός οικονομικές σου κινήσεις και αποφάσεις

Ιχθύες
Ιχθύ μου, ο τρόπος που αλληλεπιδράς με τους απέναντι σήμερα είναι κάπως περίεργος. Κρατάς κάποιες πισινές και είσαι πολύ καχύποπτος με τον τρόπο που κινούνται, καθώς θεωρείς πως υπάρχει κάτι παρασκηνιακό. Από την άλλη, εκεί που νιώθεις αρκετά δυνατός, λες τα πράγματα έξω από τα δόντια και μάλιστα με αρκετά ωμό τρόπο, για τα δεδομένα σου. Από το μεσημεράκι, ο τρόπος που σκέφτεσαι γίνεται αρκετά εφευρετικός, κάτι που μπορεί εύκολα να σου προσφέρει λύσεις ή να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο εναλλακτικά. Αυτό που θέλω να προσέξεις από το απόγευμα είναι το πόσο εύκολα μπορεί να σε εκμεταλλευτούν ή το πόσο εύκολα θα εκμεταλλευτείς εσύ καταστάσεις για ίδιον όφελος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ