Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5 - 11 Αυγούστου 2024

Καρκίνε, τριπλοτσέκαρε τα πάντα για τις διακοπές σου καθώς ανάδρομος είναι και ευνοεί τα ευτράπελα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 5 - 11 Αυγούστου 2024

Κριός
Καλή εβδομάδα, φίλε Κριέ! Θα χρειαστεί να κάνεις ένα extra focus σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, το σπίτι ή τη δουλειά σου. Όμως ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και αυτό ίσως σου φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Πάντως δεν αποκλείεται να λάβεις ξαφνικά κάποιο μήνυμα ή επικοινωνία από κάποιον που δεν το περιμένεις. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να συναντήσεις έναν παρελθοντικό έρωτα στα μέρη που κινείσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, να ξέρεις πως με ένταση και νεύρα, μπροστά δεν θα πας. Επαγγελματικά, όλα θα κυλήσουν ήρεμα αν βρεις τον σωστό τρόπο επικοινωνίας.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε καλή εβδομάδα! Γενικώς είσαι από τους πιο τυχερούς της εβδομάδας, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν σε επηρεάζει και σε τόσο μεγάλο βαθμό. Ίσως σου φέρει κάποιες παρανοήσεις, αλλά αν διαχειριστείς σωστά το κομμάτι της επικοινωνίας, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Στα αισθηματικά, λόγω ανάδρομου Ερμή, αλλά και Αφροδίτης στην Παρθένο, ευνοείται η επανεμφάνιση του παρελθόντος. Μπορεί να θυμηθείς τα περσινά, ξινά σταφύλια (αν είσαι σε σχέση) ή να αναθερμάνεις τη φλόγα με κάποιον παλιό έρωτα (αν είσαι χωρίς σχέση). Επαγγελματικά, θα έχεις θετικές εξελίξεις σε θέματα που σε απασχολούσαν καιρό.

Δίδυμοι
Καλή εβδομάδα Διδυμάκι! Θολό το τοπίο γύρω από την επικοινωνία αυτή την εβδομάδα. Αρχίζει την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής, βλέπεις. Ίσως σου προκύψουν παρανοήσεις γύρω από το σπίτι. Ταυτόχρονα θα έρθεις κοντά με άτομα που είχες χαθεί. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, επικοινωνίες και γνωριμίες θα έχεις μεν, οι οποίες είναι μάλλον χωρίς προοπτικές δε. Αν δεν είσαι ελεύθερος, θα θελήσεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, αλλά εγώ θα σου πω να μην το κάνεις τώρα, καθώς δεν θα έχουν την έκβαση που εσύ θέλεις. Επαγγελματικά, έχεις κλείσει τον διακόπτη και έχεις πάει διακοπές (είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά). Κοινώς δεν πολυασχολείσαι- καλοκαίρι είναι θα μου πεις.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε καλή εβδομάδα! Μιας και είναι καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να έχεις κανονίσει διακοπές ή γενικά μετακινήσεις, θα σου πω να τριπλοτσεκάρεις οποιαδήποτε λεπτομέρεια γύρω από αυτές (και το μεταφορικό μέσο), καθώς ανάδρομος είναι και ευνοεί τα ευτράπελα. Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία μέσω του κύκλου σου να ξαναβρεθείς με κάποιον από το παρελθόν που κάτι πήγε να γίνει, αλλά μάλλον δεν ήταν η ώρα. Ε η μεγάλη ώρα είναι τώρα -Go for it! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε πολύ τι λες και τι σου λέει. Επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, αν προσέχεις κι εδώ τι λες και τι σου λένε, έτσι;

Λέων
Καλή εβδομάδα Λιονταράκι μου! Θέλω να φανείς πολύ προσεκτικός στη διαχείριση του πορτοφολιού σου, καθώς η εβδομάδα έχει οικονομικό ενδιαφέρον για σένα. Ή που θα πάρεις πίσω χρωστούμενα ή που θα αναγκαστείς να τα δώσεις αν εσύ χρωστάς. Στα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερος, πρόκειται να κάνεις ενδιαφέρουσες συναντήσεις (προς το τέλος της εβδομάδας). Αν είσαι δεσμευμένος, σε βλέπω να πρήζεις, καθώς ο ανάδρομος Ερμής σου κλονίζει κάπως το επικοινωνιακό. Επαγγελματικά τώρα, θα έχεις ωφέλιμες ευκαιρίες να αυξήσεις κάπως το εισόδημά σου, κάτι που όλοι ξέρουμε πως χρειάζεσαι!

Παρθένος
Αγαπημένε Παρθένε καλή εβδομάδα! Ξεκινά την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής στο ζώδιό σου, λοιπόν, κι αυτό σου φέρνει κάποια μπλεξίματα παραπάνω. Αυτό που θα σου πρότεινα, είναι να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις, επικοινωνίες και επαφές για να το περάσεις όσο γίνεται πιο χαλαρά. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, ίσως λάβεις νέα από κάποιο παλιό crush, αφορμή έψαχνες -το ξέρουμε όλοι. Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις (ή κόβεις κιόλας) οριστικά ζητήματα που αφορούν την σχέση σου. Επαγγελματικά, μπορείς να διευθετήσεις υποθέσεις που λειτουργούσαν ως βάρος τον τελευταίο καιρό.

Ζυγός
Αγαπητό μου Ζυγάκι καλή εβδομάδα! Αν το προηγούμενο διάστημα είχες αφήσει εκκρεμότητες- μάντεψε! - επανέρχονται στο προσκήνιο (ανάδρομος Ερμής, σου λέει κάτι;). Βάλε προτεραιότητες, για να μην τα κάνεις σκατά. Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, θα αρχίσεις να τρώγεσαι με τα ρούχα σου, καθώς θα θυμηθείς κάποιον από το παρελθόν και τρέχα γύρευε. Ό,τι θυμάσαι, χαίρεσαι κοινώς. Αν είσαι σε σχέση, μπορείτε να λύσετε θέματα που για καιρό σας προκαλούσαν ένταση. Επαγγελματικά, κοίτα να μην βάλεις πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, κοινώς μην υποσχεθείς παραπάνω από αυτά που μπορείς να φέρεις εις πέρας.

Σκορπιός
Αγαπημένε Σκορπιέ καλή εβδομάδα! Θέλω να είσαι φειδωλός στις κουβέντες σου, καθώς ο ανάδρομος Ερμής καθόλου δεν αστειεύεται. Άλλα θα λες, άλλα θα καταλαβαίνουν, καλά όχι ότι εσύ θα πιάνεις και το νόημα αμέσως. Πάντως είναι ευκαιρία να ξαναβρεθείς με παλιά φιλαράκια που ίσως είχες χαθεί. Ε αφοσιώσου σε αυτό καλύτερα. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, θα θυμηθείς παλιά γκομενάκια, αν δεν είσαι, θα θυμηθείς παλιά χόμπυ ή δραστηριότητες που έκανες με το αμόρε. Και στις δυο περιπτώσεις ο τρόπος που θα τα ζητήσεις θα δείξει και το πως θα πάνε. Επαγγελματικά, υπάρχουν καλές προοπτικές, αρκεί να μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορεί να γίνει σήμερα.

Τοξότης
Αγαπητό Τοξοτάκι καλή εβδομάδα! Μυρίζει βαρεμάρα και αναβλητικότητα η ατμόσφαιρα ή είναι η ιδέα μου; Ο ανάδρομος Ερμής σου λέει πως ό,τι έκανες, έκανες, αλλά σου λέει επίσης πως αν άφηνες εκκρεμότητες τόσο καιρό, ήρθε η ώρα να τις βρεις μπροστά σου. Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος και έπρηζες με κάποιο γκομενάκι από τα παλιά να ξέρεις πως τώρα είναι πρόσφορο το έδαφος για να το ρίξεις. Αν είσαι σε σχέση, πρήζεις την σχέση για τα επαγγελματικά, η σχέση πρήζει εσένα που πρήζεις για τη δουλειά και πάει λέγοντας, όοοχου, βαρέθηκα. Επαγγελματικά τώρα, πρέπει να έχεις υπομονή, καθώς συζητήσεις γύρω από τον τομέα αυτόν ή που θα καθυστερήσουν ή που δεν θα έχουν την κατάληξη που θέλεις.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε καλή εβδομάδα! Πολλά τα απρόοπτα, πολλή και η ασυνεννοησία. Δεν θα ήταν ανάδρομος Ερμής διαφορετικά βέβαια. Θέλω σε οτιδήποτε κανονίζεις, από διασκέδαση μέχρι απλές καθημερινές δραστηριότητες-υποχρεώσεις, να δίνεις το 100% της προσοχής σου, για να αποφύγεις οποιαδήποτε στραβή. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να αποφασίσεις να δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που δείχνει αλλαγμένος (το αν είναι όντως θα φανεί). Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να νιώσεις σκασμένος και να θελήσεις να το εκφράσεις στο ταίρι σου. Δεν είναι κακό, απλά προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα το κάνεις. Επαγγελματικά, δεν ψήνεσαι να πολυασχοληθείς, αλλά όταν το αποφασίσεις, το κάνεις καλά.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε καλή εβδομάδα! Μπορεί υποθέσεις που νόμιζες πως έχεις κλείσει, τώρα να έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Πάντως οι προοπτικές είναι θετικές, για να τις διευθετήσεις εκ νέου μια και καλή. Στα αισθηματικά, επικρατεί το ίδιο mood. Αν, ας πούμε, είσαι single, δεν αποκλείεται να βρεις μπροστά σου ένα άτομο από τα παλιά που μια το αφήνεις, μια το ξαναπιάνεις. Μήπως να κατασταλάξεις κάπου, λέω τώρα εγώ; Αν δεν είσαι single, ζητήματα που βάζατε κάτω από το χαλάκι; Ε τώρα μπορεί να βγουν από πάνω κι αυτό να φέρει ταραχές. Επαγγελματικά τώρα, έχεις ευκαιρίες με αργά και σταθερά βήματα να λύσεις ό,τι σε κράταγε πίσω στον τομέα αυτόν.

Ιχθύες
Αγαπημένο μου Ψαράκι καλή εβδομάδα! Γενικώς θα νιώσεις την τάση να σκαλίσεις τις προσωπικές σου σχέσεις, είτε τις επαγγελματικές, είτε τις ερωτικές και οποιαδήποτε ανοιχτή πόρτα είχες αφήσει σχετικά με αυτές. Αν θέλεις να το κάνεις, κάν’το, απλά με προσοχή στο επικοινωνιακό. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε κάποια επανασύνδεση ή να ξαναπιάσεις μια παλιά γνωριμία από την αρχή. Αν δεν είσαι ελεύθερος, προσοχή στο drama, καθώς ευνοείται λόγω ανάδρομου κι αυτό ίσως σας χαλάσει λίγο την διάθεση. Καλοκαίρι είναι ποιος έχει όρεξη για τέτοια; Επαγγελματικά, κάνε έναν έλεγχο στην ατζέντα σου πού και πού, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι βλακεία μπορεί να προκύψει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ